benim doktorum 38den sonra bakacaktı artık tatil dönüşü bakarcanım ben girmedim ama şu yazıyı buldum bak istersen
Linki veremiyorum :S özele yolluyorum deli olcaM
hazırlıklı gel dediği de genital anlamda olabilir ben her doktora gittiğimde belki yapar ihtimaline karşı hijyene dikkat ediyorum gerçi artık sürekli ediyorum heran doğurursam diyekıyafeti dert etme orada zaten üstüne örtü gelecek pantolon olsa bile çamaşırını çıkarırken çıkarırsın onu da.
canım doktorum bana çatı muaynesi yapmıstı. öyle panik yapacak bir sey yok hic merak etme, hazırlıklı gel demesı hijyen acısındandır. ben o gun tesaduf elbise giymiştim, o yuzden daha rahat ettim, sen de oyle gidersen daha rahat edersin bence. dr camasırını cıkarttııp catala alıyor senı, beni her zaman muayne ettıgı ultrasona aldığı odada almıstı, ekstra bi yere gitmene gerek kalmıyor yani. eldivenle muayne ediyor, muayne öncesinde eline kayganlaştırıcı bir sey de suruyor, daha önceden dediğim gibi kasılacak bir sey yok. zaten 1 dk bile sürmüyor.
bir de ne olursa olsun resmi olarak zaten 37+0 dan sonra calısma iznin yok, bebegin 40. haftadan önce doğsun dogmasın en fazla calısabilecegin süre 37+0. ama dilersen bu sureden önce doğum iznine cıkabiliyorsun.
yine alıntılarım karışmış yukarda neyse kızlar dua edin nolur..ben artık bikaçgün giremem bilinki doğurmuşumdur ..
Canım merhaba ben bugün 37+0 ım ve rutin kontrolum için dr ye gittim, muayene de kızım 3000 gram cıktı cok şükür :)suyu falanda hersey normal baş aşağıda doğum kanalına girmiş bulunmakta küçük hanım :) sancılarımdan bahsedince doktorum çatı muayenesi yaptı ve 1.5 cm vik açık var dedi doum bu hafta içinde gercekleşebilirmiş her an :) çatı muayenesnde korkulacak hiçbirşey yok, rutin muayeneyle aynı hemen hemen, biraz daha fazla içeri giriyor eli tam anlayabilmek için o kadar :) sakın gerilme ve kendini kasma muayene esnasında daha cok canın yanar o zaman ve drundan rica et varsa vazelin yada baticon tarzı bişile baksın daha rahat oluyor :)Sorularna cevaben; evet çatalda bakıor,sadece elle muayene olyor öyle ışığı falan tutup bakmıyor, ve epilasyonun tam olursa hijyen acısından daha iyi tabi.yanında yedek bişi götümene gerek yok su falan gelmiyor muayene esnasında. eteğe favanda gerek yok canım direk eşofman tarzı rahat giyip cıakracağın bişyle gidebilirsin bence. şimdilik benden bu kadarlık umarım herşey gönlünce olur canım.
kızlar ben 40. haftaya yeni girdim ama daha çatı muayenesi yapmadı dr.um. izinde kendisi en son geçen hafta gittik ultrasonda baktı. senin oğlan beni bekler bu gidişle dedi:) sanırım geldiğinde gittiğimizde yapar..
kızlar sizlere birşey soracağım DİANATAL normal doğum da kullanılan kremi duydunuz mu?Bebeğin daha rahat kaymasını sağlıyor acıyı azaltıyormuş bilen var mı?Ben doktoruma danıştım internette okumuştum ilk nasıl diye meğer doktorum çok kullanmış,2008 2009yılları arası dubai de görev yapmış hemen hemen çoğu hastam bu kremle doğum yaptı dedi biliyormuş kremi kullanmayı ama hastanede olmuyor kendin alıp doğuma girmeden doktora veriyorsun inşallah alacağım düşünürseniz fiyatı 200civarıymış yarın alacağım inşallah kesin fiyatı veririm.
