- Konu Sahibi screamaway
- #29.161
günaydın canikolarrrrrrrrr![]()
günaydın sanadaa adım sonnur. seninde hülyaydı dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canikolarrrrrrrrr![]()
ben geldim de bi tek menbetam var onunda varlığı yokluğu belli değil sankim :26:
Neysse burdaysa hemncecik bana cvp verir zaten
şimdiiii doktordaki durumları anlatayımbu akşam 23 itibariyle çatlatma iğnemi yapacağım sonra yarın akşam enfeksiyon ihtimaline kaşı bi hap içeceğim ve gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içmeden ertesi sabah 10:30 da doktorda olacağım sonra yumoşlarımı alacaklar benden
yumurtaların durumu iyiymiş ablaları
en küçüğü 14mm olmuş toplam 14 tane yumoşum varmış inşallah çoğu diyim hepsi diyerek aç gözlülük yapmayım sağlıklı olsunlarda sonu da iyi olsun inşallah
Yumurtalar toplandıktan sonra embriyoların gelişimine göre 3. yada 5.günde transferim olacakmış inşallah yani buda ya arefe gününe yada bayramın 2.gününe denk geliyo inşallah tutunsun bebeğimde 2 gün geç gelsin hiç sıkıntı değilhaa bu arada anestezi genel olacakmış ama korkmana gerek yok ameliyattaki kadar fazla narkoz verilmeyeceği için çok fazla uyumayacaksın dedi doktorum en geç 1-2 saat sürer uyku halin dedi
ALLAHIM SEN BÜTÜN İSTEYEN KULLARINA ANNELİK DUYGUSUNU YAŞAT BİZ ÇABALAYAN KULLARINA DA HAZİNENDEN BİR MÜKAFAT VER BİRER MELEK GÖNDER YARABBİMMMM
Böyle işte kızlar .... sılacım gelmiş hoşgelmiş ama yakalayamıdım hemşerim nolur bol bol dua et az kaldı inşallah sonunda güzel haberler vereyim sizlere
derya canımmm çok sağol kuzum sizler daha çok dua edin iki canlısınız ne de olsa içinizdeki meleklerde duanıza ortak olsunİnşallah seninde sorunsuz bi şekilde ilerleyecek canım benimmm
bugün hülyamı göremedim nerelerdeydi ?![]()
Regennnn canım seni de yakalayamadımmmm sen nerelerdesin ?
pek espritüel gördüm seni.. hadi beklıyommm cık gene gır, gır sonra cık, cık tekrar gir :)))))))
Amin canım valla bende 4 gözle senden haberler bekliyorum inşallah hsg ye falan gerek kalmadan bu aya bebişin ceeee der sana kuzumay iyi etmişsin... kolay gelsın sana canım... Allah işlerini rast getirsin... iyi geceler..
Aşkolsun fıstığım kızarmıyım hiç sanabreshkaaa[/B] canım benimm seni listeye yazdım diye bişi demediğini sevindim önceliklesonrasında çok güzel haberler getirmişsin maşallahhhhh
herşey yolunda gidiyor
çarşamba günü için çok heycanlandım valla sanki ben opuya gidecekmiş gibi
inşallah herşey güzel olacak fıstığım seni ararım çarşamba konuşuruzz canım ayy benimde bat yarın ama sanki yarın gelmicek gibi hissediyorum 1-2 gün gecikecekmiş gibi
ben bugün yatak almaya gittim bide bayramlık 1-2 bişi ondan yoktum.. birden çıktım yazamadım size :26: ay çok yorgunum valla vede çok romatizma ağrım varyarın kesin yağmur yağacak
![]()
İnşallah canım çok heyecanlı ve umutluyum Allahım utandırmasın hem maddi hem manevi çok zor bi süreçmiş Allahım bu yolda çaba gösteren bütün kullarını sevindirsin inşallah sonucu almamız için 19 günüm var nasıl geçecek bilmiyorum meleğim gelsinde o kadar bekleyeyim sadecebershkacimm cok iyi haberlerle gelmissinn hadi bakalim cok az kaldi mutlu sonaa vee bende cok heycanliyimmm rabbim emeklerinizi goruyo ve bosa cikarmiycak insallahhh...
Gezersin sende işte güzelim sen seversin gezmeyivalla canim iste is güc ugrasiyorum ama sanirim bundan sonra daha cok buralarda olurum... cünkü artik 2gün gitcem iseona moralim bozuluyor.. neyse Alahim insallah diger kapiyi acar..
Amin canım valla bende 4 gözle senden haberler bekliyorum inşallah hsg ye falan gerek kalmadan bu aya bebişin ceeee der sana kuzum
Aşkolsun fıstığım kızarmıyım hiç sanaYa maşallah diyorum Allahım bi aksilik bi sıkıntı çıkmadan çabucak sonuca ulaştırır inşallah darısı senin başına canım
ama çok stresli bi dönem gerçekten Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah çarşamba 10,30 da işlem için alacaklar beni 11,00 de işlem başlayacakmış çok tırsıyorum
:18: bol bol dua edin nolur bugüne kadar hep destek oldunuz Allah razı olsun bundan sonra da dualarınızla yanımda olun nolur
Sende stres yapma canım inşallah herşey yolunda gidecek stres geciktiriyo biliyorsun regliyi gelsinde 1-2 gün geç gelsin ne olacak ... Geçen gün aklıma ne geldi yaa şimdi senle ben inşallah tutarsa aynı ayda hamile kalmış olacağız ya beraber bi topic açarız azmin zaferi kasım hamişleri diyeBu arada gezip tozmuşsun ohh ne güzel bende 1-2 ay önce yatağımı değiştirdim çok rahatladım bende fıtık ve disk kayması olduğu için her yatakta yatamıyorum çok şükür şimdiki yatağım güzel ... Ben bayramlık bakmayacağımm bu sene bayrama evde yatıyor olacağım :26: ne aldın yaa merak ettim bi ara resmini koy da bakalım
İnşallah canım çok heyecanlı ve umutluyum Allahım utandırmasın hem maddi hem manevi çok zor bi süreçmiş Allahım bu yolda çaba gösteren bütün kullarını sevindirsin inşallah sonucu almamız için 19 günüm var nasıl geçecek bilmiyorum meleğim gelsinde o kadar bekleyeyim sadece
Gezersin sende işte güzelim sen seversin gezmeyiAma maddi yönden zorlayacak sıkıntı olacaksa inşallah Herşey istediğin gibi olur canım
tondora canım aramıza hoşgeldin öncelikleinşallah bidahaki aya güzel sonuçlar alırsın canım Allah hepimize kolaylıklar versin
Hlycimmm anlattigin elbiseyi cok merak ettim yaa magaza ismini fln hatirliyomusun ?
ben dun teyzemle birlikte avmlere gittim ve hamile giuim yoktu gittigim
yerlerdebakirkoyde bi kac magaza var oraya gidip bakicamm... buaradaa bnm
kizimin odasi geldi biliomusun hulya teyzesii :) kurdular ama silinmeyi bekliyoo bgn onu halledicem insllahh
regencimmm nabrt tatlimm? daha cok burda olacagina sevindimm kendi adima :) aralikta insallah normale doner bozma moralini sende biraz tatil yaparsin fenami :)
günaydın sanadaa adım sonnur. seninde hülyaydı dimi?
valla canim iste is güc ugrasiyorum ama sanirim bundan sonra daha cok buralarda olurum... cünkü artik 2gün gitcem iseona moralim bozuluyor.. neyse Alahim insallah diger kapiyi acar..
öyle yaptim kuzum, ciktim o zaman, simdi geri girdim birazdan geri cikcam
günaydin herkeseay hava ne sinir yaa... gökyüzü resmen gri... bugün de gitcem ise sonra bütün hafta evdeyim, artik sadece p.tesi sali gitcem.. grup kücüldügü icin bizde de kücültmeye gittiler, ama araligin 1inde yeni grup aciliyor insallah o zaman gelenler olur insallah
gerci bir is daha var ama henüz haber gelmedi, o sabahlari daha iyi hem.. insallah o olur da buna iki gün gitsem daha iyi olur...
Amin canım valla bende 4 gözle senden haberler bekliyorum inşallah hsg ye falan gerek kalmadan bu aya bebişin ceeee der sana kuzum
Aşkolsun fıstığım kızarmıyım hiç sanaYa maşallah diyorum Allahım bi aksilik bi sıkıntı çıkmadan çabucak sonuca ulaştırır inşallah darısı senin başına canım
ama çok stresli bi dönem gerçekten Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah çarşamba 10,30 da işlem için alacaklar beni 11,00 de işlem başlayacakmış çok tırsıyorum
:18: bol bol dua edin nolur bugüne kadar hep destek oldunuz Allah razı olsun bundan sonra da dualarınızla yanımda olun nolur
Sende stres yapma canım inşallah herşey yolunda gidecek stres geciktiriyo biliyorsun regliyi gelsinde 1-2 gün geç gelsin ne olacak ... Geçen gün aklıma ne geldi yaa şimdi senle ben inşallah tutarsa aynı ayda hamile kalmış olacağız ya beraber bi topic açarız azmin zaferi kasım hamişleri diyeBu arada gezip tozmuşsun ohh ne güzel bende 1-2 ay önce yatağımı değiştirdim çok rahatladım bende fıtık ve disk kayması olduğu için her yatakta yatamıyorum çok şükür şimdiki yatağım güzel ... Ben bayramlık bakmayacağımm bu sene bayrama evde yatıyor olacağım :26: ne aldın yaa merak ettim bi ara resmini koy da bakalım
![]()
Hlycimmm anlattigin elbiseyi cok merak ettim yaa magaza ismini fln hatirliyomusun ?
