2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben de kısaca dünkü doktor maceramı paylaşayım arkadaşlar
hem de akıl istiyorum sizden..

Doktorum içeri girer girmez normal,sezeryan seni bi şekilde 14'ünde doğurtucam dedi..
Çünkü 15-23 arası izinli kendileri..
Ben de dedim durun bi bakalım duruma..

Önce ultrasonda baktı doktor
iki hafta önden giden kafa gelişimi normale dönmüş
yani normal doğumu engelleyecek bi kafa değil sanırım artık, tam haftasıyla uyumlu olmuş artık..
Bebeğim olması gereken yerdeymiş ama henüz doğum kanalına girmemiş..

Plesanta yüzünden bebeğin yüzünü hiç göremiyoruz zaten ultrasonda son iki muayenede..
"plesanta sanki rahim ağzında gibi "dedi önce. "Doğum sırasında kanama fazla olabilir" dedi..
Sonra da "yok yok şurda açıklık var bebek ordan çıkar" dedi, "kanama da olmaz ya" dedi.. Anlamadım tabi ben bişey..
Hatta ben "bu sezeryan olmasını gerektircek bişey değil mi" dedim
Çatıda anlarız birazdan dedi..

Sonra çatıya baktı
eşim "eşim çok nazlıdır, bence normale dayanamaz, canı tatlıdır deyince"
"ben çatıda anlarım normal yapıp yapamayacağını" dedi.

Çatı biraz acıdı tabi ama çok da değil
afedersiniz bi ara büyüğümü yapacakmış gibi hissettim
Çatım çok iyiymiş, 4 kilo bile doğurursun sen dedi
1 cm açıklık var dedi..
bebeğin şu an 3 kilo, doğumda zaten en fazla 3,5 olur dedi..

Plesentayı sordum ben
bi sorun yok dedi..
zaten ben dokundum bebeğin kafasına dedi..
Artık ne kadar soktuysa elini düşünün..:KK1:

Ve en son "ben seni sezeryan yapmaya kıyamam" dedi..
Sen çok çok rahat normal doğum yaparsın dedi..Son haftada gördğüm en güzel çatı dedi..
(Ama çok korkuyosam istersem sezeryan yapabilecek potansiyel de var doktorumda)

Ama şöyle birşey sunuyo bana
gitmeden 14'ünde suni sancıyla normal doğum yaptırayım sana diyo..

Ben pek sıcak bakmayınca bu teklife ( buarada nöbetine denk getirmek için bu teklifi izne gitmeyecek olsa da yapacaktı, yapmıştı)
"O zaman 14'ün de gel, açılma 4-5 cm olmuşsa, istersen hemen suni sancıyla doğurturum, istemezsen de beklersin" dedi..

Ben de madem normal olacak
bari oğlum geleceği zamanı kendi seçsin diyorum
Bu arada beklenen doğum tarihim 19 temmuz
Sizce mantıklı mı teklifi?

Aa bi de şey de dedi..
Açıklığım varmış zaten, belki de 14'üne kadar kendiliğinden bile gelebilir dedi..
Allah'ım inşallah öyle olur,

Gerçi ben çok korkuyorum, normal yapabilir miyim hala güvenemiyorum kendime ama
herşey normal olması yolunda bu kadar olumluyken de
sezeryanı da bi taraftan düşünmek ne kadar mantıklı?

Of kızlar kısaca yazıcam dedim ama uzattım farkındayım..
kafam çok karışık..
ve çok ama çok korkuyorum..:18: :18: :18:
napiym ben?

Son düzenleme:
face'ten yazdim ama bir sey daha diyecegim. Biraz daha buyuse daha iyi olmaz mi? Bak bwnim kiz 3070gr dogdu, hala da cok minik. Zor oluyor minik bebek. Oglum 3620gr dogmustu oyle cabuk buyuttum ki anlatamam.

