teşekkur ederım gule gule kullanırız inşş hepimiz,navy die bir renk lacıvert gıbı,portbebeyı goturcez dımı hastqneye ilk olarak ,bana bıraz agır geldı portbebe ya:))
portbebe bana da baya ağır geldi ya ama anakucağıda oturur pozisyonda olması kötü..bizim ev hastane arası kısa da değill 40 dak filan yanii..anakucağının altına minik bi yastık koymak lazım destek için..bakalım karar veremedim ben de..:44:
ben de oto koltugunu napsam die düşünüom. destek yapsak olur heralde
evet minik bi yastık destek yapsak olur bencede..ben görmüştüm ufak yastık koymuşlardı bebiş yatar vaziyette duruodu içinde..
alt açma almıştım ben de kalınca biras onu da koyabilirim. gece gece uyku tutmuo ne derdine düşüoz yaa
sorma yaa ! düşündükçe de bisürü şey çıkıo ama hee
ya geçen de kafama ne takıldı ; benm doğum zamanımda doktorun başka hastası da doğuma gelirse nolcek acaba,bikaç kişiyi nası dourtacak..bizim hastanede tek kadın doğumcu var o da benim doktor :26:
:) ya zaten baştan sona yanında durmaz doktor. tam aynı anda da biriyle doğurma olasılığın çok düşük sıkma canın:) ben de nasıl emzircem ilk die düşünüom. herkes odada olcak. kaynana filan çıkarıp emziremem ya. hem utanırım hem şimdi herkes şöle tut böle tut gıcık ederler. çıkın dicem heralde:)
hehehe ben de hep aynı konuya takılmışımdır hatta eşime diyorum ki annem hariç herkesi çıkar odadan ben söyleyemem diye,o da senin annene kal benimkine çık ben de diyemem dedi
bu arada uykusuz hamişler hepinizie iyi geceler
sanada canım :)
ben takmıyorum hiç rahatça derim çıkın dışarı diye bebük besliycem konsantre olmam lazım :76:
valla ben de şansımı denicem öyle herkesin içinde emziremem kasarım kendimi,hem ben bebeğimi izlemek istiyorum o an,ama her şeyin en iyisini büyükler bilir ya! çıkmazlarsa nasıl diretirim bilmem
:) ya zaten baştan sona yanında durmaz doktor. tam aynı anda da biriyle doğurma olasılığın çok düşük sıkma canın:) ben de nasıl emzircem ilk die düşünüom. herkes odada olcak. kaynana filan çıkarıp emziremem ya. hem utanırım hem şimdi herkes şöle tut böle tut gıcık ederler. çıkın dicem heralde:)
bencede yani düşük biihtimal ama takılıo işte..bu gidişte sorcem doktora bakalım ne dicek..emzirme olayı da ben istemem yanımda kimseyi..anneme derim önceden herkesi dışaarı çıkartır..hani ben o an diyemesem bile annemi tembihlicem..zaten hastaneye çok gelen olmaz die düşünüorum..kaynana gelirse işte onları da istemem..sen de tembihle birine yada direk sölersin..nolcakki en doğal hakkımız aslında onlarn düşünmesi lazım ama düşünemezler heralde..
görmediiimmm:84:tuğçenin sırtarık eymenini görmedin mi sen
hastaneden yarın çıkıcaktır tuğçe...
alt açma almıştım ben de kalınca biras onu da koyabilirim. gece gece uyku tutmuo ne derdine düşüoz yaa
gunaydın kızlaarrr dunde benim kontrolum vardı yine ama doktorum kilosuna bakmadı haftalık yanlış olabiliyor dedi amniyosuna baktı sadece miktarını iyi buldu kızımın o yüzden yeri rahatmış gelesi yok yani:) bende gelsede sevsek diyodum ama minişim sanırımm 41. haftayı bile bekler neyse artık izindeyiz ama yapcak çoook işim var hepsini izne sakladım bugun alıişveriş yarın temzlik olsun dedim ama dayanabilirsem tuğçeden sonra doğuran olmadı değil mi dünden beri