• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canlar kusura bakmayin ancae geldim.....

masallah pazar pazar hamsi muhabbeti yapilmis bende onlari okumustum pazar ve zaten canim istiyordu istegim iice depresti... aksam ustu esimin telefonu calar ve annesi arar aksama hamsi var gelin yiyelimmm"".. der :)))) boyle bi tevafuk oldu iste...

hos gerci hamsiler agzimdan burnumdangelir o apayri bi olay... valla kimse gorumce gordum demesin bu kadin beni katil edecek.... kendi kendimin katili oyle bi sinirlendirdiki beni kalbim patlayacakti...... estagfirullahazim dedim sustum!! herzamankigibi.... seviyesine inmeye kaale almaya degmez.... salla tomat...............

breshkam hemserim cok sevindim hayatim insallah catlar yumoslar ve gereklesir dollenme...hadi bakalim hayirli haberle gel...

kardaiz canim arkadasim masallah dolu dolu bi haftasonu gecmis.. aksilik yok sukur ama sevindim..valla bitanem benim durumlardaboyle iste degisiklik yok.... acaip yogunlastirdik ev bakiminiama kismet artik olur insallah...

screamawaycanim bende merak ediyordum soracaktim catlaklar agrilarvarmi die. ben bebe yagikullanmadim eczanelerde bunun icin kremler satiliyor rahatlikla bulup kullanabilirsin....ama bende catlaklar mevcut... cogunluk bacak bolgesinde.. karinve goguste yok denecek kadar az... acikcasi beni irite etmiyor ama elbette onlem alinmali..

bide hamisler sut gelmiyo kizlar bayagi oldunuz... tugce, scream,cicek....????

nartanesi evlilik yildonumun mu canim.... insallah bundan sonra bicir bicir sesli,gurultulu cocuklarla yildonumlerii olur uzuun senelerce.........

hulya
ucuzuum naber fistigimmmm o kudurukluk bizdede sIkca olur ve benim bloke oldugum her seferinde klise sozum "yerinde olsam beni birakmazdiiimmm"""" napabilceksem koca adama.... gidiklamabenim isimi goruyo onu devirmedeki en buyuk silahiimmm..ni ha haaaaa....:47:

menbeta canimcimm yaa oglus hasta simdi bile zor yaziyoom cekistiriyoo.... gece boyu uyudu uyandi yavrum...onla mesgulum anlicannn...

ayriccaaaa hlyaa menbeta nartanesiii yarin icin guzel seyler dymayi umit ediyorum sizdenn.....

regenciim naberrr???

iyidir canim sen nasilsin???

ah gogom keske olsa canımmm... yok demem yani...:9::9:

sılacım,regencim nirelerdesınız yaaa.. regen gene gırmıs datlum.. ama sıla yok piyasada.. nirelerdesinnn......

girdim datlum istersen cikip yine gireyim bi :1::1::1:

regencim öncelikle dogum günün hayirli olsun Allah insaallah tüm hayirli dualarini kabul ede öncelikle bebek muradin gerceklesir.

Kardaizcigim Allah Razi olsun Insaallah dedigin gibi olur hamile kalirim ve bugün bizim evlilik yildönümümüz aslinda bi test yapsam cikar ama batim yarin haftaya kadar beklemeyi düsünüyorum

gogom battasim yarindan sonra cifte müjde verelim kiz ne dersin ama ben senle hamile kalmak isterim yok mok deme. ümidini kesme

breshkacigim Allah yardimcin olsun 20 kasimi iple cekiyorum Insaallah güzel sonuclarla dönersin

sila, scream, azra, kuppe, bikeresevdim, tugce, renewal,hylya, derya.... hepinizi öpüyorum bol dua bekliyorum:54:

tesekkür ederim tatlim.. insallah daha nice dogumgünleri görürüz... sen de insallah en güzel haberi alirsin, evlilik yildönümüz de kutlu olsun.. daha nice nice yllara göbüslü bebisli insallah... :16::16::16::16:

