2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim üzülme bu kadar gerçekten bebekleri etkiliyor böyle durumlar
benim eşim dalga geçiyor sinir yapıp durma bebeğin saçları dik olacak diyor birde neymiş erkek olsa saçlar dik havalı olurmuş ama kız nasıl uğraşıcakmış dik saçla :KK1:
sen kendine konsantre ol gerisini boşver
benim kaynanada burdaydı , geldi camları felan sildi ama bir kaç gün sonra baktım olucak gibi değil her sabah 8 de kapımda zaten geceleri uyuyamıyorum
bana dedi ben memlekete gitsem doğunca gelsem olur?
hemen kabul ettim vala
varlıkları dert yoklukları dert boşver gitsin üzme bu kadar kendini
kızını saçlarını düşün :KK37:

canım sağol güldürdün beni:KK1: içinizde en dik saçlı benim kız olacak bu gidişle ayy bide hem kıvırcık hem dik olurmuş bonus :KK53: canım lafa gelince takma boşver diyorsun ama içine söz geçmiyo işte... Alıp başlarını köye yerleşseler de görüşmesek ancak pozaman huzurum olur belki... yoruldum artık gerçekten çok yoruldum

kızlar bu gene miraç kandiliymiş

Allah bu gecenin hürmetine hepimizin ailesine sağlık sıhhat huzur hayırlı evlatlar versin inşallah.....

canım sağol güldürdün beni:KK1: içinizde en dik saçlı benim kız olacak bu gidişle ayy bide hem kıvırcık hem dik olurmuş bonus :KK53: canım lafa gelince takma boşver diyorsun ama içine söz geçmiyo işte... Alıp başlarını köye yerleşseler de görüşmesek ancak pozaman huzurum olur belki... yoruldum artık gerçekten çok yoruldum

bonisimo elif diyecekler kızına :KK37:
vala yaa gitseler gelmeseler
insan nasılsa başının çaresine bakabiliyo eli ayağı tutuktan sonra :97:

İyi bakın göbüşlere ben bugün için yeni bir doktordan randevu aldım hazırlanayımda gideyim bakalım o ne diyecek:44:

Kızlar dik saç mevzuna çok güldüm aman gitsin kaynanalar olmasın üzmeyin kendinizi benim kız kesin kel doğar babasına kızıp saçını başını yolmuştur kesin...En güzeli takmamak lohusalık bitsin sonra takarız biriktiriyorum ben gücüm kuvvetim yerine gelsin diye

eskilerle şimdiki şartlar karşılaştıracak olsa oooo saçmalığına bak :KK35: yani annen haklı burda orta yolu bulması gereken eşin

ya eşler orta yolu bulamıolar malsef..benm de kaynanam hiç gelmedi hamilelik boyunca..ben iki büklüm bütün işlerimi kendim yaptım..sormadı bile bişeye ihtiyacın var mı diye..insan bi yarım ağız sorar yani..geçen gün annemle kardeşim geldi..onlar gelince kalktı kaynanam da geldi..oturdu öle vala hiçbişi yapmadı kadın..biz o kadar yemek yaptık evi temizledik halıları yıkadık o hiç bişeye el bile sürmedi..bi de oturduk ona hizmet ettik..şaşırdım yani bu kadar da olmazz..allahtan gitti bikaç gün kalıp..nese ben de bundan sora ona gidince bi tabağı bile kaldırmıcam hayret bişey..
eşim de tozz kondurmuo hala ona sorsan yok öle bişey..ben de hiç bişey demedim annen şöle böle diye.ağzımı bile açmadım napim..onun yüzünden huzurumuzu bozucam yani..ama bundan sonra ben de hareketlerimi ona göre ayarlıcam ona göre muamele yapıcam..eşler toz kondurmaz orta yolu bulamazlar kısaca..ben de bişi demicem zamanında çok kawga ettik bu yüzden..:KK50:

ya eşler orta yolu bulamıolar malsef..benm de kaynanam hiç gelmedi hamilelik boyunca..ben iki büklüm bütün işlerimi kendim yaptım..sormadı bile bişeye ihtiyacın var mı diye..insan bi yarım ağız sorar yani..geçen gün annemle kardeşim geldi..onlar gelince kalktı kaynanam da geldi..oturdu öle vala hiçbişi yapmadı kadın..biz o kadar yemek yaptık evi temizledik halıları yıkadık o hiç bişeye el bile sürmedi..bi de oturduk ona hizmet ettik..şaşırdım yani bu kadar da olmazz..allahtan gitti bikaç gün kalıp..nese ben de bundan sora ona gidince bi tabağı bile kaldırmıcam hayret bişey..
eşim de tozz kondurmuo hala ona sorsan yok öle bişey..ben de hiç bişey demedim annen şöle böle diye.ağzımı bile açmadım napim..onun yüzünden huzurumuzu bozucam yani..ama bundan sonra ben de hareketlerimi ona göre ayarlıcam ona göre muamele yapıcam..eşler toz kondurmaz orta yolu bulamazlar kısaca..ben de bişi demicem zamanında çok kawga ettik bu yüzden..:KK50:

off canım demekki herkezin başında bu musibet en güzelini yapıyorsun takmayıp sölemeyip... ben söledimde noldu surat çekicem şimdi günlerce stres sıkıntı başka bişey yok...

hepsi aynı o zaman bide bizim kültürümüzde gelin kaynanaya hizmet eder saplantısı varya acaba ölemi düşünüolar o gelin hamile olsun ne olursa olsun yapsın yapacak die yoksa çözülmüoki bunlar anlamak zor gerçekten allah ıslah etsin :KK36:

Kızlar dik saç mevzuna çok güldüm aman gitsin kaynanalar olmasın üzmeyin kendinizi benim kız kesin kel doğar babasına kızıp saçını başını yolmuştur kesin...En güzeli takmamak lohusalık bitsin sonra takarız biriktiriyorum ben gücüm kuvvetim yerine gelsin diye

canım seninde durumun bi başka işte... kimseninki kimseyi tutmuyo... ama kocasından memnun olanda yok gibi bişey nerdeyse....inşallah tez zamanda aklı başına gelir hepsinin...

off canım demekki herkezin başında bu musibet en güzelini yapıyorsun takmayıp sölemeyip... ben söledimde noldu surat çekicem şimdi günlerce stres sıkıntı başka bişey yok...

ya bizde öle kawga edioduk sora surat çekiodum aynen..benm de moralim bozuluo bu sefer bende surat ediorum..günlerce sürüo...boş yere stres..şimdi bişey demedim hiç napimm ama yeri gelicek dayanamayıp sölicem bişiler yine...

bonisimo elif diyecekler kızına :KK37:
vala yaa gitseler gelmeseler
insan nasılsa başının çaresine bakabiliyo eli ayağı tutuktan sonra :97:

İyi bakın göbüşlere ben bugün için yeni bir doktordan randevu aldım hazırlanayımda gideyim bakalım o ne diyecek:44:

dönmüş der inşallah canım bizede haber et gelince :KK34:

canım seninde durumun bi başka işte... kimseninki kimseyi tutmuyo... ama kocasından memnun olanda yok gibi bişey nerdeyse....inşallah tez zamanda aklı başına gelir hepsinin...

Valla tutmuyor ama herkesi kaynana geriyor beni eşim geriyor...Takmıyorum artık bebeğimin yüzünü gördüm ya ultrason da benim içimde değerli bir mücevher var ve benim sadece elimden de alamaz o kendi derdine yansın ben toparlayım kendimi o artık etkisiz eleman hayatımda....

slm kızlar moralim son derece bozuk kayınvaldem geldi az önce doğumdan bahsettik biraz ben normal istiorm çok,,,demez mi sen çok nazlısın normal doğuramazsın kan beynime sıçradı resmen nerem nazlı dedim ya yok işte şöyle böyle toparlamaya çalıştı kızdıımı anlayınca o an öyle içten dua ettim ki Allahım normal doğum nasipet diye ama dencek lafmı ya,,,,,,,,,,,,,,,canımı sıktı resmen,,,,,,,,,,,,,,,,

