2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyyyyyyyyyy daha yeni susmuştumm yine başladım ağlamayaaaaaaa... hayatımın aşkı bitanem canım kocammm bana çok güzel bembeyaz bi çiçek yollamış şimdi geldi... çok duygulandım yine ağlıorum....çokda duygulu bi not yazmışşş bitanem yaaaaaaaaaaaaa çok seviorum kocamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :38:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok dusunceli bir kocan var hulyacim kiymetini bil ne güzel ya allahh ayirmasin sevginiz hep boyle sursun insallahhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyyyyyyy daha yeni susmuştumm yine başladım ağlamayaaaaaaa... hayatımın aşkı bitanem canım kocammm bana çok güzel bembeyaz bi çiçek yollamış şimdi geldi... çok duygulandım yine ağlıorum....çokda duygulu bi not yazmışşş bitanem yaaaaaaaaaaaaa çok seviorum kocamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :38:

ohhh ne güzell.. hep mutlu olun boyle...

ah be güzelimm tabiki nerden bilebilirdiniz :50:cok cok gecmis olsun kuzucum cana gelecegine mala gelmis basiniza gelebilcek bir bela burdan cikmis say kuzucum:29:

Ben memnun olurum cunku bende 2012 ye kaldim gibi bisi yani:1: seneye cok calismam lazim cokkkkk:1:

saol canım... evet haklısın.. ama bı gun sonrasıda oyle bısey olduki.. esımın arabasıyla ılgılı.. ayy dusunmek bıle ıstemıyorumm... ya dıkkatlı olmasaydı... Allah korudu onu bagısladı bana...

bugunlerde basımıza gelen bıseyler var.. nedendir nıyedır bılemıyoruz... Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsın..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok dusunceli bir kocan var hulyacim kiymetini bil ne güzel ya allahh ayirmasin sevginiz hep boyle sursun insallahhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saolasunnn bitanemm yaa.. main canım cümlemizi :)

ohhh ne güzell.. hep mutlu olun boyle...

sempatiğim aminn canımmm cümlemizi....

bu arada tüp doktorumla konuştum şimdi... çok sevindi ben sana dedim dedi oda :1: progestan kapsül fitil verdi 10 gün kullan glucopageye ve folbiola devam dedi... değerin çok ii maşallah dedi...böyle işte öbür hafta p.tesi giderim ona.. ama yarın burdaki eski kadın doktoruma gidicem :1: 10 gün sonrada ona giderim :1:

saol canımmmm... iyi diyelim iyi olsun güzelim.. karmakarısık yasıyoruz işte.. sen nasılsın???? tedavıne basladın mı?? gecmısı pek okumadım kacırmıs olabılırım....

iyim cok sükür evet canim hap kullaniyorum araligin ortalarinda kan tahllili sonra bakacak doktorum düzelme varmi diye. bana doktor 6ay daha calis daha sonra caresine bakalim dedi. kismet artik hayirlisi

cok saol canımmm...
canım bızım musluklardan veya tesısattan kaynaklanan bır sebeple su basmadı.. tadilatta olan teras katından eve su sızmıs..nasıl oldugunu halen anlamıs degılız.. cok yagmur yagıyordu bızde bayramda evımızde degıldık..
esyalar konusunda zamanında geldık dıyebılırım ama duvar ve lamınantlar ıcın cok gec kalmısız.. ama nerden bılelım boyle bırseyın olacagını.. sımdılık calısmaların bıtmesını beklıyoruz.. ondan sonra evle ılgılenıcezz...

ayy menbetacimmmm, kolay gelsin canim yaa uzuldummm.. insallah cok ciddi bisi olmamistir evinize...

kendi adıma cevap verıyorumm. ben sahsen ısterım.. 2011 adına bır umudum kalmadı.. ins 2012 son olur...

selam canim nber?gecmis olsun. bende 2011 ve 2012 bi arada olsun isterim

Ben memnun olurum cunku bende 2012 ye kaldim gibi bisi yani:1: seneye cok calismam lazim cokkkkk:1:

kizlar o zaman bir isim bulalim beraber, sonra da ben yonetime sorarim degistirebilirmiyiz diye... bu ismin yanina 2012 mi ekleyelim? yoksa toptan 2011 ve 2012 iceren baska bisi mi yapalim...??

hulyacimmmmmmmmmmmmmm, canim yaa.. kocan da cok sevinmisss demek... ne guzel dusunmus... :16: bu arada aglama artik canim yaaaaaaaaa... yegenimiziiii uzeceksinnnn... :19:

evet silacimmmmm dogru demissin... ben tebrik ettim, baktim hulyacimmm cikmis.. yoktu ortalikta... :1: sonra ogle tatiline ciktimmmmm... sonra simdi geldimmmm listeyi guncelledimmmm, yine hulyaya yetistiremedimmm... neyse, gelince gorur artik... :1:

sen naptin tatlim? nasil dayaniyorsun baya gecmis uzerinden... test yap bence...

