- Konu Sahibi screamaway
-
- #29.501
allah razi olsun silacim cumlemizin kalbine gore versin insallahhh. gecen ay zaten yumurtlamayi kacirdik Valla bu ay tek calisma, anliycagin bu aydanda umidimiz yok bakalim kismet ama rahatim neden bilmiyorum uç ay mevzusuna sanirim
Proxeed i cok duydum ben ya bende mi alsam napsam. Folik asitide biraktim bayadir onada basliyim hayirlisiyla... Çok güzel bi adak adamissin kuzucum ne kadar güzellll dualarin icin simdiden tesekkur ederim kuzucum
Menbatacim sila ev işi demis sizdemi tasiniyorsunuz yoksa. Ben gecmise bakamadan direk bugunden basladim yazmayada bilmiyorum:26:
snden de razı olsun canım.. amin inşallahhhhh... benimde mutfakta işim var aslında ama kalkamadım hala .. birazdan kalkayım bnde onu halledeyim.. bnde seni çok seviyorum canım benim...
teşekkür ederim canım saolasın amin inşallahhhhhhhhh şoktayım halasenden tek ricam lütfen listeyi günceller misin ve büyük harflerle yazarmısın hamile olduğumu.. bunu hep istemiştim
ayol ben burda kafayı yicem ya manyadım resmennnnnnnnnnnn
bende kalkamadiimm vallaa.... nezamandirda kalabalik olamiyodu boyleee sanirim kopamiyoruummm sizdennn!!!!! bide bugunun anlam ve onemiiii.....
ya canim screamawaycimin isleri yogundu sanirim bi tebrik etti gitti listeyi ilk firsatta gunceller insallah.. aslinda sende yapabilirsin ama hani o yapsin ki kendini sen orda gorunce daha bi hos olsuunnnnnnnnnnnn
caniiim senin adet ne durumda... en son bi gidip bi geliyorduuu..?? nolduuu... evi naptiniz hersey yolundamiiii
masallah kiiz gecmisi ne cabuk okuduunnn!!!!!!!.... valla gulum bat gecti gitti ama seninde ole olmamismiydi cok cok az kan sonra azicik kahverengi geldi iki gundurde ne gelen ne giden var bende................. sendede oyle oldu die hatirliyoruummmmmmmmmm!!! hani olabilen biseymis gibi gelio bana ve iki gun daha bekliim diyoruumm...
saolasın ucuzum benim.. şimdi arıyo sana bişi alayımmı fındık fıstık dışında diyyo canın bişi istiyomu diyo ayy canım aşkitom yaaa kendimden çok onun için istiodum bayramda hep bebek gördük küçük çocuk gördük aldı sevdi sarıldı gözlerindeki hissi görünce çok içerlemiştim.. Allah ım nolur nasip eyle bize de demiştim çok şükür Rabbime
ayy sempatiğim bnde seni bekliodummm saol canımıniçi valla bende şoktayım sevinçliyim mutluyum karşığım şükürler olsun Allah ıma
darısı siz diğer kader arkadaşlarımın başına canlarım benimmmm
ya yaptım canım ama değişmedi bi türlü bnde onu deniodum :26:
allah razi olsun silacim cumlemizin kalbine gore versin insallahhh. gecen ay zaten yumurtlamayi kacirdik Valla bu ay tek calisma, anliycagin bu aydanda umidimiz yok bakalim kismet ama rahatim neden bilmiyorum uç ay mevzusuna sanirim
Proxeed i cok duydum ben ya bende mi alsam napsam. Folik asitide biraktim bayadir onada basliyim hayirlisiyla... Çok güzel bi adak adamissin kuzucum ne kadar güzellll dualarin icin simdiden tesekkur ederim kuzucum
Menbatacim sila ev işi demis sizdemi tasiniyorsunuz yoksa. Ben gecmise bakamadan direk bugunden basladim yazmayada bilmiyorum:26:
bence menbetanin pat die misafiri geldi yineee... kayboldu kiz birdenbireeeeeeeee
aboooo amma cenem dusttuuuuuuuuuu............... sila sila sila... olduuuuuu
bende kalkamadiimm vallaa.... nezamandirda kalabalik olamiyodu boyleee sanirim kopamiyoruummm sizdennn!!!!! bide bugunun anlam ve onemiiii.....
ya canim screamawaycimin isleri yogundu sanirim bi tebrik etti gitti listeyi ilk firsatta gunceller insallah.. aslinda sende yapabilirsin ama hani o yapsin ki kendini sen orda gorunce daha bi hos olsuunnnnnnnnnnnn
tatlim tabi yazarimmmmm, dur listeyi bulimmmmm cok eskilerde kaldi sanirim.
