ben alttan bakılmasına karşıyım .. doktordan daha iyikızlar bişey sorcam...cumartesi doktora gidecem ya ben doktor karından mı bakar yoksa alttan mı acaba...?
ben test yaptırdığım gün doktora sordum...folikasit vermiyormusunuz diye...cumartesi kontrolden sonra bakacam dedi...bende bişey anlamadım...herkes kullanıyor bana vermeyecekmi acaba...neden öyle dedi anlamadım...önce bebişe bakmak istiyor sanırım...keseyi mi görmek istedi acaba önce...hayırlısı bakalım...
benim ilk muayenem olacak hamileyken...heyecanlıyım biraz...
Rica ederim canım benim. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.
Steel tea, hamilelik döneminde de kullanılabiliyor mu?
Canım doktorun sana bir tarih söylemedi mi?
Rica ederim canım. Evet doktorum verdi.
Ben hamilelik öncesi kullanmaya başlamıştım. Hala da ona devam ediyorum canım.
Benim hep karından baktı canım
anladım canım...bende deneyecem...ben pek komposto yapıp yiyen biri değilim..bakalım nasıl olcak...kayısı üzüm ayva elma ne bulursan kat canım hakkaten çok faydalı oluyo bde çok fazla şeker koyma meyvelern kend şekeriyle olursa hem kilo almıyosun daha ii yani
canım ben hamilelikten önce 3 ay kullandım...temmuz ağustos eylül aylarında kullandım...belki o yüzden şuan gerek görmemiştir...temmuzdan beri doktoromun kontrolundeydim canım...cumartesi gerekli görürse verir sanırım...canım ben de evlendikten sonra genel bi kontrole gitmiştim ve doktor hamile kalmayı düşünmeye başlamadan 3 ay öncesinden folik asite başla dedi.ama ben daha düşünmediğim için başlamamıştım.geçen ay adetim gecikince eczaneden test aldım ve pozitif çıkınca o gün başladım almaya.sonra doktora gittiğimizinde durumu anlattım ve iyi yapmışsın iyiki başlamışşın dedi.bence sende başka bi doktora bi danış istersen....
bayramdan sonra gelirsin dedi. Bende cuma gidicemİnaşallah duyarım ve bir sorun yoktur
arinacım doğumdan snr kullanılıyo ki sütün artsın
leylacım karından bakar merak etme hamiileyken alttan muayene olmaz zaten
bayramdan sonra gelirsin dedi. Bende cuma gidicemİnaşallah duyarım ve bir sorun yoktur
benim ilk muayenem olacak hamileyken...heyecanlıyım biraz...Rabbim hayırlısıyla görmeyi nasip etsin banada
anladım canım...bende deneyecem...ben pek komposto yapıp yiyen biri değilim..bakalım nasıl olcak...
arinacım doğumdan snr kullanılıyo ki sütün artsın
leylacım karından bakar merak etme hamiileyken alttan muayene olmaz zaten
bazılarını doktor alttan bakıyor diye duydumda canım ondan sordum...karından göremeyince alttan bakıyor falan dedilerde...
2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ
LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....
1-melike_ecesuu10 Adet Ayetel Kürsi
2-Asudem10 Adet Ayetel Kürsi
3-rainofapril10 Adet Ayetel Kürsi
4-Limon_kabugu10 Adet Ayetel Kürsi
5-xnurcx10 Adet Ayetel Kürsi
6-GamzeliKiz10 Adet Ayetel Kürsi
7-Persembe10 Adet Ayetel Kürsi
8-Defhne10 Adet Ayetel Kürsi
DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....
bazılarını doktor alttan bakıyor diye duydumda canım ondan sordum...karından göremeyince alttan bakıyor falan dedilerde...
kızlar sanki sol tarafımda bişey çırpınır gibi oldu...heyecanlandım birden...sizdede oluyormu?
görmemişim canım kusura bakma...forum hızlı akıyor...birde iş yerindeyim gelen giden oluyor...hemen ekliyorum tatlım..ağzına sağlık..Allah razı olsun bitanem...leyla beni eklememişsin. okudum bile ben:)))
anladım canım...ben test yapmaya gittiğim gün daha ufak dedi hiç muayene etmedi...27 sinde gel bakalım dedi...benimde karından bakar muhtemelen...hayırlısıyla Mevlam bebişimi görmeyi nasip etsin inşallah...Allahım isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah...meleklerimizi bize bağışlasın Yüce Yaradanım...canım eğer gebelik yeniyse yukardan görünmediği için alttan bakabiliyorlar ben 5 haftalıkken gittim kese görmeye alttan baktılar daha çok erken yukardan görünmez dedi doktorum ama bu cumartesi 7 haftalık olucaz yukardan bakıcak birde 6 haftalıkkende yukardan görünüyor benim tedaviyle olduğu için biz erken gitmiştik.
hemen ekliyorum bitanem...ağzınıza sağlık...Allah razı olsun canlarım...kızlar dua listesine benide ekleyebilirmisiniz???
canım daha çok erken öyle hissetmişsindir bildiğim kadarıyla 4-5 aylıkken hissetmeye başlanıyor.