2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar büyük ihdimalle bende temmuz 2011 annesi olacağım
ağustos 2010 annesiyim zaten ama kazaya kurban gittik.

valla baya şaşırdım bende 2010 temmuz annesiyim bende daha adet görmedim korkuyorum ama test yaptım tek çizgi çıktı zaten benim ikinci çocugumdu bu digeri 4 yasınada allah yardımcın olsun inş.bebişllerin akılı olur sewni çok yormazlar

merhaba kızlar topik yavas yavas artmaya basladı sayıca insallahh daha da mutlu haberler alırız
bugün kan testide yaptırdım ben
sonuc 5645 bhcg yani dogrulanmıs oldu
allahım kucagımıza saglıklı bir sekilde almayı nasip eder insallah
sadece anneme kardesime ve en yakın arkadasıma söyledim herkes cok mutlu ben de öyle tabiki ama biraz tedirginlik de yok değil 2 cocugum olacak acaba bakabilecek miyim 2 sine de cünkü kızım bu bebegimiz dogarsa 2 yasında olacak biraz zor olacak ikisinin bakımı
ben calısıyorum ögretmenim su an kızıma bakıcı bakıyor aklımda bir cok soru işartei var içimi rahatlatan cümleler duymak istiyorum ancak kendi kendime teselli verenbiliyorum size de ihtiyacım var

günaydııın :KK16:
benim de dünakşam üstü kasıklarım hafif gerildi gibi yani şiş hissediyorum kendimi hafif hafif de ağrı oluyor :emir_bebek:bugün 4+5 oldum :nazar: henüz doktora gitmedim karnımdan baktırmak istediğim için hemen kese görünmez dedi doktor telefonda o yüzden 6 kasımda yani cumartesi günü Allah izin verirse 5+1 olacağım güne randevu aldım inşallah herşey yolundadır inşallah :nazar:
bende bugün tam 5.haftamdayım :nazar:,haftaya salı kısmetse kesemizi gömeye gidicez..inşallah aynı gün kalp atışlarınıda duyarız da üzerimden büyük bir yük kalkmış olur.şuan çok korku içindeyim, hamile olduğuma halen sevinebilmiş değilim..Rabbim inşallah sonuna kadar mutlu haberlerimizi paylaşmamızı nasip eder...
bu arada B-HCG değerim 4+2 iken baktırdığımda 1302 idi :emir_bebek:
maşallah betahcg'ne :nazar:
kızlar büyük ihtimalle bende temmuz 2011 annesi olacağım
ağustos 2010 annesiyim zaten ama kazaya kurban gittik.
hayırlı olsun canım,ikiz gibi büyür giderler..
merhaba kızlar topik yavas yavas artmaya basladı sayıca insallahh daha da mutlu haberler alırız
bugün kan testide yaptırdım ben
sonuc 5645 bhcg yani dogrulanmıs oldu
allahım kucagımıza saglıklı bir sekilde almayı nasip eder insallah
sadece anneme kardesime ve en yakın arkadasıma söyledim herkes cok mutlu ben de öyle tabiki ama biraz tedirginlik de yok değil 2 cocugum olacak acaba bakabilecek miyim 2 sine de cünkü kızım bu bebegimiz dogarsa 2 yasında olacak biraz zor olacak ikisinin bakımı
ben calısıyorum ögretmenim su an kızıma bakıcı bakıyor aklımda bir cok soru işartei var içimi rahatlatan cümleler duymak istiyorum ancak kendi kendime teselli verenbiliyorum size de ihtiyacım var

canım gözünde çok büyütmemeye çalış,ikiz annelerini düşün onların işi daha zor..aynı anda ağlayan,aynı anda acıkan aynı anda altını pisleten 2 çocuk..böyle olsa işin daha zor olurdu sen doğum yapana kadar kızın 2 yaşına gelmiş olucak ona da ileride oyun arkadaşı geliyor..kızın çok şanslı olucak bence birde bu yönden düşün.Rabim mutlaka bir kolaylığını verir sen içini ferah tut..

