2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım..Orayı hiç düşünmemiştim evet bi gidip görmek lazım odalarını filan yakın ne de olsa.Fikir verdiğin için teşekkürler canım.Fiyatı baya uygunmuş.
günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan
Ben kendimi hiç düşünemiyorum doğumumdan bir gün öncesi...:84:Nasıl bir heyecandır onu bile hayal edemiyorum...Mutlu sona çok az kalmış hadi bakalım sen de kavuş yavruna...

Orası bana çok uzak canım en azından bundan sonraki kontrollere gitmem lazım o bile zor bu halimle ben kıpırdayamıyorum pek yerimden çok ağır hissediyorum kendimi nedense..Evet sıkı bir pazarlık yapacağız sanırım cumartesi günü ne kadar inerlerse artık.Burda bir hastane daha var orayı da düşünmeye başladım şimdi benimkinden kalite farkı yoksa orayı da düşünebilirim belki bi gidip bakmayı düşünüyorum.Hastanenin doktoru canım ama hoca farkı diyolar doktorum doç. dr normal kadın doğumcu değil o yüzden, o uygulama her yerde var zaten sadece benim hastanemde değil..
Kızlar bebeğimin port bebesini dün aldım set olarak şimdi benim bunları yıkamam lazım mı....Bir de renk verir mi acaba

Ben yıkadım canım 30 derecede yıkanabiliyor zaten iç kılıfı renk vermez canım o da mis gibi koksun şöylee...

Kızlar portbebe yıkanıyormu cvp bekliyorum hemen makinaya atıcam ykanıyorsa

ben yıkamadım ya..ama örtüsü çıkıosa hafif prog da yıka istersen..benimki çıkmıo bezle bi silerim artık..bi de içine örtü filan koyup bebişi öle koyucam içine zaten..

slm kizlar herkes iyidir umarim ben simdi doktordan geliyorum
20 gun dikkat et dursun bebek orda sonrasinda zaten dogar istedigin kadar hopla zipla dedi
3gundur sol kaburgamda feci bi aci var doktor normal dedi ama her hareketimde ay uy sesleri cikariyorum sizde de varmi bu kaburga agrilari?
bu arada bebegimin herseyi hazir yikayip utuledim duzenledim tum esyalarini
sadece yikama kuveti kaldi alinacak birde kova falan bugun halledecegim insallah onlarida
elim ayagim sis doktor hergece buz surup ayaklarimi yuksege kaldirmami soyledi sizde sistiyseniz deneyin
bizden haberler boyle ben kacar hepimizin Allah yardimcisi olsun ins.

aaa bende de bu ara ishal sancısı gibi sancılar oluyo benimki de mi doğum sancısı mı ki acaba ???????

pearlcim selam,nasılsın?biz yıkıcakmıyız portbebenin içini herkes bundan bahsediyor
bu arada SERAPNAME araba konusunda kararsız kalmıs biz tavsiye ediyoruz hauck u diil mi,henuz kullanmadık ama çok şık,8kg sanırım .kraftın twistini düşünen bir çok kişi hauck alıp dönüyomuş forumlardan okudum...

az önce bende ona baktım canım
portbebeyi kurdum, kılıflar makinada yıkanmaz elde yıkanır diyor ama elde yıkama programına alıp bir suda geçirecem hepsini
serpilde yıkayacaktı
haucku tabiki tavsiye edyorum en güzel yönü zaten hantal olmayışı
twisti incelemiştim bagaaj problemi yaratır gelmişti bana....

portbebeyi mi kurdun,bizimki hazırdı zaten kılıfı üzerine geçirilmişti yani,magazadakı urunu aldık bız teşhirden oldu sanırım:)

Aranızda gebelik öncesinde sigara kullanan var mı?Ben kullanıyordum gebelikte bıraktım ve şu son bir kaç gündür kokusu bile burnumda tütüyor nedense bundan önce baya rahattım...Doğumdan sonra da içmemeyi düşünüyordum ama böyle devam ederse kesin tekrar başlarım..

ben kullanıyordum canım
hatta çok geç öğrendim ben hamile olduğumu (13 haftalık tı) o zaman bile içiyodum
benim sinirli bir yapım var kesin başlarım diyorum yine canımda çekmiyo değil...

ben bordo diye tuturunca deposundan gidip kutusuyla aldık biz
sen ne kadara aldın canım?

ben de bordoyu görmek istedim ,depoda gidip alalım dediler,arabamızı yola park etmiştik zaman yoktu 5dak içinde aldık çıktık,arabayı çekıyolardı neredeyse:) 600dü sanırım peşin.

ben kullanıyordum canım
hatta çok geç öğrendim ben hamile olduğumu (13 haftalık tı) o zaman bile içiyodum
benim sinirli bir yapım var kesin başlarım diyorum yine canımda çekmiyo değil...

