ay ne güzel kendi memleketindesin bize heryer kendi memleketmiz oluyor esim asker cünkü canımkütahyadayım canım bende memleketimde
buarada ismin neydi
ayy canım benm cok sevindim pıtırcıklar gelio desene bin masallahlimon kabuğu çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...
ben de dr gittim bugün ikiz benimkiler şoktayım ailemizde yok ikiz biri daha küçük dedi biri 5+6 biri 5+2 gördük kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi hayırlısı bakalım
limon kabuğu çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...
ben de dr gittim bugün ikiz benimkiler şoktayım ailemizde yok ikiz biri daha küçük dedi biri 5+6 biri 5+2 gördük kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi hayırlısı bakalım
ay ne güzel kendi memleketindesin bize heryer kendi memleketmiz oluyor esim asker cünkü canım
adım naz
limon kabuğum çoook sevindim bebişinin senle kalmasına,Allah sağlıklıca kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
Ay ne güzel canım ya belki bir kız bir erkek olur,tebrik ederim seni.çok yoracaklar annelerini ama değer her şeye.Canım senin kan değerin yüksek miydi? İkizlerde yüksek olur derler de benim 4. haftada biraz yüksekti de yarın gidicem dr a.inşallah görürüz keseyi.
canım benim sağol 29.gün değerim 173 çıkmıştı normalde 27 28 günde bir regl oluyorum işte sen görürsün keseyi de bebişini de büyümüş baya
canım benim sağol 29.gün değerim 173 çıkmıştı normalde 27 28 günde bir regl oluyorum işte sen görürsün keseyi de bebişini de büyümüş baya
ya bu arada melike_ecesuu naptı acaba?inş ii haberler almıştır ...
elifnazcım buralarda mısın yoksun herhalde..ama okursan cevap verebilir misin karnının durumu ile ilgili.. birde kontrole gittiğimde 6+3 olmuş olacağız inşallah. ikiz ise görürüm demi bir de doktor tek yada çift yumurta ikizi dedi mi sana şimdiden biliniyor mu o
melike bugün keseyi görmüş canım,kalp atışını sonra duyacak herhalde.tebrik ediyoruz
ben de şişkinlik var e biraz da kilo hatta espri yaptılar 5 haftalıkken böyleyse doğumda nasıl olursun diyeçikizse kesin görürsün biz 5+6 günlük bugün ikizlerden diğeri 5+2 çıktı geriden geliyor o bana bişey demedi tek yumruta ya da çift yumurta ama iki ayrı kese var
ben de sınıf öğretmeniyim canım inşallah herkes yavrusunu kucağına sağlıcakla alır..kasık ağrım da oluyor bel ağrısı da bunlar normal rahim büyüor çünkü hiç kafana takma böyle şeyleri..strese de girme akışına bırak ..bak ben 2.5 yıldır bekliyordum ilk gebeliğim boş gebelikti panik panik sonra kürtaj oldum içerde parça kaldı tekrar kürtaj sonra rahim yapışıklığ histerskopi oldum tam üç kez..iki aşılama 1 tüp bebek tüp bebekten hemen sonra geldi meleklerim ..o yüzden herşeyin bir zamanı var gelişimleri de zamanla daha da güzel olacak içini ferah tut sen
canım bu msjın arada kaynamış görmemişim..duydum talım,çok güzel bir duguydu..darısı başına
çok teşekkür ederim canım.inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın
canım gözün aydın,inşallah ikizdir bebişlerin..ben ikiz olmasını çok istemiştim ama malesef olmadı..sağlıklı olsunda tek olmasınada razıyım...
canım gözün aydın..çok sevindim herşeyin yolunda olmasına