geçmiş olsun canım
duş almak rahatlatıyor kasları
bende eskisi gibi gece uykusunu özledim...
Kızlar arkadaşım çiçek göndermiş bebek tebriği için ağlama tuttu bu hormonlar çok fena geçen hafta da sağlık ocağında kadın bebek ne zaman doğacak dedi
güzel güzel anlatırken gene ağlama tutmuştu deli sancaklar beni ya vara yoka ağlıyorum :))))
Allah iyiliğini versin canım gergedan gibi töbe töbe...Güldürdün beni... Kramptır canım o bazen bana da kramp değilmiş gibi geliyor değişik bi his oluyor ama bacağımı çekince geçiyor hepsi..Ama çok acır o ya nasıl dayandın duş alınca geçmiş olsa bari...Duş bana da çok iyi geliyor bu ara girince çıkasım gelmiyor minik su aygırları bizi...
He bi de bugün bi arkadaşım geldi bana diyor aaa çillerin çıkmış..Sonra da ekliyor bizim bi arkadaş vardı eşi hamile kalınca çillendi diye doğumdan sonra boşadı hey AllahımÖlür msün öldürür müsün
Canım
Canım benim...Eksiği yok fazlası var al benden de o kadar...Geçen telefon melodimde ağlayasım geldi benim de -yılmaz erdoğanın bi şiirinin melodisi-başka birine anlatsam deli der kesin sadece size söylüyorum:)))
SELAMMM...
ŞİMDİ KIZIM KOLLARIMDA OLACAKTI...
bu sabah kontrolüm vardı nst de sancı çıkınca yolumuz uzak diye dr göndermek istemedi saat 15 e sezeryana alıyorum seni dedi...şok oldum...korktum...siz nasıl uygun görürseniz dedim ama odaya çıkacağımız zaman vazgeçtim..kaçtım resmen hastaneden...bari yarın gelelim dedim...dr a söledik geldik ama inş pişman olmam yarına kadar bişey olmasın..fena sancılarım var yatıyorum sırf size yazim diye kalktım yataktam..annemden istedim laptopu fişini çıkaramamış bende sizin için kalktım geldim..napcam bilmiyorum..
Selam cici anneler nasılsınız hayırlı muhabbetler fazla giremediğim için aramıza yeni katılan anneler olmuş sanırım hayırlı olsun.
merhaba sevgili anneler-anne adaylari!
ben de 38+2 de bir temmuz anne adayiyim.19 temmuzda oglumuzu bekliyoruz!Esimin gorevi sebebiyle Amerika da bulunuyorum 1,5 yildir.Burada sizlerin yazdiklarinizi okumak bile bana cok buyuk destek oluyor.Insallah allah hepimize sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
ben de 38+2 de bir temmuz anne adayiyim.19 temmuzda oglumuzu bekliyoruz!Esimin gorevi sebebiyle Amerika da bulunuyorum 1,5 yildir.Burada sizlerin yazdiklarinizi okumak bile bana cok buyuk destek oluyor.Insallah allah hepimize sag salim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder...
internette okuduğuma göre yarıya kadar kalkıp karnını sıkıp itecekmişsin de bakalım yapabilecek miyim diye korkuyorum:95:
Allah yardımcımız olsun kızlar
SELAMMM...
bu sabah kontrolüm vardı nst de sancı çıkınca yolumuz uzak diye dr göndermek istemedi saat 15 e sezeryana alıyorum seni dedi...şok oldum...korktum...siz nasıl uygun görürseniz dedim ama odaya çıkacağımız zaman vazgeçtim..kaçtım resmen hastaneden...bari yarın gelelim dedim...dr a söledik geldik ama inş pişman olmam yarına kadar bişey olmasın..fena sancılarım var yatıyorum sırf size yazim diye kalktım yataktam..annemden istedim laptopu fişini çıkaramamış bende sizin için kalktım geldim..napcam bilmiyorum..
pardon haklisin 37 +2 ve 12 ekim baslangic:))
tabi ya senin doğumun vardı. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım. Kusura bakma okadar doğum haberi aldıkki karıştırıyorum arada.
Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
maşallah bebişine canım. Böbreğinin sorun olacağını zannetmiyorum 20. Haftada ankaradaki ultrasonda bizede biri diğerinden 1mm büyük denmişti. Sorun olmazmış.