Arkadaşlar 11 temmuza doğum için gün verdi dr um, bebeğim ters olduğu için..oğluma kavuşucam ama erkenmi diye çok endişeleniyorum.bi yandanda biran önce kavuşmak istiyorum ve çok korkuyorum acaip heyecanlıyım:KK52::KK52:

Doktorum içeri girer girmez normal,sezeryan seni bi şekilde 14'ünde doğurtucam dedi..

yani normal doğumu engelleyecek bi kafa değil sanırım artık, tam haftasıyla uyumlu olmuş artık..

Plesanta yüzünden bebeğin yüzünü hiç göremiyoruz zaten ultrasonda son iki muayenede..
"plesanta sanki rahim ağzında gibi "dedi önce. "Doğum sırasında kanama fazla olabilir" dedi..
Sonra da "yok yok şurda açıklık var bebek ordan çıkar" dedi, "kanama da olmaz ya" dedi.. Anlamadım tabi ben bişey..

Sonra çatıya baktı

1 cm açıklık var dedi..

Plesentayı sordum ben
bi sorun yok dedi..

Sen çok çok rahat normal doğum yaparsın dedi..Son haftada gördğüm en güzel çatı dedi..

Ben pek sıcak bakmayınca bu teklife ( buarada nöbetine denk getirmek için bu teklifi izne gitmeyecek olsa da yapacaktı, yapmıştı)
"O zaman 14'ün de gel, açılma 4-5 cm olmuşsa, istersen hemen suni sancıyla doğurturum, istemezsen de beklersin" dedi..

Aa bi de şey de dedi..
Açıklığım varmış zaten, belki de 14'üne kadar kendiliğinden bile gelebilir dedi..

kafam çok karışık..
napiym ben?

bebeğin kafasına dokunacak kadar soktuysa elini :KK53: bebeğinden elden biraz geniş olduğunu düşünürsek çok zorlanmazsın heralde canım yaklaşıma karşılaştırmaya bakarmısın :KK1: benimde pazartesi belli olacak kelin merhemi olsa hesabı bende bilmiom napacağımı :KK52:

Arkadaşlar 11 temmuza doğum için gün verdi dr um, bebeğim ters olduğu için..oğluma kavuşucam ama erkenmi diye çok endişeleniyorum.bi yandanda biran önce kavuşmak istiyorum ve çok korkuyorum acaip heyecanlıyım:KK52::KK52:

seninde az kalmış hadi hayırlısı canım güzel haberlerini alırız inşallah

aaaa aynı günnnn... erken değilmiş öyle diyor dr. benimde çatım darmış o yüzden sezeryana karar verdim.Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin. Çok tırsıyorum benim spinal olcek.

aaaa aynı günnnn... erken değilmiş öyle diyor dr. benimde çatım darmış o yüzden sezeryana karar verdim.Allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin. Çok tırsıyorum benim spinal olcek.

bende bu çarşamba dr umla konuştuktan sonra karar vericem, spinal vaya epidural olacak.Allah yardımcımız olsun cnm

Selam güzel anneler.Az önce kontrolden geldik.kızımı çook özlemiştim hasret giderdik...:KK16:Kilomuz haftasıyla uyumlu çok şükür 3000 civarı(2978gr) olmuş benim minik kızım.:nazar:Doktor ilk baktığında mesanesi çok doluydu ölçtü neden çişini yapmamış bu kız dedi.Korktum biraz tabi.Problem olsaydı şimdiye kadar çoktan belli olurdu hem suyu da az olurdu suyu da normal deyince rahatladım çok şükür.Bu sefer mışıl mışıl uyuyordu tatlı kızım ilk defa uyurken gördüm her seferinde parmağını emiyordu öncekilerde...Sonra uyanınca idrarını da yaptı doktor tekrar ölçtü mesanesini küçülmüştü..
Doktorum doğum tarihi hakkında bir şey demeyince ben dayanamadım sordum annem gelecek ne zaman olur diye:KK1: annen c. tesi gelsin o hafta içi 39. haftanın içinde alalım dedi.O da spinal ya da epidural taraftarı.Genel yapmayalım dedi.Kan değerlerimi görünce biraz tedirgin oldu tabi ilaçlarını iyi kullan filan dedi.Yani kızımı kucağıma almama 15-20 günümüz filan kaldı bizim de...Heyecanlanmaya başladım şimdiden..Bizden bu kadar sizde durumlar nasıl geçmişi okuyayım bi neler yazmışsınız..

