- 15 Ocak 2011
- 1.317
- 0
:))gergedan mıı,serpilcim senin bebiş kaç kılo,pazartesı kontrolum vardı benımkı 2500olmus,10gunde 300gr alabılmıs,ama doktorum yıne zayıf oldugunu söyledı hatta zayıf oldugu için 10günde bir gelmenı ıstıyorum dedi,seninle bir gün var aramızda oyuzden soruyorum.
canım bizimki ayın 21 inde 2.750 felandı yani 34. haftanın ortasında...bende şu anda 1.64 boyunda ve 72 kiloyum toplamda 12 kilo aldım ama kendimi aynen fil yada gergedan kadar ağır hissediyorum
hepinize selamlar kızlar....geçen hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 03 sularında suyum patladı..alele acele eşim annem babam beni hastaneye yetiştirdi...kendi doktorumda izindeydi...başka doktor yaptırdı doğumumu...37 haftalık doğum yapmış oldum...normal doğum oldu..şükürler olsun bende yavrumda iyiyim...acaba başka kimler doğurdu...hepinizi çok öpüyorum...kızım çok vaktimi alıyor...hiç bir şeye bakamıyorum...anneliğe alışmaya çalışıyorum...darısı doğurmayanların başına kızlar...
hoşgeldin minik buse... ne güzel normal doğurmuşsun büyük cesaret benim için.. canım Allah yavruna ve ailene sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah