Günaydın canım..n
Günaydııııın
canım pendik te oturuyorsun demek annemler ablam da orada oturuyor,ablam nisan da doğum yaptı bölge hastanesine gitti iki gün yatış bebişimizin testleri herşey içinde 700tl idi hem hastane çok temiz tertipli hem de çok güzel ilgileniyorlar hemşireler hep geliyor doktor kontrol ediyor kişisel temizlik için geliyorlar tavsiye ederim canım benim bi gidip bak istersen hem de sana çok yakın yer
Ben kendimi hiç düşünemiyorum doğumumdan bir gün öncesi...:84:günaydınnnnnnnnnnnnnn güzel anneler bugün nasılsınız bakalım ben bugün çok heyecanlıyım yarın minik oğluma kavuşacağım bu gece sanırım bana uyku yok heycandan
Orası bana çok uzak canım en azından bundan sonraki kontrollere gitmem lazım o bile zor bu halimle ben kıpırdayamıyorum pek yerimden çok ağır hissediyorum kendimi nedense..Hastane şişli okmeydanı arasında cevahir otel var onun sırasında biraz uzak sana evet ama sezeryan olduğu için gün tarih belli olur zaten...Çokta temiz bir hastane dediğin gibi insanın alıştığı hastaneyi bırakması çok zor ama düşünürsen tavsiye ederim ben çok ucuz hastanelerde buldum ama cesaret edemiyorum çokta ucuz bilinmedik hastanelere...Bence ayıbı yok pazarlığını yap şu saatten sonra hastane değiştirmek istemiyorum de ama beni çok zorlar falan de mutlaka indirim yapmaları lazım çok yüksek bir fiyat çünkü talep ettikleri...Bire ben dr farkı olayını anlamadım hastanenin kendi dr u değilmi neden ayrı ücret istiyorlar ki
Kızlar bebeğimin port bebesini dün aldım set olarak şimdi benim bunları yıkamam lazım mı....Bir de renk verir mi acaba
Kızlar portbebe yıkanıyormu cvp bekliyorum hemen makinaya atıcam ykanıyorsa
Kızlar çok teşekkür ederim..Bebeğim 3,510 doğdu boyumuz 51 cm.Herşey yolunda ama böbreğimizde ufak bi sorun var bi tanesi geniş.Yalnız benim böbreğimin bitaneside geniş yani bana çekmiş.Doğmadan önce ayrıntılı ultrasonda çıkmıştı yarın doktora gideceğiz.Ben çok takmıyorum çünkü ben 25 yaşımda öğrendim ve doktor bana böbreğin doğuştan böyle harika çalışıyor dedi ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum dua edin sizde lütfen.Su perisi sen şifada yapacaksındır değil mi..malum başka özel hastane yok ordaama benim arkadaşlarım çok memnun ordan..Pazartesi gece 1 gibi karnım ağrımaya başladı ishal olduğumu düşünerek sabaha kadar wc de bekledim hiç uyumadım eşime acaba bu doğum sancısımı dr arasakmı dedim sabah altı gibi duş aldım ne olur olmaz diye 8 e kadar bekledim dr rahatsız etmeyeyim diye:)Aradım siz bi gelin hastaneye doğum sancısı olabilir dedi.Trafik yüzünden 10gibi hastaneye vardık tabi ben hala ishal oldum o yüzden diye düşünürken dr 3 cm açılma var dedi.Hemen yatış yapıldı annemi aradım onlar yozgatta çıktılar annem salı gelecekti güya:)saat 12 gibi ameliyathaneye aldılar.ben son anlarda pek beceremedim ıkınmayı dr böyle devam edersen bebği kaybederiz dedi ben ölüyordum artık.Kalp atışaları çok azaldı.Sonra diğer dr geldi o tabi sabredemedi bastırdı karnıma diğeride alttan tuttu çekti oğlumu... kuzum doğdu..dünyanın en güzel duygusuymuş..
pearlcim selam,nasılsın?biz yıkıcakmıyız portbebenin içini herkes bundan bahsediyor
bu arada SERAPNAME araba konusunda kararsız kalmıs biz tavsiye ediyoruz hauck u diil mi,henuz kullanmadık ama çok şık,8kg sanırım .kraftın twistini düşünen bir çok kişi hauck alıp dönüyomuş forumlardan okudum...
az önce bende ona baktım canım
portbebeyi kurdum, kılıflar makinada yıkanmaz elde yıkanır diyor ama elde yıkama programına alıp bir suda geçirecem hepsini
serpilde yıkayacaktı
haucku tabiki tavsiye edyorum en güzel yönü zaten hantal olmayışı
twisti incelemiştim bagaaj problemi yaratır gelmişti bana....
Aranızda gebelik öncesinde sigara kullanan var mı?Ben kullanıyordum gebelikte bıraktım ve şu son bir kaç gündür kokusu bile burnumda tütüyor nedense bundan önce baya rahattım...Doğumdan sonra da içmemeyi düşünüyordum ama böyle devam ederse kesin tekrar başlarım..
portbebeyi mi kurdun,bizimki hazırdı zaten kılıfı üzerine geçirilmişti yani,magazadakı urunu aldık bız teşhirden oldu sanırım:)
ben bordo diye tuturunca deposundan gidip kutusuyla aldık biz
sen ne kadara aldın canım?
ben kullanıyordum canım
hatta çok geç öğrendim ben hamile olduğumu (13 haftalık tı) o zaman bile içiyodum
benim sinirli bir yapım var kesin başlarım diyorum yine canımda çekmiyo değil...
ben de bordoyu görmek istedim ,depoda gidip alalım dediler,arabamızı yola park etmiştik zaman yoktu 5dak içinde aldık çıktık,arabayı çekıyolardı neredeyse:) 600dü sanırım peşin.
selam kızlar
ayyy dün gece bana resmen panik atak geldi sankii.... böle dizimle ayak bileğimin arasından biri çekiyor sanki gibi oldu kramp felan değil sanırım... kaltım kafamı ıslatmadan duş aldım.. baktım olmadı...hızlı hızlı koridorda yürüdüm.. yattım gene olmadı... hırt hırt ayaklarım kaşındı... sonra gene kalktım.. bu defer komple duş aldım sabunlandım.. suyun altında bi gergedan gibi 15 dak. felan durdum... kafamı sardım yatar yatmaz uyumuşumayy böle işte...
Hiç içmesek ne güzel olur aslında bu kadar dayandık sanki ne var.Sinir oluyorum kendime bundan önce erken doğum tehlikem vardı sigaranın s'sini bile almıyordum ağzıma korkudan aklıma bile gelmiyordu.Şimdi riskli haftaları atlattım ya beynim oyun oynuyor bana..Kokusu burnuma geliyor o derece.. Sinir olacak kişileri bitirdim sıra kendime geldi sanırım.
selam kızlar
ayyy dün gece bana resmen panik atak geldi sankii.... böle dizimle ayak bileğimin arasından biri çekiyor sanki gibi oldu kramp felan değil sanırım... kaltım kafamı ıslatmadan duş aldım.. baktım olmadı...hızlı hızlı koridorda yürüdüm.. yattım gene olmadı... hırt hırt ayaklarım kaşındı... sonra gene kalktım.. bu defer komple duş aldım sabunlandım.. suyun altında bi gergedan gibi 15 dak. felan durdum... kafamı sardım yatar yatmaz uyumuşumayy böle işte...
içine sindiyse gerisiboş canım :) sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimize
yanlız 10 çocuk büyütür bu araba
selam kızlar