Siz ne düşünürsünüz kullanır mısınız??
ilk kez duyuyorum böyle bişi,farklı bı kullanımı var demekki.inş faydasını görursun ne dıyelım
internetten bakabilirsin canım doktoruna sor istersen ben çok araştırdım gerçekten etkili kremmiş inşallah faydasını görürüz:82:
kızlar sizlere birşey soracağım DİANATAL normal doğum da kullanılan kremi duydunuz mu?Bebeğin daha rahat kaymasını sağlıyor acıyı azaltıyormuş bilen var mı?Ben doktoruma danıştım internette okumuştum ilk nasıl diye meğer doktorum çok kullanmış,2008 2009yılları arası dubai de görev yapmış hemen hemen çoğu hastam bu kremle doğum yaptı dedi biliyormuş kremi kullanmayı ama hastanede olmuyor kendin alıp doğuma girmeden doktora veriyorsun inşallah alacağım düşünürseniz fiyatı 200civarıymış yarın alacağım inşallah kesin fiyatı veririm.
uyumak istıyorum gözlerımı kapatır kapatmaz,ne büyük nımetmış uyuyabılmek
gece olunca daha hareketli benim kız sizdede oyle oluyomu?
eveet kıpır kıpır ya,uykum gelse hanfendının hareketlerınden uyuyamıcaz:), bu arda çatlak olustu mu sızlerde arkadaslar,acaba dogumdan sonra mı ortaya çıkar çatlaklar??
bende hiç yokttu canım çok seviniyodum
geçen hafta kasık hizasında bacakta oluştu
bebeğin kafası orada diyodu doktorum belkide o yüzden oldu birde çok ağrım oldu o hafta aynı kasıkta
nemlendiricini kullanmayı ihmal etme
anneler iyi geceler size bakalım uyumayı deneyeceğim inşallah sizlerde melekler gibi mışıl mışıl uyursunuz:82:
evet aynen başa döndük galiba canım..halsizlik ve müthiş bir uyku hali mevcut..garfield canım benim de bazen oluyor bulantı ve çıkarma doktoruma sormuştum son zamanlarda çoğu kimsede ilk üç aylık dönem gibi bulantı halsizlik olurmuş başa döndük yani:))
ben böyle bişey duymuştum ama buralarda bulamam sanırım..çok da pahalıymış..kızlar sizlere birşey soracağım DİANATAL normal doğum da kullanılan kremi duydunuz mu?Bebeğin daha rahat kaymasını sağlıyor acıyı azaltıyormuş bilen var mı?Ben doktoruma danıştım internette okumuştum ilk nasıl diye meğer doktorum çok kullanmış,2008 2009yılları arası dubai de görev yapmış hemen hemen çoğu hastam bu kremle doğum yaptı dedi biliyormuş kremi kullanmayı ama hastanede olmuyor kendin alıp doğuma girmeden doktora veriyorsun inşallah alacağım düşünürseniz fiyatı 200civarıymış yarın alacağım inşallah kesin fiyatı veririm.
evet benim de gece daha hareketli oğlum..bi de acıkınca daha çok hareket ediyo sanki..gece olunca daha hareketli benim kız sizdede oyle oluyomu?
ben çatlamadım sanırım, görebildiğim kadarıyla yani.. ama daha zaman var çatlar mıym bilmiyorum.. önceden olan çatlaklarım var sadece..bu arada annemde çok var çatlak, demek ki genetik değil..eveet kıpır kıpır ya,uykum gelse hanfendının hareketlerınden uyuyamıcaz:), bu arda çatlak olustu mu sızlerde arkadaslar,acaba dogumdan sonra mı ortaya çıkar çatlaklar??
inanıyormusunuz bilmiyorum ama
1 temmuz yeni ay oluşuyor ve güneş tutulması olucakmış
doğumları tetikleyebiliyomuş
yarın bol bol doğum duyarmışız