Hiç içmesek ne güzel olur aslında bu kadar dayandık sanki ne var.Sinir oluyorum kendime bundan önce erken doğum tehlikem vardı sigaranın s'sini bile almıyordum ağzıma korkudan aklıma bile gelmiyordu.Şimdi riskli haftaları atlattım ya beynim oyun oynuyor bana..Kokusu burnuma geliyor o derece..Sinir olacak kişileri bitirdim sıra kendime geldi sanırım.

selam kızlar

ayyy dün gece bana resmen panik atak geldi sankii.... böle dizimle ayak bileğimin arasından biri çekiyor sanki gibi oldu kramp felan değil sanırım... kaltım kafamı ıslatmadan duş aldım.. baktım olmadı...hızlı hızlı koridorda yürüdüm.. yattım gene olmadı... hırt hırt ayaklarım kaşındı... sonra gene kalktım.. bu defer komple duş aldım sabunlandım.. suyun altında bi gergedan gibi 15 dak. felan durdum... kafamı sardım yatar yatmaz uyumuşum ayy böle işte...

ben de bordoyu görmek istedim ,depoda gidip alalım dediler,arabamızı yola park etmiştik zaman yoktu 5dak içinde aldık çıktık,arabayı çekıyolardı neredeyse:) 600dü sanırım peşin.

içine sindiyse gerisiboş canım :) sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimize
yanlız 10 çocuk büyütür bu araba

:))gergedan mıı,serpilcim senin bebiş kaç kılo,pazartesı kontrolum vardı benımkı 2500olmus,10gunde 300gr alabılmıs,ama doktorum yıne zayıf oldugunu söyledı hatta zayıf oldugu için 10günde bir gelmenı ıstıyorum dedi,seninle bir gün var aramızda oyuzden soruyorum.

hepinize selamlar kızlar....geçen hafta perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 03 sularında suyum patladı..alele acele eşim annem babam beni hastaneye yetiştirdi...kendi doktorumda izindeydi...başka doktor yaptırdı doğumumu...37 haftalık doğum yapmış oldum...normal doğum oldu..şükürler olsun bende yavrumda iyiyim...acaba başka kimler doğurdu...hepinizi çok öpüyorum...kızım çok vaktimi alıyor...hiç bir şeye bakamıyorum...anneliğe alışmaya çalışıyorum...darısı doğurmayanların başına kızlar...

bebişi görünce hiç canın istemez diyolar ama :44:
dayanamazsam işte içer evde içmem yaa bilmiyorum şimdilik ne söylesem yersiz
dedimya sinirliyim birine tepem atar cevapta veremem yakarım oyle bişeyim işte ben

geçmiş olsun canım
duş almak rahatlatıyor kasları
bende eskisi gibi gece uykusunu özledim...

içine sindiyse gerisiboş canım :) sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimize
yanlız 10 çocuk büyütür bu araba

amin ,hepimize inşş.10 çocuk çok bee bu arada bebişlerin ismi ne olcak bız hala kararsızdıkkı dün kayınvalıdem parlak fikrini benimle paylasıncaya dek,takvimin arkasına bakcakmısız

Kızlar arkadaşım çiçek göndermiş bebek tebriği için ağlama tuttu bu hormonlar çok fena geçen hafta da sağlık ocağında kadın bebek ne zaman doğacak dedi
güzel güzel anlatırken gene ağlama tutmuştu deli sancaklar beni ya vara yoka ağlıyorum :))))

Allah iyiliğini versin canım gergedan gibi töbe töbe...Güldürdün beni...Kramptır canım o bazen bana da kramp değilmiş gibi geliyor değişik bi his oluyor ama bacağımı çekince geçiyor hepsi..Ama çok acır o ya nasıl dayandın duş alınca geçmiş olsa bari...Duş bana da çok iyi geliyor bu ara girince çıkasım gelmiyor minik su aygırları bizi...
He bi de bugün bi arkadaşım geldi bana diyor aaa çillerin çıkmış..Sonra da ekliyor bizim bi arkadaş vardı eşi hamile kalınca çillendi diye doğumdan sonra boşadı hey AllahımÖlür msün öldürür müsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…