Selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım?
Ben burada ne okursam o belirtileri yaşamaya başlıyorum sanki. Mesela uykusuzluk sorunum yoktu, burada okuyorum uyuyamayanları, izne ayrıldığımdan beri son günlerde geceleri uykusuzluk problemi yaşıyorum. Kaşıntım yoktu, kaşınanları okudum ertesi gün hafif hafif kaşınmaya başladım. Ne olur kimse doğum sancılarını yazmasın, onu da yaşayıp, hazırlıklarım bitmeden hastane yolcusu olmak istemiyorum
Bir de son aylarda hızla kilo alınır söylentisi mevsime göre değişiyor sanırım. Ben son 8 haftadır aynı kilodayım. Sizde durumlar nasıl?
Rahatsız olanlar arkadaşlara da acil şifalar diliyorum, aman dikkat
açılmış sütleri 2 günde tüketmek lazım ama bu aralar canım süt müt istemiyor artık..biran önce çıkar ye zararı olmaz canım..
Bende aynı durumdayım doğurmadan geçmezmiş gunde 3 kere kese yapıyorum delircem yoksa 1 krem verdi gunde 1 kere imiş kaşındıkça suruyoum ben her yerim kabardı sanki sivri ısırmış gibi ılk sıvrı ısırdı sandım ayak bıleklerimden başladı çunku sımdı her yerimde
Selam kızlar, herkesin keyfi yerindedir umarım?
Ben burada ne okursam o belirtileri yaşamaya başlıyorum sanki. Mesela uykusuzluk sorunum yoktu, burada okuyorum uyuyamayanları, izne ayrıldığımdan beri son günlerde geceleri uykusuzluk problemi yaşıyorum. Kaşıntım yoktu, kaşınanları okudum ertesi gün hafif hafif kaşınmaya başladım. Ne olur kimse doğum sancılarını yazmasın, onu da yaşayıp, hazırlıklarım bitmeden hastane yolcusu olmak istemiyorum
Bir de son aylarda hızla kilo alınır söylentisi mevsime göre değişiyor sanırım. Ben son 8 haftadır aynı kilodayım. Sizde durumlar nasıl?
Rahatsız olanlar arkadaşlara da acil şifalar diliyorum, aman dikkat
merhaba kızlar sizlere bişe sorcam ben 35 haftalık hamileyim gebelik alarjisi oldum.bu hastalığı içinizden geçiren veya duyan oldumu vücüdumun heryeri kızarık bir şekilde ve devamlı kaşınıyo doktorlara gittim melhem iyne ilaç kullandım ama bir faydasını bulamadım bilen varsa biraz bilgilendirse ii olur saolun
öncelikle kremi kullandığın zaman sende iyileşme oldumu azda olsa.ve kremin ismini öğrenebilirmiyim.geçmiş olsun çok zor ya
valla ben 2 haftada nerdeyse 1 kilo alıyorum,almayanlara da öyle imreniyorum ki.
Kaşıntı bende de çok yoğundu,el ve ayaklarda ama son 2 haftadır sadece geceleri var Allaha çok şükür.İnsana bütün her şeyi unutturacak bir dert haline geliyor.resmen işkence.
Dün seda bi krem söylemişti ,excipiol lipo diye,geçiriyor dedi.Benim devam ederse onu almayı düşünüyorum.
bende aynı kilodayım 2 aydır 1 kilo almışım...Kaşıntı fena ama sancım hiç olmadı ya da ben anlamadım...Doğuranlar var okuma sen doğururursun yoksa sabaha:d
ben geçen hafta 2 kilo almışım tam 7 gündee
görende sanır bu marketi yiyo
Çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar...
Farklı Yaklaşımlar Farklı Sonuçlar
Dr. Ruskin, Amerikan Tıp Birliği dergisinde yayınlanan aşağıdaki yazısında, gülünç bir yanlış anlamanın kişide nasıl tümüyle farklı bir yaklaşım duygusu oluşturabileceğini anlatmaktadır.
Dr. Paul Ruskin, öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik belirtilerini öğretirken onlara şu olayı okudu:
Hasta ne konuşuyor, ne de söylenenleri anlıyor. Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor. Zaman, yer ya da kişi kavramı yok. Yalnız, nasıl oluyorsa, kendi adı söylendiğin de tepki veriyor.
Son altı aydır onun yanındayım, ne görünüşü için bir çaba harcıyor ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor. Onu hep başkaları besliyor, yıkıyor ve giydiriyor. Dişleri yok, yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor. Gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde.
Yürümüyor. Uykusu sürekli düzensiz. Gece yarısı uyanıp çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor.
Çoğu zaman mutlu ve sevecen, fakat bazen ortada bir neden yokken sinirleniyor. Bir gelip onu yatıştırana dek de feryat Figen bağırıyor.
Bu olayı okuduktan sonra, Ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımına üstlenmek isteyip istemediklerini sordu.
Öğrenciler bunu yapamayacaklarının söylediler. Ruskin, kendisinin bunun büyük bir zevkle yaptığını ve onlarında yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırdılar.
Daha sonra Ruskin hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başladı.
fotoğraftaki, doktorun altı aylıklı kızıydı.
Ben de başlarda çok hızlı kilo aldım, son aylardan korkuyordum o yüzden iyice alırım diye ama durdu nedense. Sanırım sıcaklar etkiledi. Gerçi alınan bu kilolar bize bol süt, enerji olarak geri dönecekmiş ama insan eski hallerini özlemeden edemiyor.
Hele ayakta dururken ayaklarımı görememek çok acı
Bence de, ne okursam ertesi gün bende de beliriveriyo çünkü, okumayayım ben kimseyi en iyisi
Sen de benim gibisin demek ki, aşırı terlemem var bu aralar bir de, sürekli ıslağım. Sende de var mı? Kaşıntın için önerebileceğim tek şey vücudunu kuru tut, bir de giydiklerin pamuklu olsun. Sentetik kıyafetler de iyice arttırır. Geçmiş olsun
Vvuslat, paylaşımın için teşekkürler, çok güzel bi hikayeydi
esrraa gunaydın maşşallahh neyle besledınn cocuguu :26:
bu arada dıkkatımı cektıı 12.06.2010 senın dugun tarıhın falan mı benımkı o tarıhte
bizimde 12 06 2005 düğün tarihimiz sizler daha çok yeniymişsiniz yaaslm cnm vala ne yaradıda tosuncuk oldu bilemiyorum özel olarak bişey yapmadım anneanne tarafına çekmiş oğluşum ablam ve bende toplu doğmuşuz
evet cnm düğün tarihim 1 seneyi devirdik senin bebiş kaç haftalık
saat 4.46 ve hala uyuyamadım. Allah rızası için biri şu kaşıntıya çare sölesin(( hart har bacaklarım kolarım kaşınıoo
günaydın güzel anneler nasılsınız.
İki gündür uğrayamadım neler yaptınız. Biz cuma doktora gittik birazdan yazacağım dr. umla görüştüklerimi.
Ben yokken dün falan doğum yapan oldumu