• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yok yok kızmıyorum :9: ya kokos değilim aslında ben, ama fotolar hep tatilde falan çekildiği için kokoş gibi duruyo olabilirim, şuan yanımda olsan, hala eşofmanlarımla oturuyorum, üstümdeki esofman ise eşiminn bide:14: sen bakma fotolarda öyle durduğuma..aslında hiç öyle değilim yani :9:

:60::60::60: Allah iyiliğini versin... kokos değilim ama kokos gibi duruyor olabilirm :9::9::9:

ayyy ne güzelll.. ne kadar içtensin.. cok sevındırık oldum nedense...

:60::60::60: Allah iyiliğini versin... kokos değilim ama kokos gibi duruyor olabilirm :9::9::9:

ayyy ne güzelll.. ne kadar içtensin.. cok sevındırık oldum nedense...
öyle düşünmene sevindim menbetacım :16: benim içim dışım birdir aslında ama genelde dış görünüşümden dolayı notumu veren çok oluyo, tanıyınca da ayy yanılmışız hiç öyle biirisi değilmişsin diyorlar :1: ben dış görünüşten kaybediyorum galiba hihihi :9:

öyle düşünmene sevindim menbetacım :16: benim içim dışım birdir aslında ama genelde dış görünüşümden dolayı notumu veren çok oluyo, tanıyınca da ayy yanılmışız hiç öyle biirisi değilmişsin diyorlar :1: ben dış görünüşten kaybediyorum galiba hihihi :9:

evet canım onlardan biride ben oldum.. pardon :16::16: özünde coook iyi biriymişsin..

canım minzi dediğin lor peyniri gibi olan peynir mii, minci derler bizde..

tondoracık benımde aklıma kinzi diyorlar ot(bu arada cok kibarımdır ben ot dıyorumm.. birazdaha kibar olayım ve bitki-yesillik diyeyimmmm) geldı k ve m harflerını karıstırmıs olabılırsın dıyede dusundum eger peynırden bahsedıyorsa kuppeye katılıyorum burdada minci derler...

Son düzenleme:
normalde kuzineli sobalarda pişirirler fırında pişiriler mısır ekmegını ben tavada sevıyorum boyle ınce olacak.. pizza dilimi seklinde kesiyorum.. birde malzemeli yapınca cok guzel oluyor..

hamıleysen bılemıyorum tondoracımm.. o zaman hemen yapıp yollamam lazım sana :10::10::10:

hiii eklerim canım benım...

sen cok kokossun tamam mı :1::1: kızma bak.. :16::16: yani resimlerinden gordugum kadarıyla.. hic tahmın etmezdım senın boyle bırı olacagını... yanii birkez daha anladım insanların dıs gorunuslerıne dayanarak fıkır yurutulmeyecegını... cooook sevındım ınan yazdıklarını okuyunca.. canım benım... inss bir gun karsılasırızz..

terayagı ile karıstırıldıgını duydumda seker ile duymadım canım :1::1::1: farklı bisey olur herhalde...

hımmm ist ne güzel canım yaa. ben hsg cektırmek ıcın rizeye gidiyorumm.. ordada eksiksiz cekebilen ozel sar var. oraya gidiyorum canım..
güzel tabii yinede..
evet bi orası var özel ee yeni devlet hastaneside açılmış duyduğum kadarıyla oraya gittin mi?
yok canım ben bulmadım, biz çamlıhemşinliyiz ve orda sürekli yapılır bu, yöresel bir tatlı yani..mısır unu helvası adı işte..denemeni tavsiye ederim, çokkkk lezzetli oluyor..misafirlerimde çok beğenir..lezziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz:16::16::16:
ayy yapıcamm hemnn :56: :1:
ayyy bunu denemem lazım... hic duymadımm...

tondora mıhlamayı duydun mu canım?? onada bayılırım benn.. kimi yerler kuymak diyormus ama ben mıhlama dıyorumm.. ve severekten yapıyorumm... ohhhhh mis gibi yemekler havada ucusuyor :1::1:

bilmemmiiii onuda severim ama eşim yemez :50: acıktıımmmmmmmm :31:

ayy canım sizde bir gurculuk yok dimi... terimler cok tanıdık geliyorda :16::16::16:
gürcü değil ama yani bunlarda rumca kelimeler azcık sanırımm
canım minzi dediğin lor peyniri gibi olan peynir mii, minci derler bizde..
evet evet minci ama bizde daha çok minzi diyoruz
evet canım onlardan biride ben oldum.. pardon :16::16: özünde coook iyi biriymişsin..

