- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.561
hosgeldin fistik... nasilsin??? biliyor musun hly hamiissssen sormadan ben söyliimm dedim
sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim, o kan pıhtılaşması da biraz ırsiymiş. benim işyerindeki arkadaşta da çıktı ama ileri seviyede değil ve bu değerlerle hamile kalabiliyosun sorun yok yanlız gününü beklemeden tahlil yap demiş ve hamile olduğunu öğrendiğin anda hemen bana gel demiş. kk ya bak kan pıhtılaşması teşhisi olup da haberi olmayan bir sürü anne var hatta 2. çocuklarını doğurmuşlar. biz arkadaşla baya araştırdık. onun da iki düşüğü oldu senin bir. yani hamile kalabiliyosunuz sadece hamile kaldığınız anda doktor önlemini alıcak. ve folik asiti mutlaka içmen lazım. aslında doktor yarınki sonuçlarla da yönlendirir seni. bence hamile kaldın ve kalabildiğine göre ileri düzeyde değilsin bence sorun çıkmıcak hayatım içini ferah tut.
selamlar.. ben geldimm
burda burda burdayımmmm
kafamı dağıtmaya geldim kuzum
sen nasılsın??
aaaaaahh nası tatlııı dilliiiii, nasıl rahatlatıcıııı..nasıl umut vericiiiiii birr hatundur bu kardaizzzzzz..seviyorummmm hemde çooookk
hoşgeldin hayatımmm nerelerdesin yawwww
hoş geldinnnnnnnnnnnnnn..iyisin dimiiiiiiiiiiii..
canım benim, o kan pıhtılaşması da biraz ırsiymiş. benim işyerindeki arkadaşta da çıktı ama ileri seviyede değil ve bu değerlerle hamile kalabiliyosun sorun yok yanlız gününü beklemeden tahlil yap demiş ve hamile olduğunu öğrendiğin anda hemen bana gel demiş. kk ya bak kan pıhtılaşması teşhisi olup da haberi olmayan bir sürü anne var hatta 2. çocuklarını doğurmuşlar. biz arkadaşla baya araştırdık. onun da iki düşüğü oldu senin bir. yani hamile kalabiliyosunuz sadece hamile kaldığınız anda doktor önlemini alıcak. ve folik asiti mutlaka içmen lazım. aslında doktor yarınki sonuçlarla da yönlendirir seni. bence hamile kaldın ve kalabildiğine göre ileri düzeyde değilsin bence sorun çıkmıcak hayatım içini ferah tut.
çocuklar inanın, inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler....yoruldu tatlım hly gitti dinlensin biraz çok duygu yoğunluğu yaşadı bugün.
ohhhh valla çalış bakalım elbet benimde çalışma günüm gelicek
canım arkadaşım benim, Allahım yarabbim inşallah bebeğini korucak ve bu günleri sağsalim atlıcaksın. Dualarım seninle hayatım, moralini bozmamaya çalış. Allah yardımcın olsun canım.
anladım fıstığım..tahmin edebiliyorumm..konuşalım bir ara..sıkıntın olmasın senin hiç yaa..iyi yürekli arkadaşım benimmm..hoşbulduk canım.. internette çok vakit geçiriyordum onu kısıtladım biraz tatlım.
nasılsın ne durumdasın canım?
iyi sayılırım kuzucumm. benle alakalı olmayan problemlerle uğraşıyorum bu aralar.bi ara konuşuruz
ay canım benimmmmm bende çok seviyorummmm seniiii....
bi halvet yazdım sana endişelenme diyeee. herşey çok ama çok güzel olucak inşallah.
çooook duygusal anlar yaşıyorum şuan kızlar..yani hlyamızın hamile oluşu beni o kadar mutlu etti ki sizlere anlatamam..işte mucize denilen şey bu bence..hayatta her zaman güleryüzlü olmakla, umudunu yitirmeden, kendi derdini unutup başkalarına yardım ederek kazanılır birşeyler..hülya bunun bir örneği..hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin diye çok yazdım buraya, hülyaya da çok söylemişimdir..umut herşeyimiz kızlar..hepimizin mutlaka bir mucizesi var kenarında bekleyen..Allahım bizi görüyor ve duyuyor, siz yeter ki istemeyi bilin canlarımm..Allahım en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün..
