Ayy merak edilmek de güzel canım teşekkürler...
Açıkçası ben de sana bakayım diye girdim nete eşim de hadi hadi deyip duruyor..
Bugün dediğim gibi kan vermeye gittim öğleye kadra eşimin yanındaydım gelince de erken kalktığım için uyudum baya:))Ayy sonra da şu puzzle'ı aldırmıştım eşime onun başına geçtim öldürdü beni şaşı olucam onun yüzünden midem bulandı baka baka bir arpa boyu yol alamadık akşamdan beri eşimle..:86:
Dert almışız kendimize anlayacağın ama canım sıkılmadı hiç bi açıdan iyi oldu:)Bebek kanala girdiği için oynarken sinirlere dokunuyormuş ve elektrik çarpması gibi ağrılar hissedilebiliyormuş bu aylarda bana da çok oluyor..İnşallah dediğin gibi olur canım benimki babasına çekerse yaşadım ben çok uslu bi bebekmiş kendisi hiç üzmemiş annesini...Zaten ben sezeryan da olsa normal de olsa korkmuyorum ne kadar acı olursa olsun geçecek ve kimse bu acıdan ölmemiş daha insan bilmediği bir acı olunca ister istemez tedirgin oluyor evet ama ben kendimden daha çok kızımı düşünüyorum sorun kalmıyor...
Paniği atlatmana sevindim tadını çıkaralım son günlerimizin...Yok canım c. tesi olucam sen olana kadar baya toparlanmış olurum inşallah.....Benimki puzzla'da bi parçayı bulamamış ben hemen çıkıyorum canım hadi deyip duruyor yarın görüşürüz canım iyi geceler...