kizlarrr coook acil bi cevaba ihtiyacim var.... ben 4 hafyayi bitirdim su an 5 inci haftadayim ama biraz once hafif bi kanamam oldu... aslinda kahverengiydi cooook korkuyorummm ne olur biseler yazin tehlikelimi bu durummmm yada normalmi lutfennnn

canım her kanamayı önemsemek lazım nette öyle yazıyordu ama ben kızımda da öle olmustu hatta adet baslangıcı sanmıstım ama yerlesme kanaması cıktı bence içini rahat tut eger kanama miktarın artarsa druna danış merak etme birsey olmaz allahın izniyle

limon kabugum sağolasın canım evt ben de onları düşünüyorum zaten inannn

claramavi yerleşme kanaması olabilir korkma canım..kahverengi akıntıdan kormayın diyorlar..panik yapma kalkmadan yat..

canım her kanamayı önemsemek lazım nette öyle yazıyordu ama ben kızımda da öle olmustu hatta adet baslangıcı sanmıstım ama yerlesme kanaması cıktı bence içini rahat tut eger kanama miktarın artarsa druna danış merak etme birsey olmaz allahın izniyle

limon kabugum sağolasın canım evt ben de onları düşünüyorum zaten inannn

evet canim benn cok korktum ama inten okuduktan sonra icim biraz rahatladi..

pinkaya87 hayırlı olsun, yazdıklarını okudum nasıl oldu yaa:)
daha geçen sana danışıyordum doktor tavsiyesi için, vay bee ikiz gibi büyüteceksiniz Allah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin. Senin sağlığın önemli ,peş peşe mutluluk yaşıyorsun işte ne güzel hayırlı günler

kizlar bebegin kesesi ne zaman görülüyor, siz ne zaman gördünüz....

ben henüz gitmedim kese görmeye doktora 4+6 oldum bugün 2 gün sonra gideceğim inşallah görünür karnımdan baktıracağım vajinal istemiyorum :26: sen ne kadarlık oldun doktora gittin mi :97:

ben henüz gitmedim kese görmeye doktora 4+6 oldum bugün 2 gün sonra gideceğim inşallah görünür karnımdan baktıracağım vajinal istemiyorum :26: sen ne kadarlık oldun doktora gittin mi :97:

bende bugün 4+6 yim canim seninle ayniyim, ben daha gitmedim korkuyorum kan tahlilide yaptirmadim..... carsamba günü gidicem doktora, sen bi git ge bakalim :))) sana göre bende kendi degerlendirmemi yaparim, insallah hayirli sonuclar alirsin canim, genelde bhcg degeri 1000 üzerindeyse gözüküyormus... karnindan baktirmak istiyorsan bence biraz daha gec git, cünkü karnindan simdi gözükmeyebilir, benim gecen hamileligimde adetim 10 gün gecmisti yani 5+3 günlükken kese bile gözükmemisti vajinal olmasina ragmen, gerci benim zaten saglikli bi gebelik degildi :KK43:(( insallah bu kez yavrularimiz bizlere bagislar

adetim 13 gün geçmişti gittiğimde keseyi bebeğide nokta kadar görmüştüm.

hmm benim suanda adetim 4 gün gecti sadece ve adet olmaya 3 gün kala test yaptim pozitif cikti suan heran adet olucakmisim gibi sancilarim oluyor
:KK43:( haftaya carsamba gidicem bende bakalim hayirlisi

bende bugün 4+6 yim canim seninle ayniyim, ben daha gitmedim korkuyorum kan tahlilide yaptirmadim..... carsamba günü gidicem doktora, sen bi git ge bakalim :))) sana göre bende kendi degerlendirmemi yaparim, insallah hayirli sonuclar alirsin canim, genelde bhcg degeri 1000 üzerindeyse gözüküyormus... karnindan baktirmak istiyorsan bence biraz daha gec git, cünkü karnindan simdi gözükmeyebilir, benim gecen hamileligimde adetim 10 gün gecmisti yani 5+3 günlükken kese bile gözükmemisti vajinal olmasina ragmen, gerci benim zaten saglikli bi gebelik degildi :KK43:(( insallah bu kez yavrularimiz bizlere bagislar

