canlar kusura bakmayin ancae geldim.....
masallah pazar pazar hamsi muhabbeti yapilmis bende onlari okumustum pazar ve zaten canim istiyordu istegim iice depresti... aksam ustu esimin telefonu calar ve annesi arar aksama hamsi var gelin yiyelimmm"".. der :)))) boyle bi tevafuk oldu iste...
hos gerci hamsiler agzimdan burnumdangelir o apayri bi olay... valla kimse gorumce gordum demesin bu kadin beni katil edecek.... kendi kendimin katili oyle bi sinirlendirdiki beni kalbim patlayacakti...... estagfirullahazim dedim sustum!! herzamankigibi.... seviyesine inmeye kaale almaya degmez.... salla tomat...............
breshkam hemserim cok sevindim hayatim insallah catlar yumoslar ve gereklesir dollenme...hadi bakalim hayirli haberle gel...
kardaiz canim arkadasim masallah dolu dolu bi haftasonu gecmis.. aksilik yok sukur ama sevindim..valla bitanem benim durumlardaboyle iste degisiklik yok.... acaip yogunlastirdik ev bakiminiama kismet artik olur insallah...
screamawaycanim bende merak ediyordum soracaktim catlaklar agrilarvarmi die. ben bebe yagikullanmadim eczanelerde bunun icin kremler satiliyor rahatlikla bulup kullanabilirsin....ama bende catlaklar mevcut... cogunluk bacak bolgesinde.. karinve goguste yok denecek kadar az... acikcasi beni irite etmiyor ama elbette onlem alinmali..
bide hamisler sut gelmiyo kizlar bayagi oldunuz... tugce, scream,cicek....????
nartanesi evlilik yildonumun mu canim.... insallah bundan sonra bicir bicir sesli,gurultulu cocuklarla yildonumlerii olur uzuun senelerce.........
hulya ucuzuum naber fistigimmmm o kudurukluk bizdede sIkca olur ve benim bloke oldugum her seferinde klise sozum "yerinde olsam beni birakmazdiiimmm"""" napabilceksem koca adama.... gidiklamabenim isimi goruyo onu devirmedeki en buyuk silahiimmm..ni ha haaaaa....
menbeta canimcimm yaa oglus hasta simdi bile zor yaziyoom cekistiriyoo.... gece boyu uyudu uyandi yavrum...onla mesgulum anlicannn...
ayriccaaaa
hlyaa menbeta nartanesiii yarin icin guzel seyler dymayi umit ediyorum sizdenn.....
regenciim naberrr???