2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı kandiller fıstıklarr... kaynanalarınız amma şirretmiş ya :KK31:Allahtan benimki öyle değil... şükrettim valla.

hoşgeldin canım bi tane de bize transfer olsun di mi ama :KK1: bizim bebişler erkenci çıktı temmuzu beklemedi biçoğu... Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.

maşallah fıstığa uzun boylu olacak.... benim bi arkadaşım var 59 cm doğmuş :KK1: annesi aldığım kıyafetleri üstünde görseniz gülerdiniz diyor, paçalar filan kısaymış :KK1: çok sevindim bu arada normal olacağına canım.

saol canım
:KK1::KK1:
59 cm de baya uzunmuş:KK1:
hayırlısıyla doğsunda paçaları uzun olan kıyafetler alırız artık napalım :KK1:
olmadı yazın paçasız gezer :KK1:

2011 temmuz anneleriydi galiba DİCEKTİMKİ YENİ,DEN BAKTIM YANLIŞ HATIRLIYORUM CANIM YA KUSURA BAKMA 2011 TEMMUZ ANNELERİNİN DOĞUM HİKAYELERİ VARDI ONUNLA KARIŞTIRMIŞIM İSTERSEN SEN AC ARTIK BEBİŞİNDE GELDİ NASILSA BİYERDEN BAŞLASIN ARTIK SENDE TEMMUZ ANNESİ OL GİTSİN AYRILMAYALIM

bebişlerin hepsi doğunca başlığın adı değişecek zaten kızlar 2011 temmuz anneleri olcak

KANDİLİNİZ mubarek olsun kızlar eşim bugun oruc tutttu iftar hazırlıklığı yapcam çıkıyorum hayırlı akşamlar:KK8::KK8::KK8::KK56:

canım bi girip bi cıkıyorum simdi gordum mesajını
valla benim hiç agrım olmadı oyle ayılırken problemde
yaşamadım ki benim canım cok kıymetlidir en ufak biseyde
kıyamet koparırım o yuzden normale dayanamadım:KK1:
ama normal yapanları alnından operim valla keske herkes
yapabilse ama sezeryan oldugumada pişman degilim
bi 2 gun sutum gelmedi bebiş için uzuldum ac kaldı die
ama o da haloldu cok sukur dikişlerimde de bi problem
olmadı sadece ilk 2 gun yatakdan kalkarken sorun yaşadım
o kadar hast.yatagına alısıyorsun ayarlamalı eve gelince
aynı konfor olmadıgı için alışma süresince acıyor yatıp kalkınca
normal yapamam dersen sezeryanı tavsiye ederim canımcım
allah hayırlısını nasip etsin inş.:KK34:

canımm çok sağol içimi rahatlatttın gerçekten yaaa.... off bende tam kararsız oldum valla ikisindende korkuyorum ama yine sezeryan ağır basıyor

Selam güzel anneler diyeceğim ama serbulocum bi sen varsın sanırım...Selam güzel anne:KK71:Bu güzel gecede birbirimize dua edelim olur mu.Ben hepimiz için edeceğim..Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin sağlıkla...Onların acısını göstermesin hiçbirimize...Sen de bu gecenin hatrına kocanı affet canım..Ne kadar kızsak da Allah onlarsız bırakmasın bizi..Duanda beni de an...

Selam güzel anneler diyeceğim ama serbulocum bi sen varsın sanırım...Selam güzel anne:KK71:Bu güzel gecede birbirimize dua edelim olur mu.Ben hepimiz için edeceğim..Allah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin sağlıkla...Onların acısını göstermesin hiçbirimize...Sen de bu gecenin hatrına kocanı affet canım..Ne kadar kızsak da Allah onlarsız bırakmasın bizi..Duanda beni de an...

canım sağol sanada selam :) tamam canım bende hepimiz için dua edicem...facede dua listesine eklesene kendini canım ordada var listemiz...eşimi affetmeyi düşünmüyorum bi süre hatta şu anda ben yatak odasındayım o salonda ... bir kelime etmedik ..

canım sağol sanada selam :) tamam canım bende hepimiz için dua edicem...facede dua listesine eklesene kendini canım ordada var listemiz...eşimi affetmeyi düşünmüyorum bi süre hatta şu anda ben yatak odasındayım o salonda ... bir kelime etmedik ..

Gönderilerde dua listesini göremedim ben canım..Olsun burda görenler eder inşallah..Bu gecede küs kalmak hoş değil ama sen bilirsin canım..Bazı erkekler bunu zayıflık olarak görebiliyor eşinin huyunu bilmiyorum.Ben şimdi çıkıp namaz dua vs işine gireyim.Allah kabul eder inşallah..Çok ağlayasım vardı zaten bu gece dua eder eder ağlarım artık bahanem de hazır...:KK14::KK1:

Gönderilerde dua listesini göremedim ben canım..Olsun burda görenler eder inşallah..Bu gecede küs kalmak hoş değil ama sen bilirsin canım..Bazı erkekler bunu zayıflık olarak görebiliyor eşinin huyunu bilmiyorum.Ben şimdi çıkıp namaz dua vs işine gireyim.Allah kabul eder inşallah..Çok ağlayasım vardı zaten bu gece dua eder eder ağlarım artık bahanem de hazır...:KK14::KK1:

dediğin doğru tabiki hoş değil... ama sabah birbirimizi yedik haydi şimdi gel barışalım diyemem ki... ne olarak görürse görsün umrumda değil Allah onada akıl versin bu gece hürmetine..zayıflık elbette bende farkındayım ama güçlü halimde onu hiç çekmez herhalde:KK53: Allah kabul etswin ibadetlerini tatlım.. bende abdest alığp dua edeyim

iyi kandiller arkadaslar,rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin,bebeklerımızı sağlıklı sıhhatlı kucağımıza aldırsın inşşş..

dediğin doğru tabiki hoş değil... ama sabah birbirimizi yedik haydi şimdi gel barışalım diyemem ki... ne olarak görürse görsün umrumda değil Allah onada akıl versin bu gece hürmetine..zayıflık elbette bende farkındayım ama güçlü halimde onu hiç çekmez herhalde:KK53: Allah kabul etswin ibadetlerini tatlım.. bende abdest alığp dua edeyim
Allah razı olsun canım.:KK70:Allah hepimizin dualarını kabul etsin.Babamla tartışmıştım ben de kaç aydır konuşmuyodum.Mesaj attım dualarında kızını da unutma diye küs kalmayayım diye sırf.Annemlerle konuştum ama onunla konuşmak da gelmedi içimden ne bileyim Allah affetsin...bence sen de kocana kandil mesajı at sonuna da ekle bu gece küslüğe ara verelim yarın devam ederiz diye aklı başına gelir belki...:KK19::KK1:
iyi kandiller arkadaslar,rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin,bebeklerımızı sağlıklı sıhhatlı kucağımıza aldırsın inşşş..

Amin canım Allah razı olsun...Hayırlı kandiller sana da...:KK71:

Son düzenleme:
kızlar merhaaba bu akşam çok kasılmalarım oldu karnımda ama şuan durdu

sabahaa kadar bişiler olurmubilemiyorum

son 10 günüm kaldı

doktor bugun bana normal istiyosan bol bol yürümelisin , sabahları yarım saat tempolu akşamları bir saat yürü dedi
bunu duyan ben her akşam penguen gibi yürüyeşe çıkıp 200 metre duraklayan ben 1.30saat tempolu yürüdüm bu akşam
tabanlarım ağrıyo ama pes etmek yok :KK53::KK53:

ne güzel yengeç burcu şirin bebekleriniz olucak:) aslında bebekler için burç yorumlarını da okumakta fayda olabilir yetiştirme biçimi açısından.

ben de az önce geldim yürümekten,yürümek neyse de şu wc problemi olmasa mecburen kısa kesiliyor yürüyüşler..

kızlar merhaaba bu akşam çok kasılmalarım oldu karnımda ama şuan durdu

sabahaa kadar bişiler olurmubilemiyorum

son 10 günüm kaldı

bende de oluyo kasılmalar ama geçio..bu haftayı da atlatırım die düşünüyorum..çünkü kasılmalarım düzensiz ve hafif oluyo..zaten açılmam da yok..bakalım cumaya doktora gidicem..sende açılma var mı ? pof işala çok bekletmez minnoşlar..beklemek çok sıkıcıı:26:

doktor bugun bana normal istiyosan bol bol yürümelisin , sabahları yarım saat tempolu akşamları bir saat yürü dedi
bunu duyan ben her akşam penguen gibi yürüyeşe çıkıp 200 metre duraklayan ben 1.30saat tempolu yürüdüm bu akşam
tabanlarım ağrıyo ama pes etmek yok :KK53::KK53:

banada öle dio hep bol bol yürü dio..sabahın sıcağında yürüyemiyorum da anca akşamları işte..ama wc problemi fena..fazla yürütmüo..:KK50:

ben de az önce geldim yürümekten,yürümek neyse de şu wc problemi olmasa mecburen kısa kesiliyor yürüyüşler..

