2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım.inşallah kalp atışlarını da görürsün.

canım benim de göğüslerim fena kaşınıyor... hatta o kadar ki zaten şişkin ve acıyo oldukları halde kaşırken gözümden yaş gelesiye canım yanıyor... sanırım büyüdükleri için... karnımız büyürken de göbeğimiz kaşınacakmış:)))

benim canım hep eşki ve tuzlu şeyler çekiyor... hatta geçen gün bir kap süzme yoğurdu bitirdim... sanırım benim kızım olacak....:)))

Sende bendensin demek:)

bende aynıyım ya tuzlu ve ekşiye acaip şekilde dayanamıyorum:) Salatalara limon az geliyor da balsamic koyuyorum:))

Canım benim ara sıra oluyor bulantı; ama yemeğimi yapabiliyorum.

Benimde karnımda oluyor kaşınma. Ama normaldir sanıyorum. Sonuçta yavaş yavaş gerilmeye başlayacağız:)

Canım benim çok sevindim ya, hele ki ikiz haberi muhteşem bir haber. Allah'ım tamamına erdirsin. Kalp atışlarının attığı günleri de duyarsın inşallah.

Bizde bugün kalp atışlarımızı duyduk teyzesi

hayırlısı olsun canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın.....

inş canım Rabbim gönlüne göre versin

amin canım cümlemize... sağlıklı olsunlar da önemli olan o....

oo süpermiş kuzum coksevindim valla canım ben saskınım hala yaaa)) hakkımızda hayırlısı olsun bakalım tam belli de degil))

bana komşum dedi ki şimdiden bebek yağları var ya onlarla göğüslerine masaj yap dedi. sonra çatlar hep engel olamazsın çok canın yanar dedi.

benim de aşırı değil mide bulantım sabahları ve karnım acıktığında oluyor... yemeğimi falan yapıyorum sadece et yemeğine ve etin kokusuna dayanamıyorum kırmızı eti çok sevmeme rağmen inanılmaz bir tüksinti geldi bana....

oo süpermiş kuzum coksevindim valla canım ben saskınım hala yaaa)) hakkımızda hayırlısı olsun bakalım tam belli de degil))

Valla harika ya. Bende ikiz olsun çok istemiştim aslında. Ne güzel bir taşla iki kuş:))

Hayırlısı herşeyin bakalım:)

Sizde peki ikiz var mıydı hiç?

Etleri çıplak elle ellemiyorsunuz değilmi kızlar?

Benim doktorum yasakladı mikrop kaparım diye. Eldiven giyip yapıyorum:)

bana komşum dedi ki şimdiden bebek yağları var ya onlarla göğüslerine masaj yap dedi. sonra çatlar hep engel olamazsın çok canın yanar dedi.

öylemi yapayım o zaman zaten şimdiden önceden küçücük olan göğüslerim kocaman kocaman oldular.... çatlamasınlar yaaa şimdiden masajlara başlayalım....

Etleri çıplak elle ellemiyorsunuz değilmi kızlar?

Benim doktorum yasakladı mikrop kaparım diye. Eldiven giyip yapıyorum:)

yok canım asla eti çıplak elle dokunmak yok ben zaten et yapamıyorum o ayrı da yapanlar kesinlikle eldiven giysinler benim dr da demişti bakteri bulaşıyomuş...

öylemi yapayım o zaman zaten şimdiden önceden küçücük olan göğüslerim kocaman kocaman oldular.... çatlamasınlar yaaa şimdiden masajlara başlayalım....

Benimde küçücüklerdi, şimdi bomba gibiler. Hamileliğin en sevdiğim yanı:) Keşke böyle kalsalar hep:)

yok canım asla eti çıplak elle dokunmak yok ben zaten et yapamıyorum o ayrı da yapanlar kesinlikle eldiven giysinler benim dr da demişti bakteri bulaşıyomuş...

Evet canım. Birde kedi, köpek vb. hayvanlardan da uzak durun. Toprağa falan dokunmayın. Küçük bebeklerden, çocuklardan birazcık uzak durun. Hasta iseler bizlere de geçebilir.

özellikle banyodan sonra mutlaka yap canım ben şimdi sadece banyodan sonra sürüyorum ama benimde fena oldular bi beden büyüdüm

Valla harika ya. Bende ikiz olsun çok istemiştim aslında. Ne güzel bir taşla iki kuş:))

Hayırlısı herşeyin bakalım:)

Sizde peki ikiz var mıydı hiç?

canım eşimin teyze oglunun var bilmiomki onun etkisi olurmu tam belli deil zaten olabilir dedi sadece)) hayırlısı olsun inşallah eli ayagı düz ve saglıklı olsun napalım kuzuuu

özellikle banyodan sonra mutlaka yap canım ben şimdi sadece banyodan sonra sürüyorum ama benimde fena oldular bi beden büyüdüm

Bende sürüyordum, son zamanlarda aksattım. Yine başlayayım.

canım eşimin teyze oglunun var bilmiomki onun etkisi olurmu tam belli deil zaten olabilir dedi sadece)) hayırlısı olsun inşallah eli ayagı düz ve saglıklı olsun napalım kuzuuu

Öyle birtanem. Herşeyden önce eli ayağı düzgün, sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

aynen yaaa ama ilerde sarkmazlar inşallah:))) ben de aynada bakıp bakıp beğeniyorum eşimin de çok hoşuna gidiyo ama bize ilişki yasak oldğundan pek yanımda duramıyo maalesef....:))))

sağol canım paylaşım için....:))) benim de bir ara çıkıp sütyen almam lazım olcak artık eski sütyenlerden fışkırıyolar:)))

:))))

n çok eşlerin hoşuna gidiyor sanırım. Ya bize yasak demedi dr.; ama biz korkuyoruz

Aman bebişimize bişi olmasın da 9 ay yapmayalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…