2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:))gergedan mıı,serpilcim senin bebiş kaç kılo,pazartesı kontrolum vardı benımkı 2500olmus,10gunde 300gr alabılmıs,ama doktorum yıne zayıf oldugunu söyledı hatta zayıf oldugu için 10günde bir gelmenı ıstıyorum dedi,seninle bir gün var aramızda oyuzden soruyorum.

canım bizimki ayın 21 inde 2.750 felandı yani 34. haftanın ortasında...bende şu anda 1.64 boyunda ve 72 kiloyum toplamda 12 kilo aldım ama kendimi aynen fil yada gergedan kadar ağır hissediyorum :KK53:

hepinize selamlar kızlar....geçen hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 03 sularında suyum patladı..alele acele eşim annem babam beni hastaneye yetiştirdi...kendi doktorumda izindeydi...başka doktor yaptırdı doğumumu...37 haftalık doğum yapmış oldum...normal doğum oldu..şükürler olsun bende yavrumda iyiyim...acaba başka kimler doğurdu...hepinizi çok öpüyorum...kızım çok vaktimi alıyor...hiç bir şeye bakamıyorum...anneliğe alışmaya çalışıyorum...darısı doğurmayanların başına kızlar...:nazar::KK70::KK19:

hoşgeldin minik buse... ne güzel normal doğurmuşsun büyük cesaret benim için.. canım Allah yavruna ve ailene sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah

Ben ortadaki 3 ay hiç içmedim dr 5 tane içebilirsin dediği halde bu aralar eşimle sorunlardan sonra içiyorum içime çekmeden çok yanlış ama stres daha zararlı diyorum belki kedimi kandırıyorum dr a da söyledim bi şey demedi sakın içme vs...Tedaviyi sordum hamilelere yapmıyorlarmış Doğumdan sonra tedavi olmayı planlıyorum...Çünkü çocuğuma örnek anne olmak istiyorum benim zayıflığımı bir sigaraya bağımlılığımı görmesin istiyorum...

hepinize selamlar kızlar....geçen hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 03 sularında suyum patladı..alele acele eşim annem babam beni hastaneye yetiştirdi...kendi doktorumda izindeydi...başka doktor yaptırdı doğumumu...37 haftalık doğum yapmış oldum...normal doğum oldu..şükürler olsun bende yavrumda iyiyim...acaba başka kimler doğurdu...hepinizi çok öpüyorum...kızım çok vaktimi alıyor...hiç bir şeye bakamıyorum...anneliğe alışmaya çalışıyorum...darısı doğurmayanların başına kızlar...:nazar::KK70::KK19:

:KK52::KK52::KK52:
ay canım çok sevindim, allah analı babalı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Busemize :nazar::nazar::nazar:
zamanın varsa anlatsana nasıl oldu normal doğum
çok kişi doğurdu vala haziran annesi oldular :KK70:
bugun Burcu_06 nın sezeryanı vardı haber bekliyoruz, yarında melike olucak...

amin ,hepimize inşş.10 çocuk çok bee:KK9::KK9::KK9: bu arada bebişlerin ismi ne olcak bız hala kararsızdıkkı dün kayınvalıdem parlak fikrini benimle paylasıncaya dek,takvimin arkasına bakcakmısız:KK9::KK9::KK9::KK9:

Belin olucak bizim kızın adı
babası seçti , ismi gibi bizim hayrete düşürüp geldi
yanlız kayınvalidenin fikri süpermiş :KK1::KK1:
seninki erkek olucak dimi

Allah iyiliğini versin canım gergedan gibi töbe töbe...:KK1:Güldürdün beni...:KK1:Kramptır canım o bazen bana da kramp değilmiş gibi geliyor değişik bi his oluyor ama bacağımı çekince geçiyor hepsi..Ama çok acır o ya nasıl dayandın duş alınca geçmiş olsa bari...Duş bana da çok iyi geliyor bu ara girince çıkasım gelmiyor minik su aygırları bizi...:KK8:
He bi de bugün bi arkadaşım geldi bana diyor aaa çillerin çıkmış..Sonra da ekliyor bizim bi arkadaş vardı eşi hamile kalınca çillendi diye doğumdan sonra boşadı hey Allahım:KK1:Ölür msün öldürür müsün:KK61:

öldürmek mantıklı geliyor , hamileyken kimse bişey demez hem :KK60:

Canım benimmm sen de kavuştun demek yavruna doğum hikayeni yazarsan seviniriz burda duygusal penguenler olarak biri doğum hikayesini yazsa da ağlasak diye bakıyoruz hepimiz...:KK1:Allah kızını sağlıkla büyütmeni nasip etsin canım tebrikler...
Kızlar arkadaşım çiçek göndermiş bebek tebriği için ağlama tuttu bu hormonlar çok fena geçen hafta da sağlık ocağında kadın bebek ne zaman doğacak dedi
güzel güzel anlatırken gene ağlama tutmuştu deli sancaklar beni ya vara yoka ağlıyorum :))))

Canım benim...:KK71:Eksiği yok fazlası var al benden de o kadar...Geçen telefon melodimde ağlayasım geldi benim de -yılmaz erdoğanın bi şiirinin melodisi-başka birine anlatsam deli der kesin sadece size söylüyorum:)))

