banada doktorum perşembe 14 temmuz da gel suni sancıyla doğurtalım seni dedi.benim ilk doğumum normaldi suyum geldi gittim şimdi suni sancı olayı biraz korkutuyor bakalım ne olcak.tavsiyeleriniz arsa alabilirim.allah hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah.
günaydın canımevet inşallah sancım gelirde bebiş küçükken normali bi denerim :) yoksa dediğin ihtimalde var :)) dün bana kimse yol vermedi ama yoksa ben onların bildiği hamilelerden değilmiyyim sen nasılsın ilacı bıraktım sancım başladı demiştin ...umarım çok rahatsız etmiyordur... ben bu gece doğru düzgün uyuyamadım bacaklarımda çekilme oldu gene kalktım duş aldım ...sonra miğdem yandı azcık bişeyler yedim oda kesmedi..sonra bi fomadin içtim yatakta sızmışım resmen..ama sabah 7.30 da ayaktaydım
canım su bile içmeyin demen çok iyi olmuş ben bilmiyordum.. çok teşekkür ederim... ya bu sezeryan olayı tamamen kişiden kişiye değişiyor..yada hastane ve doktor çok öenmli çünkü biri korku filmi gibi anlatırken, diğeri güle oynaya anlatıyor... en güzeli kadarein akışına bırakıp izlemek
Hayırlı zamanda gelsin inşallah annesi..Bir gün mutlaka çıkacak :))benim bebiş şimdiden 3500, normal doğumu beklersem kesin 4000 ü geçecek. bizim beyfendinin gelmeye de hiç niyeti yok, karnım hala yukarda. :)
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini..İnşallah biz de senin gibi bir operasyon geçiririz...kıslarrrr ben dogum yapalı 1 hafta oluyor,epıdural sezeryan,doguma gıdene kadar su ıctım sadece 4 saat ac olman lazım dedı doktorum,amelıyat sonrası da ne mıdem bulandı ne başım agrıdı,bu bunye meselesı ve doktorun maharetıne baglı yanıkendınızı şartlandırmayın,korkmayın spınalde başagrısı cok oluyor dıyorlar evet ,epıduralde oyle bısey basıma gelmedı benım,ben gule oynaya anlatanlardanım çok şükür darısı başınıza
Ben yazana kadar yıkamışsın bile canım rahatlamıştır bebişin de çok uyurlar yıkandıklarında bebekler:))Bundan sonra da kilo vermeye devam edersin çok güzel vermişsin canım bu gidişle eski kilona çok yakında kavuşacaksın maaşallah...Kızlar gunaydın bebeğin göbeği düştü ben şimdi nasıl yıkayacağım ya off bilmiyorum ya beceremezsem bir de açken mi ykasam ne zaman tokken sakin oluyor ama o zaman da kusma riski var internette aradım ama bulamadım bebek yıkama videosu lazım ama gerçek bebekle hep oyuncak kullanmışlar bu arada 11 kilo erdim 1 haftada...22 KİLO almıştım
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah..Merhabalar kızlar. Doktordan geldik. Safra enzimlerim yükselmiş. Bebeği bu ortamda tutmanın anlamı yokuş. Akşam yatıyorum. Suni sancı verilecek ve muhtemelen yarın sabah bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda şoktayım. Evi süpürdüm falan. Birazdan banyomu yaparım falan. Öyle işte. Dualarınızı esirgemeyin...
Canım benim boşver dağınıklığı önce dinlen sonra yaparsın hepsini acelesi yok ya..Masal bebeğimiz demek güzel kilo alıyor annesi yi bakıyor ne de olsa:))Sorduğun için sağol canım sağlık ocağından ebe aradı birşeyler soruyordu ben de oradaysanız gelelim dedim gittik kilosuna baktı göbeğine baktı güzel dedi solusyonu sıkmaya devam edeceğim 10 gune bir şey kalmaz dedi...bugun öldüm bittim yorgunluktan markete git gel bebeğiyıka emzir evi toparla sağlık ocağına git gel duş al mavoluyorum yorgunluktan ya keşke benim de bir kaynanam olsa bıdı bıdı yapsa da en azından işe güce yarasatek başına bebek bakmak çok zor...Uykum var bebek uyansın emsin al değiştirip belki ben de onunla uyuyabilirim kuvet muvet salon da gerçi ortalık gene dağınık ama ben bitiğim...
