canım çok çok tebrik ederim kızınla eşinle huzurlu günlere yıllara inşallah...kızlaaaaaar kızıma kavuştum dün Allah ın izniyle Rabbim hepinize bir avazda kolay doğumlar nasip etsin inşallah en kısa zaman da detaylara inerim inşallah öpüyorum hepinizi
kızlaaaaaar kızıma kavuştum dün Allah ın izniyle Rabbim hepinize bir avazda kolay doğumlar nasip etsin inşallah en kısa zaman da detaylara inerim inşallah öpüyorum hepinizi
kızlaaaaaar kızıma kavuştum dün Allah ın izniyle Rabbim hepinize bir avazda kolay doğumlar nasip etsin inşallah en kısa zaman da detaylara inerim inşallah öpüyorum hepinizi
Merhabalar kızlar. Doktordan geldik. Safra enzimlerim yükselmiş. Bebeği bu ortamda tutmanın anlamı yokuş. Akşam yatıyorum. Suni sancı verilecek ve muhtemelen yarın sabah bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda şoktayım. Evi süpürdüm falan. Birazdan banyomu yaparım falan. Öyle işte. Dualarınızı esirgemeyin...
slm kızlar geçmişi okuyamadım 2 gündür giremiyorum benmde bugüb ev temizlendi mis gibi oldugülay hayrlı olsun canım allah analı babalı büyütsün serbulo sende sezeryana karar vermişin heralde ben napcam ya
evet canım yaa sezeryana karar verdim çarşamba günü sabah 9.00 da gelicek Allahın izniyle meleğimiz :) ya doktorla 20 dak. felan konuştum... ikna oldum burdan detayları yazmak istemiyorum ama sana özelden atayım istersen...çünkü insanları etkilemek istemiyorum...
doktordan geldim şimdi. anestezistle görüştük.
ya bu sezaryen zor bir şey mi? buz gibi ameliyathanede, kendimi kesilip biçilirken görmeye dayanabilir miyim?(((
korkuyorum.
canım 2 gün önce epidural sezeryan oldum..ben ki kan aldıramam iğneye bile bakamam yani..kesilip biçilirken zaten bişi görmen imkansız canım..arada perde oluyo ayrıca hiiçç bişey hissetmiosun..göğüs altından ayak parmağının ucuna kada uyuşmuş oluyosun..bi de serum bağlıyolar ya sezeryana almadan önce,orda sana sakinleştirici rahatlatıcı bişiler takviye ediolar..ben hastaneye geldim sabah 10.da hemen nst ye bağladılar serum taktılar..serumda vardı yani rahatlatıcı bişiler..yoksa benm tansyonum direk düşer bayılırım en ufak heyecana bile gelemem..onlar işini bilio merak etme..annemler bile farketti şaşırdılar yani,çook rahattım acaip soğukkanlıydım ameliyathaneye girene kadar çıktıktan sonra..o yüzden takma sende
bu arada ameliyathane buzz gibi değil..aksine çook sıcak normal hastane odası gibi..bebişin sıcak ortama gelmesi lazımmışdoğal olarak..37der.den birden buzz gibi bi yere gelse kalbi durur mazallah..o yüzden sıcak bi ortam,vantilatör yada klima bile yok yasakmış..bi tek müzik çalıyolar..dr açtı hemen radyoyu numberone fm.di hatta4 şarkı dinledim sanırım hatırlıorum aslında bana sordular ne tarz dinlemek istersin diye,ben de şuan için hiiç farketmez dedim..o yüzden dr.un tercihe kaldık..baya bi hareketli geçti biara herşeyi bırakıp dans edicekler sandım
evet canım yaa sezeryana karar verdim çarşamba günü sabah 9.00 da gelicek Allahın izniyle meleğimiz :) ya doktorla 20 dak. felan konuştum... ikna oldum burdan detayları yazmak istemiyorum ama sana özelden atayım istersen...çünkü insanları etkilemek istemiyorum...
Merhaba annişler
Face te yazdım gerçi ama okumayanlar için yazayım yine
10.07.2011 saat:15.20 de kızım doğdu
sabaha karşı 5 gibi film izlerken suyum geldi, sancım çok az ve düzensizdi
9 a kadar sancımın şiddetlenmesini ve düzene girmesini bekledim , 9 dan sonra hastaneye gittik eşimle , doktor hemen açılmaya baktı
normal istiyorum diye tuturdum , tamam akşam 5 e kadar bekleriz dedi , 2 saate bir açılmamı ve suyumu kontrol etti
suyum baya çok geldi resmen göbeğim küçüldü , 12 de sezeryana alıcam seni hemen dedi yalvar yakar 2 ye kadar bekletim belki sancı şiddetlenir açılma olur diye
öğlen 2 de tekrar muayne etti yine açılmam yok hemen alıyoruz dedi , dedim annemler gelsin , doktorumda panik oldu bebeğe bişey olucak diye , su hemen hemen kalmamıştı
saat 3 te yine kontrol yine açılma yok ve ben sezeryana indim
anestezi uzmanı boyle morali bozuk dünyası yıkılmış gibi doğuma girenide ilk defa görüyorum dedi
20 dk kızım doğmuş babasına verilmiş beni hemen hemen 1 saat içinde uyandırdılar , hayatımda boyle ağrı çektiğimi hatırlmıyorum
benim için çok zordu , kızımın kollarımda olması ise mükemmel bişey
hala doğum yapmamış arkadaşlar korkmasınlar ama bu herkes için aynı olucak değil
sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum