- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.521
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok dusunceli bir kocan var hulyacim kiymetini bil ne güzel ya allahh ayirmasin sevginiz hep boyle sursun insallahhhhhhhhhhhhhhhhayyyyyyyyyyyy daha yeni susmuştumm yine başladım ağlamayaaaaaaa... hayatımın aşkı bitanem canım kocammm bana çok güzel bembeyaz bi çiçek yollamış şimdi geldi... çok duygulandım yine ağlıorum....çokda duygulu bi not yazmışşş bitanem yaaaaaaaaaaaaa çok seviorum kocamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ayyyyyyyyyyyy daha yeni susmuştumm yine başladım ağlamayaaaaaaa... hayatımın aşkı bitanem canım kocammm bana çok güzel bembeyaz bi çiçek yollamış şimdi geldi... çok duygulandım yine ağlıorum....çokda duygulu bi not yazmışşş bitanem yaaaaaaaaaaaaa çok seviorum kocamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ah be güzelimm tabiki nerden bilebilirdinizcok cok gecmis olsun kuzucum cana gelecegine mala gelmis basiniza gelebilcek bir bela burdan cikmis say kuzucum
Ben memnun olurum cunku bende 2012 ye kaldim gibi bisi yaniseneye cok calismam lazim cokkkkk
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok dusunceli bir kocan var hulyacim kiymetini bil ne güzel ya allahh ayirmasin sevginiz hep boyle sursun insallahhhhhhhhhhhhhhhh
ohhh ne güzell.. hep mutlu olun boyle...
saol canımmmm... iyi diyelim iyi olsun güzelim.. karmakarısık yasıyoruz işte.. sen nasılsın???? tedavıne basladın mı?? gecmısı pek okumadım kacırmıs olabılırım....
cok saol canımmm...
canım bızım musluklardan veya tesısattan kaynaklanan bır sebeple su basmadı.. tadilatta olan teras katından eve su sızmıs..nasıl oldugunu halen anlamıs degılız.. cok yagmur yagıyordu bızde bayramda evımızde degıldık..
esyalar konusunda zamanında geldık dıyebılırım ama duvar ve lamınantlar ıcın cok gec kalmısız.. ama nerden bılelım boyle bırseyın olacagını.. sımdılık calısmaların bıtmesını beklıyoruz.. ondan sonra evle ılgılenıcezz...
kendi adıma cevap verıyorumm. ben sahsen ısterım.. 2011 adına bır umudum kalmadı.. ins 2012 son olur...
selam canim nber?gecmis olsun. bende 2011 ve 2012 bi arada olsun isterim
Ben memnun olurum cunku bende 2012 ye kaldim gibi bisi yaniseneye cok calismam lazim cokkkkk
ayyyyyyyyyyyy daha yeni susmuştumm yine başladım ağlamayaaaaaaa... hayatımın aşkı bitanem canım kocammm bana çok güzel bembeyaz bi çiçek yollamış şimdi geldi... çok duygulandım yine ağlıorum....çokda duygulu bi not yazmışşş bitanem yaaaaaaaaaaaaa çok seviorum kocamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
evet silacimmmmm dogru demissin... ben tebrik ettim, baktim hulyacimmm cikmis.. yoktu ortalikta...sonra ogle tatiline ciktimmmmm... sonra simdi geldimmmm listeyi guncelledimmmm, yine hulyaya yetistiremedimmm... neyse, gelince gorur artik...
sen naptin tatlim? nasil dayaniyorsun baya gecmis uzerinden... test yap bence...
neselikiz senin post gelmemis senin dogumda 10subattt..
harikasiniz yaaaaaaaaaaaa insallah iki prensesimiz birden gelio ha......
ben gecenleri ikinizi aynioldugunu gormustum inanin da neden soylemedim bilmiyorum..... bu da guzel bi denklesmeeee
iyim cok sükür evet canim hap kullaniyorum araligin ortalarinda kan tahllili sonra bakacak doktorum düzelme varmi diye. bana doktor 6ay daha calis daha sonra caresine bakalim dedi. kismet artik hayirlisi
ayy menbetacimmmm, kolay gelsin canim yaa uzuldummm.. insallah cok ciddi bisi olmamistir evinize...
kizlar o zaman bir isim bulalim beraber, sonra da ben yonetime sorarim degistirebilirmiyiz diye... bu ismin yanina 2012 mi ekleyelim? yoksa toptan 2011 ve 2012 iceren baska bisi mi yapalim...??
hulyacimmmmmmmmmmmmmm, canim yaa.. kocan da cok sevinmisss demek... ne guzel dusunmus...bu arada aglama artik canim yaaaaaaaaa... yegenimiziiii uzeceksinnnn...
caniimmm yaaaaaaaa aslinda dayaniyorumm cunkuu cok olaganustu bi durum yook bence 2 gune sokulur kanamaaaa... biraz menbetayla benzesiyor durumlarr
menbetaciiimmmm caniimm senle ne farkimiz var kusum regl olayinda soyle bakiiim.. acikcasi ondan bekliyoruummm.....seninde dedigin gibi benimkide patlamak uzereeee...(((((
hlyaaciiimmm caniiimmmm yaaaa aferin enisteyee... insallah kucaginizada aldiginizda ayni heycani yasarsinizzzzzz
herkese iyi akşamlar öncelikle. bu yola sizlerle çıktım. ilkinde bebeğimi kaybettim. şimdi yine çok zor günler geçiriyorum. bayramda çok şiddetli kanamalarım oldu. iğnelerle ayaktayım. bebeğim yaşıyor şükürler olsun. ama tehlikeyi atlatmış sayılmam. çok korkuyorum desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var.
