2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben hala almadım neyime güveniyosam
hergün markete girip bakıyoruz almadan çıkıyoruz eşimle
yanlız benimde kafamı karıştıdı şu aktif oyna olanla premium care
hareketli bebek için aktif almak gerek sanırım
yoksa beline kadar çıkıyomuş :KK1:

canım el kadar bebeğin neyi hareketli olcak prımum care sıvı kakayıda emiyormuş en mantıklısı o geldi 2-5 arası yenidoğan aldım ben 1 paket

kızlar penelope bebek yastığı almıştım bugun yıkadım
kuş tüyü bir yastıkmış attım makinaya çıkardığımda tüyler yapmış içinde :KK1: hala kurumadı
açılır o tüyler dimi :26:

kızlar penelope bebek yastığı almıştım bugun yıkadım
kuş tüyü bir yastıkmış attım makinaya çıkardığımda tüyler yapmış içinde :KK1: hala kurumadı
açılır o tüyler dimi :26:

açılır açılır merak etme... bendede büyüğü var güneşe koy kurur kabarır..anam benim bebeğimin doğru düzgün yastığı yok yaa bende alam bari :KK1:

canım el kadar bebeğin neyi hareketli olcak prımum care sıvı kakayıda emiyormuş en mantıklısı o geldi 2-5 arası yenidoğan aldım ben 1 paket

aktif bebek yazınca aklıma başka bişey gelmedi benim :KK1:
bizimki içerde pek aktif , dışardada oyle olursa diye düşündüm :emir_bebek:
gerçi fazla almamak lazım her yer market evin yanında...

açılır açılır merak etme... bendede büyüğü var güneşe koy kurur kabarır..anam benim bebeğimin doğru düzgün yastığı yok yaa bende alam bari :KK1:

çok komik oldu o tüyler gözüküyor içinde :KK1:
havuzludan almıştım ben , ilk zaman lazım olmaz ama bulunsun dedim...
birde uyku setiyle veriyolar
gerçi daha almadım uyku setini :emir_bebek:

Kızlar ben şimdi meltem hastanesi diye bir yer var orayı aradım sezeryan için tek kişilk oda da 390 çift kişilik odada 300 fiyat veriyorlar...Ben epidral normal ististiyordum türkiye hastanesinde ama şimdi sezeryan olunca illa o hastaneye bağlı kalmak istemedim çok fiyat farkı var çünkü

Kızlar ben şimdi meltem hastanesi diye bir yer var orayı aradım sezeryan için tek kişilk oda da 390 çift kişilik odada 300 fiyat veriyorlar...Ben epidral normal ististiyordum türkiye hastanesinde ama şimdi sezeryan olunca illa o hastaneye bağlı kalmak istemedim çok fiyat farkı var çünkü

türkiye hastanesi çok iyi bir hastane bence vazgeçme
buarada her hastanede epidural yapmıyolar anestezi uzmanına bağlı

mrb arkadaslar,benım bebış 34.haftada 2200gr dı,zayıfmıs yemek ye bıraz dedı doktorum ,canımm sıkıldı:KK43:, bu arada pearl ,serbulo bız de aldık nıhayet arabamızı,ikili yokmus set aldık imreden:) navyy

Normal olsa epidral önemliydi şimdi dayanamam epidral e genel anestezi istiyorum arada 5 kat fiyat farkı var kafam çok karıştı

belli bir standartı yok istanbulda bu doğum ücretlerinin bence

mrb arkadaslar,benım bebış 34.haftada 2200gr dı,zayıfmıs yemek ye bıraz dedı doktorum ,canımm sıkıldı:KK43:, bu arada pearl ,serbulo bız de aldık nıhayet arabamızı,ikili yokmus set aldık imreden:) navyy

maşallah canım kızına , bence o kadar zayıf değil bak kocatepede 2200 diyor
sıkma canını bol bol süt iç http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta34.html

arabanızda hayırlı olsun ne renk aldın ne kadara aldın?

Son düzenleme:
belli bir standartı yok istanbulda bu doğum ücretlerinin bence

maşallah canım kızına , bence o kadar zayıf değil bak kocatepede 2200 diyor
sıkma canını bol bol süt iç

arabanızda hayırlı olsun ne renk aldın ne kadara aldın?

teşekkur ederım gule gule kullanırız inşş hepimiz,navy die bir renk lacıvert gıbı,portbebeyı goturcez dımı hastqneye ilk olarak ,bana bıraz agır geldı portbebe ya:))

teşekkur ederım gule gule kullanırız inşş hepimiz,navy die bir renk lacıvert gıbı,portbebeyı goturcez dımı hastqneye ilk olarak ,bana bıraz agır geldı portbebe ya:))

vala ben ana kucağını götürecem
port bebeği yazlıkta kullanırım diye düşünmüştüm...

anakucagı bebek için çok oturur pozısyonda dııl mı sence?bana öyle geldı de,bırde hastane çantası listesi varmıydı sende pearl ,paylasırsan sevınırım..

vala benim ev hastane arası 10 dk o yüzden düşünmedim o kadar
yiğeni felanda hep ana kucağı ile getirdik eve...

hastane çantası listem bu bilgisayarımda yok canım ama aklımdakileri yazayım sana

bebek için

10lu ve 7 li hastane çıkışı
alt değiştirme örtüsü
pamuk
uni baby yenidoğan ıslak mendil
bebek bezi (daha almadım)
1 tane annemin yaptığı pamuklu popo bezi
ağız bezi

anne için

1 pijama takımı
1 gecelik-sabaklık takımı
1 ayrı gecelik ( evde vardı)
2 tane hamile kilodu
2 tane annene kilodu
2 hasta bezi
1 paket orkid gece
göğüs pedi
1 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
1 çift terlik
1 lohusa tacı
1 çift çorap
hamilelik dosyam

aklıma bu kadarı geliyo

aktif bebek yazınca aklıma başka bişey gelmedi benim :KK1:
bizimki içerde pek aktif , dışardada oyle olursa diye düşündüm :emir_bebek:
gerçi fazla almamak lazım her yer market evin yanında...
çok komik oldu o tüyler gözüküyor içinde :KK1:
havuzludan almıştım ben , ilk zaman lazım olmaz ama bulunsun dedim...
birde uyku setiyle veriyolar
gerçi daha almadım uyku setini :emir_bebek:

iyi yapmışsın canım bende stok yapmadım gerek yok..ama ıslak mendil alayım diyom unı baby yeni doğan bulamıyom heryerde çünkü...

oo bebiş zayıf felan değil tatlım ama sen genede biraz tatlıya düş bu ara :) arabanızı da güle güle kullanın ne renk aldın

iyi akşamlar kızlarrr:KK49:

nasılsınızz?

tuğçeden bi haber var mı kızlar merak ediyorumm onu​

iyi akşamlar canım eymenin resmini faceye eklemişti başka haber yok

gülaycığım

cantaya 1 tanede tülbent koy bebeşi emzirirken yanında erkek:KK53: biri olabilir örtersin

X