merhaba annişler
akşam hiç uyutmadı benim kız içerde ne varsa kıpır kıpır dönd durdu
sabaha karşı 5 gibi uyumuşum şimdi uyandım vala
bakıyorumda hemen hemen hepinizinkide rahatsız etmiş uyutmamış :44:
bende topluu dogmusum valla 5 kılocukk,ama gec dogmusum benım sezeryan 38de olunca benden kucuk olacak tabııı:26:buu arada benımde dugun tarıhlerımız aynıymışş canımslm cnm vala ne yaradıda tosuncuk oldu bilemiyorum özel olarak bişey yapmadım anneanne tarafına çekmiş oğluşum ablam ve bende toplu doğmuşuz
evet cnm düğün tarihim 1 seneyi devirdik senin bebiş kaç haftalık
bence para tuzagıı ,pıyasayaa aldanmaa(madddı durumun el verıyorsaa tabıı ııcnde kalmasın heveslerın de)önden dugmelıı bısı al her zaman gıyebılecegınn kısa kollu sabhlıklı ben gecelık sevmem kuzenımınkını aldımm kendıme pıjama aldımmben hala geceliğimi alamadım ya(,var mı fıkrı olan arkadaslar???
senınkı geçmıs baya ben carsamba tekrr gıdıcem son kontrol artıkk ,sabah gene,ben 5ıne kadar beklıycem normal yoksa o gun sezeryan ,o yuzden senden once gelebılır haklısınbenimkide akşam 4.5 gibiydi canım sen benden önce kavuşcan bebişine ozaman benimkinin gelesi yokta
merhaba annişler
akşam hiç uyutmadı benim kız içerde ne varsa kıpır kıpır dönd durdu
sabaha karşı 5 gibi uyumuşum şimdi uyandım vala
bakıyorumda hemen hemen hepinizinkide rahatsız etmiş uyutmamış :44:
Merhaba annişler...
karın ağrısından ölüyorum bütün gece wc dwydim afedersiniz cırcır olmuşum..
neden oldu anlamadım ama galiba sütten ...
napmam lazım acaba..geçmedi bi türlü..patates haşlasam yesem diyorum..
sizde ne var ne yok..
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Dün gece gene kaç defa tuvalate kalktım. Sırtım, belim ağrıdı, hava sıcaktı derken uykum çok kalitesizdi. Şimdi de tek gözüm açık, teki kapalı ortalıkta dolaşıyorum.
ladyy sen agırlaşmadın mı ya bu vakıtten sonra hazırlık yapcaksın maşallah sana,ben gun içinde biraz ayakta kaldımmı sabah topuklarımın üzerine basamıyorum,allah yardımcın olsun...
maş. tosuncuk bebiş...slm tontişler nasılsınız bebişler iyidir inş doğum yapanların bebişlerini allah analı babalı büyütsün
bizde perşembe günü gittik dr 3.840 çıktı kilosu şimdilik normal doğum olarak gözüküyo egemen paşada gece korkuttu beni bugün hastaneye gidicez galiba dedim kasıklarım bayabi ağrıdı hiç öyle olmamıştı yerleri daralmaya başladı artık çıkmak istiyolar
üşüttün belki de..ben de gçen cereyanda kaldım hep çıplak ayakla filan dolaştım..cırcır olmuştum..demli çay iç iyi gelir cırcıra..yoğurt yada patates haşlayıp yiyebilirsin..
maş. tosuncuk bebiş...
bişey yemeye korkar oldum..bi çay demliyeyim canım sağol..sonrada patates yiyim..
sanırım 2 gece üstüm açık yattım ondan oldu yada sütten..
Merhaba annişler...
karın ağrısından ölüyorum bütün gece wc dwydim afedersiniz cırcır olmuşum..
neden oldu anlamadım ama galiba sütten ...
napmam lazım acaba..geçmedi bi türlü..patates haşlasam yesem diyorum..
sizde ne var ne yok..
Selam güzel annişler,ben de kaç geceden sonra güzel bir uyku uyudum nasıl olduysa.Yarın da yağmur yağcakmış herhalde daha güzel uyuruz inşallah serin serin.
Ben de dün öyleydim canım,bugün bir nebze düzeldim.Sıcaklardan olabilir diyordum ben de. sütten de mi oluyor? Annem kızılcık şerbeti iç geçerdemişti,ne kadar doğru bilmiyorum.Bugün düne göre daha iyiyim, devam ederse geçen yıldan kızılcık atmıştım dolaba çıkartıp yiycem bakalım.
bu arada yarın annem geliyooorrr...inş yarına kada doğurmam çünkü eşim çok üzdü beni..
tam doğum zamanı bu maddi sıkışıklıkta gitmiş yarım milyarlık telefon almış...çok kızdım sırasımıydı şimdi diye..zaten onca borcumuz var...ben masraf olmasın diye hep bişeylerden kıstıkça o savuruyo..en iyisi gırtlağa kadar batırıcan bunu bişey alamasın..bide söylemiyo hiç sormak falan yok..ben bişey alcak olsam 50 tane laf eder..100 kere sorarım bende..sanki 8.5 aylık olanakadar ben hiç çalışmadım..neyse moralim bozuk komşum geldi beni çağırıyo..
ben hala geceliğimi alamadım ya(,var mı fıkrı olan arkadaslar???
ben hala geceliğimi alamadım ya(,var mı fıkrı olan arkadaslar???
merhaba kızlar sizlere bişe sorcam ben 35 haftalık hamileyim gebelik alarjisi oldum.bu hastalığı içinizden geçiren veya duyan oldumu vücüdumun heryeri kızarık bir şekilde ve devamlı kaşınıyo doktorlara gittim melhem iyne ilaç kullandım ama bir faydasını bulamadım bilen varsa biraz bilgilendirse ii olur saolun