Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar ben geldim
kızım dönmüş %85-90 normal doğum yapabillirsin dedi
%10 da olmadık şeylerin ihtimali sezeryan dedi
son haftaya kadar dikkat et tansiyon çok önemli dedi
bu doktor usg aletleri farklılığıdan dolayı kilosu az çıktı ama bunu dikkate alma dedi
kızım 52 cm çıktı
durmadan uzuyo bu kız yaws :44:
ayy bide köfte dudaklarını tombiş yanaklarını gördüm
eşimin idaa sı tutucak galiba aynı ona benziyo
günaydın fıstık anneler
günaydın kızlar... benimde sat a göre son 9 ama oğluşumun keyfi gayet yerinde.. dr.umda izinde zaten :)
slm sekerlerr herkesin kandili mübarek olsunn rabbim ne duanız varsa kabul etsin inşşş
bizde şimdi dr.dan geldik cuma yani 1 temmuzda sabah 7.30 da hastanede olucaz oglusuma kavuscam anı düşündükçe heyecandan bi hal oluyorum dualarınızı esirgmeyin bizden olurmu inşş hepimiz saglıcakla kuzularımızı kucagımıza alırız rabbim yar ve yardımcımız olsun inşşşş
hayırlı olsun doğum tarihiniz canım Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun bu arada bende 1 temmuzda cuma sabahı benimde sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek....aramızda sanırım 1 hafta var sta yani senin erken değilmi sezeryan için?
Meraba temmuz anneleri,ben yola haziran annesi olarak başlamıştım(ki bugün doğurmalıydım)ama oğlum yerinden 1 hafta daha beklemek isteyince temmuz annesi olacağım inşbundan sonra bende sizlerleyimmm.
hayırlı kandiller kızlar bebişleriniz için
allah bugun butun dualarınızı kabul etsin
selam kızlar ben geldim
kızım dönmüş %85-90 normal doğum yapabillirsin dedi
%10 da olmadık şeylerin ihtimali sezeryan dedi
son haftaya kadar dikkat et tansiyon çok önemli dedi
bu doktor usg aletleri farklılığıdan dolayı kilosu az çıktı ama bunu dikkate alma dedi
kızım 52 cm çıktı
durmadan uzuyo bu kız yaws :44:
ayy bide köfte dudaklarını tombiş yanaklarını gördüm
eşimin idaa sı tutucak galiba aynı ona benziyo
bende de oluyo kasılmalar ama geçio..bu haftayı da atlatırım die düşünüyorum..çünkü kasılmalarım düzensiz ve hafif oluyo..zaten açılmam da yok..bakalım cumaya doktora gidicem..sende açılma var mı ? pof işala çok bekletmez minnoşlar..beklemek çok sıkıcıı:26:
superisi sancı falan varmı nasıl durum
GÜNAYDIN KIZLAR... çok fena canım sıkkın akşam eşimle baya bi tartıştık çok fenaydı..bana babamın yanında hastahanede kaldığım için nöyle yapıyorsun değil mi diyo..ne alaka dedim ondan ondan surat sallıyorsun diyo bilmiyor ki karısı hamile biraz olsun ilgi alaka bekliyor..napıcam bilmiyorum kafam allah bullak..gece ağlmaktan gözlerim şişti gene o sırada kızım tekme atıyo ya daha da kötü oldum işallah ona bişey olmamıştır eşimi asla affetmem hala ana kuzusu herşeyde annesi bebeğim olmasa allah bilir belkide kalmam..çok moralim bozuk çok
gunaydın kızlarrr bende uyuyamayanlardanım ya yatak batıyo sanki uyku yok düşünceler geliyo iyisimi kalkayım daha iyi dedim kahvaltı hazırladım eşim sandviç aldı gitti işe yazık adama kahvaltıda hazırlamıyorum kendine yalnız yapmıyo
benim bebişinde öyle rahatı yerinde neyse iyi olsunda önemli değil gerisi bekleriz beklerizzzzannelik sabırı öğretiyor diye bir yazı okumuştum aynen öyle
günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkese
GÜNAYDIN KIZLAR... çok fena canım sıkkın akşam eşimle baya bi tartıştık çok fenaydı..bana babamın yanında hastahanede kaldığım için nöyle yapıyorsun değil mi diyo..ne alaka dedim ondan ondan surat sallıyorsun diyo bilmiyor ki karısı hamile biraz olsun ilgi alaka bekliyor..napıcam bilmiyorum kafam allah bullak..gece ağlmaktan gözlerim şişti gene o sırada kızım tekme atıyo ya daha da kötü oldum işallah ona bişey olmamıştır eşimi asla affetmem hala ana kuzusu herşeyde annesi bebeğim olmasa allah bilir belkide kalmam..çok moralim bozuk çok
söyledim söylemez olur muyum ne bi ilgi ne bi sevgi gösterin var dedim eğer istemiyorsan boşanabilirsin dedim o kadar ağladım duymadı döndü yattı son anda kalktı ee ben sevmeyi bilmem şudur da budur da sabahda başım ağrıyo senin yüzünden neymiş nasıl göstermiyormuşum deyip durdu sonumuz hiç iyi değil hiçgunaydın canım
bunu esine söyledinmi peki yani senden ilgi bekliyorum canım derdim bu dedinmi biliyosun anlamazlar imadan direk söylemk lazım herseyi
günaydın canım evet gece uykuzulukları kötü bende 4 temmuzda gidecem bir ay olacak görmeyeli bende kızımı kilosunu boyunu çok merak ediyorum
günaydın canım
günaydın canım söyleseydin hamile olunca ilgi bekleyememmi niye farklı taraftan bakıyorsun diye düşünememiştir belki ne bilim hayrlısıyla doğumumuzu yapalım o zaman daha değişeceklerdir canım sıkmamaya çalış kendini
su perisi cnm benimde bi haftadır mide bulantılarım oluyor ilk 3 ay vardı geçti diyordumki tekrar başladı sanırım.. az kaldı ama bu son zaman geçmiyor kızlar.. her hareketi her değişik tepkiyi ah şimdi oluyor başlıycak demeye başladım yaw :)