Merhaba annişler
Face te yazdım gerçi ama okumayanlar için yazayım yine
10.07.2011 saat:15.20 de kızım doğdu
sabaha karşı 5 gibi film izlerken suyum geldi, sancım çok az ve düzensizdi
9 a kadar sancımın şiddetlenmesini ve düzene girmesini bekledim , 9 dan sonra hastaneye gittik eşimle , doktor hemen açılmaya baktı
normal istiyorum diye tuturdum , tamam akşam 5 e kadar bekleriz dedi , 2 saate bir açılmamı ve suyumu kontrol etti
suyum baya çok geldi resmen göbeğim küçüldü , 12 de sezeryana alıcam seni hemen dedi yalvar yakar 2 ye kadar bekletim belki sancı şiddetlenir açılma olur diye
öğlen 2 de tekrar muayne etti yine açılmam yok hemen alıyoruz dedi , dedim annemler gelsin , doktorumda panik oldu bebeğe bişey olucak diye , su hemen hemen kalmamıştı
saat 3 te yine kontrol yine açılma yok ve ben sezeryana indim
anestezi uzmanı boyle morali bozuk dünyası yıkılmış gibi doğuma girenide ilk defa görüyorum dedi
20 dk kızım doğmuş babasına verilmiş beni hemen hemen 1 saat içinde uyandırdılar , hayatımda boyle ağrı çektiğimi hatırlmıyorum
benim için çok zordu , kızımın kollarımda olması ise mükemmel bişey
hala doğum yapmamış arkadaşlar korkmasınlar ama bu herkes için aynı olucak değil
sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum
Sezeryan olan annişler su geçirmez bandajınızı kendiniz mi söktünüz? bana dr.um kendin sökebilirsin dedi;ama korkuorum. Yrn hastaneye gitmişken uğrayıp söktürtsem mi acaba :44:
banada doktorum perşembe 14 temmuz da gel suni sancıyla doğurtalım seni dedi.benim ilk doğumum normaldi suyum geldi gittim şimdi suni sancı olayı biraz korkutuyor bakalım ne olcak.tavsiyeleriniz arsa alabilirim.allah hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah.
selam annişler ve adayları, p.tesi sabahı saat 10 civarı spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldım, bugün 11 de çıktık hastaneden bebeğim memeyi alıyor fakat yeni yeni sütüm geliyor, dinleniyorum şimdilik herkese hayırlı doğumlar..
evet canım yaa sezeryana karar verdim çarşamba günü sabah 9.00 da gelicek Allahın izniyle meleğimiz :) ya doktorla 20 dak. felan konuştum... ikna oldum burdan detayları yazmak istemiyorum ama sana özelden atayım istersen...çünkü insanları etkilemek istemiyorum...
Merhaba annişler
Face te yazdım gerçi ama okumayanlar için yazayım yine
10.07.2011 saat:15.20 de kızım doğdu
sabaha karşı 5 gibi film izlerken suyum geldi, sancım çok az ve düzensizdi
9 a kadar sancımın şiddetlenmesini ve düzene girmesini bekledim , 9 dan sonra hastaneye gittik eşimle , doktor hemen açılmaya baktı
normal istiyorum diye tuturdum , tamam akşam 5 e kadar bekleriz dedi , 2 saate bir açılmamı ve suyumu kontrol etti
suyum baya çok geldi resmen göbeğim küçüldü , 12 de sezeryana alıcam seni hemen dedi yalvar yakar 2 ye kadar bekletim belki sancı şiddetlenir açılma olur diye
öğlen 2 de tekrar muayne etti yine açılmam yok hemen alıyoruz dedi , dedim annemler gelsin , doktorumda panik oldu bebeğe bişey olucak diye , su hemen hemen kalmamıştı
saat 3 te yine kontrol yine açılma yok ve ben sezeryana indim
anestezi uzmanı boyle morali bozuk dünyası yıkılmış gibi doğuma girenide ilk defa görüyorum dedi
20 dk kızım doğmuş babasına verilmiş beni hemen hemen 1 saat içinde uyandırdılar , hayatımda boyle ağrı çektiğimi hatırlmıyorum
benim için çok zordu , kızımın kollarımda olması ise mükemmel bişey
hala doğum yapmamış arkadaşlar korkmasınlar ama bu herkes için aynı olucak değil
sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum
kızlaaaaaar kızıma kavuştum dün Allah ın izniyle Rabbim hepinize bir avazda kolay doğumlar nasip etsin inşallah en kısa zaman da detaylara inerim inşallah öpüyorum hepinizi
Sezeryan olan annişler su geçirmez bandajınızı kendiniz mi söktünüz? bana dr.um kendin sökebilirsin dedi;ama korkuorum. Yrn hastaneye gitmişken uğrayıp söktürtsem mi acaba :44:
çok sağol canım, içim rahatladı bayağı. eşin de girdi mi operasyona?
Hayırlısı olsun cnm. Dilerim sağlıkla kavuşursunuz meleğinle.
Biraz geç oldu ama merhaba canımSancılarım biraz daha hissedilir hale geldi ilacı bıraktıktan sonra gece filan uyandırıyor bazen ama çok da kötü değil.Çekilme derken kramp mı girdi bacaklarına yoksa bebek sinirlere mi vuruyor bu ara ikisi de oluyor bana da..Uykusuz geceler daha bi 6 ay kadar sürer bizde artık sanırım ama zıpkın gibi hazırız hepimiz dimi
Doktorum geçenki kontrolümde benden TSH tahlili istemişti bi öncekinde yüksek çıktı diye onun için kan vermeye gittim bugün eşimle.Kan verirken daha yeni doğmuş bebeklerden de kan alıyorlardı onları gördüm..Bebişler öyle acı ağlıyordu ki orda zor dayandım.Kanı verdim çıktım tutamadım kendimi başladım ağlamaya.Rabbim hiçbirimizin bebeğine acı yüzü göstermesin hastalık vermesin çok zor onu öyle görmek çok etkilendim..
