2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

uyuyabılen var mı aranızda???maksimum 3dakıkada bır sağa bır sola döndum uyuyamadım,ayaklarımı ateş basıyo mıdem yanıyo,allah şifa versin rahatlık versın bıran önce hepimize.

Bütün vücudum kabardı hapta kremde işe yaramıyor delircem kaşıntıdan kabarıklıktan her geçen gün yaYılıyor dr kan testi yaptı ciddi bir şey göremedi gebelik kolestzı dedi...Doğumdan sonra geçermi yavaş yavaş 2 hafta daha benle demek ki bu kaşıntılar Allah hiç birinize vermesin çok kötü uyuyamıyorum kaşınmaktan

selam kızlar ben geldim:KK71:
kızım dönmüş :KK66: %85-90 normal doğum yapabillirsin dedi
%10 da olmadık şeylerin ihtimali sezeryan dedi
son haftaya kadar dikkat et tansiyon çok önemli dedi
bu dokt:KK66:or usg aletleri farklılığıdan dolayı kilosu az çıktı ama bunu dikkate alma dedi
kızım 52 cm çıktı
durmadan uzuyo bu kız yaws :44:
ayy bide köfte dudaklarını tombiş yanaklarını gördüm :KK66:
eşimin idaa sı tutucak galiba aynı ona benziyo :KK53:

hadi gözün aydın canım inşallah istediğin şekilde yaparsın doğumunu

günaydın kızlar... benimde sat a göre son 9 ama oğluşumun keyfi gayet yerinde.. dr.umda izinde zaten :)

günaydın fıstık anneler :KK49:

günaydın kızlar... benimde sat a göre son 9 ama oğluşumun keyfi gayet yerinde.. dr.umda izinde zaten :)

gunaydın kızlarrr bende uyuyamayanlardanım ya yatak batıyo sanki uyku yok düşünceler geliyo iyisimi kalkayım daha iyi dedim kahvaltı hazırladım eşim sandviç aldı gitti işe yazık adama kahvaltıda hazırlamıyorum kendine yalnız yapmıyo

benim bebişinde öyle rahatı yerinde neyse iyi olsunda önemli değil gerisi bekleriz beklerizzzz:KK9::KK9::KK9:annelik sabırı öğretiyor diye bir yazı okumuştum aynen öyle :KK36:

GÜNAYDIN KIZLAR... çok fena canım sıkkın akşam eşimle baya bi tartıştık çok fenaydı..bana babamın yanında hastahanede kaldığım için nöyle yapıyorsun değil mi diyo..ne alaka dedim ondan ondan surat sallıyorsun diyo bilmiyor ki karısı hamile biraz olsun ilgi alaka bekliyor..napıcam bilmiyorum kafam allah bullak..gece ağlmaktan gözlerim şişti gene o sırada kızım tekme atıyo ya daha da kötü oldum işallah ona bişey olmamıştır eşimi asla affetmem hala ana kuzusu herşeyde annesi bebeğim olmasa allah bilir belkide kalmam..çok moralim bozuk çok:KK14::KK14::KK14::KK14:

slm sekerlerr herkesin kandili mübarek olsunn rabbim ne duanız varsa kabul etsin inşşş :KK16: :KK16:
bizde şimdi dr.dan geldik cuma yani 1 temmuzda sabah 7.30 da hastanede olucaz oglusuma kavuscam anı düşündükçe heyecandan bi hal oluyorum dualarınızı esirgmeyin bizden olurmu inşş hepimiz saglıcakla kuzularımızı kucagımıza alırız rabbim yar ve yardımcımız olsun inşşşş :nazar: :emir_bebek: :KK19: :KK19: :KK19:

Gözün aydın canım ne güzedl az kalmış. Bu arada inşallah yaşadığın sıkıntılar da doğüumla birlikte gider. Geçmiş olsun

hayırlı olsun doğum tarihiniz canım Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun bu arada bende 1 temmuzda cuma sabahı benimde sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek....aramızda sanırım 1 hafta var sta yani senin erken değilmi sezeryan için?