herkese iyi akşamlar öncelikle. bu yola sizlerle çıktım. ilkinde bebeğimi kaybettim. şimdi yine çok zor günler geçiriyorum. bayramda çok şiddetli kanamalarım oldu. iğnelerle ayaktayım. bebeğim yaşıyor şükürler olsun. ama tehlikeyi atlatmış sayılmam. çok korkuyorum desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var.
canım yanlış anlamadım umarım hamilesin demi
ayy çok mutlu oldum adaşımmm benmm yaaa
ne oldu tüp bebek mi uzun zamandır girmiorum bi gireim dedim
gözlerim börtledi görünce
geçmişi okudum canım çokk tebrik ederim
allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
ne güzel bi haber bu ya yemin ediorum çok mutlu oldum
bu arada bizde 12 haftalık olduk teyzesi
şimdi seni bol mide bulantılı günler beklio
Canım yaaa o kadar seviniyorumki senin adına .... Beklemek çok zor hülyacım ilaçların verdiği sıkıntı beklemenin yarattığı bunaltı tabi bu arada psikoloji de baya bozuldu elde olmadan telaşlanıyorum daha doğrusu korkuyorum transfer sırasında doktor bak yavrun geliyo şimdi demişti baktım sadece siyak bir nokta var orda dedim o senin bebeğin olacak işte dedi o an içim sızladı nokta kadar bile olsa gördüm içimde olduğunu bildim ya şimdi ya yoksa düşüncesi deli ediyor beni çok korkuyorum inşallah sizlerinde dualarıyla meleğim benimle kalır teyzesisaolasın canım Allah razı olsun. okadar şaşkolozum kiAllah ım sana da nasip edecek az kaldı sabret canım.. ayrıca bnde de regl sancıları batmalar ağrılar karın ağrısı göğüs hassasiyeti falan hepsi var.. hala.. bnde hiç umut etmedim o yüzden.. snde sakin ol bekle... gelecek meleğin
ahh inşallah canım benim şu günler bi geçse bende müjdeler versem o kadar rahatlayacağım ki ....Herkes burda kızlar ve bu güzel haberi kutluyoruz ne güzel)
Çok özlüyorum sizleri ve bu topiği ama her zaman giremiyorum artık,sırt ağrılarım yine çok bu sıralar ...:2: :2:
Breshka nın haberini de 6 gün sonra kutluycaz innnşallahhhh
Gerçekten kafanın rahat olması çok önemli yaa bak yumurtaya can veren Rabbim neler yapmışsın ama çok şükür korumuş meleğini bundan sonra Allahım her ikinizi de korusungüzel yüreğine temiz kalbine göre vermiş Rabbim.. sende güzel haberler vercen canım Allah ın izniyle.. bekle..
ya siz benim neler yaptığımı bilseniz... bayramın 2. günü biz trekking e gitmiştik.. (doğa yürüyüşü) ben kayalardan kayalara ağaçtan ağaca hopladım zıpladım hep.. düştüm kalktım.. çok şükür Allah ım bana bağışlamış.. bu ay hiç bişi yapmadım sılacım.. tüp yapcak nasılsa diye salmıştım kendimi.. ne yattım ne yastık koydum ne akıntı takibi yani hiç bişi... ama bu ayki turlarımız gönül rahatlığıyla oldu hep.. sakin stressiz sadece o anı düşünerek.. hiç olsun diye uğraşmadan yani... Allah ım yüüzümüze hep güldü bundan sonra da gülecekt,r inşallah
Canım yaaa birbirinizin kıymetini bilin ne güzel Allahım bu mutlu günlerinizi ilerde yavrunuzla paylaşmayı nasip etsin mutluluğunuza mutluluk katsın inşallahayyyyyyyyyyyy daha yeni susmuştumm yine başladım ağlamayaaaaaaa... hayatımın aşkı bitanem canım kocammm bana çok güzel bembeyaz bi çiçek yollamış şimdi geldi... çok duygulandım yine ağlıorum....çokda duygulu bi not yazmışşş bitanem yaaaaaaaaaaaaa çok seviorum kocamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Deryacım üzme kendini inşallah bişey olmaz hayatım Rabbim meleğini de seni de korusun inşallah dualarım seninle hayatım bol bol dinlenherkese iyi akşamlar öncelikle. bu yola sizlerle çıktım. ilkinde bebeğimi kaybettim. şimdi yine çok zor günler geçiriyorum. bayramda çok şiddetli kanamalarım oldu. iğnelerle ayaktayım. bebeğim yaşıyor şükürler olsun. ama tehlikeyi atlatmış sayılmam. çok korkuyorum desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var.
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
MERİ nerdesin MERİİİİİİİİİİİİİ bak sana umut olayım canımmm pkoluyuz ama tüpe gerek kalmadan hamile kalabiliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzartık mercimeğimin bi teyzesi daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?