herkeslere hayırlı haftalar olsunnnnn
yeni arkidişler, hoş sohbetler veee balık menüsü harikaydı yalnız sabah sabah iştahım arttı valla.
bütün geçmişi bıraktığım yerden okudum. herkeslerden haberim varrrrrrrrr:1::1::1::1::1:
hly kankitommmm ben seni çok özledim, regencimin doğum gününü kutluyorum nice senelere, tuğçe çok tatlısın canım haberlerin ve ciciler süper, sılacımmm inşallah seneyi hamiş kapatırsın regenle beraber, scream canım yağlı kremler kullan derim hem göbek hem kalça hemde göğüslerin için, ben kullandım hiç çatlağım yok. menbeta hayatım inşallah hamilesindir, azra canımmm kırmızıların gelmiş sanırım inşallah son olur bitanem özledim kısssss sizi valla, breshka hayatım evrelerin harika ve güzel haberlerle ilerliyor inşallah sonu da muhteşem olucak, deryaaacımmmm kalp atışlarını da duymuşsun maşallah dualarım seninle canım okuyunca hemen dua ettim vallahii, kuppe hayatım görüşemedik bayadır ama moraller süper ohhh evinde keyif yapmışsın harika valla bende bi hafta sonu dinlenmek istiyorum, sıla canım arkadaşımmm inşallah gelmez kırmızıların seni anlıyorum bi tanem şu ev işi valla benim canımı sıktıysa sen ne durumdasın kim bilir Allah yardımcın olsun hayatım, nartanesi canımmm inşallah hamişsindir. kaldımı başka adını anmadığımmm :1: kaldıysa affedin hepinizi çok öpüyorum. :54::54: yeni arkadaşlar hoş geldinizzzz, inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz ben 2012 mayıs ayına kadar buralarda beklemedeyim :34::34::34::34:

evettttt perşembe günü beşiktaş-fenerbahçe maçına gittim harika ve çok eylenceliydi. tabiki beşiktaşlıyım dostluk kazandı diyelim. cuma günü gelemedim çok yoğundu işler :50: cumarteside eğitim vardı ona gittik şirketçe sabah 10 dan saat 16,00 ya kadar sürdü, anneme geldim teyzemler gelmiş kaldılar bizde, pazar günüde kızçemi diş doktoruna götürdüm damağına aparat takıldı baya zorlanıyo ama yapcak bişey yok alışır bir kaç güne ordan kaynanaya gittim görümcenin evine gittik ufak tefek işler vardı yaptık, akşam 10 da eve geldim. yorucu bir hafta sonuydu. amaaaa çok şükür kötü bir şey yok vee keyifler yerinde herkesin. :21::21::21:

thank you caniiimmmm beniiiimmmm oooh bayagi bi dolu gecirmissin ne kadar güzel.. mayis ayi da senin icin en güzel sekilde gelir insallah...

deryaaaaaa sen pit pitlari mi duydun, yoksa ben mi yanlis okudum???? :52::52::52::52:

Son düzenleme:
iyidir canim sen nasilsin???

girdim datlum istersen cikip yine gireyim bi :1::1::1:

tesekkür ederim tatlim.. insallah daha nice dogumgünleri görürüz... sen de insallah en güzel haberi alirsin, evlilik yildönümüz de kutlu olsun.. daha nice nice yllara göbüslü bebisli insallah... :16::16::16::16:

thank you caniiimmmm beniiiimmmm oooh bayagi bi dolu gecirmissin ne kadar güzel.. mayis ayi da senin icin en güzel sekilde gelir insallah...

pek espritüel gördüm seni.. hadi beklıyommm cık gene gır, gır sonra cık, cık tekrar gir :)))))))

ben geldim de bi tek menbetam var onunda varlığı yokluğu belli değil sankim :26:
Neysse burdaysa hemncecik bana cvp verir zaten :1:
şimdiiii doktordaki durumları anlatayım :21: bu akşam 23 itibariyle çatlatma iğnemi yapacağım sonra yarın akşam enfeksiyon ihtimaline kaşı bi hap içeceğim ve gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içmeden ertesi sabah 10:30 da doktorda olacağım sonra yumoşlarımı alacaklar benden :1: yumurtaların durumu iyiymiş ablaları :1: en küçüğü 14mm olmuş toplam 14 tane yumoşum varmış inşallah çoğu diyim hepsi diyerek aç gözlülük yapmayım sağlıklı olsunlarda sonu da iyi olsun inşallah :16:
Yumurtalar toplandıktan sonra embriyoların gelişimine göre 3. yada 5.günde transferim olacakmış inşallah yani buda ya arefe gününe yada bayramın 2.gününe denk geliyo inşallah tutunsun bebeğimde 2 gün geç gelsin hiç sıkıntı değil :16: haa bu arada anestezi genel olacakmış ama korkmana gerek yok ameliyattaki kadar fazla narkoz verilmeyeceği için çok fazla uyumayacaksın dedi doktorum en geç 1-2 saat sürer uyku halin dedi
ALLAHIM SEN BÜTÜN İSTEYEN KULLARINA ANNELİK DUYGUSUNU YAŞAT BİZ ÇABALAYAN KULLARINA DA HAZİNENDEN BİR MÜKAFAT VER BİRER MELEK GÖNDER YARABBİMMMM :16::16::16:

