2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyidir canim sen nasilsin???

ah gogom keske olsa canımmm... yok demem yani...

sılacım,regencim nirelerdesınız yaaa.. regen gene gırmıs datlum.. ama sıla yok piyasada.. nirelerdesinnn......

girdim datlum istersen cikip yine gireyim bi

tesekkür ederim tatlim.. insallah daha nice dogumgünleri görürüz... sen de insallah en güzel haberi alirsin, evlilik yildönümüz de kutlu olsun.. daha nice nice yllara göbüslü bebisli insallah...

thank you caniiimmmm beniiiimmmm oooh bayagi bi dolu gecirmissin ne kadar güzel.. mayis ayi da senin icin en güzel sekilde gelir insallah...

deryaaaaaa sen pit pitlari mi duydun, yoksa ben mi yanlis okudum????

Son düzenleme:

pek espritüel gördüm seni.. hadi beklıyommm cık gene gır, gır sonra cık, cık tekrar gir :)))))))

ben geldim de bi tek menbetam var onunda varlığı yokluğu belli değil sankim :26:
Neysse burdaysa hemncecik bana cvp verir zaten
şimdiiii doktordaki durumları anlatayım bu akşam 23 itibariyle çatlatma iğnemi yapacağım sonra yarın akşam enfeksiyon ihtimaline kaşı bi hap içeceğim ve gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içmeden ertesi sabah 10:30 da doktorda olacağım sonra yumoşlarımı alacaklar benden yumurtaların durumu iyiymiş ablaları en küçüğü 14mm olmuş toplam 14 tane yumoşum varmış inşallah çoğu diyim hepsi diyerek aç gözlülük yapmayım sağlıklı olsunlarda sonu da iyi olsun inşallah
Yumurtalar toplandıktan sonra embriyoların gelişimine göre 3. yada 5.günde transferim olacakmış inşallah yani buda ya arefe gününe yada bayramın 2.gününe denk geliyo inşallah tutunsun bebeğimde 2 gün geç gelsin hiç sıkıntı değil haa bu arada anestezi genel olacakmış ama korkmana gerek yok ameliyattaki kadar fazla narkoz verilmeyeceği için çok fazla uyumayacaksın dedi doktorum en geç 1-2 saat sürer uyku halin dedi
ALLAHIM SEN BÜTÜN İSTEYEN KULLARINA ANNELİK DUYGUSUNU YAŞAT BİZ ÇABALAYAN KULLARINA DA HAZİNENDEN BİR MÜKAFAT VER BİRER MELEK GÖNDER YARABBİMMMM

Böyle işte kızlar .... sılacım gelmiş hoşgelmiş ama yakalayamıdım hemşerim nolur bol bol dua et az kaldı inşallah sonunda güzel haberler vereyim sizlere
derya canımmm çok sağol kuzum sizler daha çok dua edin iki canlısınız ne de olsa içinizdeki meleklerde duanıza ortak olsun İnşallah seninde sorunsuz bi şekilde ilerleyecek canım benimmm
bugün hülyamı göremedim nerelerdeydi ?
Regennnn canım seni de yakalayamadımmmm sen nerelerdesin ?

ay buralardayım kız ayıpettın.. kocam horul horul horluyor bende takılıyorum ıste....

hadi canım masallah hersey sorunsuz ılerlıyor... dileğiine canı gonulden amın dıyorummm... rabbim emeklerinizi-emeklerimizi bosa cıkarmasın...

amin canımmm bende çıkıcam şimdi biraz ütüm var işlerimi halledeyimde çarşambaya bi işim kalmasın haber vereyim diye geldim ...
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın dualarınızı eksik etmeyin iyi geceler

Son düzenleme:

ay iyi etmişsin... kolay gelsın sana canım... Allah işlerini rast getirsin... iyi geceler..

kankitommmmm bnde seni çok özledim.. sana bayramdan sonraki hafta gelcem misafir kabul edersen tabi öğle yemeğine

sempatiğimmm kıs Allah seni iyi etsin gece gece güldürdün beni.. demek kocişini hamile bıraktın ha inşallahh güzel haberler verirsin canım

nartanesiii canım benimmm evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu bebişli huzurlu olsun inşallahhhhhhh

sılammm ucuzumm nassın canım özleştim ayol valla bizimde kuduruklarımız genelde küçük çaplı kazalarla mecburi biter ama Allah tan bu haftasonunu kazasız atlattık

