al bendende o kadar arinacım...beni güldürdün heeee...ayva göbeğimi...sabah baktım benimde biraz karnım çıkmış...ne zaman alacaz hamile kıyafeti ya...
slm kızlar.negüzel yine baya kalabalık burası.kızlar ankarada olan arkadaşlar var mı hangi hastaneye ve doktora gidiyosunuz.ben de ocaktan itibaren ankarada olacam ama hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum
walla benim de göbeğim var ama has kendi göbeğimaslında zayıfım ama göbek var sadece o da kendini belli ediyo iyice...
kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlıyayım baya iş birikti gene gelirim hepinizi öpüyorum.
Benimde biraz çıktı; ama sanırım önceki ayva göbeğim
Bu arada pantolonlarımdan sadece 1 tanesi geliyorŞimdiden de hamile pantolonu alınmaz sanırım değil mi?
saol bitanem...Allah razı olsun...duanızı eksik etmeyin...inşallah görürsün leylacım stress yapma hiç... herşey güzel olacak inşallah...
Ay ben baktım GEBE marka hamile pantolunu. 130 TL kadar bişiÇok pahalı ya
Selam canım. Ne yazık ki İzmir'deyim.İzmir' den de bir ben varım sanırım. :44:
Aynı benimki gibi desene
kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlıyayım baya iş birikti gene gelirim hepinizi öpüyorum.
sadece 1 tanesi mi oluyor çok erekn değil mi canım daha
alınır canım çok güzel pantolonlar var lcw de hem de van da yani... böyle krem ile bej arası renklerde kanvas pantolonlar vardı hem beden beden zaten. en küçük bedeni şimdi olur bana yani bence sende bir bak ben çok güzel şayler beğendimm
görürsün inş leylacım ben 5 haftalıktım kesesini gördüm cnm sende görürsün merak etme
saol bitanem...Allah razı olsun...duanızı eksik etmeyin...
offffff çok pahalıymış yaaa..bende cumartesi bakacam inşallah...gezeyim bakayım...fiyatlar ne durumda neler alabilirim...
benimkide dar olmaya baslar yakındaaa
saol bitanem...Allah razı olsun...duanızı eksik etmeyin...
offffff çok pahalıymış yaaa..bende cumartesi bakacam inşallah...gezeyim bakayım...fiyatlar ne durumda neler alabilirim...
inşallah bitanem..ilk görecem ya biraz heyecan yapıyorum ister istemez...duanızı eksik etmeyin bitanem...
ben oğlumda 6 ay normal kıyafetlerimi giymiştim bakalım bunda nasıl olcak çok merak ediyorum
arinacım bana şimdiden soruyolar hamilemisin diye çünkü beden sıfır bir tek göbek oluca dikkat çekiyo....hele dar bişey giyince hepten belli oluyo şu havalar iyice soğusa da kazak giysek artoık millete yalan söylüyorum ama vicdan azabı da çekmiyo değilim yani....
Allah iyiliğini versin melike ..meslek sırrıı kuzummm
canım vala benim takıldıgım topikler vardı özelliklede gebelikle ilgili bide oyun bölümlerine cok girdim cıktım bide her yere yazıyodum hemen hemen
kendi topigimde var 2009 gelinleri buraya diye sonra bu kadar olmus mesaj sayımmm
canım lcw de 40 milyondu ve ben van ilindeyim yani burda varsa sizin oluunuz yerlerde neler vardır
kızlar eğer giyebilirim derseniz tayt giyin üstüne uzun bir tunukle ben öyle yapıyorum inanılmaz rahat ediyorum hem evde de dışarda da tayt tunik çizme giyiyorum....
Allah iyiliğini versin melike ..
kız insanın parmakları acır artık baksana benim nerdeyse
yarı yıl olacak 1000 bile değilvalla bence kk da rekor
site adminleri seni ücretsiz pro yapmaları lazım
aman nazar değmesin dielim
iyi ol hep yaz :126:
kızlar nette az bişilere baktım şimdi bebeklerimizin gözleri
varmış ama kapalıymış .. bu arada göbek çıplak iken gözle 16 . haftada
belli oluyormuş 20. haftada kıyafet varkende belli oluyormuş
hafta hafta ayrıntılara bakıyorum şimdi
Bende kaçar kızlar görüşürüz gene öptüm :92:
canım çok geçmiş olsun inşalllah en kısa zamanda bulantıların biter tatlım.
.
canım bu bulantılar için daha erken değilmi genelde 2 ayda başlar diyor çevremdeki insanlar demekki öyle değilmiş erkende başlayabiliyormuş.
canım nacizane sana bir tavsiyem olacak...çıkartma hissin gelince kafanı havaya kaldır derin derin nefes almaya çalış...bir müddet sonra bulantının geçtiğini göreceksin canım...bir kaç kez yaptım iyi geldi bana....
maşallah sen epey içiyorsun canım ya ne güzel...bende gece bile uyanıp içiyorum...
selam kızlar yaa ben hala kahvaltı etmedim canım hiç istemio bende bir gariplik var ben sabahtan akşama midem bulanıyor akşamları istifra ediyorum yaa..eşim de inanmıyor morning sickness kızım morning sabah yani akşam istifra mı olur diye gülüyor banasanki zevkten yapıorum.. neyse kızlar ben şey soracaktım cuma günü doktora gideceğim de keseyi yada kalp atışını görür müyüm sizce
kızlar eğer giyebilirim derseniz tayt giyin üstüne uzun bir tunukle ben öyle yapıyorum inanılmaz rahat ediyorum hem evde de dışarda da tayt tunik çizme giyiyorum....