Böyle işte kızlar .... sılacım gelmiş hoşgelmiş ama yakalayamıdım hemşerim nolur bol bol dua et az kaldı inşallah sonunda güzel haberler vereyim sizlere :16:
derya canımmm çok sağol kuzum sizler daha çok dua edin iki canlısınız ne de olsa içinizdeki meleklerde duanıza ortak olsun :1: İnşallah seninde sorunsuz bi şekilde ilerleyecek canım benimmm
bugün hülyamı göremedim nerelerdeydi ?:20:
Regennnn canım seni de yakalayamadımmmm sen nerelerdesin ?

ben geldim de bi tek menbetam var onunda varlığı yokluğu belli değil sankim :26:
Neysse burdaysa hemncecik bana cvp verir zaten :1:
şimdiiii doktordaki durumları anlatayım :21: bu akşam 23 itibariyle çatlatma iğnemi yapacağım sonra yarın akşam enfeksiyon ihtimaline kaşı bi hap içeceğim ve gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içmeden ertesi sabah 10:30 da doktorda olacağım sonra yumoşlarımı alacaklar benden :1: yumurtaların durumu iyiymiş ablaları :1: en küçüğü 14mm olmuş toplam 14 tane yumoşum varmış inşallah çoğu diyim hepsi diyerek aç gözlülük yapmayım sağlıklı olsunlarda sonu da iyi olsun inşallah :16:
Yumurtalar toplandıktan sonra embriyoların gelişimine göre 3. yada 5.günde transferim olacakmış inşallah yani buda ya arefe gününe yada bayramın 2.gününe denk geliyo inşallah tutunsun bebeğimde 2 gün geç gelsin hiç sıkıntı değil :16: haa bu arada anestezi genel olacakmış ama korkmana gerek yok ameliyattaki kadar fazla narkoz verilmeyeceği için çok fazla uyumayacaksın dedi doktorum en geç 1-2 saat sürer uyku halin dedi
ALLAHIM SEN BÜTÜN İSTEYEN KULLARINA ANNELİK DUYGUSUNU YAŞAT BİZ ÇABALAYAN KULLARINA DA HAZİNENDEN BİR MÜKAFAT VER BİRER MELEK GÖNDER YARABBİMMMM :16::16::16:

Böyle işte kızlar .... sılacım gelmiş hoşgelmiş ama yakalayamıdım hemşerim nolur bol bol dua et az kaldı inşallah sonunda güzel haberler vereyim sizlere :16:
derya canımmm çok sağol kuzum sizler daha çok dua edin iki canlısınız ne de olsa içinizdeki meleklerde duanıza ortak olsun :1: İnşallah seninde sorunsuz bi şekilde ilerleyecek canım benimmm
bugün hülyamı göremedim nerelerdeydi ?:20:
Regennnn canım seni de yakalayamadımmmm sen nerelerdesin ?

ay buralardayım kız ayıpettın.. kocam horul horul horluyor bende takılıyorum ıste....

hadi canım masallah hersey sorunsuz ılerlıyor... dileğiine canı gonulden amın dıyorummm... rabbim emeklerinizi-emeklerimizi bosa cıkarmasın...

ay buralardayım kız ayıpettın.. kocam horul horul horluyor bende takılıyorum ıste....

hadi canım masallah hersey sorunsuz ılerlıyor... dileğiine canı gonulden amın dıyorummm... rabbim emeklerinizi-emeklerimizi bosa cıkarmasın...