...
senin sezeryan olacagını ben kac gun evvel dedim
sağlıkla inş.
Merhabalar kızlar. Doktordan geldik. Safra enzimlerim yükselmiş. Bebeği bu ortamda tutmanın anlamı yokuş. Akşam yatıyorum. Suni sancı verilecek ve muhtemelen yarın sabah bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda şoktayım. Evi süpürdüm falan. Birazdan banyomu yaparım falan. Öyle işte. Dualarınızı esirgemeyin...
çok sıcak ve kendimi sanki içime hava basmışlar gibi hissediyorum..ayrıca sağ kaburgam o kadar acıyor ki anlatamam..çürüdü resmen..kızım sürekli oraya çalışıyor sanırım..ayrıca içimde bastırılamaz ve amaçsız yeme isteğine karşı o kadar şişim ki hiç bişey yiyemiyorum...
herşey 1 hafta öncesine kadar gayet kolaydı :)
şimdi yürüdüğüm zaman tuvaletim geliyor.....Allahım hepimizin yardımcısı olsun....
kızım gelsinde kıçını ısırıcam bi rahatlıcam :):):)
canımm çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
olsun canım geç te olsa cevabını görmek güzel...seni merak ettim bugün az önce gene aklıma geldin bi bakayım dedim nete .... ya bende bilmiyorum ki ama kramp değil.. çünkü kramp taş gibi toplanıyomuş bi yerde bana öle olmuyo ama dediğin gibi galiba sinirlere baskı oluyo uyutmuyo.. ya inşallah sakin bebekler olurlarda çok yıpranmayız hem ruhen hem bedenen..ayy bende dayananamam hiç bebek ağlamasına..kedi yavrusu bile öle acı acı bağırsa oturur ağlarım .....ya durumu kabullendim kendi adıma korku panik hali kalmadı.. demekki istedğim buymuş..senin sezeryan bu perşembemiydi canım yaa..
yaa evet gerçekten ben karar veremeden sen benimle ilgili kararı bildin.. iyi analiz etmişsin beni :))) normal doğum yemedi pelinciğim :))
kızlarr bişi sorcam emziren annelere yada bilgisiolanlar ; g.uçlarım yara olduğu için emzirme problemi çekiyorum malseff..avent.in göğüs kalkanını aldım ama nasıl kullanacağımı hala çözemedim..2 başlığı var bi tanesi silikon ortası delik..onu mu kullanmam lazım sadece?onu takınca da g.ucum hava almıo ki çamaşırıma değiyo yine..kap gibi olanla brb takınca da hava almıo sankim..içerde nem oluyo baya..pof nasıl yapıcam anlamadımm...:44:
Ayy merak edilmek de güzel canım teşekkürler...Açıkçası ben de sana bakayım diye girdim nete eşim de hadi hadi deyip duruyor.. Bugün dediğim gibi kan vermeye gittim öğleye kadra eşimin yanındaydım gelince de erken kalktığım için uyudum baya:))Ayy sonra da şu puzzle'ı aldırmıştım eşime onun başına geçtim öldürdü beni şaşı olucam onun yüzünden midem bulandı baka baka bir arpa boyu yol alamadık akşamdan beri eşimle..:86: Dert almışız kendimize anlayacağın ama canım sıkılmadı hiç bi açıdan iyi oldu:)Bebek kanala girdiği için oynarken sinirlere dokunuyormuş ve elektrik çarpması gibi ağrılar hissedilebiliyormuş bu aylarda bana da çok oluyor..İnşallah dediğin gibi olur canım benimki babasına çekerse yaşadım ben çok uslu bi bebekmiş kendisi hiç üzmemiş annesini...Zaten ben sezeryan da olsa normal de olsa korkmuyorum ne kadar acı olursa olsun geçecek ve kimse bu acıdan ölmemiş daha insan bilmediği bir acı olunca ister istemez tedirgin oluyor evet ama ben kendimden daha çok kızımı düşünüyorum sorun kalmıyor... Paniği atlatmana sevindim tadını çıkaralım son günlerimizin...Yok canım c. tesi olucam sen olana kadar baya toparlanmış olurum inşallah.....Benimki puzzla'da bi parçayı bulamamış ben hemen çıkıyorum canım hadi deyip duruyor yarın görüşürüz canım iyi geceler...
canim yazdimdi onceki sayfalrda. kaplari silikon parcalara monte ediceksin. gunduz deliklileri gece yatarken deliksizler gecir silikonlara. emzirme sonrasi meme ucune kremini sur sonra kapa. nem olsun onemli degil o sayede yumusak kaliyor.