benimde sizinle aynı gün olucak kızlar benimkide sezeryan olacak, yanlız ben epudral ,spinal farkını bilmiyorum, birde kokteyl duydum herikiside dahilmiş üç gün ağrı hissetmiyormuş anne....

merhaba arkadaşlar bizde bugün kontrolümüzü olduk.. önce nst kontrolü nst de sancılar çıktı ufak ufak. sonra çatı ya baktı doktorum hiç öle çok acı veren bişi deil sadece biraz yanma hissediyosun.. açıklık var dedi biraz bu bebek biraz erken gelecek gibi dedi.. bu hafta gelir gibi dedi.. kan degerlerim düşmüş demir ilacı devam tabiki.. salı günü annem gelecek inşallah annem geldikten sora dogar bekler annanesini ufaklık. kilomuzda 3170 olmuş. sabırsızlanmaya başladım bakalım hayırlısı artık..:KK66::KK66::KK66::KK66:

Selam güzel anneler.Az önce kontrolden geldik.kızımı çook özlemiştim hasret giderdik...:KK16:Kilomuz haftasıyla uyumlu çok şükür 3000 civarı(2978gr) olmuş benim minik kızım.:nazar:Doktor ilk baktığında mesanesi çok doluydu ölçtü neden çişini yapmamış bu kız dedi.Korktum biraz tabi.Problem olsaydı şimdiye kadar çoktan belli olurdu hem suyu da az olurdu suyu da normal deyince rahatladım çok şükür.Bu sefer mışıl mışıl uyuyordu tatlı kızım ilk defa uyurken gördüm her seferinde parmağını emiyordu öncekilerde...Sonra uyanınca idrarını da yaptı doktor tekrar ölçtü mesanesini küçülmüştü..
Doktorum doğum tarihi hakkında bir şey demeyince ben dayanamadım sordum annem gelecek ne zaman olur diye:KK1: annen c. tesi gelsin o hafta içi 39. haftanın içinde alalım dedi.O da spinal ya da epidural taraftarı.Genel yapmayalım dedi.Kan değerlerimi görünce biraz tedirgin oldu tabi ilaçlarını iyi kullan filan dedi.Yani kızımı kucağıma almama 15-20 günümüz filan kaldı bizim de...Heyecanlanmaya başladım şimdiden..Bizden bu kadar sizde durumlar nasıl geçmişi okuyayım bi neler yazmışsınız..

benzer tarihlerde bebeklerimiz dünyaya gelecek canım herhalde, kiloları da yakın. 38+3te alırız demişti benim dr. herhalde forumda en sonlara biz kalıcaz. :)