amin canımmm bende çıkıcam şimdi biraz ütüm var işlerimi halledeyimde çarşambaya bi işim kalmasın haber vereyim diye geldim ...
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın dualarınızı eksik etmeyin iyi geceler :54::21:

Son düzenleme:
amin canımmm bende çıkıcam şimdi biraz ütüm var işlerimi halledeyimde çarşambaya bi işim kalmasın haber vereyim diye geldim ...
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın dualarınızı eksik etmeyin iyi geceler :54::21:

ay iyi etmişsin... kolay gelsın sana canım... Allah işlerini rast getirsin... iyi geceler..

kankitommmmm bnde seni çok özledim.. sana bayramdan sonraki hafta gelcem :1: misafir kabul edersen tabi :1: öğle yemeğine :1:

sempatiğimmm kıs Allah seni iyi etsin gece gece güldürdün beni.. demek kocişini hamile bıraktın ha :60::60::60: inşallahh güzel haberler verirsin canım :29:

nartanesiii canım benimmm evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu bebişli huzurlu olsun inşallahhhhhhh :49::emir_bebek::nazar: :16::16:

sılammm ucuzumm nassın canım özleştim ayol :29: valla bizimde kuduruklarımız genelde küçük çaplı kazalarla mecburi biter :1: ama Allah tan bu haftasonunu kazasız atlattık :1: :16::69::69::69:

tondoracanım benim üzülmee bnde pkoluyum biraz sıkıntılı geçiyor günlerimiz ama bizde feraha ericez Allah ın izniylee :29:

breshkaaa canım benimm seni listeye yazdım diye bişi demediğini sevindim öncelikle :1: sonrasında çok güzel haberler getirmişsin maşallahhhhh :nazar: herşey yolunda gidiyor:nazar: çarşamba günü için çok heycanlandım valla sanki ben opuya gidecekmiş gibi :52::52: inşallah herşey güzel olacak fıstığım seni ararım çarşamba konuşuruzz canım ayy benimde bat yarın ama sanki yarın gelmicek gibi hissediyorum 1-2 gün gecikecekmiş gibi :19:

ben bugün yatak almaya gittim bide bayramlık 1-2 bişi ondan yoktum.. birden çıktım yazamadım size :26: ay çok yorgunum valla vede çok romatizma ağrım var :43: yarın kesin yağmur yağacak :1:

tuğçeeeeeeeeeee kuzum nassınnnnnnnn :29:

cnmm bnmm iyiyim sen nasilsin ??? buara hic karsilasamiyoruz ozledim vlla yaa :) bgn alisverisler yapmissin vlla bende mango konton vs de bu karnimla bayramlik baktimm ve tabiki hic bisey olmadi slk gibi bide zoruma gidiyoo :) sen ne aldin tatlim hayirli olsun aldiklarinn

bershkacimm cok iyi haberlerle gelmissinn hadi bakalim cok az kaldi mutlu sonaa vee bende cok heycanliyimmm rabbim emeklerinizi goruyo ve bosa cikarmiycak insallahhh...

nartanesii nm evlilik yildonumnuz kutlu olsun cnmm nice yillaraaa :)

kankitommmmm bnde seni çok özledim.. sana bayramdan sonraki hafta gelcem :1: misafir kabul edersen tabi :1: öğle yemeğine :1:

sempatiğimmm kıs Allah seni iyi etsin gece gece güldürdün beni.. demek kocişini hamile bıraktın ha :60::60::60: inşallahh güzel haberler verirsin canım :29:

nartanesiii canım benimmm evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu bebişli huzurlu olsun inşallahhhhhhh :49::emir_bebek::nazar: :16::16:

sılammm ucuzumm nassın canım özleştim ayol :29: valla bizimde kuduruklarımız genelde küçük çaplı kazalarla mecburi biter :1: ama Allah tan bu haftasonunu kazasız atlattık :1: :16::69::69::69:

tondoracanım benim üzülmee bnde pkoluyum biraz sıkıntılı geçiyor günlerimiz ama bizde feraha ericez Allah ın izniylee :29:
canım pko görünümü yok dedi şuan. bazen görünmeyedebilirmiş.
breshkaaa canım benimm seni listeye yazdım diye bişi demediğini sevindim öncelikle :1: sonrasında çok güzel haberler getirmişsin maşallahhhhh :nazar: herşey yolunda gidiyor:nazar: çarşamba günü için çok heycanlandım valla sanki ben opuya gidecekmiş gibi :52::52: inşallah herşey güzel olacak fıstığım seni ararım çarşamba konuşuruzz canım ayy benimde bat yarın ama sanki yarın gelmicek gibi hissediyorum 1-2 gün gecikecekmiş gibi :19:

ben bugün yatak almaya gittim bide bayramlık 1-2 bişi ondan yoktum.. birden çıktım yazamadım size :26: ay çok yorgunum valla vede çok romatizma ağrım var :43: yarın kesin yağmur yağacak :1:

herşeyin hayırlısı canım,bir pkolu olarak bende gecikmelere alışıgım,negatiflere de... bence de zamanı degilmiş hem sen iyi ol,moralini bozma sakın.bende gecikmelerim olmaması ve düzene girmek için ilaç kullanıyorum sen önce gecikmenin nedenini sor doktoruna.üzülme dememn önemi yok biliyorum ama bu hassas zamanında çok hırpalama kendini tamammı? hoşçakal tatlım
sağol güzelim,bende önceleri hep gecikirdi ama son 9 aydır gecikmedi hiç bu ay böle olunca umutlandım ama boşunaymışş.. ama kendimi hazırlamıştım iki durumada o an sonucu öğrenince şok oldum sonra çıktım yürüdüm açık havada iyi geldi iyiyim şimdi sağol tekrardan.allah seninde yüzünü güldürsün inş.
canımmm.. neden peki boyle bisey olmus sormadın mı doktora?;?? hem 9gunluk gecıkme hemde negatıf neden? muayenede felan ne dedi.. acıklasana bıraz...
muayenede pko görünümü şuan yok dedi kist yok dedi o öyle diyincede iyice bi umutlandım sonraa sonucu öğrenince kalakaldım bişey soramadım aklıma gelmedi inan aldım reçeteyi çıktım.farlutal verdi başladım bu gece ilaca. ama bi müddet daha beklerim hemen tedaviye başlamıcam sonuçta ben tedavide gördüm ama yine sonuç aynı olmuştu:50:
canim benimmm biliyorum uzme kendini desemde fayda vermeyecek ama bunu minimuma indirmek mumkun... inan herseyin zamani var ve senin zamaninda yaklasmistir insallah ve insallah bidahaki ay gelir melegin...sende Allaha emanet ol.... dualarimizdasin..

allah razı olsun canım,üzüldüm evet hemde çook ama o an şimdi iyiyim çok şükür. çok çok sağolun :54:

cnmm bnmm iyiyim sen nasilsin ??? buara hic karsilasamiyoruz ozledim vlla yaa :) bgn alisverisler yapmissin vlla bende mango konton vs de bu karnimla bayramlik baktimm ve tabiki hic bisey olmadi slk gibi bide zoruma gidiyoo :) sen ne aldin tatlim hayirli olsun aldiklarinn

bershkacimm cok iyi haberlerle gelmissinn hadi bakalim cok az kaldi mutlu sonaa vee bende cok heycanliyimmm rabbim emeklerinizi goruyo ve bosa cikarmiycak insallahhh...

nartanesii nm evlilik yildonumnuz kutlu olsun cnmm nice yillaraaa :)

canımm aynen valla görüşemedik bi türlü :29: valla kendime aldığım en güzel şey full ortapedik son model bi yatak :1:
son çıkan bi markanın Allah ım süper bişi artık daha güzel geceler beni bekliyor,umarım romatizmamdan dolayı uykusuz gecelerim accık da olsa azalır yatak sayesinde :32: onun dışında kot aldım kazak aldım polar vs. aldım kocacımada gömlek kazak aldım bu kadar :1: ay tuğçe ben dün bi mağzada hamile kıyafetleri gördüm Allah ım bittim resmen... hamile olaydım hemen alırdım çok şekerlerdi yaa şeker pembesi elbise gögüs altında kurdelesi var dizlerde ay bayıldımm :14: duygulandım :14: nyse dur hemen duygusala bağlamayayım :1: sizin oralarda bakırköyde falan bulabilirsin aslında canım ya e-bebek te yokmu ? ayy benim her çarşıya inmemde gözümün içine sokar gibi heryerde hamile giyim var :1: olmadı gel burdan alalım şekerim :29:

Back