2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bir de ne olursa olsun resmi olarak zaten 37+0 dan sonra calısma iznin yok, bebegin 40. haftadan önce doğsun dogmasın en fazla calısabilecegin süre 37+0. ama dilersen bu sureden önce doğum iznine cıkabiliyorsun.

Son düzenleme:

anahmm senlen aynıydık biz yawrumm..e sen bebişi alcen hayırlısıyla ii çok sewindim..vala bende tık yok doktor sabredip beklicen dio

sen iyisin maşallah ben son bir haftadır ağrılar,ishal,hemoroid,şişlik sırasıyla hepsi oluyor çok kötüydüm..en iyisini yapıyosun sen bekle benim içim hiç rahat değil inan hiç

Canım merhaba ben bugün 37+0 ım ve rutin kontrolum için dr ye gittim, muayene de kızım 3000 gram cıktı cok şükür :) suyu falanda hersey normal baş aşağıda doğum kanalına girmiş bulunmakta küçük hanım :) sancılarımdan bahsedince doktorum çatı muayenesi yaptı ve 1.5 cm vik açık var dedi doum bu hafta içinde gercekleşebilirmiş her an :) çatı muayenesnde korkulacak hiçbirşey yok, rutin muayeneyle aynı hemen hemen, biraz daha fazla içeri giriyor eli tam anlayabilmek için o kadar :) sakın gerilme ve kendini kasma muayene esnasında daha cok canın yanar o zaman ve drundan rica et varsa vazelin yada baticon tarzı bişile baksın daha rahat oluyor :)Sorularna cevaben; evet çatalda bakıor,sadece elle muayene olyor öyle ışığı falan tutup bakmıyor, ve epilasyonun tam olursa hijyen acısından daha iyi tabi.yanında yedek bişi götümene gerek yok su falan gelmiyor muayene esnasında. eteğe favanda gerek yok canım direk eşofman tarzı rahat giyip cıakracağın bişyle gidebilirsin bence. şimdilik benden bu kadarlık umarım herşey gönlünce olur canım.

Bizim de bugün kontrolümüz vardı, 37+3 teyiz.
Herşeyimiz normal, nst de sancım da çıkmadı.
Çatı muayenesi yaptı doktorumuz, öyle çok can acıtıcı değildi ama ben normal doğumdan bayağı korkuyorum.
Bu son zamanlarda sıcaklardanda kaynaklı o kadar yorgunum ki nasıl normal doğum yaparım diye düşünüyorum.
Benim paşanın gelmeye niyeti yok daha, benimse sabrım bayağı azaldı.
Hayırlısı inş.
Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inş.
Benim gibi bekleyenlere de Allah kolaylık versin, sağlıkla alalım kucağımıza inş.

kızlar ben 40. haftaya yeni girdim ama daha çatı muayenesi yapmadı dr.um. izinde kendisi en son geçen hafta gittik ultrasonda baktı. senin oğlan beni bekler bu gidişle dedi:) sanırım geldiğinde gittiğimizde yapar..

kızlar ben bu konuda çok hassasım ve korkarım o yüzden paylaşmak istedim..

GECELERİ BEBEĞİNİZİN YIKADIĞINIZ ÇAMAŞIRLARINI SAKIN DIŞARDA BIRAKMAYIN İYİ DEĞİLMİŞ.... AKŞAM EZANINDAN SONRA TOPLAYIN MUTLAKA... ESKİLER DİYORSA MUTLAKA VARDIR Bİ ŞEY :)

evet canım geçenlerde bende duydum kırkı çıkıncaya kadar bebeğinizin çamaşırlarını gece yıkamak ve asmak iyi değilmiş pek batıl inançlı biri değilimdir ama konu bebeklerimiz olunca insan tedirgin oluyor...