Canım seninde gözün aydın.

İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Meraba temmuz anneleri,ben yola haziran annesi olarak başlamıştım(ki bugün doğurmalıydım)ama oğlum yerinden 1 hafta daha beklemek isteyince temmuz annesi olacağım inş:KK1:bundan sonra bende sizlerleyimmm.

Hoş geldin canım beklemedeyim. Kaç hafta kaç gün senin gebelik

hayırlı kandiller kızlar bebişleriniz için
allah bugun butun dualarınızı kabul etsin:KK34:

Senin ve ailenin de kandili mübarek olsun canım

selam kızlar ben geldim:KK71:
kızım dönmüş :KK66: %85-90 normal doğum yapabillirsin dedi
%10 da olmadık şeylerin ihtimali sezeryan dedi
son haftaya kadar dikkat et tansiyon çok önemli dedi
bu dokt:KK66:or usg aletleri farklılığıdan dolayı kilosu az çıktı ama bunu dikkate alma dedi
kızım 52 cm çıktı
durmadan uzuyo bu kız yaws :44:
ayy bide köfte dudaklarını tombiş yanaklarını gördüm :KK66:
eşimin idaa sı tutucak galiba aynı ona benziyo :KK53:

Maaşallah kızına annesini üzmedi inşallah gönlüne görfe olurda normal doğum yaparsın.
Benim fıstıkta son kontrolde 54cm.di kısa paçaları bende giydireceğim herhalde:)

bende de oluyo kasılmalar ama geçio..bu haftayı da atlatırım die düşünüyorum..çünkü kasılmalarım düzensiz ve hafif oluyo..zaten açılmam da yok..bakalım cumaya doktora gidicem..sende açılma var mı ? pof işala çok bekletmez minnoşlar..beklemek çok sıkıcıı:26:

Canım sonuna kadar katılıyorum beklemek çok sıkıcı artık

superisi sancı falan varmı nasıl durum

Günaydın mirabelle
Yok canım hiçbirşey yok arada kasılmayla sancı oluyor ama geçiyor bir düzen yok yani.
Bağırsaklarım fazla çalışıyor son 1 haftadır. Kalktığımdan beri de midem bulanıyor kahvaltımı yarıda bıraktım. Doğum yaklaşmasıyla alakası varmı acaba. Herşey e pinpirikli oldum valla. Şuan nasıl bir karın ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum anlatamam

Geçmişi okuyup cevap yazmaktan selam veremedim.

Bir türlü doğmak bilmeyen kızım ve ben sevgi ve saygıyla selamlıyoruz sizleri
Gününüz aydın olsun güzel anneler.

GÜNAYDIN KIZLAR... çok fena canım sıkkın akşam eşimle baya bi tartıştık çok fenaydı..bana babamın yanında hastahanede kaldığım için nöyle yapıyorsun değil mi diyo..ne alaka dedim ondan ondan surat sallıyorsun diyo bilmiyor ki karısı hamile biraz olsun ilgi alaka bekliyor..napıcam bilmiyorum kafam allah bullak..gece ağlmaktan gözlerim şişti gene o sırada kızım tekme atıyo ya daha da kötü oldum işallah ona bişey olmamıştır eşimi asla affetmem hala ana kuzusu herşeyde annesi bebeğim olmasa allah bilir belkide kalmam..çok moralim bozuk çok:KK14::KK14::KK14::KK14:

gunaydın canım
bunu esine söyledinmi peki yani senden ilgi bekliyorum canım derdim bu dedinmi biliyosun anlamazlar imadan direk söylemk lazım herseyi

gunaydın kızlarrr bende uyuyamayanlardanım ya yatak batıyo sanki uyku yok düşünceler geliyo iyisimi kalkayım daha iyi dedim kahvaltı hazırladım eşim sandviç aldı gitti işe yazık adama kahvaltıda hazırlamıyorum kendine yalnız yapmıyo

