Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bugün aynı şeyi sormuştum çoğumuzdahoşbulduk arkadaşlar
asilmavi sana katılıyorum muhtemelen aynı tarihlerde hamile kaldık doğumuda aynı tarihlerde yaparız bu arada kız olursa erken geliyo haberiniz olsun
kızlar bulantısı olan var mı veya başka şikayeti olan
slm ben hamile olduğumu dün öğrendim ve şok oldum çünki daha 15 aylık bir oğlum var ben bu durumdan çok korkuyorum
canım istersen ben sana yaparımmemorialden fiyat aldım ben özel sigorta ile gayet uygun 1200 tl nomalı 975 dedı sizce normal değilmi yaaa bide bu senın yazının altındakı takvımden bende ıstıyorum nasıl yapabilirim :)))
bende bugün aynı şeyi sormuştum çoğumuzda
bulantı var .. istifra etmiyorum ben sadece bulantım var :120: diğer arkadaşlarda
öyleymiş.. kasık bel ağrısı falan hiç olmadı
bi de sabah ezanlarında uyanıyorum bi daha zor uyuyorum
önceden namaza alarmla kalkardım
hamiş olduğumdan beri gözüm kendinden açılıyo
arinacım benim ilk kızımda 20.haftaya kadar sadece peynir ekmek ekşi elma ve ayva yedim bol bol onun dışında su bile içemedim öle söyleyim hemen çıkarıyodum tek sıkıntım bulantıydı yani bel ağrısı falan olmadı bende bide devamlı uyumak istiyodum paso uyuyodum
bulantı var .. istifra etmiyorum ben sadece bulantım var :120: diğer arkadaşlarda
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 okyanus84 asilmavi meggle tahmina38 30temmuz Defhne Arina+
slm kızlar...ben geldim...nasılsınız canlarım?
benim bulantım başlayalı 3 gün oldu 7+5 im bendebende iki gündür yani iş başı yaptığımdan beri çok rahat uyanıyorum önceden biraz zorlanırdım.
benim mide bulantım yok daha erkenmi sizce başlasaydı şimdiye başlarmıydı 6+5 olduk bugün.
özeldeki doktor temkinli 2.si ya bebek yada kanama olabilir dedi. 6aralığı nasıl beklicem bilmiyorum, ölüyorum meraktan. Çatlatma iğnesi olupta ikizleri olan varmı acabaaa?
Yok çok şükür bi kanama, olabilir dedi progestran verdi. Sana ne ilacı verdi. Ben hiç dinlemiyorum ki, habire iş iş
memorialden fiyat aldım ben özel sigorta ile gayet uygun 1200 tl nomalı 975 dedı sizce normal değilmi yaaa bide bu senın yazının altındakı takvımden bende ıstıyorum nasıl yapabilirim :)))
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 okyanus84 asilmavi meggle tahmina38 30temmuz Defhne Arina+
slm kızlar...ben geldim...nasılsınız canlarım?
merhaba güzel anne adayları
bende hala bir belirti yok bir terslik yoktur inşallah .keseyi gördük fakat daha kalp atışını duymaya gitmedik.ne zaman duyarım kalp atışını.sizler kaçıncı hafta da duydunuz kalp atışını,birde hepinizde belirti varmı ?
memorialden fiyat aldım ben özel sigorta ile gayet uygun 1200 tl nomalı 975 dedı sizce normal değilmi yaaa bide bu senın yazının altındakı takvımden bende ıstıyorum nasıl yapabilirim :)))
Bende henüz çıkarma yok, ara sıra bulantım var o kadar. Ama ekşili şeylere dayanamıyorum işte. Hemen yiyesim geliyor. tatlı delisi olarak tatlıya bakmıyorum bile artık. Uyku bende de var canım. Akşam 10 da dahi yatsam ertesi gün 1de ancak kalkıyorum.:))
inşalla olmas da ay negüsel 10 da yatıp 1 de kalkıyosun ben 10 da yatsam sabah 6 da kalkmak zorundayım
zaten bol bol uyuyun arkadaşlar doğumdan snr hiç uyuyamıyosunuz:)))
arina bacım sabahın 5 inde ne yer insan :125:
merhaba güzel anne adayları
bende hala bir belirti yok bir terslik yoktur inşallah .keseyi gördük fakat daha kalp atışını duymaya gitmedik.ne zaman duyarım kalp atışını.sizler kaçıncı hafta da duydunuz kalp atışını,birde hepinizde belirti varmı ?