2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Epidural olacaksa korkma cnm. Ben epidural ile hissetmedim fazla.. Umarım herşey yolunda gider. Hayırlı doğumlar sana

Sezeryan olan annişler su geçirmez bandajınızı kendiniz mi söktünüz? bana dr.um kendin sökebilirsin dedi;ama korkuorum. Yrn hastaneye gitmişken uğrayıp söktürtsem mi acaba :44:

Biraz geç oldu ama merhaba canım Sancılarım biraz daha hissedilir hale geldi ilacı bıraktıktan sonra gece filan uyandırıyor bazen ama çok da kötü değil.Çekilme derken kramp mı girdi bacaklarına yoksa bebek sinirlere mi vuruyor bu ara ikisi de oluyor bana da..Uykusuz geceler daha bi 6 ay kadar sürer bizde artık sanırım ama zıpkın gibi hazırız hepimiz dimi
Doktorum geçenki kontrolümde benden TSH tahlili istemişti bi öncekinde yüksek çıktı diye onun için kan vermeye gittim bugün eşimle.Kan verirken daha yeni doğmuş bebeklerden de kan alıyorlardı onları gördüm..Bebişler öyle acı ağlıyordu ki orda zor dayandım.Kanı verdim çıktım tutamadım kendimi başladım ağlamaya.Rabbim hiçbirimizin bebeğine acı yüzü göstermesin hastalık vermesin çok zor onu öyle görmek çok etkilendim..

benim bebiş şimdiden 3500, normal doğumu beklersem kesin 4000 ü geçecek. bizim beyfendinin gelmeye de hiç niyeti yok, karnım hala yukarda. :)
Hayırlı zamanda gelsin inşallah annesi..Bir gün mutlaka çıkacak :))
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini..İnşallah biz de senin gibi bir operasyon geçiririz...
Ben yazana kadar yıkamışsın bile canım rahatlamıştır bebişin de çok uyurlar yıkandıklarında bebekler:))Bundan sonra da kilo vermeye devam edersin çok güzel vermişsin canım bu gidişle eski kilona çok yakında kavuşacaksın maaşallah...
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah..
Canım benim boşver dağınıklığı önce dinlen sonra yaparsın hepsini acelesi yok ya..Masal bebeğimiz demek güzel kilo alıyor annesi yi bakıyor ne de olsa:))

Gözün aydın canım ne güzel sen de kavuştun yavruna sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin...

Sezeryan olan annişler su geçirmez bandajınızı kendiniz mi söktünüz? bana dr.um kendin sökebilirsin dedi;ama korkuorum. Yrn hastaneye gitmişken uğrayıp söktürtsem mi acaba :44:

canım o banyo sırasında gidiyor zaten be soymadım
duşda gitti bu arada nasıl bakalım ege bebek alıstın mı
yakısıklına

canım hayırlısı olsun hakkında bende aldım suni sancı
sabah 8 den öğlen 3 e kadar cektim ama dayanamadım
sezeryan oldum o kadar agrıdan sonra

hayırlı ugurlu olsun canım allah analı babalı
buyutmeyi nasip etsin inş.

senin sezeryan olacagını ben kac gun evvel dedim

aaaay canım benim cok sevindim arina sen ben bi gazla
normal dogum modunda gidip agrıyı cekip sezeryana
donduk ya süperiz
allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin resimdeki gibi
sarısın mı bakalım tebrikler tekrardan

kızlaaaaaar kızıma kavuştum dün Allah ın izniyle Rabbim hepinize bir avazda kolay doğumlar nasip etsin inşallah en kısa zaman da detaylara inerim inşallah öpüyorum hepinizi

hayırlı ugurlu olsun canım analı babalı
buyutun sağlıkla inş.