Belin olucak bizim kızın adı
babası seçti , ismi gibi bizim hayrete düşürüp geldi
yanlız kayınvalidenin fikri süpermiş :KK1::KK1:
seninki erkek olucak dimi

hayır canım bızımkı de kız,bu temmuz bebişlerinin çogu kız sanırsam,erkek nüfusunu iice düşürdük:KK9::KK9:

kızlar bu ne en son 9civarı girmiştim şimdi bi baktım uçmuş sayfalar nereden neye dahil olacağımı anlamadım:KK52:
doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün,ne güzel yarın doğuma gidecekler de var Allah kolay doğum nasip etsin.
Buarada normal doğum yapan bi arkadaş yazmış ıkınamayınca bebeği kaybederiz demiş doktoru ben de bundan korkuyorum ya ıkınamazsam beceremezsem doğurmayı tecrübeli,bilen arkadaşlar var mı bunun kolayı ıkınma tekniği filan:95::95::95::95:

hayır canım bızımkı de kız,bu temmuz bebişlerinin çogu kız sanırsam,erkek nüfusunu iice düşürdük:KK9::KK9:

yok ya bu topicte erkekler çoğunlukta
sen geç katıldın aramıza bizim gurup 65 ten fazla herhalde bilmediklerin görmediklerin var ve çoğunluk erkek bebiş bekliyor

hiç yok mu secenek isim için...

kızım olacak benim arya diye karar vermiştim ama şimdi masal ismine taktım masal da olabilir siz masal mı arya mı kızlar

kızlar bu ne en son 9civarı girmiştim şimdi bi baktım uçmuş sayfalar nereden neye dahil olacağımı anlamadım:KK52:
doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün,ne güzel yarın doğuma gidecekler de var Allah kolay doğum nasip etsin.
Buarada normal doğum yapan bi arkadaş yazmış ıkınamayınca bebeği kaybederiz demiş doktoru ben de bundan korkuyorum ya ıkınamazsam beceremezsem doğurmayı tecrübeli,bilen arkadaşlar var mı bunun kolayı ıkınma tekniği filan:95::95::95::95:

ben hiç düşünmedim bu ıkınma olayını
ama ortak olarak soyledikleri otomatikman zaten ıkınıyormuşun...

kızım olacak benim arya diye karar vermiştim ama şimdi masal ismine taktım masal da olabilir siz masal mı arya mı kızlar

aayy masal da arya da çok güzel kibar isimler içine hangisi siniyor canım? Bana sanki arya gibi geldi hem bilindik değil farklı söyleyişi de güzel aryaaaa gel anneeeem dersin:KK66:

ben hiç düşünmedim bu ıkınma olayını
ama ortak olarak soyledikleri otomatikman zaten ıkınıyormuşun...

internette okuduğuma göre yarıya kadar kalkıp karnını sıkıp itecekmişsin de bakalım yapabilecek miyim diye korkuyorum:95:
Allah yardımcımız olsun kızlar

SELAMMM...
ŞİMDİ KIZIM KOLLARIMDA OLACAKTI...
bu sabah kontrolüm vardı nst de sancı çıkınca yolumuz uzak diye dr göndermek istemedi saat 15 e sezeryana alıyorum seni dedi...şok oldum...korktum...siz nasıl uygun görürseniz dedim ama odaya çıkacağımız zaman vazgeçtim..kaçtım resmen hastaneden...bari yarın gelelim dedim...dr a söledik geldik ama inş pişman olmam yarına kadar bişey olmasın..fena sancılarım var yatıyorum sırf size yazim diye kalktım yataktam..annemden istedim laptopu fişini çıkaramamış bende sizin için kalktım geldim..napcam bilmiyorum..

Canım benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.:nazar:

SELAMMM...
bu sabah kontrolüm vardı nst de sancı çıkınca yolumuz uzak diye dr göndermek istemedi saat 15 e sezeryana alıyorum seni dedi...şok oldum...korktum...siz nasıl uygun görürseniz dedim ama odaya çıkacağımız zaman vazgeçtim..kaçtım resmen hastaneden...bari yarın gelelim dedim...dr a söledik geldik ama inş pişman olmam yarına kadar bişey olmasın..fena sancılarım var yatıyorum sırf size yazim diye kalktım yataktam..annemden istedim laptopu fişini çıkaramamış bende sizin için kalktım geldim..napcam bilmiyorum..

İnşallah olmaz canım hayırlısıyla sende yarın kavuşuyorsun yavruna bu gece uyku tutmaz seni artık heyecandan:)))

odaya çıkarken diyordumki yaa bugün 30 haziran yarın bari temmuz olsaydı ben temmuz annesi olucaktım diyomuşum...zaten haftaya çarşambaydı günümüz 4-5 gün erken olacak..olsun bakalım...belki yarın gitmem :KK1::KK1: o zaman dr çok kızar ama hala emin değilim..sancı çıkınca nolur ki ben bu sancıyı her zaman çekiyorum nolmuş...oooffffff....korkuyormda kızlar bana bişey söleyin...

Selam cici anneler nasılsınız hayırlı muhabbetler fazla giremediğim için aramıza yeni katılan anneler olmuş sanırım hayırlı olsun.

SELAMMM...

Canım hayırlısı sancı çıkar çıkmaz zaten doğum olacak diye bir kaide yok ne zamandır ve ne kadar sıklıkla olduğu önemli.

Canım hayırlısı sancı çıkar çıkmaz zaten doğum olacak diye bir kaide yok ne zamandır ve ne kadar sıklıkla olduğu önemli.
bencede öyle eşimle anneme diyorum dinletemiyorum..pazartesi olsun istiyorum ama bide bişey olursa dillerinden kurtulamam...sancı çıktıysa nolmuş açılma varmı diye bakmadı bile...sancılarım çok sık değil ama gelince fena geliyor ara ara düzensiz..
İnşallah olmaz canım hayırlısıyla sende yarın kavuşuyorsun yavruna bu gece uyku tutmaz seni artık heyecandan:)))

sanırım öyle ama heyecandan değil sabah gitsemmi diye kararsızlıktan...gitmezsem dr da kızacak..

X