Dün gece sabah 6 da yattım sabah 10 da uyandım çok uykum var yattım karnım ağrıyor sırtımda sağa da dönsem sla da dönsem kemikler batıyor şimdi gene kalktım çok fenayım...uyumak istiyorum:KK43:
Yatağın çok yumuşaksa daha sert bir yerde yat canım ya da tam tersi sertse altına bi yorgan filan ser yumuşak olsun belki yardımcı olur.Bi defa koltukta uyuyakalmışım ben de yumuşak sünger ..her yerim ağrımıştı.Son zamanlarda maalesef ağrılarımız da arttı.
evet canım kullanmadım dr.uma inat ilk gebelikte de kullanmamıştım. Son haftalarda düşünce değerler kullanmaya başladım. Bana doktorum Gynoferon
yazmıştı. Kabızlık sorunu falan yapar diye çok korktum ama çok şükür yapmadı. Baştan beri bağırsak sorunum olmamıştı zaten. Demir ilacını içtiğim zaman daha da iyi çalışıyor ertesi gün. Ben hala düzenli içmiyorum da. doktoruna bir sor belki bunu yazar busefer. Umarım iğneye gerek kalmadan yükselir değerlerin. Keçiboynuzu pekmezi al bence biran önce ihmal etme beslenmeni
Bugün kontroldeydik canım doktor iğne demedi ama ilaçlarını düzenli kullanman lazım düşük bu değer dedi..Üzüm pekmezini daha rahat içiyorum onu deneyeceğim artık cevabın için teşekkürler canım.:KK48:
günaydın kızlar... bende erkencilerdenizm sanırım..
doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. darısı bizim başımıza..
dün yok güneş tutulcak yok yeni ay hamileleride tetikliyomuş belki doğururuz dedik ama yine bişiyok :)
bizim ufaklıkların keyfiyerinde..
dün akşam bezinide aldık biz oğluşumuzun premiumcare 2 nosunu aldık biz..

kilosu salı günü 3700 gr 54 cm de boyuydu..
2den başlıyalım dedil
kızlar bide bişi sorcam ben şampuan olrak niveanın papatya özlü şampuanını almıştım. ama hiç kokusu yok..
dün eşimde alışverişte o hiç kokmuyor dalin alalım dedi ve aldı..
siz ne önerirsiniz. bu arada komilinin bebe yağı ve sabununu daha önceden kullanan arkadaşlar önermişti onları almıştık..
Biz chicco almıştık ama daha sonra sebamedin bebekelr için daha çok tavsiye edildiğini duyduk bi kaç yerden bir de sebamed aldık.İlk zamanlar onu kullanırız biraz büyüyünce de chiccoyu kullanırız artık diye düşünüyorum.
kızlar günaydıın
aklıma bir şey takıldı
ya ben genelde sağ tarafıma dönük uyuyorum ya da uyandığımda sırt üstü uyanmış buluyorum. bebişim oksijensiz kalmış olabilir sizce mi?
Uyurken yatış şeklimizi belirleyemeyiz ki üzülme canım hiç bir şey olmaz o yüzden bebeğe.Sola dönüp yatmak tavsiyedir sadece yoksa istediğin gibi yatabilirsin..
günaydın kızlar !
dün doktor randevüm vardı..hiç ummadığım şeyleroldu şokunu hala atlatabilmiş diilim..:KK50:doktorum hastaneyi değişiyomuş!:KK52:başka bi hastaneye geçicekmiş..tabi gideceği için de bize olan muamelesi tamamen değişti..:KK53: 9 aydır gidiyodum bi de aynı doktora o kadar pahalı mahalı demeyip sırf normal doğumu destekliyo diye ona gidiyoduk..keşke gitmez olaydık..:KK43:neyse,gider gitmez bana dedi ki;ya sende hemoroit vardı seni sezeryana alalım ! ya dedim ne alakası var bende hemoroid yok aldırmıştım ben hemoroidleri..:KK53:şuan için bi sorunum yok dedim..nese ordan bişi çıkmayınca ultrasona girdim.bu sefer de nolmuş bu çocuğa böle ya şekli tamamen değişmiş dedi!:KK53: allahım beni aldı bi korku ecel terleri dökmeye başladım..:18:dedi nasıl besledin bunu 3.200 olmuş dedi! ben de sandım 4 kilo filan oldu heralde..yani zaten 39.haftadayım normal diil mi:44: kendi de demişti 3.5 kilo olarak doğar demişti..nese ordan da bi vurdu..sora çatıya bakiim dedi,ama baya bi baktı yani yine de sesimi çıkarmadım..:85:sora bişi demedi..dedi bebek doğum kanalına bile girmemiş..daha geçen hafta doğum kanalına girdi demişti ama hafta anlaşılan geri çıkmış..:KK37: sora postladı bizi,bi de bende mantar çıktı dedim ilaç filan vermicekmisiniz..gider ayak bi krem yazdı yolladı..ya şoka girdim resmen adam gidicek nasısa die savdı bizi..önce sezeryana alıcaktı tabi hasta kaçmasın die sonra biz istemeyince kıvırdı gitti..:85:ya napıcam ben bilmiyorum hiç böle bişi düşünmemiştim..büyük ihtimalle alman hastanesine geçicek doktor..ama ben gitmem ona bi daha:KK50: insan der yani alman hastanesine geçicem oraya gelirsiniz bilmem ne..daha belli değil belki alman hastanesine geçerim dedi..biz gittik hemen alman hastanesine sorduk evet dediler yeni doktorumuz geliyo..yani gitmem ben ona ne biçim muamele yaptı ya...:KK43:burda fazla doktor ya da hastane de yok..alman hastanesi de zaten uçmuş bi durumda fiyat olarak..biz bu doktorun olduğu hastaneyle fiyat olarak da anlaşmıştık ama malesef bundan başka kadın doktoru da yok orda..:KK50:bi yer var işte ona bakıcaz başka bi hastane biraz ufak bi yer ama napim..zaten doğuma kalmış kaç haftam:83: oof doktorlar son anda kıwırıo derlerdi de inanmazdım kızlaar:85:
Başından geçenleri ağzım açık okudum eşim de yanımdaydı ona da anlattım hatta.Maalesef böyle doktorlar da var nasıl bir meslek ahlakına sahiplerse artık...:KK47::KK19:Senin için zor bir durum canım son haftalarda doktor değiştirmek istemiyor insan.Doğum yapmış arkadaşlarına sor bi bakalım tavsiye ettikleri doktor ve hastaneleri bi araştır bi şeyler çıkar elbette..