bende yürüyüş arası wc molası verdim
wcye zor yetiştim :KK34:

bende de oluyo kasılmalar ama geçio..bu haftayı da atlatırım die düşünüyorum..çünkü kasılmalarım düzensiz ve hafif oluyo..zaten açılmam da yok..bakalım cumaya doktora gidicem..sende açılma var mı ? pof işala çok bekletmez minnoşlar..beklemek çok sıkıcıı:26:

benim daha 1 hafta oldu izine çıkalım o yüzden beklesin diyip duruyorum :emir_bebek:

bende yürüyüş arası wc molası verdim
wcye zor yetiştim :KK34:

benim daha 1 hafta oldu izine çıkalım o yüzden beklesin diyip duruyorum :emir_bebek:

poff ben beklesin diyemiorum hiüç...sıkıldım baya..gaz sancısını doum sancısı mı acep diorum:KK1: takıntılı oldum iice hehe:KK37: çatı oldun mu sen doktora yeni gitmişsinsn dee:44:

poff ben beklesin diyemiorum hiüç...sıkıldım baya..gaz sancısını doum sancısı mı acep diorum:KK1: takıntılı oldum iice hehe:KK37: çatı oldun mu sen doktora yeni gitmişsinsn dee:44:

kendi doktoruma gitmedim canım
yeni bir doktora muayne oldum
kendi doktoruma cumartesi gitmem gerekti ama gitmedim o yüzden bilmiyorum ne zaman yapıcak çatı muaynesini :44:

İyi geceler kızlar hepinize, keyifleriniz nasıl? :KK71:

Ya, bizim günlüğe özel mi yoksa her günlük mü bu kadar hızlı ilerliyor? Neresinden tutsam bilemedim valla, ne kaynanalara, ne doğum şekilerine yetişemedim, dalamadım muhabbete; bari dışardan el sallayayım dedim :KK52:

Hepinizin kandili mübarek olsun. Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eyleyip, nasip etsin inşallah :nazar:

Bu arada, eşine veya kaynanasına kızan arkadaşlar, çok zor ama lütfen sükuneti elden bırakmayalım. Hepimizin sinirleri iyice gerilmiş durumda, bir adım atsak bir kaşık suda fırtınalar koparabilecek kapasitedeyiz :KK53: Öyle durumlarda öfkemizi kusmak yerine odamıza çekilip sessiz sessiz ağlayalım. Hem her zaman haklı oluruz, hem de fırtına sonrası enkaz kaldırma çalışması yine bize kalmaz. :nazar: Ben bugün öyle yaptım mesela, gittim ağladım, ağladım. Eşim sonra geldi kaç saat gönlümü almaya çalıştı, normalde hiç naz çeken biri değildir, işe yaradı bende :KK64: Bir de, kimsenin maneviyatına karışamam, herkes kendi inandığı yolda yol alır. Ben sıkıntılı anlarımda, özellikle bu sıkıntımın kaynağı eşim veya kayınvalidemse " Rabbim senin rızan için susacağım, sabredeceğim. Sen sabrımı ver, rızanı kazanmayı nasip et. Nefsimize yenik düşürme..." diye teskin etmeye çalışırım kendimi ve inanın çok işe yarıyor, en azından öfkem yatıştığı için ben ve bebeğim böyle durumları en az hasarla atlatmış oluyoruz, karşı taraf da durup bi kendine bakma ihtiyacı hissediyor :KK71:

Bunları yazdım çünkü, ben de bunları başkalarından okuyup, hayatıma geçirdim. Belki birilerine faydası dokunur diye yazdım, lütfen öğüt vb. gibi algılanmasın, haddim de değil zaten. Tv'deki yaşam koçlarından neyimiz eksikmiş hem :KK60:

X