tondoracık benımde aklıma kinzi diyorlar ot(bu arada cok kibarımdır ben ot dıyorumm.. birazdaha kibar olayım ve bitki-yesillik diyeyimmmm) geldı k ve m harflerını karıstırmıs olabılırsın dıyede dusundum eger peynırden bahsedıyorsa kuppeye katılıyorum burdada minci derler...

minciiiii minciii tamam tamam minci işte.. :1: ama kinziyide şimdi duydum :9:

teşekkür ederim canımmmmm..hiçç önemli diiil..ben alıştım artık :1:
güzel tabii yinede..
evet bi orası var özel ee yeni devlet hastaneside açılmış duyduğum kadarıyla oraya gittin mi?

yap canım ama teferruhatlı anlatmadım ben biraz önce, nette tam olarak tarifini bulabilirsin bence..

membetacımın anlattığı ottan yapılan şeye, bizde kaydabak derler ve içine hamsi de koyularak fırına verilir..bu arada muhlamaya bayılırımm bennnn..annem şuan rizede, göndermiş bana bir tekerlek peynir :9: kocaman bi kabın içinde tereyağı :1: yap yap bitmio süpper :1:

yap canım ama teferruhatlı anlatmadım ben biraz önce, nette tam olarak tarifini bulabilirsin bence..

adı neydi tekrar yazar mısın?
membetacımın anlattığı ottan yapılan şeye, bizde kaydabak derler ve içine hamsi de koyularak fırına verilir..bu arada muhlamaya bayılırımm bennnn..annem şuan rizede, göndermiş bana bir tekerlek peynir :9: kocaman bi kabın içinde tereyağı :1: yap yap bitmio süpper :1:

ya hani mısır unu yeşillik hamsi onu bliyom ben hamsikolide derler duymadın mı? rizeliysen bilmen lazım :1:
off rizemin tereyağını bende çok seviyorum bendede kalmadı bitti şimdi marketten aldığım var o bitmedi bir türlü :1:

güzel tabii yinede..

bilmemmiiii onuda severim ama eşim yemez :50: acıktıımmmmmmmm :31:
evet canım aradım kendilerini sordum.. cekmiyorlarmıs..fakültedeki hastane cekıyormus..oda teknıkerler cekıyormus.doktor değil.. bende doktor ceksin dedim.. o yuzden sara gidiyorumm.hem doktorumuda cok sevdım..ona gıdıcem gene..

evet olabilir canım.. kinzi bende burda duydum ama yemek hıc kısmet olmadı.. nasıl bıseydır bılmıorum..

owww bak ben bunu hıc bılmıyorum... dimek annen rizede ve sana tereyag-peynır gonderdı.. ohhh ne kadar güzel.. mis gibi..

elbetteki dualarimiz seninle deryacim.. Allahim kimseyi bu aciyla sinamasin. ok zor sinavlar verdin bu konuda.. insallah bu kez bebegini kucaklamayi nasipeder <Mevlam...

ben iyi anlamda killandim ama bebegim... insallah hamilesindir ne sevinirim ama...

hatirlamazmiyizzz.... bize ugradigin icin tesekkur ederim ayrica ve sana donus mesajlarimizi okumani umarak coook duygulandigimi hatta gozumden akan yaslara engel olamadigimi soylemek istiyorum.... beraber cikmistik yola biz hala 3 5imiz cabaliyoruz..sen doguracaksin..cok az kalmis.. kolay dogumlar olsun insallah.... bizi tekrar hatirlaman dilegiyle...

eger doner geri okursan bizi dogun aninda aklindan gecir bizi insallah dualarinda olalim...
Canım ben de mesajını okuyunca çok duygulandım.Her şeyin bir zamanı var derler.Ne olur üzme kendini.Sizler anne olmayı çok hak ediyorsunuz.Dualarım hep sizlerle.Öpüyorum canım.

