- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
Günaydın annişler
Kızım saolsun uyutuyor anneyi 2 gündür
Yanlız çok aç olarak kalktık hemen kahvaltı hazırladık yedik
bugun başka bir doktora randevum var , bakalım şu kordon neredeymiş
gunaydın canım kolay gelsin inş güzel haberlerle gelirsinGünaydın annişler
Günaydın Temmuz güzelleri
Nasılsınız
Günaydın annişler
Annem geldi yanımda artık.
Kızımı bekliyoruz doğsa diye. Herkes gözümün içine bakıyor.
Bende beni strese sokmayın canım.
Benim elimde olsa on kere doğururdum şimdiye kadar diyorum.
En ufak ay uy dememde noldu geliyormu bebek diye bütün gözler üzerime çevriliyor.
Bu da ayrı bir stresmiş normal doğumu bekleyenleri bebekleri benimki gibi bekletmez inşallah.
günaydın kızlarrrr okadar uyumama rağmen hala uykum varrr
Günaydın annişler
Günaydın arkadaşlar kızımla biz geldik..Siz neler yaptınız bakalım geçmişi okuyayım biraz...
Git baktır da biz de rahatlayalımGünaydın annişler
Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah canım bebek gelmezse doktor daha ne kadar bekleriz diyor?Annem geldi yanımda artık.
En ufak ay uy dememde noldu geliyormu bebek diye bütün gözler üzerime çevriliyor.
Bu da ayrı bir stresmiş normal doğumu bekleyenleri bebekleri benimki gibi bekletmez inşallah.
Haberlerini bekliyoruz canım...günaydın kızlaarrr !!
benm de başka bi doktorla randewüm var birazdan çıkıcaz..bakalım işala bu sefer güzel haberlerle gelirimmm
günaydın kızlarrrr okadar uyumama rağmen hala uykum varrr
slm vuslatcım,sema hastanesınde dogum yapcakmışsın çok övüyorlar dogum konusunda semayı,yalnız fıyat konusunda net bilgi alın derim,benım bı arkadasa bundan 3 yıl önce 2000tl fıyat verıp 4000le çıkardılar hastaneden,ama muameleden çok memnundu.normal ve sezaryen fıyatı nedır bılgın var mı?
Git baktır da biz de rahatlayalımhayırlı haberlerle dön inşallah canım..
Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah canım bebek gelmezse doktor daha ne kadar bekleriz diyor?
Haberlerini bekliyoruz canım...
Biz yine 4.30da uyandık 7ye kadar oturduk kızımla sonra uyumuşuz tekrar yeni uyandık.benim kızım doğunca da böyle yaparsa yandık doğrusu..:97:
ne kadar uyursam uyum hala aynı uykum var ayaklarım çok şişiyo basamıyorum ki üstünede
Aa sağol canım gözümden kaçmış..
"Garfield eğer Samsun a gidecek olursan Özel Anadolu Hastanesinde Zehra Yılmaz var ilk oğlumda ona gitmiştim. çok iyi bir Dr. tavsiye ederim. bende kurs nedeniyle 5. ayımdan sonra Ankara ya gitmiştim. 3 ay sonra geri döndüm ve Zehra Hoca doğurttu beni sezeryanla. Normal doğumu tavsiye ediyodu. Sezeryanı tavsiye etmeyen bir Dr. Ama bebeğim iriydi ve sezeryanı tavsiye etti. Ben yinede normal istiyorum desem normal de yaptırırdı ama ben tırstım galiba Hakkında hayırlısı olsun." yazmışsın şimdi farkettim..Özel Anadolu dediğin Büyük Anadolu Hastanesi mi oluyor?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım..Günaydın annişler
Amin canım ya..Hep zamanını beklesin diye dua ettik, şimdi de gelsinler diyoruz..Annem geldi yanımda artık.
Hadi hayırlısı canım, Allah iyi doktor ve personelle karşılaşırsın hepimizi..günaydın kızlaarrr !!
benm de başka bi doktorla randewüm var birazdan çıkıcaz..bakalım işala bu sefer güzel haberlerle gelirimmm
O şişlikler bende de var canım, fiona'nın ayakları gibi oldular artık..herkes gülüyo bana..ne kadar uyursam uyum hala aynı uykum var ayaklarım çok şişiyo basamıyorum ki üstünede
çok sağol canım, kardeşim de o hastanede hüseyin akdenize gitmiş kist tedavisi için, o da beğenmiş hastaneyi..Senin doktorun da gerçekten iyi bayanmış, böyle doktorları okuyunca ne kadar şanslısınız diye düşüşnüyorum.. Biz sanki burda kasaplara emanetiz, Allah'ım yardım etsin..Evet canim Buyuk Anadolu Hastanesi 2007 de dogum yapmistim.o zaman sadece .ciftlik subesi vardi.simdi meydan subeside acilmis.zehra hocada ordaymis.cerrahpasa mezunu ve teklif etmemize ragmen prensibim degil diyerek tek kurus parada almadi bizden. Hemde cok guzel ilgilenmisti. bize bu yil oglumun dogum belgesi lazim oldu.yurtdisinda okul icin soruyolarmis. telefon ettim 4 yil gecmesine ragmen hastane ilgilendi ve bana kargoyla gonderdi. Odamizda cok guzeldi/ 2 refakatciyle cok rahat etmistik. ins. isine yarar.
