2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende o kadar arinacım...beni güldürdün heeee...ayva göbeğimi...sabah baktım benimde biraz karnım çıkmış...ne zaman alacaz hamile kıyafeti ya...

Ay ben baktım GEBE marka hamile pantolunu. 130 TL kadar bişi Çok pahalı ya

slm kızlar.negüzel yine baya kalabalık burası.kızlar ankarada olan arkadaşlar var mı hangi hastaneye ve doktora gidiyosunuz.ben de ocaktan itibaren ankarada olacam ama hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum

Selam canım. Ne yazık ki İzmir'deyim. İzmir' den de bir ben varım sanırım. :44:

walla benim de göbeğim var ama has kendi göbeğim aslında zayıfım ama göbek var sadece o da kendini belli ediyo iyice...

Aynı benimki gibi desene

kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlıyayım baya iş birikti gene gelirim hepinizi öpüyorum.

güle güle canım..öğle yaklaşıyor bende çıkacam..acıktım valla...çekmeceyi kraker bisküvi falan doldurdum...ara ara atıştırıyorum ama hala açım sanki...

inşallah görürsün leylacım stress yapma hiç... herşey güzel olacak inşallah...
saol bitanem...Allah razı olsun...duanızı eksik etmeyin...
Ay ben baktım GEBE marka hamile pantolunu. 130 TL kadar bişi Çok pahalı ya

Selam canım. Ne yazık ki İzmir'deyim. İzmir' den de bir ben varım sanırım. :44:

Aynı benimki gibi desene

offffff çok pahalıymış yaaa..bende cumartesi bakacam inşallah...gezeyim bakayım...fiyatlar ne durumda neler alabilirim...

kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlıyayım baya iş birikti gene gelirim hepinizi öpüyorum.

Görüşürüz canım, kolay gelsin. Dikkat et kendine.

sadece 1 tanesi mi oluyor çok erekn değil mi canım daha

canım önceden ben hep 32-34 arasıydım. Sonra 36 oldum. Tüm pantolonlarım kaldı. En son 2 pantolon aldım kot Şimdi sadece 1 tanesi oluyor

Ay bakayım ben LCW 'ya Sağol şekercim. Hem ucuz da olur yani

offffff çok pahalıymış yaaa..bende cumartesi bakacam inşallah...gezeyim bakayım...fiyatlar ne durumda neler alabilirim...

canım lcw de 40 milyondu ve ben van ilindeyim yani burda varsa sizin oluunuz yerlerde neler vardır

arinacım bana şimdiden soruyolar hamilemisin diye çünkü beden sıfır bir tek göbek oluca dikkat çekiyo.... hele dar bişey giyince hepten belli oluyo şu havalar iyice soğusa da kazak giysek artoık millete yalan söylüyorum ama vicdan azabı da çekmiyo değilim yani....

benimkide dar olmaya baslar yakındaaa

Azra'nın dediği gibi bizim için şu erken dönemde LCW daha iyi gibi hem fiyat açısından. Zaten 3 aydan sonra şişmeye başlıcaz inşallah Allah nasip ederse.

ben oğlumda 6 ay normal kıyafetlerimi giymiştim bakalım bunda nasıl olcak çok merak ediyorum

Ay ne güzel ya. Umarım bizde öyle oluruz. Ama pek mümkün değil gibi.:44:

Ay evet ya, ama benim bütün kazaklarımda dar Sanırım gardrop yenilemem gerekecek

kızlar eğer giyebilirim derseniz tayt giyin üstüne uzun bir tunukle ben öyle yapıyorum inanılmaz rahat ediyorum hem evde de dışarda da tayt tunik çizme giyiyorum....

Allah iyiliğini versin melike ..
kız insanın parmakları acır artık baksana benim nerdeyse
yarı yıl olacak 1000 bile değil valla bence kk da rekor
site adminleri seni ücretsiz pro yapmaları lazım
aman nazar değmesin dielim
iyi ol hep yaz :126:

kızlar nette az bişilere baktım şimdi bebeklerimizin gözleri
varmış ama kapalıymış .. bu arada göbek çıplak iken gözle 16 . haftada
belli oluyormuş 20. haftada kıyafet varkende belli oluyormuş
hafta hafta ayrıntılara bakıyorum şimdi

kızlar eğer giyebilirim derseniz tayt giyin üstüne uzun bir tunukle ben öyle yapıyorum inanılmaz rahat ediyorum hem evde de dışarda da tayt tunik çizme giyiyorum....

Benim taytım var 1 tane. Biraz daha göbekleneyim öyle giyeceğim

Daha var göbeklerin belli olmasına demek ki

Bende kaçar kızlar görüşürüz gene öptüm :92:

Görüşürüz canım. Kendine iyi bak

canım çok geçmiş olsun inşalllah en kısa zamanda bulantıların biter tatlım.
.

canım bu bulantılar için daha erken değilmi genelde 2 ayda başlar diyor çevremdeki insanlar demekki öyle değilmiş erkende başlayabiliyormuş.

inşallah canımmm valla benim tam 6.haftada başladı işte. anneme sordum onun hep adet olacağı gün başlamış. ben yine 2 hafta rahattım :)

sağol canımmmm denerim tabi ki

bende de aynısı var canım. Allah kolaylık versin. keseyide görürsün bence. benim 5.haftada görmüştü doktorum.

leylacımmmm inş sende keseyi görüceksin kuşummm dualarım seninle.

buarada bende de göbek yok hiç ama belim genişledi sanki. pantolonlar sıkıştırıyor karnımı. bende bol pantolon almayı düşünüyorum. pantolonun izi çıkıyo resmen karnımda :)))

bende öle yapıyom canımda burda giyince cok dikkat cekiyo elbisemi giyiyom ama eşim artık yasakladı dogu olunca herkes böle bakıyo elbiselerim hep diz üstü altına tay bide hatta corap giyiyom içim belli olmasın diye ama eşim bırakmıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…