evet aynıymış bizim haftalar :KK19: ben 4+2 iken B-HCG yaptırmıştım 1302 çıkmıştı :nazar::26: cumartesine kadar 6 gün geçmiş olacak o değerin üstünden inşallah cumartesi karnımdan baktığında kese görünür :KK49:

daha geçen sana danışıyordum doktor tavsiyesi için, vay bee ikiz gibi büyüteceksiniz Allah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin. Senin sağlığın önemli ,peş peşe mutluluk yaşıyorsun işte ne güzel hayırlı günler

hmm benim suanda adetim 4 gün gecti sadece ve adet olmaya 3 gün kala test yaptim pozitif cikti suan heran adet olucakmisim gibi sancilarim oluyor
:KK43:( haftaya carsamba gidicem bende bakalim hayirlisi
canım benimde adet olucak gibi sancım olmuştu kızımda yine hüsarana uğrıycam diye 3 gün yataktan çıkmadım yattığm yerde kontol ediyordum ama allaha şükür fındığıma hamileymişism. 13 gün sonra görmem kendi tercihimdi braz geçisin öyle gideyşm demiştim.

teşekkür ederim. bakalım kısmet. cumartesi yine doktordayız net cevabı ondan alıcaz. önceden bu şekilde düşüğüm olmuştu belki yine olur. rabbime emanet.

kizlarrr coook acil bi cevaba ihtiyacim var.... ben 4 hafyayi bitirdim su an 5 inci haftadayim ama biraz once hafif bi kanamam oldu... aslinda kahverengiydi cooook korkuyorummm ne olur biseler yazin tehlikelimi bu durummmm yada normalmi lutfennnn

canım ben de haziran sonu temmuz başı anne olucam inşallah. benim de geçen cumartesi kahverengi lekelenmem oldu doktorumu aradım progestan başlattı. çok az çok az geliyordu bu 2 gündür yok denecek kadar azaldı hatta bugün hiç olmadı sanırım. korkma ama dinlenmeyi ihmal etme ben hem dinleniyorum hem ilaç alıyorum, yarın kontrole gidicem.

bi de doktor dedi ki bu haftalardaki lekelenmelerden çok korkmuyoruz, çünkü düşük olacak olsa adet gibi kırmızı ve çok yani adet gibi kanama olurmuş, o yüzden çok korkma ama doktorunla irtibata geç..umarım geçmiştir şimdiye kadar..

merhaba ben haziran annelerinde başladım sat 23 eylül muhtemel doğum tarihi 30 haziran diye. ama oradakiler kalp atışlarını bile duydular :) benim bebişim küçük onlarınkine göre :)
benim sat 23 eylül. üstüne görme olayı yaşadım ben. adetim başladı sandım ama kesildi sonra. geçen hafta 27sinde bebişimin kesesini gördüm ama çok küçüktü henüz. yarın tekrar gidicem, kese büyümüş mü diye bakıcaz, kalp atışı bekleme dedi doktorum, daha erken dedi.

merhaba ben haziran annelerinde başladım sat 23 eylül muhtemel doğum tarihi 30 haziran diye. ama oradakiler kalp atışlarını bile duydular :) benim bebişim küçük onlarınkine göre :)
benim sat 23 eylül. üstüne görme olayı yaşadım ben. adetim başladı sandım ama kesildi sonra. geçen hafta 27sinde bebişimin kesesini gördüm ama çok küçüktü henüz. yarın tekrar gidicem, kese büyümüş mü diye bakıcaz, kalp atışı bekleme dedi doktorum, daha erken dedi.
güzel haberlerini bekliyoruz canim, burada birbirimiz icin dua edelim insallah

X