2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kütahyadayım canım bende memleketimde
buarada ismin neydi
ay ne güzel kendi memleketindesin bize heryer kendi memleketmiz oluyor esim asker cünkü canım
adım naz

ayy canım benm cok sevindim pıtırcıklar gelio desene bin masallah

canımm ne kadar güzel bi haber bu
temmuz annelerimizin ilk ikizi:13:
Allahım sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin

ay ne güzel kendi memleketindesin bize heryer kendi memleketmiz oluyor esim asker cünkü canım
adım naz

evet canım kendi memleketimdeyim
eşimde kendi işini yaptığından pek buradan ayrılmayız
canlarım laptopu azda eşime veriim nazlanıp duruo
uğrarım tekrar

canım benim sağol 29.gün değerim 173 çıkmıştı normalde 27 28 günde bir regl oluyorum işte sen görürsün keseyi de bebişini de büyümüş baya

canim tebrik edirim ikiz haaa, ayy ne güzel bir tasla iki kus :)))))
seninki tüp bebekmiydi? yoksa normalmi?
Rabbim tamamina erdirsin canim

canım benim sağol 29.gün değerim 173 çıkmıştı normalde 27 28 günde bir regl oluyorum işte sen görürsün keseyi de bebişini de büyümüş baya

ayy canım çok sevindim ikiz haberine.. ben de 5+5 lik hamileyim. adet olmam gereken gün 150 idi değerim. bundan 4 gün önce de 16 idi. artışı görünce doktor maaşallah maaşallah dedi ama kontrol cuma günü ikizle ilgili bişey demedi. ben de ikiz erkek hissediorum ilk hamile kaldıımdan beri...inşallah hayırlısı ne ise o olur.. şey benim karnım hemen belirginleşti 1.5 aylık olmasına rağmen.. senin nasıl pekiii

elifnazcım buralarda mısın yoksun herhalde..ama okursan cevap verebilir misin karnının durumu ile ilgili.. birde kontrole gittiğimde 6+3 olmuş olacağız inşallah. ikiz ise görürüm demi bir de doktor tek yada çift yumurta ikizi dedi mi sana şimdiden biliniyor mu o

bnde pıt pıtlarını bebişimin yarın duyucam inş bi aksilik çıkmazsa :)

canım benim de 28 günde bir olurdu 2 gün geçtiğinde 770 çıktı değerim.yüksek demi,neden böyle oldu ki.erken döllenme mi olmuştur.

ben de şişkinlik var e biraz da kilo hatta espri yaptılar 5 haftalıkken böyleyse doğumda nasıl olursun diyeçikizse kesin görürsün biz 5+6 günlük bugün ikizlerden diğeri 5+2 çıktı geriden geliyor o bana bişey demedi tek yumruta ya da çift yumurta ama iki ayrı kese var

canım aynen benim karnım da öyle yaa...iki ayrı kese ise kesin çift yumurta ikizi imiş. tek yumurtada bitişik oluyor. benim ikiz ise tek olmalı çünkü bu ay tek yumurtam gelişmişti takip yaptırmıştım. gebelik günümüz de aynı 5+6 . ama benim adet 30 günde bir olduu için doğum 22 temmuz görünüo.. inşallah ikimiz de sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.. benim de ikiz olsa ne iyi olur gelişimlerini beraber takip ederiz..bu arada tek çift yumurta ikiz konusunu nerden öğrendim die düşünürsen ben kimya öğr. yim en iyi arkadaşım da bioloji öğr. o nedenle ona sordum herşeyi..uzun oldu canım kusura bakma tek bir sorum daha var kasıklarında batma ve bel ağrısı oluor mu? benim ani hareket yapınca batma oluyor bir de belim ağrıyor mütemadiyen

ben de sınıf öğretmeniyim canım inşallah herkes yavrusunu kucağına sağlıcakla alır..kasık ağrım da oluyor bel ağrısı da bunlar normal rahim büyüor çünkü hiç kafana takma böyle şeyleri..strese de girme akışına bırak ..bak ben 2.5 yıldır bekliyordum ilk gebeliğim boş gebelikti panik panik sonra kürtaj oldum içerde parça kaldı tekrar kürtaj sonra rahim yapışıklığ histerskopi oldum tam üç kez..iki aşılama 1 tüp bebek tüp bebekten hemen sonra geldi meleklerim ..o yüzden herşeyin bir zamanı var gelişimleri de zamanla daha da güzel olacak içini ferah tut sen

benim ilk korunmadıım aydı ekim. adetlerim gecikio diye takip yaptırmıştım hamile kaldım. daha 21 yaşındayım ama bebeğim olmasını çok istedim rabbimden şimdi de elimden geldiği kadar bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. içime ikiz doğduğu ve değerlerimiz de çok benzer olduğu için sana bir kaç şey sormak istemiştim başını ağrıttıysam noolur kusura bakma canım hayırlı olsun heppimiz için herşey inşallah

olur mu öyle şey kesinlikle böyle düşünme yardımcı olurum seve seve bildiğim bi konuysa dediğim gibi rahat ol akışına bırak hamileliğin tadını çıkar ben kaçıyorum belim ağrıdı sen de çok kalma netin başında .

kızlarrr selammm
beni de listeye ekler misiniz ??
son adetim 17 ekim.

bi de kalp atışlarını ne zaman duyuluyor.
bir de gebelik rutin testleriv varmış onlardan yaptırAN VAR MI
BİR DE:) BANA doktorum vitamin ilacı verdi.sizden de kullanan var mı???

amin canım...ne mutlu sana...Rabbim inşallah bana ve herkese yaşatsın canım...cumartesiyi bekliyorum heyecanla...Rabbim meleklerimizi ve bizleri korusun inşallah...melike gelmemiş ne yaptı acaba...geçmişe fazla bakamadım ama..merak ettim melikeyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…