Canım benim dr um 1 hafta sonra gel ben sökeceğim dedi. Hatta bandaja bişey olursa diye yedeğinide vermişlerdi. Dr söktü ve kesiğin durumunada baktı. iyi olduğunu söyledi. Yani yaptığı bişey yok aslında sende sökebilirsin. Kesiğine bak iltihabi bir durum, kanama falanda yoksa sıkıntı olmaz
Bebişin nasıl?

ben pzt gidicem dr alıcakmış bandajı..ben alamam zaten yaa gerçi duş filan alıorum gevşemiştir baya:44:

Hayırlısı olsun cnm. Dilerim sağlıkla kavuşursunuz meleğinle.

canımm çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

olsun canım geç te olsa cevabını görmek güzel...seni merak ettim bugün az önce gene aklıma geldin bi bakayım dedim nete .... ya bende bilmiyorum ki ama kramp değil.. çünkü kramp taş gibi toplanıyomuş bi yerde bana öle olmuyo ama dediğin gibi galiba sinirlere baskı oluyo uyutmuyo.. ya inşallah sakin bebekler olurlarda çok yıpranmayız hem ruhen hem bedenen..ayy bende dayananamam hiç bebek ağlamasına..kedi yavrusu bile öle acı acı bağırsa oturur ağlarım .....ya durumu kabullendim kendi adıma korku panik hali kalmadı.. demekki istedğim buymuş..senin sezeryan bu perşembemiydi canım yaa..

senin sezeryan olacagını ben kac gun evvel dedim

sağlıkla inş.

yaa evet gerçekten ben karar veremeden sen benimle ilgili kararı bildin.. iyi analiz etmişsin beni :))) normal doğum yemedi pelinciğim :))

Kızlar yarın sir ağdaya gideceğim bir sorun olmaz demi bazı arkadaşlarım doğuma yakın ağda yapılması iyi değilmiş diyolar jilet yap diyolar ben hiç hayatımda jilet yapmadımki bir bilgisi olan varmı?

dualarımız seninle canım..Allahım seninde bebeğininde yardımcısı olsun...

çok sıcak ve kendimi sanki içime hava basmışlar gibi hissediyorum..ayrıca sağ kaburgam o kadar acıyor ki anlatamam..çürüdü resmen..kızım sürekli oraya çalışıyor sanırım..ayrıca içimde bastırılamaz ve amaçsız yeme isteğine karşı o kadar şişim ki hiç bişey yiyemiyorum...
herşey 1 hafta öncesine kadar gayet kolaydı :)
şimdi yürüdüğüm zaman tuvaletim geliyor.....Allahım hepimizin yardımcısı olsun....
kızım gelsinde kıçını ısırıcam bi rahatlıcam :):):)

aminn canım hepimiz aynıyız şimdiden nerdeyse 1 aydır uyku yok doğru düzgün çaki gibi dolaşıyorum ortalıkta

Ayy merak edilmek de güzel canım teşekkürler...Açıkçası ben de sana bakayım diye girdim nete eşim de hadi hadi deyip duruyor..Bugün dediğim gibi kan vermeye gittim öğleye kadra eşimin yanındaydım gelince de erken kalktığım için uyudum baya:))Ayy sonra da şu puzzle'ı aldırmıştım eşime onun başına geçtim öldürdü beni şaşı olucam onun yüzünden midem bulandı baka baka bir arpa boyu yol alamadık akşamdan beri eşimle..:86:Dert almışız kendimize anlayacağın ama canım sıkılmadı hiç bi açıdan iyi oldu:)Bebek kanala girdiği için oynarken sinirlere dokunuyormuş ve elektrik çarpması gibi ağrılar hissedilebiliyormuş bu aylarda bana da çok oluyor..İnşallah dediğin gibi olur canım benimki babasına çekerse yaşadım ben çok uslu bi bebekmiş kendisi hiç üzmemiş annesini...Zaten ben sezeryan da olsa normal de olsa korkmuyorum ne kadar acı olursa olsun geçecek ve kimse bu acıdan ölmemiş daha insan bilmediği bir acı olunca ister istemez tedirgin oluyor evet ama ben kendimden daha çok kızımı düşünüyorum sorun kalmıyor...Paniği atlatmana sevindim tadını çıkaralım son günlerimizin...Yok canım c. tesi olucam sen olana kadar baya toparlanmış olurum inşallah.....Benimki puzzla'da bi parçayı bulamamış ben hemen çıkıyorum canım hadi deyip duruyor yarın görüşürüz canım iyi geceler...