tondoracanım benim üzülmee bnde pkoluyum biraz sıkıntılı geçiyor günlerimiz ama bizde feraha ericez Allah ın izniylee

breshkaaa canım benimm seni listeye yazdım diye bişi demediğini sevindim öncelikle sonrasında çok güzel haberler getirmişsin maşallahhhhh herşey yolunda gidiyor çarşamba günü için çok heycanlandım valla sanki ben opuya gidecekmiş gibi inşallah herşey güzel olacak fıstığım seni ararım çarşamba konuşuruzz canım ayy benimde bat yarın ama sanki yarın gelmicek gibi hissediyorum 1-2 gün gecikecekmiş gibi

ben bugün yatak almaya gittim bide bayramlık 1-2 bişi ondan yoktum.. birden çıktım yazamadım size :26: ay çok yorgunum valla vede çok romatizma ağrım var yarın kesin yağmur yağacak

tuğçeeeeeeeeeee kuzum nassınnnnnnnn

cnmm bnmm iyiyim sen nasilsin ??? buara hic karsilasamiyoruz ozledim vlla yaa :) bgn alisverisler yapmissin vlla bende mango konton vs de bu karnimla bayramlik baktimm ve tabiki hic bisey olmadi slk gibi bide zoruma gidiyoo :) sen ne aldin tatlim hayirli olsun aldiklarinn

bershkacimm cok iyi haberlerle gelmissinn hadi bakalim cok az kaldi mutlu sonaa vee bende cok heycanliyimmm rabbim emeklerinizi goruyo ve bosa cikarmiycak insallahhh...

nartanesii nm evlilik yildonumnuz kutlu olsun cnmm nice yillaraaa :)

14-17 gunluk gebelık belırtılerı nelerdır arkadaslar? Sadece adet gecıkmesımı ? Bulandı vb.. seyler olurmu 2 haftalık gebelıkde ?

14-17 gunluk gebelık belırtılerı nelerdır arkadaslar? Sadece adet gecıkmesımı ? Bulandı vb.. seyler olurmu 2 haftalık gebelıkde ?

sağol güzelim,bende önceleri hep gecikirdi ama son 9 aydır gecikmedi hiç bu ay böle olunca umutlandım ama boşunaymışş.. ama kendimi hazırlamıştım iki durumada o an sonucu öğrenince şok oldum sonra çıktım yürüdüm açık havada iyi geldi iyiyim şimdi sağol tekrardan.allah seninde yüzünü güldürsün inş.
canımmm.. neden peki boyle bisey olmus sormadın mı doktora?;?? hem 9gunluk gecıkme hemde negatıf neden? muayenede felan ne dedi.. acıklasana bıraz...
muayenede pko görünümü şuan yok dedi kist yok dedi o öyle diyincede iyice bi umutlandım sonraa sonucu öğrenince kalakaldım bişey soramadım aklıma gelmedi inan aldım reçeteyi çıktım.farlutal verdi başladım bu gece ilaca. ama bi müddet daha beklerim hemen tedaviye başlamıcam sonuçta ben tedavide gördüm ama yine sonuç aynı olmuştu
canim benimmm biliyorum uzme kendini desemde fayda vermeyecek ama bunu minimuma indirmek mumkun... inan herseyin zamani var ve senin zamaninda yaklasmistir insallah ve insallah bidahaki ay gelir melegin...sende Allaha emanet ol.... dualarimizdasin..

allah razı olsun canım,üzüldüm evet hemde çook ama o an şimdi iyiyim çok şükür. çok çok sağolun

canımm aynen valla görüşemedik bi türlü valla kendime aldığım en güzel şey full ortapedik son model bi yatak
son çıkan bi markanın Allah ım süper bişi artık daha güzel geceler beni bekliyor,umarım romatizmamdan dolayı uykusuz gecelerim accık da olsa azalır yatak sayesinde onun dışında kot aldım kazak aldım polar vs. aldım kocacımada gömlek kazak aldım bu kadar ay tuğçe ben dün bi mağzada hamile kıyafetleri gördüm Allah ım bittim resmen... hamile olaydım hemen alırdım çok şekerlerdi yaa şeker pembesi elbise gögüs altında kurdelesi var dizlerde ay bayıldımm duygulandım nyse dur hemen duygusala bağlamayayım sizin oralarda bakırköyde falan bulabilirsin aslında canım ya e-bebek te yokmu ? ayy benim her çarşıya inmemde gözümün içine sokar gibi heryerde hamile giyim var olmadı gel burdan alalım şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…