2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba temmuz anneleri,ben yola haziran annesi olarak başlamıştım(ki bugün doğurmalıydım)ama oğlum yerinden 1 hafta daha beklemek isteyince temmuz annesi olacağım inş:KK1:bundan sonra bende sizlerleyimmm.

hayırlı kandiller kızlar bebişleriniz için
allah bugun butun dualarınızı kabul etsin:KK34:

Meraba temmuz anneleri,ben yola haziran annesi olarak başlamıştım(ki bugün doğurmalıydım)ama oğlum yerinden 1 hafta daha beklemek isteyince temmuz annesi olacağım inş:KK1:bundan sonra bende sizlerleyimmm.

hoşgeldin fıstık.. bende normali beklersem muhtemelen ağustosta anneyim.. benim önderliğimde açılan kaynana dedikodusunun göbeğine düştün haberin ola:KK53:

hayırlı kandiller kızlar bebişleriniz için
allah bugun butun dualarınızı kabul etsin:KK34:

amin canım sağol sen nasılsın .. ağrı acı ne durumda pelinciğim... ya sezeryanı öneriyomusun arkadaşım

hoşgeldin kırkı gectinmi canım şimdi sen bide bir hafta bekleyeceğini doktorunmu söyledi

amin canım inşallah senin ve mert inde kandili mübarek olsun :KK4:

tesekkur ederiz teyzesi bu arada biz bebişler
için topik acacakmıyız yoksa burdan mı devam
edicez dogumlar bittikden sonra bebişleri buyu
turken de bi suru seyler danısıcaz birbirimize:KK34:

selam kızlar ben geldim:KK71:
kızım dönmüş :KK66: %85-90 normal doğum yapabillirsin dedi
%10 da olmadık şeylerin ihtimali sezeryan dedi
son haftaya kadar dikkat et tansiyon çok önemli dedi
bu dokt:KK66:or usg aletleri farklılığıdan dolayı kilosu az çıktı ama bunu dikkate alma dedi
kızım 52 cm çıktı
durmadan uzuyo bu kız yaws :44:
ayy bide köfte dudaklarını tombiş yanaklarını gördüm :KK66:
eşimin idaa sı tutucak galiba aynı ona benziyo :KK53:

tesekkur ederiz teyzesi bu arada biz bebişler
için topik acacakmıyız yoksa burdan mı devam
edicez dogumlar bittikden sonra bebişleri buyu
turken de bi suru seyler danısıcaz birbirimize:KK34:

evdefnaz açmıştı sanki yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama ordan yazısalım diye bi bak istersen canım

bu dokt:KK66:or usg aletleri farklılığıdan dolayı kilosu az çıktı ama bunu dikkate alma dedi
kızım 52 cm çıktı

maşallah meleğine canım benim doktorda haftalık kilo ölçümlerinin doğru olmayacağını söyledi ölçmemişti benim yavruşta köfte dudaktı ama acaba diyorum suyun içindenmi öyle görünüyolar bize neyse inş az kalsdı bekleyelim ve görelim inş.

çatı muayenesi yaptımı

kızım 52 cm çıktı

canım maşallah prensesimize... afferin annesini üzmeden döndü :nazar: normal yapmayı çok istiyordun gönlüne göre oldu bak ...

kızım 52 cm çıktı

ayy sağlıkla gelsin inşallahh..
hangi tarihlerde olabilirmiş?
birde çatıya mı baktıııı,benimde cuma kontrol korkiyorimm :KK43:

evdefnaz açmıştı sanki yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama ordan yazısalım diye bi bak istersen canım

maşallah meleğine canım benim doktorda haftalık kilo ölçümlerinin doğru olmayacağını söyledi ölçmemişti benim yavruşta köfte dudaktı ama acaba diyorum suyun içindenmi öyle görünüyolar bize neyse inş az kalsdı bekleyelim ve görelim inş.