ben dun teyzemle birlikte avmlere gittim ve hamile giuim yoktu gittigim
yerlerdebakirkoyde bi kac magaza var oraya gidip bakicamm... buaradaa bnm
kizimin odasi geldi biliomusun hulya teyzesii :) kurdular ama silinmeyi bekliyoo bgn onu halledicem insllahh
regencimmm nabrt tatlimm? daha cok burda olacagina sevindimm kendi adima :) aralikta insallah normale doner bozma moralini sende biraz tatil yaparsin fenami :)
sempatiğimbende sana güldüm... yagmur yagdı mı bari ?? aldıkların hayırlı olsun canım. güle güle giyin... yatagınızdada oynasa oynasa yatın..
kıs sempatiğim anlamadım yağmur ne alaka :26:tşk ederim çok mersi.. daha güzelleri senin olsun fıstık
azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuzummmm nassın konuşamadık yahu senleeeeeeeeee![]()
ayy Allah iyiliğini versin.. sen demedin mi romatizmam azdı gene diye yagmur yagacakbende ona guldumm.. o yuzden sordum sana yagmur yagdı mı dıye aaaaaaaaa yaniiii sana
![]()
slm kızlar ben yeni katıldım aranıza 2011 de bende hamile kalmak istiom bana fikirler verebilirmisiniz
ayy sempatiğim yaaaaaaaaaa ben sabah ne yediğimi bilmiyorum bu ara kusuruma bkmayok yağmadı ama yağacak
![]()
biliorum dizlerim ağrıyo halaaa
![]()
memnuniye oldum canımevt hly ben
hhakında hayırlısı olsun regentoşum.. inşallah gönlüne göre olur işin
ayy canımm valla çok heycanlıyım senin için dua ediorum ve hatta şu an ezan okuyor diledim kalbimden inşallah herşey yolunda gideceksakin olmaya çalış canım derin nefes al içeri girdiğinde zaten 1-2-3 ... gidecen
kalktığında bitmiş olacak herşey
valla bnde hiç adet belirtisi yok bugün gelmicek hissediorum
nyse hayırlısı olsun ne diim :18: açarız kuzum topik te açarız göbekte atarız
kuzucum orası mağaza ama butik tarzı öyle ismi falan nette çıkmaz adını da hatırlamıorum zati.. ama pendik belediyesinin yan sokağıinşallah gönlüne göre cicili bişi bulursun tatlım
ayrıca fıstığımızın odası da gelmişşşş oh oh ohhh maşallahhhhhhhhsağlıkla gelsin prensesimiz de yatsın yatağında güzel odasında
işlerin bitince resimleri koyarsın canım olurmu
![]()
sempatiğimbende sana güldüm... yagmur yagdı mı bari ?? aldıkların hayırlı olsun canım. güle güle giyin... yatagınızdada oynasa oynasa yatın..
tondoracım canım uzulme. uzme kendını.. demek ki zamanı değilmiş.. olmayacaksa eger ne kadar zorlarsan zorla..sonuc alamazsın.. ama ansızın beklenmedık anda insss hamıle kalacaksın.. ve bu zaman yakın Allah ın ıznıyle...
tugcecım kızının odası gelmiş. amanda aman... güle güle yatsın minikkk...
breshka canım dualarımız senınle.. hayırlısyla olucek ve bıtıcek...
regen üzülme datlumm.. ben emin gibiyim işlerinin yolunda gıdecegınden.. yanı bırı olmasa dıgerı bence olumsuz yanıt almayacaksın.. demek orda indirimde 5 euro 10 euro he.. baya iyimiş.. burdada indirimde 50-70-90 tl.. doguya birkerem bulduklarına geciriyorlar... Allah için bende giysiye cooook para veren biri değilim... acıyorum ayolo yuzden uzakta olsa avmlere gidiyorum..
hikayem .... 2 buçuk aydır deniyoruz biliyorum erken olabilir ama çok istiyorum korkuorum bu ay doktora gittim kontrol için çatlamamış yumurtan var dedi biraz tedirgin oldum.. siteyi uzun süredir takip ediyordum yeni üye oldum. böğürtlen kökü nü okudum ben uşakta oturuyorum burada bulamadım istanbuldan getirtim ya bi tavsiyeye ihtiyacım var. ne yapmalıyım hazırlık açısından falan
niye kimse cevap yazmıyor canım cok sıkıldı ya iş de yok
aman aman iyi bari.. oyle olsun.. hımmm burdada günes var...ama buzz gıbı hava...
senın aklın nerde bakimm??
hosgeldın canımmmm.... hıkayenı ozet gec bakım ozel değilse?? ben sana soyleyeyım 2011 ın sonuna yetısıp yetısemeyecegını![]()
hikayem .... 2 buçuk aydır deniyoruz biliyorum erken olabilir ama çok istiyorum korkuorum bu ay doktora gittim kontrol için çatlamamış yumurtan var dedi biraz tedirgin oldum.. siteyi uzun süredir takip ediyordum yeni üye oldum. böğürtlen kökü nü okudum ben uşakta oturuyorum burada bulamadım istanbuldan getirtim ya bi tavsiyeye ihtiyacım var. ne yapmalıyım hazırlık açısından falan