caniimmm yaaaaaaaa aslinda dayaniyorumm cunkuu cok olaganustu bi durum yook bence 2 gune sokulur kanamaaaa... biraz menbetayla benzesiyor durumlarr

menbetaciiimmmm caniimm senle ne farkimiz var kusum regl olayinda soyle bakiiim.. acikcasi ondan bekliyoruummm.....seninde dedigin gibi benimkide patlamak uzereeee...:((((((

hlyaaciiimmm caniiimmmm yaaaa aferin enisteyee... insallah kucaginizada aldiginizda ayni heycani yasarsinizzzzzz

neselikiz senin post gelmemis senin dogumda 10subattt..

harikasiniz yaaaaaaaaaaaa insallah iki prensesimiz birden gelio ha......

ben gecenleri ikinizi aynioldugunu gormustum inanin da neden soylemedim bilmiyorum..... bu da guzel bi denklesmeeee

Evet canım benim doğumda 10 şubat,az kaldı yaaa,korkmaya başladım ben doğumdan :1: :1:
Tuğçeyle ikimizinde prensesleri olcak şubatta.Allah'ım inşallah burdaki herkese nasip eder,sizin gibi iyi arkadaşlarımın hepsine inşallah.
Kızlar ben bişi de sorucam size,ben kızıma isim arıyorum,İpek koycaktım ama vazgeçer gibi oldum,sizler ne dersiniz?

iyim cok sükür evet canim hap kullaniyorum araligin ortalarinda kan tahllili sonra bakacak doktorum düzelme varmi diye. bana doktor 6ay daha calis daha sonra caresine bakalim dedi. kismet artik hayirlisi

ins canım duzelır ve cok bekletmeden bebısın gelır.. ay artık hıc uzulmek ıstemıyorum bu ugurda ama dusunmemek uzulmemek elde deıl.. Allah ısteyen herkese nasip etsın...

ayy menbetacimmmm, kolay gelsin canim yaa uzuldummm.. insallah cok ciddi bisi olmamistir evinize...

kizlar o zaman bir isim bulalim beraber, sonra da ben yonetime sorarim degistirebilirmiyiz diye... bu ismin yanina 2012 mi ekleyelim? yoksa toptan 2011 ve 2012 iceren baska bisi mi yapalim...??

hulyacimmmmmmmmmmmmmm, canim yaa.. kocan da cok sevinmisss demek... ne guzel dusunmus... :16: bu arada aglama artik canim yaaaaaaaaa... yegenimiziiii uzeceksinnnn... :19:

aslında soyle bır durum var. ev benım olmadıgı ıcın sorun deıl dıyorum. ama sonucta burada yasıyorumm.. ve bakımını yaptırmam lazım.. bu sekılde oturamam yani... ama tabi ev benım olsaydı daha buyk bır tadılata gırer begenmedıgım her kosesını yaptırırdım... cooook saol canım...

ısın konusunda her fıkre katılabılırım 2012 olsa yeter... ama sanki 2011 yerıne 2012 olsa daha ıyı olur..

caniimmm yaaaaaaaa aslinda dayaniyorumm cunkuu cok olaganustu bi durum yook bence 2 gune sokulur kanamaaaa... biraz menbetayla benzesiyor durumlarr

menbetaciiimmmm caniimm senle ne farkimiz var kusum regl olayinda soyle bakiiim.. acikcasi ondan bekliyoruummm.....seninde dedigin gibi benimkide patlamak uzereeee...:((((((

hlyaaciiimmm caniiimmmm yaaaa aferin enisteyee... insallah kucaginizada aldiginizda ayni heycani yasarsinizzzzzz

canım patlamanın yasandıgı gun ben stres altındaydım evde dıııldım.. belkım stres yapmazsan sende gelenlerı gerı ıtebılırsın. yanı 9 ay gelmemesını saglayabılırsın.. bılıyorum sacmaladım.. ıns hayırlısı olur canım.. sende pek umutlu degılsın ama hep bu zamanlarda gelırmısya ıns 2.bebısın senınledır..

ben reglimin gecıkmesıne alıskın olmadıgım ıcın nıye gelmedı neden gelmıyor. acaba bır sorunummu var..bu leke neden oldu.. ay belım mı agırdı.. esım bı yandan, durumun nedır. var mı gelen gıden.. yanı regl donemınde buhranlı gunler gecırıyorum.. hamıle kalabılecegıme ıhtımal vermıyorum resmen.. amann napalım... bekliyoruz bakalım... Rabbim ne zaman ol derse olacak.. yoksa ne kadarda cabalasak bos...

herkese iyi akşamlar öncelikle. bu yola sizlerle çıktım. ilkinde bebeğimi kaybettim. şimdi yine çok zor günler geçiriyorum. bayramda çok şiddetli kanamalarım oldu. iğnelerle ayaktayım. bebeğim yaşıyor şükürler olsun. ama tehlikeyi atlatmış sayılmam. çok korkuyorum desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var.

herkese iyi akşamlar öncelikle. bu yola sizlerle çıktım. ilkinde bebeğimi kaybettim. şimdi yine çok zor günler geçiriyorum. bayramda çok şiddetli kanamalarım oldu. iğnelerle ayaktayım. bebeğim yaşıyor şükürler olsun. ama tehlikeyi atlatmış sayılmam. çok korkuyorum desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var.

canımmmm.. bol bol dınlen.. yat kalkma.. doktorun dedıklerını harfiyyen uygula.. stres yapma.. Allah yardımcın olacaktır.. bu dunyada yiyecek ekmeği varsa meleginin ne olursa olsun senınle kalır.. sakın kotu dusunme.. sen bol bol dınlenmene bak canım...

canım yanlış anlamadım umarım hamilesin demi

ayy çok mutlu oldum adaşımmm benmm yaaa

ne oldu tüp bebek mi uzun zamandır girmiorum bi gireim dedim
gözlerim börtledi görünce:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

geçmişi okudum canım çokk tebrik ederim
allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

ne güzel bi haber bu ya yemin ediorum çok mutlu oldum

bu arada bizde 12 haftalık olduk teyzesi

şimdi seni bol mide bulantılı günler beklio :emir_bebek::nazar:

:46::46::32::32::32::32::21::21::21::21:

canımmm deryacımmm Allah yardımcın olsun meleğini size bağışlasın inşallahhhhhhh.. dualarımdasın.. bir hamile olarak diğer bi hamile arkadaşıma edeceğim dua inşallah kabul olur :29:

canım yanlış anlamadım umarım hamilesin demi

ayy çok mutlu oldum adaşımmm benmm yaaa

ne oldu tüp bebek mi uzun zamandır girmiorum bi gireim dedim
gözlerim börtledi görünce:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

geçmişi okudum canım çokk tebrik ederim
allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

ne güzel bi haber bu ya yemin ediorum çok mutlu oldum

bu arada bizde 12 haftalık olduk teyzesi

şimdi seni bol mide bulantılı günler beklio :emir_bebek::nazar:

:46::46::32::32::32::32::21::21::21::21:

evet canım hamileyim çok şükürrrrr :nazar: bu ay başlayacaktık tüpe gerek kalmadı mercimeğim tüpsüz geldi :nazar: Allah ım sağlıkla daim etsin inşallah.. kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah... bekleyen arkadaşlarıma da nasip eylesin inşallahhhhhhhhhhhhh :49::emir_bebek::nazar:

MERİ nerdesin MERİİİİİİİİİİİİİ bak sana umut olayım canımmm pkoluyuz ama tüpe gerek kalmadan hamile kalabiliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz :29: artık mercimeğimin bi teyzesi daha var :29:

saolasın canım Allah razı olsun. okadar şaşkolozum ki :53: Allah ım sana da nasip edecek az kaldı sabret canım.. ayrıca bnde de regl sancıları batmalar ağrılar karın ağrısı göğüs hassasiyeti falan hepsi var.. hala.. bnde hiç umut etmedim o yüzden.. snde sakin ol bekle... gelecek meleğin :49::emir_bebek::nazar:
Canım yaaa o kadar seviniyorumki senin adına .... Beklemek çok zor hülyacım ilaçların verdiği sıkıntı beklemenin yarattığı bunaltı tabi bu arada psikoloji de baya bozuldu elde olmadan telaşlanıyorum daha doğrusu korkuyorum transfer sırasında doktor bak yavrun geliyo şimdi demişti baktım sadece siyak bir nokta var orda dedim o senin bebeğin olacak işte dedi o an içim sızladı nokta kadar bile olsa gördüm içimde olduğunu bildim ya şimdi ya yoksa düşüncesi deli ediyor beni çok korkuyorum inşallah sizlerinde dualarıyla meleğim benimle kalır teyzesi :16:

Herkes burda kızlar ve bu güzel haberi kutluyoruz ne güzel :-))
Çok özlüyorum sizleri ve bu topiği ama her zaman giremiyorum artık,sırt ağrılarım yine çok bu sıralar ...:2: :2:
Breshka nın haberini de 6 gün sonra kutluycaz innnşallahhhh :-)
ahh inşallah canım benim şu günler bi geçse bende müjdeler versem o kadar rahatlayacağım ki .... :16:

güzel yüreğine temiz kalbine göre vermiş Rabbim.. sende güzel haberler vercen canım Allah ın izniyle.. bekle..

ya siz benim neler yaptığımı bilseniz... bayramın 2. günü biz trekking e gitmiştik.. (doğa yürüyüşü) ben kayalardan kayalara ağaçtan ağaca hopladım zıpladım hep.. düştüm kalktım.. çok şükür Allah ım bana bağışlamış.. bu ay hiç bişi yapmadım sılacım.. tüp yapcak nasılsa diye salmıştım kendimi.. ne yattım ne yastık koydum ne akıntı takibi yani hiç bişi... ama bu ayki turlarımız gönül rahatlığıyla oldu hep.. sakin stressiz sadece o anı düşünerek.. hiç olsun diye uğraşmadan yani... Allah ım yüüzümüze hep güldü bundan sonra da gülecekt,r inşallah :nazar:
Gerçekten kafanın rahat olması çok önemli yaa bak yumurtaya can veren Rabbim neler yapmışsın ama çok şükür korumuş meleğini bundan sonra Allahım her ikinizi de korusun :nazar::49::emir_bebek::nazar:

Canım yaaa birbirinizin kıymetini bilin ne güzel Allahım bu mutlu günlerinizi ilerde yavrunuzla paylaşmayı nasip etsin mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah
Deryacım üzme kendini inşallah bişey olmaz hayatım Rabbim meleğini de seni de korusun inşallah dualarım seninle hayatım bol bol dinlen :16:

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm :14::14::14::14::14: :49::49::49::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::14::14::14:

ayyyy ayyyyyyy ayyyyyy nasıl sevindim nasıl... Allahım seni mercimegine kavusturdu demek.çok güsel bir sey bu hly cım.Allah ım bende agladım biliyormusun? eşime anlatmıstım seni,dısardaydı aradım ona bile söyledim:)))

mutlulugun daim olsun,hani demişsinya bayram da çocukları görünce,eşin onları severken hissettiklerini bende aynısını yaşadım. Ve de görüştügümüz cogu kimsenin hala bişey yok mu sorularıyla nasıl incindim bilsen:(

Bana yeniden umut oldun, önümüzdeki tüm bayramlarda meleginle olman dilegiyle..

çok geçmiş olsun deryacım sakın üzülüp kendini yıpratma. bol bol yat dinlen bak buradakı sevinçlerle moral bul.Meleginin hep sennle olcagını düşün,dualarım seninle.

benim canım arkadaşımmmm, sen herşeyin en güzeline layıksın. temiz yürekli içi dışı bir canım kankacım benim.
Yaradana şükürler olsun ki hasretini dindirdi apayrı bir hasret getirdi sana. bugün öle yemeğinden sonra heryerlere gülücük atıyodum, hehe çok tuhaftı valla sen bulutların üstünde uçtun resmen. eşinin ve senin gözünüz aydın olsun Allah tamanına erdirsin sağsalim inşallah. çiçeklerle çok daha duygu yoğunluğu olmuş tebrik ederim eşinide.

menbetaaaa hayatımmm çok geçmiş olsun tatlımm. evi su basmış okudum şimdi biraz geçmişi. Allah yardımcın olsun canım, acele etmeden kendini yormadan yaparsın işini. Allah beterinden korusun canım.

eeeeeeeeeee kızlar ne var ne yok hadiiii bu akşam burdayımmmm:21::21::21::21:.... hly gelmese bile diğerleri hadi gelinnnnnnnnnnnnnn:4::4::4::4::4::4::10::10::10::10:

Son düzenleme:
MERİ nerdesin MERİİİİİİİİİİİİİ bak sana umut olayım canımmm pkoluyuz ama tüpe gerek kalmadan hamile kalabiliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz :29: artık mercimeğimin bi teyzesi daha var :29:

yeni gördüm hülyacımmm evet umut oldun:)) mercimegin demek çok sevdim bunu. Senin gibi hem sevindim hem de aglıyorum teyzesi sevsin onu evt ilk kez teyze oldum bende:)

Son düzenleme:

canım arkadaşım benim, Allahım yarabbim inşallah bebeğini korucak ve bu günleri sağsalim atlıcaksın. Dualarım seninle hayatım, moralini bozmamaya çalış. Allah yardımcın olsun canım.

Back