çatı muayenesi yaptımı

saol fıstık
vala dediğin gibi sudan dolayıda olabillir ama eşim koca dudaklı benim
çatı yapmadı canım
kendi doktorumun yapmasını bekliycem

canım maşallah prensesimize... afferin annesini üzmeden döndü :nazar: normal yapmayı çok istiyordun gönlüne göre oldu bak ...

inşallah canım gönlüme göre olur
hepimizinkine 41 kere maşallah :nazar:

çatı muayenesi yaptımı

oyle mi konunun başlıgı ne acaba?

merhabalar anneler benim oğlum için normal veya sezeryan öle bişi demedi henüz dönmemiş bu tarihlerde dönmesimi lazım bilmiyorum..:KK59::KK59: sağlıklı olduğunu söyledi bu hafta sonu tekrar kontrolümüz var belki o zaman bişi söyler sadece kafa yapısı 15 gün ileriden gidiyormuş:KK1::KK1: sizler de de aynı sıkıntı var mı bilmiyorum benim oğlum çok hareket ediyor gerdiriyor...bazen uyutmuyor bile..

pelinciğim az öncede yazdım ama görmedin galiba nasılsın ? sezeryanı tavsiye ediyormusun ağrın acın çokmu ... canım diğer arkadaşlar belki işin ürkütücü boyutlarını duymak istemeyebilir bana özleden yazarmısın nasıl i süreç olduğunu

pelinciğim az öncede yazdım ama görmedin galiba nasılsın ? sezeryanı tavsiye ediyormusun ağrın acın çokmu ... canım diğer arkadaşlar belki işin ürkütücü boyutlarını duymak istemeyebilir bana özleden yazarmısın nasıl i süreç olduğunu

canım bi girip bi cıkıyorum simdi gordum mesajını
valla benim hiç agrım olmadı oyle ayılırken problemde
yaşamadım ki benim canım cok kıymetlidir en ufak biseyde
kıyamet koparırım o yuzden normale dayanamadım:KK1:
ama normal yapanları alnından operim valla keske herkes
yapabilse ama sezeryan oldugumada pişman degilim
bi 2 gun sutum gelmedi bebiş için uzuldum ac kaldı die
ama o da haloldu cok sukur dikişlerimde de bi problem
olmadı sadece ilk 2 gun yatakdan kalkarken sorun yaşadım
o kadar hast.yatagına alısıyorsun ayarlamalı eve gelince
aynı konfor olmadıgı için alışma süresince acıyor yatıp kalkınca
normal yapamam dersen sezeryanı tavsiye ederim canımcım
allah hayırlısını nasip etsin inş.:KK34:

herkese hayırlı kandiller fıstıklarr... kaynanalarınız amma şirretmiş ya :KK31:Allahtan benimki öyle değil... şükrettim valla.

hoşgeldin canım bi tane de bize transfer olsun di mi ama :KK1: bizim bebişler erkenci çıktı temmuzu beklemedi biçoğu... Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.

kızım 52 cm çıktı

maşallah fıstığa uzun boylu olacak.... benim bi arkadaşım var 59 cm doğmuş :KK1: annesi aldığım kıyafetleri üstünde görseniz gülerdiniz diyor, paçalar filan kısaymış :KK1: çok sevindim bu arada normal olacağına canım.

oyle mi konunun başlıgı ne acaba?

2011 temmuz anneleriydi galiba DİCEKTİMKİ YENİ,DEN BAKTIM YANLIŞ HATIRLIYORUM CANIM YA KUSURA BAKMA 2011 TEMMUZ ANNELERİNİN DOĞUM HİKAYELERİ VARDI ONUNLA KARIŞTIRMIŞIM İSTERSEN SEN AC ARTIK BEBİŞİNDE GELDİ NASILSA BİYERDEN BAŞLASIN ARTIK SENDE TEMMUZ ANNESİ OL GİTSİN AYRILMAYALIM

Son düzenleme:
X