cnmm gözün aydınn, aklına kötü bişey getırmeee senın gıbı kan pıhtılaşması yüzünden bi kaç kez bebeğini kaybeden bi yakınımın şimdi dünyalar tatlısı bi kızı var... İnşallah senınde bebişin sağsalim dünyaya gelıcekk Allahın ıznıyle:nazar:

cnmmmmmm senınle aynı hastaneye gıdıyoruz bızzz hatta bıara msjlaşmıştık nasıl hatırlamam :) Ayy doğumunu cokk merak edıyorumm bana detayları yazarsın olurmuuuuuuuuu? Allah bi avazda kurtarsın inşallahhh

regentoşummmmm nice mutlu yıllaraa :) İnşallah doğum gunu hedıyen bebişin gelıcek 1 ay sonraaaa :)
Tuğçecim evet aynı hastaneye gidiyoruz.Belki karşılaşmışızdır bir gün belli mi olur :))Doğumdan sonra yazarım canım merak etme.Sağolun güzel dilekleriniz için.

evet canım aradım kendilerini sordum.. cekmiyorlarmıs..fakültedeki hastane cekıyormus..oda teknıkerler cekıyormus.doktor değil.. bende doktor ceksin dedim.. o yuzden sara gidiyorumm.hem doktorumuda cok sevdım..ona gıdıcem gene..

evet olabilir canım.. kinzi bende burda duydum ama yemek hıc kısmet olmadı.. nasıl bıseydır bılmıorum..

owww bak ben bunu hıc bılmıyorum... dimek annen rizede ve sana tereyag-peynır gonderdı.. ohhh ne kadar güzel.. mis gibi..

hımm o zaman memnunsan devam et tatlım hayırla inş..

hayirli hafta sonu kizlar naberiz???
oh oh yastik savasi falan oh maassaallaahh.:nazar:
bende evdeyim tek basina menbeta gibi.
ama banane bende dügüne giderim annemle esim olmasada.
:10::10::24::24:

ayy valla fecii kudurdukk :1::1:

Hekese iyi pazarlar kizzzlarrrrrrr:3:
Hulyacim kuduruklugunuzmu ustunuzde sizinde dunde biz oleydik ama saka kakaya döndü:9: bi anda:52:

Kizlar somon baligi yapan varmi aramizda degisik bi fikri olan?

aynen kuzumm kudurduk ki ne kudurduk hmde :1::1: valla bizimde az daha şaka kakya dönüyodu o yüzden tadında bıraktık :9::9:

somon balığından hiç hoşlanmam tadı yok gibi geliyor bana:26: ama çupra levrek falan büyük balıklara bayılırım.. söylemesi ayıp fırında güzel balık yaparım kızartmaktan hoşlanmam pek ama balığına göre kızartılır tabiki :34: ay ne ayrıntı verdim beeeeeeeee ayrıca canımı balık çektirdinizz :31:

canikom sen daha yeni bişiler almadınmı ayol ne alışverişi yine :1::1:

dinlen işte kuzum :9::9::9: ahh kocacımda gelsede yorsa benı biraz :9::9: yorulmaya ıhtıyacım var :9::9::9:

gel gogom gelll... cay demliyim tarcınlı kekim böreğim kurabiyem var. iki laf edelim... yalnız yalnız nereye kadar dimi...

kız Allah cızırtını vermesin yorulmaya ihtiyacım var ne demekkkkkkkkk :60::60:

fıstıklar ben geldimmmmm..ne zamandır uzun uzun duramıyordum burda..bugün burdayım akşama kadar öyle karar verdim kendi kendime.. nasılsınızz..herkes iyidir umarımm..

hoşgeldinn canımmmmmmmm iyi oldu uğradığın :29: ev gibisi hakkaten yok ya valla :34:

inşallah canımmm inşallahhhhhhh :49::emir_bebek::nazar:

eğer 1 kasım da adet olursam tahminlerime göre kasımın 27-30 u arası test tarihim olcak.. ay inşallah pozitifi görürüm sağlıkla kucağıma alırım Allah ın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :18:
SAT= son adet tarihi
BAT= beklenen adet tarihi
demek oluyor canım.. bnde burda öğrendim merak etme bu konuda yanlız değilsin :1::1: şimdi ben listeyi bulayım ve seni ekleyeyim... screamaway duymadan :1::1:

:1::1::1::1::1::1:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:emir_bebek:[/TD]
[TD]ISIM[/TD]
[TD]YAS[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]migi[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 2 Agustos[/TD]
[TD] TEBRIKLER! :49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leplepi[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 28 Agustos[/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bikere_sevdim[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 1 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] _arzum_[/TD]
[TD] 26[/TD]
[TD] 12 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] srdrhly[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD] 18 Eylul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Masumiyet[/TD]
[TD] 33[/TD]
[TD] 19 Eylul[/TD]
[TD] Ekime Insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] derya78_40[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 6 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] wifeofdemon[/TD]
[TD] 29[/TD]
[TD] 29 Ekim[/TD]
[TD] Bekliyoruz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hly7[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] menbeta[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 1 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meri1[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sila38[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD] 6 Kasim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]Tüp bebek yapıyor :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] azra3434[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nihanca[/TD]
[TD] 25[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kardaiz81[/TD]
[TD] 30[/TD]
[TD] --[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[TD]:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

screamaway canım sana sormadan breshkayı ve de meri1 arkadaşımızı ekledimm umarım kızmazsın :1:

hulyacimmmmmmm neden kizimmmmmmm tatlim iyi yapmissin da, Breshka listede olmak istemiyordu... o kizmasin...:26::26::26:

regencim, dogum gonun kutlu olsun canim...

kizlar gogsum catladi galiba... cok sanciyor... krem filan surdum... napsam... boyle birseyle karsilasan oldu mu?:44::44:

herkeslere hayırlı haftalar olsunnnnn
yeni arkidişler, hoş sohbetler veee balık menüsü harikaydı yalnız sabah sabah iştahım arttı valla.
bütün geçmişi bıraktığım yerden okudum. herkeslerden haberim varrrrrrrrr:1::1::1::1::1:
hly kankitommmm ben seni çok özledim, regencimin doğum gününü kutluyorum nice senelere, tuğçe çok tatlısın canım haberlerin ve ciciler süper, sılacımmm inşallah seneyi hamiş kapatırsın regenle beraber, scream canım yağlı kremler kullan derim hem göbek hem kalça hemde göğüslerin için, ben kullandım hiç çatlağım yok. menbeta hayatım inşallah hamilesindir, azra canımmm kırmızıların gelmiş sanırım inşallah son olur bitanem özledim kısssss sizi valla, breshka hayatım evrelerin harika ve güzel haberlerle ilerliyor inşallah sonu da muhteşem olucak, deryaaacımmmm kalp atışlarını da duymuşsun maşallah dualarım seninle canım okuyunca hemen dua ettim vallahii, kuppe hayatım görüşemedik bayadır ama moraller süper ohhh evinde keyif yapmışsın harika valla bende bi hafta sonu dinlenmek istiyorum, sıla canım arkadaşımmm inşallah gelmez kırmızıların seni anlıyorum bi tanem şu ev işi valla benim canımı sıktıysa sen ne durumdasın kim bilir Allah yardımcın olsun hayatım, nartanesi canımmm inşallah hamişsindir. kaldımı başka adını anmadığımmm :1: kaldıysa affedin hepinizi çok öpüyorum. :54::54: yeni arkadaşlar hoş geldinizzzz, inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz ben 2012 mayıs ayına kadar buralarda beklemedeyim :34::34::34::34:

evettttt perşembe günü beşiktaş-fenerbahçe maçına gittim harika ve çok eylenceliydi. tabiki beşiktaşlıyım dostluk kazandı diyelim. cuma günü gelemedim çok yoğundu işler :50: cumarteside eğitim vardı ona gittik şirketçe sabah 10 dan saat 16,00 ya kadar sürdü, anneme geldim teyzemler gelmiş kaldılar bizde, pazar günüde kızçemi diş doktoruna götürdüm damağına aparat takıldı baya zorlanıyo ama yapcak bişey yok alışır bir kaç güne ordan kaynanaya gittim görümcenin evine gittik ufak tefek işler vardı yaptık, akşam 10 da eve geldim. yorucu bir hafta sonuydu. amaaaa çok şükür kötü bir şey yok vee keyifler yerinde herkesin. :21::21::21:

Son düzenleme:
Back