herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını
Bu arada tünaydın kızlarAsil'in doğum haberini görünce hemen ona cevap verdim
Ay bende doğurmak istiyorum artık yawAma benim ehl-i keyif oğlumun pek niyeti yok gibi. Arada sadece özel bölgeme iğne şeklinde batmalar oluyor o kadar.
Kızlar size bi soru soracağım. Bazen vajinama sanki iğneler batıyor. Bazen de regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizlere de oluyor mu?
kızlar forma girilebiliyor denedim şimdi.. bir deneyin isterseniz ya da sayfayı paylaşayım sizinle
bendede oluyoo kızlarr
acı vericii bişiy gerçekten
doktoruma nasıl anlıyıcağız bebeğin geliceğinii diye sorduğumda sana öyle bir anlatırki nasıl geliceğini dediii
birdee nasıl yani dediğimde
karında sıklaşan kasılmalar
ve jel tarzıı akıntı olduğu zaman dedi doktorum
bakalım neler bekliyor bizlerii
normalin tek dez avantajıbebeğin seni nerde ne zaman yakalayacağı belli değil
ne zaman gelicek belli değil:)
herkese merhaba ben buraya uğramayalı yeni arkadaşlarımız olmuş
beni hatırlayan arkadaşlara benden bi haber .... oğlum 21 haziran salı sabahı saat 8.25 te normal doğumla dünyaya geldi
ikimizinde sağlık sıhhati iyi çok şükür birde şunu eklemek istiyorum doğum yapmamış arkadaşlarımın
Allah yar ve yardımcısı olsun inş. normal doğum izleyecekler için hiç düşünmeden epidural gibi dünyanın en büyük nimetlerinden
biri saydığım doğum şeklini muhakkak tercih etsinler güle oynaya doğumhaneye girip 10 dk da doğurup (doktorların hazırlığıda dahil) yine güle oynaya ayrıldım
gerçi 8 cm açılana kadar anestezi anca yapıldı sancının çoğunu çekmiştim sabaha karşı 6 da sancılarım sıklaşıp 7 de epidural istedim
7.30 apar topar anestezi uzmanı geldi anestezimi yaptı ve ben dünyanın en mutlu insanıydım hem sancı hissetmeyip hem oğlumu kucağıma alacaktım
öylede oldu dilerim tüm hamile arkadaşlar bir solukta kucaklarına alırlar yavrularını
slm pelinn,bebişin hayırlı olsun sağlıklı sıhhatlı buyusun inşş...nasıl gıdıyorr
herkese slm arkadaslar ben artık sizi takip edemiyorum
bebiş yuzunden gelen gidenden bu arada dogumlar
cogaldı biz yeni topigi ne zaman acıyoruz artık bebişleri
buyuturken paylaşılacak daha cok sey var
selam hanımlar biz de bugün doktora gittik 36ya girdik,bundan sonra her hafta görücem ve 38de çatıya bakıcam dedi,beni aldı telaş,bakmasanız olmaz mı dedim,bakıcam dedi.aslında bazı doktorlar sancılar başlayınca yapıyorlar ama doktorla inatlaşmıyım dedim...
ağrılarım falan oluyor dedim bundan sonra artık her yerin de ağrır normaldir dedi..
of yaa eskiden yokmuş hiç böyle şeyler sancın gelirmiş gidip doğururmuşsun şimdi gitmezsek biz suçlu oluyoruz
benimde doktor 36. haftada yani haftaya bakacak catıya bende bakmasanız olmaz mı ded,m benimde bildiğim bazı dr lar bakmıor muş benimkide dar mı ama görmek lazım dedi ısrar etmedim bende..napak elimiz mahkum
günaydın fıstıklar bugün nasılsınız bakalım...benim bebeğim hergün sanki biraz daha az hareket etmeye başladı umarım normaldir yarın nst ye gideceğim ve haftaya cuma günü sezeryanla bebeğim dünyaya gelecek....bu arada size birşey sormak istiyorum bebeklerinize hangi marka bebek bezi aldınız primanın 2 ürünü var ben prima premium care 3-6 kilo yazandan aldım birde primanın aktif bebek markası var sizce hangisi daha iyidir
Ben prima premium care aldım 1 paket 1 pakette normal prima yenidoğan aldım...Kızlar ayrıca istanbul da sezeryan olanlar ya da olacaklar ne kadar fiyat verildi...
Ben prima premium care aldım 1 paket 1 pakette normal prima yenidoğan aldım...Kızlar ayrıca istanbul da sezeryan olanlar ya da olacaklar ne kadar fiyat verildi...
seninki daha erken çağırmş.bana da sancı gelmeden bakmak mantıksız geliyor,nasıl bişey anlamadım her doktor ayrı şey söylüyor kimi erken kimi geç kimi de doğuma gidince bakıyor kimi acıtıyor kimi acıtmıyor yumruğunu sokuyor diyen de var iki parmağını sokuyor diyen de,biz acemileri deneme tahtası yaptılar valla...
bende bezimizi erken aldım yenidoğan bebek bezleri 2.5 kg için benim geçen hafta zaten bebiş 2.5 kiloydu doktorum doğana kadar 3.5 geçecek dedi napıcam ben şimdi o bezleri boşu boşuna aldım
bende bezimizi erken aldım yenidoğan bebek bezleri 2.5 kg için benim geçen hafta zaten bebiş 2.5 kiloydu doktorum doğana kadar 3.5 geçecek dedi napıcam ben şimdi o bezleri boşu boşuna aldım
canım primaysa 2-5 kilo arası yazıyo üstünde merak etme kullanırsın