kızlarr bişi sorcam emziren annelere yada bilgisiolanlar ; g.uçlarım yara olduğu için emzirme problemi çekiyorum malseff..avent.in göğüs kalkanını aldım ama nasıl kullanacağımı hala çözemedim..2 başlığı var bi tanesi silikon ortası delik..onu mu kullanmam lazım sadece?onu takınca da g.ucum hava almıo ki çamaşırıma değiyo yine..kap gibi olanla brb takınca da hava almıo sankim..içerde nem oluyo baya..pof nasıl yapıcam anlamadımm...:44:

canim yazdimdi onceki sayfalrda. kaplari silikon parcalara monte ediceksin. gunduz deliklileri gece yatarken deliksizler gecir silikonlara. emzirme sonrasi meme ucune kremini sur sonra kapa. nem olsun onemli degil o sayede yumusak kaliyor.

kızlar hepinize günaydın..bugün saat 3:30 gibi uyandım..zaten 1de yatmıştım..öyle ağrım falan yoktu,miğdem bulanıyo bide kızım hiç durmadan kıpırdanıyoo..birazcıkta sancım vardı,böyle kendimi pelte gibi hissediyodum.. ...oturdum tv açtım,6:30 gibi tekrar yattım..eşim saat 8'de aradı msj attım gece ona uyuyamıorm die..eşim yanımda olmadığı için zaten çok mutsuzum..kayınvalidem burda kal diyo ama ben kendi evimde daha rahat ediyorum..zaten haftaya salı ablamla yeğenim geliyolar yanıma..annemde doğum başladığında yola çıkar..memur olduğu için iznini ayarlıcak...eşim cuma günü gelip pazartesi gene gidiyo
kendimi bu aralar çok yalnız ve mutsuz hissediyorum
sabah aynaya baktığımda geceden kalmalar gibiydi tipimde zaten ....
bu arada normal doğum istiyodum ya epiduralli normal yapmaya karar verdim..yapan aradaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim...sizin geceniz nasıldı??

cumartesi ye az kaldı :) canım inşallah ameliyatında sorunsuz ağrısız acısız geçer...bende salı günü temizlikçi alıcam eve camlarla evin içini aynı gün yetiştiremiyo kadın, camlardan bazılarını bırak dicem artık evi doğru düzgün temizle...hastaneye 1 gün önceden gidip anestezi konsültasyonu yaptırmam gerekiyormuş... çarşamba sabahıda 7.30 da burda olun dediler 9 da ameliyata gircez Allah kısmet ederse... annemi felan almıycam yanıma gerek yok orda duygu patlamaları yaşamaya...ağlayıp sızlanırlar şimdi biliyorum ben eşimle beraber gidicez öyle karar verdik... ayy sana komik bişey anlatayım gece yine duş aldım yattım kıvanç tatlıtuğu rüyamda gördüm Ayyy Allahım hayırlara çıksın inşallah ben okuldaymışım oda bizim sınıftaymış, ama ben nasıl olduysa gene evliyim..eşim beni ondan kıskanıyor felan böle abuk bi rüya.. bi yerim açık kaldı dicem her yerim açık sıcak zaten...onun etkisiyle görülen bi rüya

canim yazdimdi onceki sayfalrda. kaplari silikon parcalara monte ediceksin. gunduz deliklileri gece yatarken deliksizler gecir silikonlara. emzirme sonrasi meme ucune kremini sur sonra kapa. nem olsun onemli degil o sayede yumusak kaliyor.

çok sağol canım benimm ... benim kapakların biri delikli biri deliksiz ama :44: nese yine de ii gelio vala kulllanıorum..pompayla da çekiyorum açılsın die ama ağlayarak çekiorum resmen çok finaa:84: ne zaman geçicek bu acılar da miniğimi ağlamadan emzirme keyfini yaşıcam bilmiorum hee bi de bu kalkanları 40 dak.dan fazla takmayın dio kılavuzda..ben gerçi her emzirmede çıkarıp havalandırıyorum bi saat filan..ama sora hemen takıyorum yine..zaten her saatte bi emziriyorum az da olsa napim ağlıyo sürekli..sürekli emzirirsem belkim daa çabık iyileşir göğüsler..emzirmesem de aynı yani farketmio hiç..hep acıo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…