yarın 17.00 de kontrolumuz var 35 +5 haftalığım bakalım bizi neler bekliyor hazırlıklarımı tamaladım sayılır eşyalrımız yıkandı ütülendi temizliğimiz yapıldı geriye gün saymak kaldı şimdilk 25- 30 günüm kaldı ama bende bir panik telaş huzursuzluk var bebeğim en sonki kontrolumuzde dönmemişti bakalım yarın bizi nasıl karşılayack bu arada iiki gündür ara ara sancılarım kasılmalarım olmaya başladı yarını iple çekiyorum erkenden gelmesini istemiyorum sağlıklı olsunda beni ve ailesini üzmesin karnım çok gergin aşağıda bugün epey huzursuzuz sağlık ocağında kontrolumuzde ebe bastırmıştı biraz galiba o rahatsız etti bizi ebe dönmemeiş yan gözüküyor dedi ama yarın doktorum ne diyecek bakalım normal doğum istiyorum ama doktorum sezeryan dersede yapacak başka şeyim yok napalım hayılrısı sağlıklısı neyse o olsun ...yarın haberleri akşama geçerim netten size kiminiz çatı muayenesinden söz etmişsiniz ben daha olmadım yaparmı acaba bilmiyorum tüyleirmde çok az aldırmadım daha 10 gün önce yaptırmıştım ağdamı. şimdi kısayken alırsam çok batığım olur biliyorum öylece gideceğim artık çatı yapmaz inş...

kızlar ya
bu iki oldu midem çok fena. çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi..geçen sefer tutamadım hatta, tam da nst'ye giderken yarı tok yarı aç gittim..
şimdi yine öyle
geçen sabah da fenaydı midem
başka var mı benim gibi mide bulantısı yaşayan, çıkaran?

evet canım bende dikkat edicem nolur nolmaz....erken toplamanın bi zararı olmayacağı kesin

canım bu kadar eren çatı muayenesi yapacağını sanmıyorum... bende pazartesi gidicem kontrole bakalım nolcak... ayyy doktorum aradı bugün nasılsın diye beni merak etmiş çok duygulandım

canım ben çok sinirlenip gerildiğimde kusuyorum en son geçen salı kustuum ama çok sinirliydim... ama bazılarının son aydakusmalarının geri geldiğini okumuştum

Bende 37+5 im... Çatı muayenesi denilen şeyi o kadar merak edip netten yorum okudum ki durduk yere kendimi gerdim... İki gün önce doktoruma gittiğimde çatı kontrolü yapacagını söyledi... Tüm okuduklarımi duyduklarımı unuttum. Benim doktorumun masası çatal değil bacak kısımları olmayan ayakları olan bir seeye gibi. Bana normal muayane önlüğü giydirdiler uzandım Dr eldivenini taktı eline ultrason cihazına sürdükleri maddeden sürdü ve bitti o kadar. Korkulacak bisey tabi ki yok. Hem biz anne oluyoruz bize öyle bir şey bahsedilmiş ki su anda bir sürü insan yerimizde olabilmek için dua ediyor... Ben hazırmışım her acıya anne oluyorum ben yeryüzündeki şanslı insanlardan biri de ben olucam ve artık hiç bir yorum beni etkilemez herkes abarta abarta anlatıyor... Tekrar tekrar her gün şükrediyorum her ne olursa olsun ben oğlumun güçlü annesiyim )) hiccccc korkulcak bisey yok anneliğin tadini çıkarın )

en son şeker yüklemesinde fenalaşınca kaçmıştım hastaneden
insan hazır hissedmiyor kendini galiba
hakkında hayırlısı canım , bir nefeste alırsın inşallah bebişini kucağına

bendede iki gündür var mide bulantısı özellikle uykudan kalktıktan sonra oluyor
sanırım mide basınç yaptığı için mde öz suyu bulantı yapıyor...

benim de mıde bulantım var,zaten hiç duzelmedı kı 8 aydır mıdem,şimdi de bulantılar geri geldı,anne olmak çoook zormuşşşş

benim de mıde bulantım var,zaten hiç duzelmedı kı 8 aydır mıdem,şimdi de bulantılar geri geldı,anne olmak çoook zormuşşşş

ikiniz için de üzüldüm ama
en azından yalnız olmadığımı bilmek korkulacak bi durum olmadığını hissettirdi bana..

Canım inşallah allah gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla doğumunu yaparsın...Dualarım seninle..

bende de var.. iki gün önce de çıkardıım malesef ama baya kötüydü çünkü mide asidinin oldugunu farkediyorsun
baya kasıldım çıkartırken korktum hatta kızım için ama yapacak bişey yok. hatta şu an bile var bulantım son zamanlar tekrar oldu ..

geçmiş olsun canım, bende bu hafta 2-3 kez çıkardım. yediklerimle ilgili diycem ama birinde çok sarımsaklı bi salata yemiştim hadi o öyledir, diğerlerinde normal şeyler yemiştim klasik kahvaltı ve çok yememiştim bulandı. benim bazen bebek mide tarafında hareketlerini artırınca bulanıyor belki öyle bişeydir seninki de.

inşallah geçer kızlar hepimizinki..hala fena midem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…