2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın canlarımmm :KK16: ben sabahtan beri kusuyorum midem felaket. dün öğlenden beri ne yediysem çıkardım. yarın bi şekilde doktora gitmem lazım bulantıdan geceleri bile uyuyamaz duruma geldim :KK43: sinirim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum :KK43:

ayyy canım kıyamam yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu inşallah geçer senin de canım....

sordum canım tedaviye gittigimde yok alıyoruz biz dedi farketmiyomus eşimde diyo ki şimdi kayıt yaptıralım ilaçları alalım eczaneden diyo kasesiz olursa parayla satın alırız diyoz aman yine parayla alıyoz eczaneden o yüzden bende eşime bugün ödemeyelim oraya vericem parayı eczaneye ilaca veririm diyom yaa kızlar siz eczaneyede para ödüyomusunuz bi güya emekli sandıgıyız ama kaselide olsa yine eczaneyede para ödüyoz anam sömürüyoar kanımızıııı:KK47: :KK47:

evet biz de eczaneye para ödüyoruz maalesef muayene parası diye bizi de sömürüyorlar canım....

kızlar sizde de bi keyifsizlik varmı .. sizinle konuşurken
kafam dağılıyor da akşam eve gidince çok keyifsizleşiyorum

evet canım o bende de oluyor ....

kızlar sizde de bi keyifsizlik varmı .. sizinle konuşurken
kafam dağılıyor da akşam eve gidince çok keyifsizleşiyorum
arada oluyor canım ya...dinlenmek lazım bol bol...:nazar::KK34:
kızlar bu arada size küçük bi tavsiye turkcell kullanıcıları
hamile yazıp 2222 ye mesaj atıyorsunuz .. sizden sat'ı ve yaşı istiyor
kayıt ediyor ve hemen hemen her gün gününüze göre bilgiler gönderiyor
ben çok faydalı buldum bu uygulamayı
zaten gebe kalmadan önce biliyordum gebeliğimi öğrenir öğrenmez
turkcele kayıt oldum .. ultrason resmi bile gönderiyor
şu anda sizin bebeğinizde böyle falan diye
doktor videosu gönderiyor zamanınıza göre çok hoş
tavsiye ederim :128:
asilcim bu bedavamı geliyor telefona canım?:44:
ben de 2. ayımı doldurmuşum simdi baktım da öğrendiğimin üstünden bir ay geçmiş bile inşallah hepimizin 3 ayı hemencik sorunsuz geçer de artık hamişliğin tadını çıkarırız dimi kızlar???
amin canım ya..inşallah...şu bulantılarda bir geçse hayırlısıyla...:nazar::KK34:
hepinize günaydın canlarımmm :KK16: ben sabahtan beri kusuyorum midem felaket. dün öğlenden beri ne yediysem çıkardım. yarın bi şekilde doktora gitmem lazım bulantıdan geceleri bile uyuyamaz duruma geldim :KK43: sinirim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum :KK43:
ah canım yaaaa...tuzlu şeyler yemeye çalış...:nazar::KK16:
Kahvaltı ediim dedim ama kokudan bişi yiyemedim herşey kokuyo inşaallah 10. haftadan sonra geçer bu bulantı olayı kendimi herşeye mıymıylanıyomuşum gibi hissediyorum :KK43:
aynen canım...kokuya insana valla...bana yumurta kokusu kötü geliyor..yiyemez oldum yumurtayı valla..:KK34:
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu,fatmanur,zeytin gözlü+,asilmavi,beatygirl,Arina+,LeYLa_21+,rainofapril+,Defhne+,tugcal,

kırk bin kere maşallahhhh bize güzell annelereeeeeeeeee:KK9: :KK9: :KK9:
maşallahhh melikem...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bi de şeyi sorayım .. ilişki yasaklanan varmı aranızda

canım benim ilk düşügümde eşimle beraber oldum üstüne bide yolculuk yaptım o yüzde olmustu o yüzden ben korkuyom ve uzak duruyom eşimden en azından söle 2-3 aylık olsun oda saolsun anlayışla karsıladı doktorumda dikkatli ol dedi o yüzden biz moladayız:KK17: :KK17:

ayyy canım kıyamam yaaa cok iyi biliyorum o duyguyu inşallah geçer senin de canım....

evet biz de eczaneye para ödüyoruz maalesef muayene parası diye bizi de sömürüyorlar canım....

evet canım o bende de oluyor ....

bizde onları sömürsek ne güzel olur aslında dimi kuzuuu:KK52: :KK52:

geçmiş olsun cnm allah buna hayırlı uzun ömürler versin inş en güzeli zaten bende öyle böyle konuşanları sevmiyorum doğru neyse o dur yani

bizede 2 ay dikkat edin dedi dr:93:

benim 2 düşüğüm olduğundan heralde direkt ilk gün ilişki yasak dedi dr um...

canım çok geçmiş olsun inşalllah en kısa zamanda bulantıların biter tatlım.
sordum canım tedaviye gittigimde yok alıyoruz biz dedi farketmiyomus eşimde diyo ki şimdi kayıt yaptıralım ilaçları alalım eczaneden diyo kasesiz olursa parayla satın alırız diyoz aman yine parayla alıyoz eczaneden o yüzden bende eşime bugün ödemeyelim oraya vericem parayı eczaneye ilaca veririm diyom yaa kızlar siz eczaneyede para ödüyomusunuz bi güya emekli sandıgıyız ama kaselide olsa yine eczaneyede para ödüyoz anam sömürüyoar kanımızıııı:KK47: :KK47:

aslında bundan 2 yıl önce iş yerinden bir arkadaşım bana ilaca hiç para vermediğini söylemişti analık hakkı diye bişeymiş doktor reçetenin üzerini damga vuruyor eczane o damgayı gördüğünde ilaca para vermeden alıyorum demişti. ama gene topiklerden birinde okudum o uygulama kalkmış diye yazmışlar nasıl öğrenebiliriz.

X