Evet canım şifada yapacağım. Bende çok memnunum ama dr.umun izne ayrılma ihtimali var obeni biraz strese soktu.
Sonlara doğru yorulmuşsundur muhtemelen. Sağ sağlim kucağına almışsınya o acda yorgunlukda unutuluyor.
Tekrar gözün aydın canım
ah bir gelse. Dünkü karikatür gibi eşime sen git arabaya ben bir temmuz annelerine haber vereyim diyeceğim
Allah analı babalı büyütsün canım, Allah bağışlasın bebişini..Darısı bize :)hepinize selamlar kızlar....geçen hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 03 sularında suyum patladı..alele acele eşim annem babam beni hastaneye yetiştirdi...kendi doktorumda izindeydi...başka doktor yaptırdı doğumumu...37 haftalık doğum yapmış oldum...normal doğum oldu..şükürler olsun bende yavrumda iyiyim...acaba başka kimler doğurdu...hepinizi çok öpüyorum...kızım çok vaktimi alıyor...hiç bir şeye bakamıyorum...anneliğe alışmaya çalışıyorum...darısı doğurmayanların başına kızlar...
canım geçen bir doktor anlattı. Hamile bir kadın sigara içtiği 15 dakika boyunca bebeğini astığını düşünsün dedi..Aranızda gebelik öncesinde sigara kullanan var mı?Ben kullanıyordum gebelikte bıraktım ve şu son bir kaç gündür kokusu bile burnumda tütüyor nedense bundan önce baya rahattım...Doğumdan sonra da içmemeyi düşünüyordum ama böyle devam ederse kesin tekrar başlarım..
SELAMMM...
Daha önce sezeryan olmuş muydun canım?eski sezeryansan doktorlar sancı gelince normal doğurmayasın diye hemen sezeryana almak istiyorlar eski dikişlerin patlarmış..Başka ülkelerde sezeryandan sonra bi sürü insan normal doğurabiliyo ama bizde nedense çok korkuyo doktorlar eski sezeryanlılardan..İlk doğumunsa bi şey olmaz Allahın izniyle korkma canım en kötü ihtimal normal doğurursun.:))Ama tabi doktorun başka bir tehlike görmediyse...odaya çıkarken diyordumki yaa bugün 30 haziran yarın bari temmuz olsaydı ben temmuz annesi olucaktım diyomuşum...zaten haftaya çarşambaydı günümüz 4-5 gün erken olacak..olsun bakalım...belki yarın gitmemo zaman dr çok kızar ama hala emin değilim..sancı çıkınca nolur ki ben bu sancıyı her zaman çekiyorum nolmuş...oooffffff....korkuyormda kızlar bana bişey söleyin...
Aramıza hoşgeldin canım amin.Sen miadı doldurmuşsun maaşallah doğum her an gerçekleşebilir..Bana o günler çok uzakmış gibi geliyor hala nedense..merhaba sevgili anneler-anne adaylari!
Daha önce sezeryan olmuş muydun canım?eski sezeryansan doktorlar sancı gelince normal doğurmayasın diye hemen sezeryana almak istiyorlar eski dikişlerin patlarmış..Başka ülkelerde sezeryandan sonra bi sürü insan normal doğurabiliyo ama bizde nedense çok korkuyo doktorlar eski sezeryanlılardan..İlk doğumunsa bi şey olmaz Allahın izniyle korkma canım en kötü ihtimal normal doğurursun.:))Ama tabi doktorun başka bir tehlike görmediyse...
Aramıza hoşgeldin canım amin.Sen miadı doldurmuşsun maaşallah doğum her an gerçekleşebilir..Bana o günler çok uzakmış gibi geliyor hala nedense..
hepinize selamlar kızlar....geçen hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 03 sularında suyum patladı..alele acele eşim annem babam beni hastaneye yetiştirdi...kendi doktorumda izindeydi...başka doktor yaptırdı doğumumu...37 haftalık doğum yapmış oldum...normal doğum oldu..şükürler olsun bende yavrumda iyiyim...acaba başka kimler doğurdu...hepinizi çok öpüyorum...kızım çok vaktimi alıyor...hiç bir şeye bakamıyorum...anneliğe alışmaya çalışıyorum...darısı doğurmayanların başına kızlar...
