Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oy ne guzel:))
cogu arkadas gitmis dra bi ben kalmisim galiba:)
bende duyarim insallah kalp atislarini
ikiz ihtimali olan arkadas bende ikiz olsun istiyorum cok sevindim adina:)
merhabalar herkese
bende dün bebişimi ve kesesini gördüm..kalpciği de aıtyor şükürler olsun..
ilk bebeğimi 5 ay önce düşürmüştüm..
allahım inşallah bu sefer yüzümü güldürecek hayırlısıyla..
bu arada son adet : 4 ekim
yaşım : 29
muhtemel doğum tarihi : 11 temmuz
:))))
n çok eşlerin hoşuna gidiyor sanırım. Ya bize yasak demedi dr.; ama biz korkuyoruz
Aman bebişimize bişi olmasın da 9 ay yapmayalım:)
özellikle banyodan sonra mutlaka yap canım ben şimdi sadece banyodan sonra sürüyorum ama benimde fena oldular bi beden büyüdüm
merhabalar herkese
bende dün bebişimi ve kesesini gördüm..kalpciği de aıtyor şükürler olsun..
ilk bebeğimi 5 ay önce düşürmüştüm..
allahım inşallah bu sefer yüzümü güldürecek hayırlısıyla..
bu arada son adet : 4 ekim
yaşım : 29
muhtemel doğum tarihi : 11 temmuz
canım ben daha önce düşük yaptığım için ilk 3 ay dr yasakladı bize ama sanırım benim eşlim de 9 ay pek yanaşmıcak bizde çok korkuyoruz çünkü:))) olsun bebişler sağlıkla gelsinler de 9 ay nedir ki koca ömürde:)))
aminn canım inşallah....
defneee ne yaptın doktora gittinmi sende bugün????
ben de bu kaşıntıların çatlaktan dolayı olduğunu duymuştum.ama ilk 3 ay riskli olduğu için krem kullanmak istemiyorum.ama bebek yağı olabilir var mı bu konuda başka bir tavsiyeniz kızlar
Arkadaşlar düşük tehlikesi olupta cinsel ilişkinin engellenmesinin aslı erkeğin içeri girmesi değil eskisi gibi fazla sert ve ileri gitmemesi en önemliside kadının zevk alıp orgazm olmamasıdır çünkü orgazm olunduğu zaman rahim kasılır, aşırı ağrı yapar ve düşük sebebidir kendimden biliyorum o yüzden de yazmak istedim dr. bunu açık açık sölemiyolar orgazm olmayın falan diye direk ilişki yasak diyolar.
kusura bakma melike atladım seni arada hayırlı olsun çok sevindim. ben işten izin alamadım haftaya kaldı inş gidince kalp atışını da duyarım
Arkadaşlar düşük tehlikesi olupta cinsel ilişkinin engellenmesinin aslı erkeğin içeri girmesi değil eskisi gibi fazla sert ve ileri gitmemesi en önemliside kadının zevk alıp orgazm olmamasıdır çünkü orgazm olunduğu zaman rahim kasılır, aşırı ağrı yapar ve düşük sebebidir kendimden biliyorum o yüzden de yazmak istedim dr. bunu açık açık sölemiyolar orgazm olmayın falan diye direk ilişki yasak diyolar.
bende yazayim degisimleri, hamile kaldigimdan beri uyku hali sersemlik var hic biseye elim varmiyo uyumuyorum ama cok halsizim
mide bulantisi falan yok yalniz iki saat gectimi ac kalmisim gibi oluyorum birde cildim kurudu ve cok susuyorum
Bende İstanbul/Beylikdüzü tarafındanım 29 yaşındayım Y.M.M bürosunda 11,5 senedir çalışıyorum, 4 senelik evliyim.
arina daha dr randevusu alinmadi canim buyuk ihtimal yarin randevu aliriz artik nezamana verirse ozaman gideriz
zaten netden hesapladigima gore daha yarin kalp atislari olusuyormus oyle diyor hesaplayici