slm kızlar moralim son derece bozuk kayınvaldem geldi az önce doğumdan bahsettik biraz ben normal istiorm çok,,,demez mi sen çok nazlısın normal doğuramazsın kan beynime sıçradı resmen nerem nazlı dedim ya yok işte şöyle böyle toparlamaya çalıştı kızdıımı anlayınca o an öyle içten dua ettim ki Allahım normal doğum nasipet diye ama dencek lafmı ya,,,,,,,,,,,,,,,canımı sıktı resmen,,,,,,,,,,,,,,,,

kız ilahi sen ne olcak dese nazlıyım de cık kendini üzüyon boşu boşuna bunu arkadaşın söylese böyle alınmazdın emin ol bana neler der arkadaşlarım adı kaynana diye kızmayalım ya :KK36:bebişlerimiz üzülmesin psikolojileri etkilenir

slm sekerlerr herkesin kandili mübarek olsunn rabbim ne duanız varsa kabul etsin inşşş :KK16: :KK16:
bizde şimdi dr.dan geldik cuma yani 1 temmuzda sabah 7.30 da hastanede olucaz oglusuma kavuscam anı düşündükçe heyecandan bi hal oluyorum dualarınızı esirgmeyin bizden olurmu inşş hepimiz saglıcakla kuzularımızı kucagımıza alırız rabbim yar ve yardımcımız olsun inşşşş :nazar: :emir_bebek: :KK19: :KK19: :KK19:

slm sekerlerr herkesin kandili mübarek olsunn rabbim ne duanız varsa kabul etsin inşşş :KK16: :KK16:
bizde şimdi dr.dan geldik cuma yani 1 temmuzda sabah 7.30 da hastanede olucaz oglusuma kavuscam anı düşündükçe heyecandan bi hal oluyorum dualarınızı esirgmeyin bizden olurmu inşş hepimiz saglıcakla kuzularımızı kucagımıza alırız rabbim yar ve yardımcımız olsun inşşşş :nazar: :emir_bebek: :KK19: :KK19: :KK19:

hayırlı olsun doğum tarihiniz canım Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun bu arada bende 1 temmuzda cuma sabahı benimde sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek....aramızda sanırım 1 hafta var sta yani senin erken değilmi sezeryan için?

hayırlı olsun doğum tarihiniz canım Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun bu arada bende 1 temmuzda cuma sabahı benimde sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek....aramızda sanırım 1 hafta var sta yani senin erken değilmi sezeryan için?

çok soal canım benimde bi hafta öndeymiş zaten canım bide biliyomusunuz bilmiom ama ben ikidir kıl dönmesinden ameliyat oldum çok kötü günler geciriyorum bebişime zarar olucak artık okadar ilaç vuruluyo alıyorum bide üstüne acı cekiyorum geceler sabah olmuyo çok şükür kuzumun kilosu felan yerinde bi sorunumuz yok dr bey bugün için cagırmıştı nst.me felanda baktı tamam melike hanım 1 temmuzda alıyoruz bebişini dedi eşimde ikimizde rahatladık bi nevi mecbur kaldık yani herkese hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim inş :nazar: :emir_bebek: :KK16:

Son düzenleme:
çok soal canım benimde bi hafta öndeymiş zaten canım bide biliyomusunuz bilmiom ama ben ikidir kıl dönmesinden ameliyat oldum çok körtü günelr geciriyorum bebişime zarar olucak artık okadar ilaç vuruluyo alıyorum bide üstüne acı cekiyorum geceler sabah olmuyo çok şükür kuzumun kilosu felna yerinde bi sorunumuz yok dr bey bugün için cagırmıştı nstçme felanda baktı tamam melike hanım 1 temmuzda alıyoruz bebişini dedi eşimde ikimizde rahatladık bi nevi mecbur kaldık yani herkese hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim inş :nazar: :emir_bebek: :KK16:

çok geçmiş olsun canım inşallah tüm sıkıntılarında doğumla birlikte biter hayırlı doğumlar diliyorum sanada canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun

:KK47::KK47: mikropluk olsun işte yüreklendirip yaparsın tabi inşallah dese olmaz ozaman illa laf sokacak surat görecek:KK47::KK47:

oo süper hadi bakalım canım Allah sağlıkla kavuştursun seni oğluşuna

X