kızlaar şimdi geldim doktordann hemen anlatıorum !!
allahım iyiki doktorumu ve hastanemi değişmişimm!!!:26:yeni doktorumdan çook memnun kaldım çook iyi bilgilendirdi bizi..ama malesef bebeğimizin miyadı dolmuş..:85:suyum azalmış,plezenta yaşlanması başlamış yani bende..nst ye girdim.bebeğin kalp atışları yavaşlamış..biraz da iri bebek olduğu için henüz doğum kanalına girmemiş..bebişimiz3.500 kilo olmuş..şoka girdim salak doktor cuma günü 3.100 kilo demişti!! normalde 37.hafta bebeğin doğum kanalına girmiş olması lazımmış..ama bizim bebiş biraz hareketsiz ve iri olduğu için henüz girememiş..:93:suni sancı verelim istersen bakalım giricek mi dedi..bende dedim bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim...perşembe gününe kadar beklicez..eğer perşembeye kadar doğum kanalına girerse zaten sancıyla gelirsin dedi.ama perşembe de doğum kanalına girmezse sezeryanla alıcaklar mecburen..bebişimin dayanma gücü tükenmiş..:96:sezeryanı hiçç düşünmüodum napıcam bilmiorum ama bebişimi tehlikeye atamam.. herşeyde vardır bi hayır diyorum..ama eski doktorum bana bunların hiç birini sölememişti ya herşey normal diyodu nst yibile yanlış çekmişler orda!!ona kalsak allah korusun bebişime de bana da bişi olucaktı!!ya nst ye bakıp nasıl söylemez bebek de anormall,k olduğunu yaa...:95:neyse şükür son anda kurtulduk bebişimle..artık perşembeye kadar girer mi doğum kanalına bilemiyorum..nst de sancım da çıkmadı karnımda daha yukarda..napim artık girmezse de sezeryan..tehlikeye atamam bebişimi,durum baya ciddi çünkü..hareketleri de çok azaldı zaten..:85:hergün dinle dedi doktor hareketlerini.. sizlerin bebişleri girdi mi doğum kanalına kızlar buarada?
Hoşgeldin canım..Ultrason ölçümleri tam doğru olmayabiliyor canım hele son aylarda o önemli değil de plasenta yaşlanması ve suyunun azalması önemli bir durum bebek için.Kalp atışları da yavaşlamış yavrumun..Gerçekten öyleyse fazla bekleme bence de bebek zaten miadında kilosu da iyi riske atmamak lazım şu durumda..Senin yerinde olsam korkup hemen alın ya da suni sancı verin derdim sanırım, sen maaşallah cesaretlisin ...kızlaar şimdi geldim doktordann hemen anlatıorum !!
allahım iyiki doktorumu ve hastanemi değişmişimm!!!:26:yeni doktorumdan çook memnun kaldım çook iyi bilgilendirdi bizi..ama malesef bebeğimizin miyadı dolmuş..:85:suyum azalmış,plezenta yaşlanması başlamış yani bende..nst ye girdim.bebeğin kalp atışları yavaşlamış..biraz da iri bebek olduğu için henüz doğum kanalına girmemiş..bebişimiz3.500 kilo olmuş..şoka girdim salak doktor cuma günü 3.100 kilo demişti!! normalde 37.hafta bebeğin doğum kanalına girmiş olması lazımmış..ama bizim bebiş biraz hareketsiz ve iri olduğu için henüz girememiş..:93:suni sancı verelim istersen bakalım giricek mi dedi..bende dedim bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim...perşembe gününe kadar beklicez..eğer perşembeye kadar doğum kanalına girerse zaten sancıyla gelirsin dedi.ama perşembe de doğum kanalına girmezse sezeryanla alıcaklar mecburen..bebişimin dayanma gücü tükenmiş..:96:sezeryanı hiçç düşünmüodum napıcam bilmiorum ama bebişimi tehlikeye atamam.. herşeyde vardır bi hayır diyorum..ama eski doktorum bana bunların hiç birini sölememişti ya herşey normal diyodu nst yibile yanlış çekmişler orda!!ona kalsak allah korusun bebişime de bana da bişi olucaktı!!ya nst ye bakıp nasıl söylemez bebek de anormall,k olduğunu yaa...:95:neyse şükür son anda kurtulduk bebişimle..artık perşembeye kadar girer mi doğum kanalına bilemiyorum..nst de sancım da çıkmadı karnımda daha yukarda..napim artık girmezse de sezeryan..tehlikeye atamam bebişimi,durum baya ciddi çünkü..hareketleri de çok azaldı zaten..:85:hergün dinle dedi doktor hareketlerini.. sizlerin bebişleri girdi mi doğum kanalına kızlar buarada?
ne kadar uyursam uyum hala aynı uykum var ayaklarım çok şişiyo basamıyorum ki üstünede