2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oy oy ne guzel:))
cogu arkadas gitmis dra bi ben kalmisim galiba:)
bende duyarim insallah kalp atislarini
ikiz ihtimali olan arkadas bende ikiz olsun istiyorum cok sevindim adina:)

merhabalar herkese
bende dün bebişimi ve kesesini gördüm..kalpciği de aıtyor şükürler olsun..
ilk bebeğimi 5 ay önce düşürmüştüm..
allahım inşallah bu sefer yüzümü güldürecek hayırlısıyla..
bu arada son adet : 4 ekim
yaşım : 29
muhtemel doğum tarihi : 11 temmuz

allah razı olsun tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz çok soalun rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh seninde tatlım benim benimde ilki düşük olmustu kac aydır istiyoduk rabbime şükürler olsunki melegim benimleee darısı olmayanlara inşallahhh

merhabalar herkese

gözün aydın canım allah bagıslasın kuzunudaaaa

:))))

n çok eşlerin hoşuna gidiyor sanırım. Ya bize yasak demedi dr.; ama biz korkuyoruz:KK43:

Aman bebişimize bişi olmasın da 9 ay yapmayalım:)

canım ben daha önce düşük yaptığım için ilk 3 ay dr yasakladı bize ama sanırım benim eşlim de 9 ay pek yanaşmıcak bizde çok korkuyoruz çünkü:))) olsun bebişler sağlıkla gelsinler de 9 ay nedir ki koca ömürde:)))

aminn canım inşallah....

Arkadaşlar düşük tehlikesi olupta cinsel ilişkinin engellenmesinin aslı erkeğin içeri girmesi değil eskisi gibi fazla sert ve ileri gitmemesi en önemliside kadının zevk alıp orgazm olmamasıdır çünkü orgazm olunduğu zaman rahim kasılır, aşırı ağrı yapar ve düşük sebebidir kendimden biliyorum o yüzden de yazmak istedim dr. bunu açık açık sölemiyolar orgazm olmayın falan diye direk ilişki yasak diyolar.

özellikle banyodan sonra mutlaka yap canım ben şimdi sadece banyodan sonra sürüyorum ama benimde fena oldular bi beden büyüdüm

ben de bu kaşıntıların çatlaktan dolayı olduğunu duymuştum.ama ilk 3 ay riskli olduğu için krem kullanmak istemiyorum.ama bebek yağı olabilir var mı bu konuda başka bir tavsiyeniz kızlar

İnşallah sende duyarsın canım. Hayırlısı bakalım. Sen ne zmn gidiyorsun doktora?

merhabalar herkese

Aramıza hoşgeldin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Aramızda 1 gün var. Bende SAT 3 Ekim. Bu arada bilgilerinizi Huri37 adlı Temmuz anneleri mod arkadaşa iletirseniz, sizleri listeye ekler.

canım ben daha önce düşük yaptığım için ilk 3 ay dr yasakladı bize ama sanırım benim eşlim de 9 ay pek yanaşmıcak bizde çok korkuyoruz çünkü:))) olsun bebişler sağlıkla gelsinler de 9 ay nedir ki koca ömürde:)))

aminn canım inşallah....

Benimde ilk gebeliğim boş gebelikti. O yüzden bunda çok temkinliyiz. Hayırlısı ile şu 9 ayı atlatalım da.

Kızlar bu arada sizler neredensiniz? Çalışıyor musunuz? Biraz kendimizden bahsedelim.

Ben İzmir, 27 yaşındayım. Özel bir şirkette İhracat sorumlusuyum. 2,5 senelik evliyim.

ben de bu kaşıntıların çatlaktan dolayı olduğunu duymuştum.ama ilk 3 ay riskli olduğu için krem kullanmak istemiyorum.ama bebek yağı olabilir var mı bu konuda başka bir tavsiyeniz kızlar

canım bende duymustum badem yagını öneriyolardı...catlak olmasın diyeee

Arkadaşlar düşük tehlikesi olupta cinsel ilişkinin engellenmesinin aslı erkeğin içeri girmesi değil eskisi gibi fazla sert ve ileri gitmemesi en önemliside kadının zevk alıp orgazm olmamasıdır çünkü orgazm olunduğu zaman rahim kasılır, aşırı ağrı yapar ve düşük sebebidir kendimden biliyorum o yüzden de yazmak istedim dr. bunu açık açık sölemiyolar orgazm olmayın falan diye direk ilişki yasak diyolar.

Sağolasın canım. İlk 3 ay kocikler hasret kalsınlar bize; ama biz bu korkuyla 10 ay yapmayız:))

bende yazayim degisimleri, hamile kaldigimdan beri uyku hali sersemlik var hic biseye elim varmiyo uyumuyorum ama cok halsizim
mide bulantisi falan yok yalniz iki saat gectimi ac kalmisim gibi oluyorum birde cildim kurudu ve cok susuyorum

kusura bakma melike atladım seni arada:KK43: hayırlı olsun çok sevindim. ben işten izin alamadım haftaya kaldı inş gidince kalp atışını da duyarım

hımm bende diom niye konusmuyo bu kızz ok kusumm çok saol darısıda sana olsun inşş valla ben duyamadım aslında bacım alltan duyarız dedi ama iki hafta sonra gel ozaman daha rahat duyarız dedi bid eikiz olabilir dedi çok şaşırdım heyecandan dilim tutuldu zaten o ayrı bi sorun :KK66:)) rabbim herkese nasip etsin inşallhhhhhhhh

evet canım ben de duymuştum bunu... hatta eşime de dedim böyle böyle diye ama o gerek yok diyor... sonuçta bebeklerimiz eşlerimizin ulaşamayacağı kadar içerde ve korunaklı yerdeler zaten....son aylarda bile böyle....

Bende İstanbul/Beylikdüzü tarafındanım 29 yaşındayım Y.M.M bürosunda 11,5 senedir çalışıyorum, 4 senelik evliyim.

arina daha dr randevusu alinmadi canim buyuk ihtimal yarin randevu aliriz artik nezamana verirse ozaman gideriz
zaten netden hesapladigima gore daha yarin kalp atislari olusuyormus oyle diyor hesaplayici

bende yazayim degisimleri, hamile kaldigimdan beri uyku hali sersemlik var hic biseye elim varmiyo uyumuyorum ama cok halsizim
mide bulantisi falan yok yalniz iki saat gectimi ac kalmisim gibi oluyorum birde cildim kurudu ve cok susuyorum

ahh canım bende cok uyurdum ama hamilelik olalı erken uyuyom yani 11-12 arası gece sabahta 6-7-8 bu üçünden birinde ayaktayım asker gibi:KK66:)))
az önce dişlerimiz fırcalıyodum az kalsın kusuyodum midem kalktı macun genzime geldi ölüyodummmm:KK43:((

Bende İstanbul/Beylikdüzü tarafındanım 29 yaşındayım Y.M.M bürosunda 11,5 senedir çalışıyorum, 4 senelik evliyim.

Çok memnun oldum canım.

arina daha dr randevusu alinmadi canim buyuk ihtimal yarin randevu aliriz artik nezamana verirse ozaman gideriz
zaten netden hesapladigima gore daha yarin kalp atislari olusuyormus oyle diyor hesaplayici

Anladım canımcım. Hayırlısı bakalım.

X