- 1 Ocak 2011
- 53
- 0
kızlaar şimdi geldim doktordann hemen anlatıorum !!
allahım iyiki doktorumu ve hastanemi değişmişimm!!!:26:yeni doktorumdan çook memnun kaldım çook iyi bilgilendirdi bizi..ama malesef bebeğimizin miyadı dolmuş..:85:suyum azalmış,plezenta yaşlanması başlamış yani bende..nst ye girdim.bebeğin kalp atışları yavaşlamış..biraz da iri bebek olduğu için henüz doğum kanalına girmemiş..bebişimiz3.500 kilo olmuş..şoka girdim salak doktor cuma günü 3.100 kilo demişti!! normalde 37.hafta bebeğin doğum kanalına girmiş olması lazımmış..ama bizim bebiş biraz hareketsiz ve iri olduğu için henüz girememiş..:93:suni sancı verelim istersen bakalım giricek mi dedi..bende dedim bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim...perşembe gününe kadar beklicez..eğer perşembeye kadar doğum kanalına girerse zaten sancıyla gelirsin dedi.ama perşembe de doğum kanalına girmezse sezeryanla alıcaklar mecburen..bebişimin dayanma gücü tükenmiş..:96:sezeryanı hiçç düşünmüodum napıcam bilmiorum ama bebişimi tehlikeye atamam..herşeyde vardır bi hayır diyorum..ama eski doktorum bana bunların hiç birini sölememişti ya herşey normal diyodu nst yibile yanlış çekmişler orda!!ona kalsak allah korusun bebişime de bana da bişi olucaktı!!ya nst ye bakıp nasıl söylemez bebek de anormall,k olduğunu yaa...:95:neyse şükür son anda kurtulduk bebişimle..artık perşembeye kadar girer mi doğum kanalına bilemiyorum..nst de sancım da çıkmadı karnımda daha yukarda..napim artık girmezse de sezeryan..tehlikeye atamam bebişimi,durum baya ciddi çünkü..hareketleri de çok azaldı zaten..:85:hergün dinle dedi doktor hareketlerini..sizlerin bebişleri girdi mi doğum kanalına kızlar buarada?
bende normal doğum istiyordum başından beri, hiç böyle bişey hayal etmemiştim ama benim bebeğimde dönmedi geçen haftaki muayeneye kadar.
dr um bu haftadan sonra dönmesi çok zor artık hareket etmesi için hiç yeri kalmadı dedi.bu çarşamba tekrar bakacak dönmemişse ki malesef ben dönmediğini şuanda hissediyorum hareketlerinden , 11 inde yani birdahaki pzt sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek.hayırlısı olsun, artık alıştırdım kendimi sezaryana.çarşamba günü netleşecek durum ama farklı bişey olucağını sanmıyorum,11 inde sezaryan için hazırlıyorum psikolojimi. seninde Allah yardımcın olsun arkadaşım