2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

normal beklion herlade canım iznede ayrılmışın gözün aydın bende izne çıkınca halledecem çoğu şeyi kolay gelsin sanada

evet canım doktor son ana kadar normal bekleriz olmadı sezeryane geceriz dedi ama ben normal yapabilecek gucu kendimde görmuyomki hem psikolojik hem çat olarak ama eşim ve tum ailem normal diyip duruyo nası olcaksaa neyse nasip bakalım bekleyelim ve görelim

günaydınn şekerlerr
Günaydın canımmm..Sabahın köründe uyandım yine eşim içerde horul horul uyuyor..Bebişler bizi uyutmayacak sanırım artık gecede 10 defa tuvalete uyanıyorum bi de..Amannn canları sağolsun da uyanalım varsın.Beni her geçen gün daha çok heyecan sarıyor...:26:

Günaydın canımm hoşgeldin...Yok doğuran olmadı henüz..:18:Her şey yolunda demek ne güzel.Bitir işlerini artık günün dolmuş her an gelebilir bebişimiz.Temmuz bebişleri aceleci oluyor annesi...

ayy kız keşke olsa aceleci ama bekliyoz yok gelmiyo anacımişin sakası gerci sağlıklı gelsinde zamanının Allah bilir

GÜNAYDINLARR..gece çok fenaydım bi an doğuruyorum dedim ciddi ciddi çok sancım vardı gece çokda kokrtum erken gelme deyip durdum valla..hiçbişeyim hazır değil daha çünkü

aynen benide bide hareketleri daha belirgin ya artık kolumu ayağımı anlıyoruz o anda elimi içime atıverip sevesim geliyo bazen göbeğimi sıkıştırıyom amonn benim kızım diye

gunaydınn kıslarr,
gunaydın mırabelle bende dun hastanedeydım sabahtı randevum tuhh bılseydıkk görüşürdükk,ben cıger ıcın ıgne oldum 5temmuz sezeryan tarıhım oldugu ıcın ama bulent bey heran da gelebılır dedı kafayıı gommüş leğen kemıgıne o yuzden yuzunu de göremeyız artık dedı erkenn gelsee normalı de denıycem ama babamız yokk daa

çantamı da hazırladımm abartmadım ama 2 canta yaptım mınık,bı bebıse bı bana

ladyy sen agırlaşmadın mı ya bu vakıtten sonra hazırlık yapcaksın maşallah sana,ben gun içinde biraz ayakta kaldımmı sabah topuklarımın üzerine basamıyorum,allah yardımcın olsun...

GÜNAYDINLARR..gece çok fenaydım bi an doğuruyorum dedim ciddi ciddi çok sancım vardı gece çokda kokrtum erken gelme deyip durdum valla..hiçbişeyim hazır değil daha çünkü

benim her şeyim hazır ama en ufak bi sancıda amannnn diyorum mesela dün gece bende fenaydım bi sancı girdi doğurcam galiba diye korktum çünkü daaha 38 haftalığım ve bence erken daha

ladyy sen agırlaşmadın mı ya bu vakıtten sonra hazırlık yapcaksın maşallah sana,ben gun içinde biraz ayakta kaldımmı sabah topuklarımın üzerine basamıyorum,allah yardımcın olsun...

ağırlaştım canım ama şimdi çalışınca eve gidince hiç halim olmuyor ki zaten o yüzden mecbur izne çıkınca haftaya son benimde kayınvalidem annem falan yapacaz artık bişiler

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Dün gece gene kaç defa tuvalate kalktım. Sırtım, belim ağrıdı, hava sıcaktı derken uykum çok kalitesizdi. Şimdi de tek gözüm açık, teki kapalı ortalıkta dolaşıyorum.

slm tontişler nasılsınız bebişler iyidir inş doğum yapanların bebişlerini allah analı babalı büyütsün
bizde perşembe günü gittik dr 3.840 çıktı kilosu şimdilik normal doğum olarak gözüküyo egemen paşada gece korkuttu beni bugün hastaneye gidicez galiba dedim kasıklarım bayabi ağrıdı hiç öyle olmamıştı yerleri daralmaya başladı artık çıkmak istiyolar

esrraa gunaydın maşşallahh neyle besledınn cocuguu :26:
bu arada dıkkatımı cektıı 12.06.2010 senın dugun tarıhın falan mı benımkı o tarıhte

benim her şeyim hazır ama en ufak bi sancıda amannnn diyorum mesela dün gece bende fenaydım bi sancı girdi doğurcam galiba diye korktum çünkü daaha 38 haftalığım ve bence erken daha

erken degıl canım ben 36haftalıgım ve 38 de sezeryan olucam ben,sonucta 40hafta hesaplayınca bebekler 10aylık olmus oluyor 36 mıadına ulaşmış bebektır dıye bılıyorum benn,tabıı en ıyı zamanı Rabbım bılır ona göre gelırler korkmaa sen

esrraa gunaydın maşşallahh neyle besledınn cocuguu :26:
bu arada dıkkatımı cektıı 12.06.2010 senın dugun tarıhın falan mı benımkı o tarıhte

slm cnm vala ne yaradıda tosuncuk oldu bilemiyorum özel olarak bişey yapmadım anneanne tarafına çekmiş oğluşum ablam ve bende toplu doğmuşuz

evet cnm düğün tarihim 1 seneyi devirdik senin bebiş kaç haftalık

ben 36 haftalıktan sonra doğan bebek normal bebektir diye biliyorum ama bende hep diyorum 3 hafta daha sabret kızım 36 yı atlatalım öyle gel hastahane çantam hazır ama eksik neym var bilmiyorum işten eve gidince halim hiç olmuyo dün adı ütü yapacaktım ama sancm tuttu doktorumuda aramadım birden sanki aşağıuya düştü baskı yaptı

benimkide akşam 4.5 gibiydi canım sen benden önce kavuşcan bebişine ozaman benimkinin gelesi yokta

merhaba annişler
akşam hiç uyutmadı benim kız içerde ne varsa kıpır kıpır dönd durdu
sabaha karşı 5 gibi uyumuşum şimdi uyandım vala
bakıyorumda hemen hemen hepinizinkide rahatsız etmiş uyutmamış :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…