normal beklion herlade canım iznede ayrılmışın gözün aydın bende izne çıkınca halledecem çoğu şeyi kolay gelsin sanada
Günaydın canımmm..Sabahın köründe uyandım yine eşim içerde horul horul uyuyor..Bebişler bizi uyutmayacak sanırım artık gecede 10 defa tuvalete uyanıyorum bi de..Amannn canları sağolsun da uyanalım varsın.Beni her geçen gün daha çok heyecan sarıyor...:26:günaydınn şekerlerr
gunaydın kızlaarrr dunde benim kontrolum vardı yine ama doktorum kilosuna bakmadı haftalık yanlış olabiliyor dedi amniyosuna baktı sadece miktarını iyi buldu kızımın o yüzden yeri rahatmış gelesi yok yani:) bende gelsede sevsek diyodum ama minişim sanırımm 41. haftayı bile bekler haftayada çatıma bakcakmış uygunmu diye bakalım sanmıyorum cunku alttan muyendede cok acımıstı dar gibi ama nasip sezeryan olurum gibi neyse artık izindeyiz ama yapcak çoook işim var hepsini izne sakladım bugun alıişveriş yarın temzlik olsun dedim ama dayanabilirsem tuğçeden sonra doğuran olmadı değil mi dünden beri
Günaydın canımmm..Sabahın köründe uyandım yine eşim içerde horul horul uyuyor..Bebişler bizi uyutmayacak sanırım artık gecede 10 defa tuvalete uyanıyorum bi de..Amannn canları sağolsun da uyanalım varsın.Beni her geçen gün daha çok heyecan sarıyor...:26:
Günaydın canımm hoşgeldin...Yok doğuran olmadı henüz..:18:Her şey yolunda demek ne güzel.Bitir işlerini artık günün dolmuş her an gelebilir bebişimiz.Temmuz bebişleri aceleci oluyor annesi...
Günaydın canımmm..Sabahın köründe uyandım yine eşim içerde horul horul uyuyor..Bebişler bizi uyutmayacak sanırım artık gecede 10 defa tuvalete uyanıyorum bi de..Amannn canları sağolsun da uyanalım varsın.Beni her geçen gün daha çok heyecan sarıyor...:26:
Günaydın canımm hoşgeldin...Yok doğuran olmadı henüz..:18:Her şey yolunda demek ne güzel.Bitir işlerini artık günün dolmuş her an gelebilir bebişimiz.Temmuz bebişleri aceleci oluyor annesi...
GÜNAYDINLARR..gece çok fenaydım bi an doğuruyorum dedim ciddi ciddi çok sancım vardı gece çokda kokrtum erken gelme deyip durdum valla..hiçbişeyim hazır değil daha çünkü
herkese gunaydıııııııın
GÜNAYDINLARR..gece çok fenaydım bi an doğuruyorum dedim ciddi ciddi çok sancım vardı gece çokda kokrtum erken gelme deyip durdum valla..hiçbişeyim hazır değil daha çünkü
ladyy sen agırlaşmadın mı ya bu vakıtten sonra hazırlık yapcaksın maşallah sana,ben gun içinde biraz ayakta kaldımmı sabah topuklarımın üzerine basamıyorum,allah yardımcın olsun...
slm tontişler nasılsınız bebişler iyidir inş doğum yapanların bebişlerini allah analı babalı büyütsün
bizde perşembe günü gittik dr 3.840 çıktı kilosu şimdilik normal doğum olarak gözüküyo egemen paşada gece korkuttu beni bugün hastaneye gidicez galiba dedim kasıklarım bayabi ağrıdı hiç öyle olmamıştı yerleri daralmaya başladı artık çıkmak istiyolar
benim her şeyim hazır ama en ufak bi sancıda amannnn diyorum mesela dün gece bende fenaydım bi sancı girdi doğurcam galiba diye korktum çünkü daaha 38 haftalığım ve bence erken daha
esrraa gunaydın maşşallahh neyle besledınn cocuguu :26:
bu arada dıkkatımı cektıı 12.06.2010 senın dugun tarıhın falan mı benımkı o tarıhte
benim her şeyim hazır ama en ufak bi sancıda amannnn diyorum mesela dün gece bende fenaydım bi sancı girdi doğurcam galiba diye korktum çünkü daaha 38 haftalığım ve bence erken daha
gunaydınn kıslarr,
gunaydın mırabelle bende dun hastanedeydım sabahtı randevum tuhh bılseydıkk görüşürdükk,ben cıger ıcın ıgne oldum 5temmuz sezeryan tarıhım oldugu ıcın ama bulent bey heran da gelebılır dedı kafayıı gommüş leğen kemıgıne o yuzden yuzunu de göremeyız artık dedıerkenn gelsee normalı de denıycem ama babamız yokk daa
çantamı da hazırladımm abartmadım ama 2 canta yaptım mınık,bı bebıse bı bana