SELAMMM...
Herkese merhaba kızlar, nasılsınız? Gerçi iyi olduğunuz dünden bugüne yazılan 20 sayfa mesajdan belli ama
Bugün kontrolüm vardı. 36+1.günümüz bugün kızımla ve meleğim 3 kilo 5 gr.olmuş meleğim. Başı aşağıda hala ( Tekrar ters dönmesinden korkuyorum da biraz ) ama henüz doğum kanalına girmemiş. Suyum, bebeğim çok iyiymiş şükür, hiç bir sorun yok dedi doktor. NST'de de herşey yolunda çıktı.
Doktorum : " Normal doğum istiyordun, değil mi? " deyip haftayaki kontrol için " Hazırlıklı gel, alttan bakalım, ona göre karar verelim " dedi ve beni aldı bir kara düşünce. Burada, hep yazılırdı çatı muayenesi ama bana çok uzak gelirdi, ama çok yakınmış :26:
Bu muayeneyi yaptıran arkadaşlardan rica ediyorum bana bu uygulamayı ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? Ne ile karşılaşacağımı bileyim ki, panik yapmayayımMesela, " Hazırlıklı gel ! " ne demek? Temizlik, hijyen tamam ama mesela etek giy mi demek? Veya yanıma özel bişeyler alayım mı? Peki, odada o çatal denen alete mi çıkacağım? Bacaklarımın üzerinde örtü vb. olup, doktor sadece elini mi uzatacak? Yoksa, bu muayene elle direk temas haricinde bakıp görmeyi de mi içeriyor? Kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum artık, okuyup araştırsam bile burada yaşayanların yazdıkları daha çok tatmin ediyor beni kızlar, sağolun gerçekten
Bu arada, kontrollerim artık her hafta olacakmış. Yavaş yavaş ağrılar da başlayacakmış. Bu ağrılar düzenli gelmediği sürece sorun teşkil etmezmiş. Son olarak, tam 37+0. günde " işgörmez " raporu verecekmiş. Sanırım bu rapor, 40.haftadan önce yaşanacak doğumlarda kalan iznimizi doğum sonrasına aktarabilmek için gerekecek
Herkese merhaba kızlar, nasılsınız? Gerçi iyi olduğunuz dünden bugüne yazılan 20 sayfa mesajdan belli ama
Bugün kontrolüm vardı. 36+1.günümüz bugün kızımla ve meleğim 3 kilo 5 gr.olmuş meleğim. Başı aşağıda hala ( Tekrar ters dönmesinden korkuyorum da biraz ) ama henüz doğum kanalına girmemiş. Suyum, bebeğim çok iyiymiş şükür, hiç bir sorun yok dedi doktor. NST'de de herşey yolunda çıktı.
Doktorum : " Normal doğum istiyordun, değil mi? " deyip haftayaki kontrol için " Hazırlıklı gel, alttan bakalım, ona göre karar verelim " dedi ve beni aldı bir kara düşünce. Burada, hep yazılırdı çatı muayenesi ama bana çok uzak gelirdi, ama çok yakınmış :26:
Bu muayeneyi yaptıran arkadaşlardan rica ediyorum bana bu uygulamayı ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? Ne ile karşılaşacağımı bileyim ki, panik yapmayayımMesela, " Hazırlıklı gel ! " ne demek? Temizlik, hijyen tamam ama mesela etek giy mi demek? Veya yanıma özel bişeyler alayım mı? Peki, odada o çatal denen alete mi çıkacağım? Bacaklarımın üzerinde örtü vb. olup, doktor sadece elini mi uzatacak? Yoksa, bu muayene elle direk temas haricinde bakıp görmeyi de mi içeriyor? Kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum artık, okuyup araştırsam bile burada yaşayanların yazdıkları daha çok tatmin ediyor beni kızlar, sağolun gerçekten
Bu arada, kontrollerim artık her hafta olacakmış. Yavaş yavaş ağrılar da başlayacakmış. Bu ağrılar düzenli gelmediği sürece sorun teşkil etmezmiş. Son olarak, tam 37+0. günde " işgörmez " raporu verecekmiş. Sanırım bu rapor, 40.haftadan önce yaşanacak doğumlarda kalan iznimizi doğum sonrasına aktarabilmek için gerekecek