Erken değil canım ben de 39. hafta içinde doğum yapacağım inşallah ortalama o sıralarda alıyor hepsi..Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun canım..:nazar:

benzer tarihlerde bebeklerimiz dünyaya gelecek canım herhalde, kiloları da yakın. 38+3te alırız demişti benim dr. herhalde forumda en sonlara biz kalıcaz. :)

Sanırım öyle olacak canım.Bizim de büyük ihtimalle 38+3 ya da 4 gibi olacak bizim gibi bir de serbulo var o da 20 temmuzda olacak sancıları erken gelmezse..Keşke üçümüz de aynı hastanede yan odalarda doğum yapsaydık komşu komşu...:KK1:

face'ten yazdim ama bir sey daha diyecegim. Biraz daha buyuse daha iyi olmaz mi? Bak bwnim kiz 3070gr dogdu, hala da cok minik. Zor oluyor minik bebek. Oglum 3620gr dogmustu oyle cabuk buyuttum ki anlatamam.
evet canım haklısın..zaten en fazla 3500 gr. olur dedi doktorum..
hem büyüsün istiyorum, hem zor doğar diye çok büyümesin istiyorum
psikopat oldum iyice..:KK53:

bebeğin kafasına dokunacak kadar soktuysa elini :KK53: bebeğinden elden biraz geniş olduğunu düşünürsek çok zorlanmazsın heralde canım yaklaşıma karşılaştırmaya bakarmısın :KK1: benimde pazartesi belli olacak kelin merhemi olsa hesabı bende bilmiom napacağımı :KK52:
valla canım elini mi soktu anlamadım ama baya acıdı
parmağımla dokundum dedi sanırım..
ama daha doğum kanalına girmemiş benim oğlan, demek ki bu doğum kanalı baya aşağılarda mı ne..:KK24:

Son düzenleme:
canım benim de 10-11 arasında gidip geliyo değerlerim.. ama beni çay kötü yapıyo sanırım, o da ayda yılda bir ve çok açık içtiğim halde. ben de günde 2 tane içiyorum gyno ferro sanol, gerçi bu aralar ihmal ettim biraz..bir de bu aralar kurutulmuş kara üzüm yiyorum, bir de hurma..inş. faydası olur..

Çaydan olabilir benim de haklısın.Çay içemiyordum tiksinmiştim ilk 3 ay bu ay yeni yeni içmeye başladım ben de dediğin doğru sanırım.Doğuma kadar keseyim bari zaten şunun şurasında ne kaldı.Sen de dikkat et kendine doğumda çok kan kaybedeceksin dedi doktor süt için de önemliymiş kanının yüksek olması biz seninle biraz bakıma çekelim kendimizii en iyisi...

Çaydan olabilir benim de haklısın.Çay içemiyordum tiksinmiştim ilk 3 ay bu ay yeni yeni içmeye başladım ben de dediğin doğru sanırım.Doğuma kadar keseyim bari zaten şunun şurasında ne kaldı.Sen de dikkat et kendine doğumda çok kan kaybedeceksin dedi doktor süt için de önemliymiş kanının yüksek olması biz seninle biraz bakıma çekelim kendimizii en iyisi...
Aynen canım, çaydan tiksinmiştim içemiyordum
ne zaman içmeye başlaadım hoop 10'a düştü kanım
hem de açık ve 2-3 günde bi çay bardağı filan abartı değil yani..
evet biraz daha sabredelim bakalım :)

Sonra çatıya baktı

1 cm açıklık var dedi..

Plesentayı sordum ben
bi sorun yok dedi..

Aa bi de şey de dedi..

kafam çok karışık..
napiym ben?

vala canım benim doktor maceramı okumuşsundur..benimki önce sezeryana aliim dedi tabi gider ayak sora kıwırdı dedi 10 temmuza kadar bekle olmazsa müdahale ederiz diye..ben şahsen hiç bi müdahale istemiyorum..oğlum ne zaman isterse o zaman gelir..şimdilik herşey normal ama daha vaktim var benim..neden müdahale ettireyim kendime..zaten ben doktorumu da hastanemi de değiştim bu muameleden sonra..ben normal istiyorum daha da zamanımız varken müdahale istemiorum..ama sen ille kendi doktorum olsun diosan da sen bilirsin canım..

evet canım haklısın..zaten en fazla 3500 gr. olur dedi doktorum..
hem büyüsün istiyorum, hem zor doğar diye çok büyümesin istiyorum
psikopat oldum iyice..:KK53:

valla canım elini mi soktu anlamadım ama baya acıdı
parmağımla dokundum dedi sanırım..
ama daha doğum kanalına girmemiş benim oğlan, demek ki bu doğum kanalı baya aşağılarda mı ne..:KK24:

ya ben bu doğum kanalı olayını anlayabilmiş değilim kızlar..10 gün dedi doğum kanalına girmiş..dün de dedi daha doğum kanalına bile girmemiş..nası oluyo yani geri mi kaçtı naptı bu oğlan? ya da kanala girip çkıyo mu öle dolaşıo mu napıo..:KK37:zaten sinirden bişi soramadım benim moron doktoraa..:KK47:nese pzt başka bi doktora muayene olucam zaten bakalım o ne dicek..:44:
benm bebek de şimdi 3.200 olmuş.dr bey naptın sen buna diyo..yani normal kilosu en fazla 3.5 filan doğar:emir_bebek:

Yatağın çok yumuşaksa daha sert bir yerde yat canım ya da tam tersi sertse altına bi yorgan filan ser yumuşak olsun belki yardımcı olur.Bi defa koltukta uyuyakalmışım ben de yumuşak sünger ..her yerim ağrımıştı.Son zamanlarda maalesef ağrılarımız da arttı.

