2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşımın için teşekkürler arinacım...bu bilgi faydalı oldu gerçekten...sırt üstü uzun müddet yatmayınca fazla zarar vereceği kanaattinde değilim...sağa dön sola dön insanın heryeri ağrıyor yaaa..ister istemez sırt üstü uzanıyorsun yani...hayırlısı...Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın korusun sabilerimizi...:nazar::emir_bebek::KK16:

Bu sitede bi tuhaf oldu iki kere yollamış mesajımı :)

Son düzenleme:
selam kızlar yaa ben hala kahvaltı etmedim canım hiç istemio bende bir gariplik var ben sabahtan akşama midem bulanıyor akşamları istifra ediyorum yaa..eşim de inanmıyor morning sickness kızım morning sabah yani akşam istifra mı olur diye gülüyor bana :KK5: sanki zevkten yapıorum.. neyse kızlar ben şey soracaktım cuma günü doktora gideceğim de keseyi yada kalp atışını görür müyüm sizce

canım ben 5. haftada alttan keseyi görmüştüm
6. haftada ise yukardan hem keseyi gördüm hem kalp atışını gördüm nokta halinde yanıp sönen bişey görünüyor ekranda o kalbi dedi doktor ama sesini duyamadım benimde bu cumartesi randevum 7+2 olacaz o gün artık kalp atışını duyarız inşallah Rabbim izin verirse.

paylaşımın için teşekkürler arinacım...bu bilgi faydalı oldu gerçekten...sırt üstü uzun müddet yatmayınca fazla zarar vereceği kanaattinde değilim...sağa dön sola dön insanın heryeri ağrıyor yaaa..ister istemez sırt üstü uzanıyorsun yani...hayırlısı...Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın korusun sabilerimizi...:nazar::emir_bebek::KK16:

sağolun kızlar inşallah sağlıklıdır bebeğim. karnım belli oluyor benim yaa herkes 1.5 aylık bu ne karın diyip canımı sıkıyor. iç karnı olmayanların çabuk belli olurmuş ne yapayım yani bir haftadan karnım çıktı.ama size komik bişey söyleyeyim eşim de bir beden şişmanlamış dün alışverişteydik. m beden kazak aldı olmadı L olmadı xl oldu ancak... öyle hoşuma gitti ki anlatamam hadi ben hamileyim ama onun bahanesi yokk :KK1:

:KK9::KK9::KK9:

Benimde biraz çıktı; ama sanırım önceki ayva göbeğim :KK36::KK36:

Bu arada pantolonlarımdan sadece 1 tanesi geliyor :KK5: Şimdiden de hamile pantolonu alınmaz sanırım değil mi? :KK17:

slm kızlar.negüzel yine baya kalabalık burası.kızlar ankarada olan arkadaşlar var mı hangi hastaneye ve doktora gidiyosunuz.ben de ocaktan itibaren ankarada olacam ama hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum

aynısı bizdede oldu benim daha belli olan bişeyim yok eşimin göbek aldı başını gidiyor bende dalga geçiyorum hayatım şaşırdın galiba hamile olan benim sen göbeklendin diyorum kızıyor :KK9: ama iyi oluyor ne yalan sölüyim
sağolun kızlar inşallah sağlıklıdır bebeğim. karnım belli oluyor benim yaa herkes 1.5 aylık bu ne karın diyip canımı sıkıyor. iç karnı olmayanların çabuk belli olurmuş ne yapayım yani bir haftadan karnım çıktı.ama size komik bişey söyleyeyim eşim de bir beden şişmanlamış dün alışverişteydik. m beden kazak aldı olmadı L olmadı xl oldu ancak... öyle hoşuma gitti ki anlatamam hadi ben hamileyim ama onun bahanesi yokk :KK1:

walla benim de göbeğim var ama has kendi göbeğim :KK52: aslında zayıfım ama göbek var sadece o da kendini belli ediyo iyice...

Rica ederim canımcım. faydalı olabildiysem ne mutlu :KK16::KK16:

Amin canım. Rabbimize emanet :KK16:

Valla bende her türlü deniyorum napayım:KK37: Yoksa hemen ağrıyor her yanım :44:

anaaa bende şimdi farkettim... hakkaten kızzz nassı yazdın ayol???:26:

canım bankdan cıktım ya evlendikten sonra evdeydim zaten hep genelde kk daydım hiç çıkmıyodum ki sıkıntıdan patlardım heralde burada olmasa her an burda oldugumiçin her yere yorum yazıdıgım için mesaj sayımda arttııı:87:

kızlar ben çıkıyorum işlerimi toparlıyayım baya iş birikti gene gelirim hepinizi öpüyorum.:KK54:

canım ben 5. haftada alttan keseyi görmüştüm
6. haftada ise yukardan hem keseyi gördüm hem kalp atışını gördüm nokta halinde yanıp sönen bişey görünüyor ekranda o kalbi dedi doktor ama sesini duyamadım benimde bu cumartesi randevum 7+2 olacaz o gün artık kalp atışını duyarız inşallah Rabbim izin verirse.

Allahım cumartesi banada görmeyi nasip etsin...kızlar ne olur dua edin leyloşunuza yaaa..heyecanlanıyorum valla...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Hoşgeldin canım. Ama birşey yemezsen de daha çok bulanır için. Az da olsa birşeyler yemeye çalış canım tuzlu tuzlu:KK31:

Görürsün canım. Yani kalp atışlarını bilemem; ama keseyi görürsün büyük ihtimalle.:KK16:

keseyi rahat görürsün .. vajinal bakarsa kalp atışı bile duyulabilir ama karından duyulmaz

:KK9::KK9::KK9:

Benimde biraz çıktı; ama sanırım önceki ayva göbeğim :KK36::KK36:

Bu arada pantolonlarımdan sadece 1 tanesi geliyor :KK5: Şimdiden de hamile pantolonu alınmaz sanırım değil mi? :KK17:

alınır canım çok güzel pantolonlar var lcw de hem de van da yani... böyle krem ile bej arası renklerde kanvas pantolonlar vardı hem beden beden zaten. en küçük bedeni şimdi olur bana yani bence sende bir bak ben çok güzel şayler beğendimm

inşallah görürsün leylacım stress yapma hiç... herşey güzel olacak inşallah...

X