benim bebişinde öyle rahatı yerinde neyse iyi olsunda önemli değil gerisi bekleriz beklerizzzz:KK9::KK9::KK9:annelik sabırı öğretiyor diye bir yazı okumuştum aynen öyle :KK36:

günaydın canım evet gece uykuzulukları kötü :KK31: bende 4 temmuzda gidecem bir ay olacak görmeyeli bende kızımı kilosunu boyunu çok merak ediyorum :KK69:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkese :KK71: :KK71:

günaydın canım :KK71:

günaydın canım söyleseydin hamile olunca ilgi bekleyememmi niye farklı taraftan bakıyorsun diye düşünememiştir belki ne bilim hayrlısıyla doğumumuzu yapalım o zaman daha değişeceklerdir canım sıkmamaya çalış kendini :KK19:

su perisi cnm benimde bi haftadır mide bulantılarım oluyor ilk 3 ay vardı geçti diyordumki tekrar başladı sanırım.. az kaldı ama bu son zaman geçmiyor kızlar.. her hareketi her değişik tepkiyi ah şimdi oluyor başlıycak demeye başladım yaw :)

gunaydın canım
bunu esine söyledinmi peki yani senden ilgi bekliyorum canım derdim bu dedinmi biliyosun anlamazlar imadan direk söylemk lazım herseyi
söyledim söylemez olur muyum ne bi ilgi ne bi sevgi gösterin var dedim eğer istemiyorsan boşanabilirsin dedim o kadar ağladım duymadı döndü yattı son anda kalktı ee ben sevmeyi bilmem şudur da budur da sabahda başım ağrıyo senin yüzünden neymiş nasıl göstermiyormuşum deyip durdu sonumuz hiç iyi değil hiç
günaydın canım evet gece uykuzulukları kötü :KK31: bende 4 temmuzda gidecem bir ay olacak görmeyeli bende kızımı kilosunu boyunu çok merak ediyorum :KK69:

günaydın canım :KK71:

günaydın canım söyleseydin hamile olunca ilgi bekleyememmi niye farklı taraftan bakıyorsun diye düşünememiştir belki ne bilim hayrlısıyla doğumumuzu yapalım o zaman daha değişeceklerdir canım sıkmamaya çalış kendini :KK19:

özlemcim bıktım valla bebek doğunca daha kötü olucak buna eminim kaynanam bizde olucak çünkü 1 gün boyunca aramadı beni evde nasıl yattım bilmedi dünn dedim merak bile etmedin dedim susuyo...nasıl edicem napıcam bilmiyorum işten çıktım ama evde boğuluyorum gelmezsem de bebek odam hazır düzmeye elim gitmiyo canımın sıkkınlığından:KK14::KK14::KK14:

Canım erkekler bazen gerçekten kalın kafalı olabiliyorlar.
Ben ilgi bekliyorum diye açıkca söylemeden kendileri düşünemiyorlar
Hem doğunca bizim üzerimizde azıcık ilgileri varsa o da gidecek haberiniz olsun s
Son günlerimiz bunlar naz yapabileceğimiz
Çünkü sonra doğumu yapmış işimizi bitirmişiz gibi tüm ilgi güğzel bebeklerimizde olacak
Kendimizi bir kenarda hissedeceğiz haberiniz olsun deömedi demeyin.
Açık açık konuş eşinle imada bulunma bence çünkü imalardan anlayamıyorlar

su perisi cnm benimde bi haftadır mide bulantılarım oluyor ilk 3 ay vardı geçti diyordumki tekrar başladı sanırım.. az kaldı ama bu son zaman geçmiyor kızlar.. her hareketi her değişik tepkiyi ah şimdi oluyor başlıycak demeye başladım yaw :)

Benim de başta bulantılarım olmuştu.
Senin ne kadar kaldı doğuma benim kuzu dr. umun hesabına göre doldurdu gününü naz yapıyor

X