Başından geçenleri ağzım açık okudum eşim de yanımdaydı ona da anlattım hatta.Maalesef böyle doktorlar da var nasıl bir meslek ahlakına sahiplerse artık...:KK47::KK19:Senin için zor bir durum canım son haftalarda doktor değiştirmek istemiyor insan.Doğum yapmış arkadaşlarına sor bi bakalım tavsiye ettikleri doktor ve hastaneleri bi araştır bi şeyler çıkar elbette..
...:KK1:

ben de şoka girdim zaten canım sorma..işte dewlet hastanesinn yönlendirdiği bi klinik var oraya gidicez bakalım pazartesi günü..ya burası küçük tatil yeri olduğu için fazla seçeneğimiz olmuyo malesef canım..işala bi şok daha yaşamam allahımm :26:

vala canım benim doktor maceramı okumuşsundur..benimki önce sezeryana aliim dedi tabi gider ayak sora kıwırdı dedi 10 temmuza kadar bekle olmazsa müdahale ederiz diye..ben şahsen hiç bi müdahale istemiyorum..oğlum ne zaman isterse o zaman gelir..şimdilik herşey normal ama daha vaktim var benim..neden müdahale ettireyim kendime..zaten ben doktorumu da hastanemi de değiştim bu muameleden sonra..ben normal istiyorum daha da zamanımız varken müdahale istemiorum..ama sen ille kendi doktorum olsun diosan da sen bilirsin canım..
Aslında illa kendi doktorum olsun da demiyorum artık..
Al birini vur ötekine..
özele gidiyorum her ay 120 tl
biraz ilgi istiyorum
"hadi hadi çabuk" modunda en fazla 20 dk, bilemedin yarım saat zaman ayırıyo..
kızgınım aslında..hepsi ticari görüyo bu işi artık..yani en azında burdakiler öyle..
hasta sayını azalt, adam gibi ilgilen özeline gelenlerle ama ayda 80 milyar para yetmiyo sanırım..
Aman neyse konuşmayayım şimdi..Allah'ım onlara çok muhtaç etmeden kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah..

ya ben bu doğum kanalı olayını anlayabilmiş değilim kızlar..10 gün dedi doğum kanalına girmiş..dün de dedi daha doğum kanalına bile girmemiş..nası oluyo yani geri mi kaçtı naptı bu oğlan? ya da kanala girip çkıyo mu öle dolaşıo mu napıo..:KK37:zaten sinirden bişi soramadım benim moron doktoraa..:KK47:nese pzt başka bi doktora muayene olucam zaten bakalım o ne dicek..:44:
benm bebek de şimdi 3.200 olmuş.dr bey naptın sen buna diyo..yani normal kilosu en fazla 3.5 filan doğar:emir_bebek:

valla canım burda tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama
orası başının girebileceği daracık bi kanal sanırım
girip geri çıkması biraz zor değil mi?
bana pek inandırıcı gelmedi ama dediğim gibi bi bilgim yok, ahkam kesmeyeyim burda..
kanala girdiğini biz anlayabilir miyiz acaba..:44:

valla canım burda tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama
orası başının girebileceği daracık bi kanal sanırım
girip geri çıkması biraz zor değil mi?
bana pek inandırıcı gelmedi ama dediğim gibi bi bilgim yok, ahkam kesmeyeyim burda..
kanala girdiğini biz anlayabilir miyiz acaba..:44:

ya heralde öle nereye girip çıkıyo..benm akıllı doktorun uydurmasıydı o..:KK47:şimdi kanala da girmedi hop gitmeden sezeryana alayım paramı da alayım hesabı yaptı ama yemezler..biz her gittiğimizde 100 tl muayene ücreti ödedik..ama işte ne ilgisi adam son anda bıraktı resmen yarı yolda..ay kusura bakma siniri atamadım hala canım:KK43: zaten son haftalarım iice gerildim..:85:bu arada stres bebeğe çok zararlıymış..sancının gelmesini filan engelliomuş..ama napim işala pzt anlaşırım başka yerle yoksam evde dourcam bi ebe bulup:KK37:

X