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[TD] TEBRIKLER![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD] HAMİLEEEEEEEEEEEE :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]16 Kasim[/TD]
[TD]Tüp bebek yapıyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kizlar cogunuzun durumu guncel degil listede biliyorummmm, hazir herkes burdayken durumlari soooliyin guncelliiimmmm....
evet silacimmmmm dogru demissin... ben tebrik ettim, baktim hulyacimmm cikmis.. yoktu ortalikta...sonra ogle tatiline ciktimmmmm... sonra simdi geldimmmm listeyi guncelledimmmm, yine hulyaya yetistiremedimmm... neyse, gelince gorur artik...
sen naptin tatlim? nasil dayaniyorsun baya gecmis uzerinden...
kuzumm al bncede.. hatta alma biz daha yeni aldık kocama bitince ikinciye başlasın diye daha 2 paket içti duruyor onu vereyim sana kargoyla yollarım 120 tl çünkü boşa vermeyin o kadar
adağımı yerine getircem Allah ın izniyle ve siizn içinde çok dua edicem Allah ım inşallah kabul eder
bnde canım aynen ara ara yaptım bişiler döndüm .. bnde hem iş yapıorum hem salak salak dolanıyorum evde
canım çok saolasın yaptın ben burdayımmm.. nette bi problem var düşüp duruyorum...
bu arada listede düzenleme yaptım kızma olur mu 1-2 gün kalsın sonra tebrikler diye değiştirim olur mu canım
merhaba canımmm, nasılsın??? gorusmedık bayagıdır...
benımde bat ı 3 aralık yapsan olacak... bu seneye yetısemıcez ama olsun.. lıstede olmakta guzel..
evi su basti gibi bisey okudum cok sasirdim tatlim yaaa esyalariniz falan naptiniz ev tadilattami. Büyük gecmis olsun kuzucummm ayyyy en cok korktugum sey budur bi kere ceyiz daha eve tasinmadan bizimde basimiza geldi allahtan ev bostu mutfak tesisatinin o demir borusundan kacak olmus o gun bugundur hep evden cikarken vanayi kapatir giderim sizinki nasil olmus
azracimmmm, ve nartanesicimmm kizlar sizi az once gonderdigim listede guncelledim...
hulyacimmmm, neden kizimmmm, bugun senin gunun hemmmm... cok sevindim, hep gerek kalmaz belkide tuup bebege diyordum sana... oyle de oldu...
menbetacimmm, az sonra guncellicem canim seni listede... insallah senin aralik ayi son olacak...
kizlar burasi da kalabalikken bisi sorimmmm, topigin isminin degistirilmesini istermisiniz? 2012'ye de devam etmek adina yani... 2011 ve 2012'yi kapsayacak bisi yapariz mesela... eger isterseniz yonetime bununla alakali yazabilirim...
kendi adıma cevap verıyorumm. ben sahsen ısterım.. 2011 adına bır umudum kalmadı.. ins 2012 son olur...
ah be güzelimm tabiki nerden bilebilirdinizcok saol canımmm...
canım bızım musluklardan veya tesısattan kaynaklanan bır sebeple su basmadı.. tadilatta olan teras katından eve su sızmıs..nasıl oldugunu halen anlamıs degılız.. cok yagmur yagıyordu bızde bayramda evımızde degıldık..
esyalar konusunda zamanında geldık dıyebılırım ama duvar ve lamınantlar ıcın cok gec kalmısız.. ama nerden bılelım boyle bırseyın olacagını.. sımdılık calısmaların bıtmesını beklıyoruz.. ondan sonra evle ılgılenıcezz...
azracimmmm, ve nartanesicimmm kizlar sizi az once gonderdigim listede guncelledim...
hulyacimmmm, neden kizimmmm, bugun senin gunun hemmmm... cok sevindim, hep gerek kalmaz belkide tuup bebege diyordum sana... oyle de oldu...
menbetacimmm, az sonra guncellicem canim seni listede... insallah senin aralik ayi son olacak...
kizlar burasi da kalabalikken bisi sorimmmm, topigin isminin degistirilmesini istermisiniz? 2012'ye de devam etmek adina yani... 2011 ve 2012'yi kapsayacak bisi yapariz mesela... eger isterseniz yonetime bununla alakali yazabilirim...
selam canim nber?gecmis olsun. bende 2011 ve 2012 bi arada olsun isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?