HÜLYA'CIMMM SEN ÇOOOK GÜZELL BİR ANNİŞ OLACAKSIN
BEBİŞİNDE ÇOK ÖZEL BİR BEBEK..
ALLAHIM KORUSUN SİZİ..
hly tatlım canım tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin inşallah.
inşallah çokkkk mutlu,güzel,rahat bir hamilelik geçirirsin.
gerçekten acayip sevindim... ayağını sürtmeyi unutma
hoşbulduk regencim... bende onun postunu arıyordum tebrik etmek için. acayip heyecan yaptım...
burda burda burdayımmmm
kafamı dağıtmaya geldim kuzum
sen nasılsın??
anladım fıstığım..tahmin edebiliyorumm..konuşalım bir ara..sıkıntın olmasın senin hiç yaa..iyi yürekli arkadaşım benimmm..
saol canım benim..
sen ne durumdasın. neler yaptın? geçmişi okumadım çok fazla
azram sendemi geldinnnn... ayy çok sevindim seninde burada olmana. mesajımı aldın mı?
herkese iyi akşamlar bende dün test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm bugünde başka bir markanın testini yaptım çok silik bir şekide gene 2.çizgiyi gördüm yarın doktora gidecez bakalım ne olacak
hoşbulduk canım.. internette çok vakit geçiriyordum onu kısıtladım biraz tatlım.
nasılsın ne durumdasın canım?
iyi sayılırım kuzucumm. benle alakalı olmayan problemlerle uğraşıyorum bu aralar.bi ara konuşuruz
dinlensin valla... hakrtti kizcagiz.. cok calisti o bebek icin... turlara cikti felanay halen saka gibi yaa... hani tüp bekliyorduk ya ondan.. bak cok akilli bi bebegi olacak onu, annemler masrafa girmesinler, nasilsa onlarin olcam, en iyisi tipis tipis gideyim ben dedi valla zamani gelse de biz de tura ciksak.. fazla kalmadik zaten geriye.. bekleyenlerin disinda bi kac kisi var.. sila, nartanesi di mi??? sen, kuppe, nihanca, azra ve ben cesitli sebeplerden bekliyoruz henüz..
Deryacim canim benim elinden geldigince yatip dinlenmeye bak tatlim sakin aklina kotu seyler getirme bebeginin bu dunyada yicek ekmegi varsa ne olursa olsun yicektir. Alah yardimcin olsun tatlim dualarim seninle tatlim
Kuppecim icini ferah tut guzel arkadasim benim benim icime hic kotu birsey varmis gibi dogmuyor allahim insallahda ole olucak kuzucum
tatlıcadımmmmmmm bak sana yemin ediyorummm kuppeciğime şimdi yazacaktım sana bi şekilde msj atsın msn den yazsın faceden yazsın bi yerden sana yazsın diye valla bak....
çok teşekkür ederi canımmm gelmene çok sevindim... inşallahhh herşey güzel olacak.. ayağımıda sürtüyorummm dualarımıda ediyorumm sizlere inşallahhh Rabbim sizede mucizeleriniiz yollarrrr
valla ben de bulamadim ilk postunu sanirim, hlynin mesaji deprem etkisi yaratti ve cok sayfa ilerledisen nerelerdesin bakalim?? yok mu bize bi haberin??
gözün aydın tatlımmm. hayırlısı olsun. yarına netleşir büyük ihtimalle.
aslında en iyisi bakma biz iş dolayısıyla hep netdeyiz sayılır. napıim hayatım işte taşların yeri değişti depoda sürünüyorum geçici olarak birkaç aylığına, bu yüzden gündüzleri hiç gelemiyorum((. Allah hakkımızda hayırlısını versin. sen nasılsın, sorunun herneyse huzurunu kaçırmasına izin verme tatlım
evet haklısın hayatım bekleyenlerin bile geçerli bi sebebi var. inşallah önümüzdeki sene bizde çıkarız selemate. kapanış benden ona göre elinizi çabuk tutun günlerinizi şaşmayın, turlayın bol bol çalışın, aşkla çalışmayı da unutmayınnn
hoşgeldin tatlımmmm
gözün aydın tatlımmm. hayırlısı olsun. yarına netleşir büyük ihtimalle.
teşekkür ederim ikincisi silik çıkınca biraz kafam karıştı ama sanırım marka farklı ondan olabilir...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?