2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah yaaa gelsin sıpacım nasıl sevicem onu

Verdik canım Ege olacak inşallah

şimdi iyiyim baya canım

geçmiş olsun canım

geceleri hiç sormaa Bana öle bi ter basıyorkii bunalıyom uyuyamıyom

Kızlar size bi soru soracağım. Bazen vajinama sanki iğneler batıyor. Bazen de regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizlere de oluyor mu?

kızlar size bi soru soracağım. Bazen vajinama sanki iğneler batıyor. Bazen de regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizlere de oluyor mu?

sabah aynı şeyi bende yazdım canım aynı şeyler bugün bendede oldu kasıklarım ağrıyor batıyordu bide çocuk sanki aşağıdan elini çıkaracakmış gibi baskı yapıo bazende sanki tüm vucutunu aşağıya toplamış gibi acıyor

çoğumuzda oluyor canım
normal doğum sancıları belden karına ,dinlendikçe geçmeyen sancı oluyormuş

Sağolun kızlar :))))

Selam kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz oğluşumla..
kızlar oğluşumun kafası 3.5 hafta önden gidiyor,
doktor bir sorun omaz bebek açısından. yalnızca böyle giderse doğumda yıpratır dedi,
ben de zaten seeryan istiyorum... koca kafalı olacak benim oğluşum :)...
kızlar facebook da prima ilk hediyem yazınca çıkar, form dolduruyorsunuz, hediye paketi gönderiyorlar...
(Sevgili Anne adayları! Bebeğinizin ilk hediyesi Prima Dünyası’ndan!!! Prima, sizler için 16 lider markadan hediye ürünler ve 150 TL’ye varan indirim kuponlarından oluşan bir hediye paketi hazırladı. Prima Premium Care bebek bezi, Lansinoh emzirme seti, Tupperware mama kapları ve çok daha fazlasından oluşan “İlk Hediyem Prima Dünyası’ndan” hediye paketinizi almak için hamileliğinizin 24. Haftasını doldurmuş olmanız yeterli.)
Beni biraz önce cep telefonundan aradılar.
4 - 15 temmuz arasında e bebek mağazasından paketi alıcam,
isteyene 5 TL kargo bedeli karşılığında kargoyla da gönderiyorlar...
Güzel şeyler var gibi pakette..

Kızlar tekrar doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum.
Benim de 18 Temmuz olacak gibi doğumum.. Az kaldı...
hepinizi çok öpüyorum...

tesk canım paylaşımın için bende yetişmedim galiba sayfa hata veriyo neyse nasip
inş hersey gönlüne göre sağlık sıhhatle olur

Sağol canım, girdim ama sayfa hata veriyor. Düzelecek mi diye takip edeceğim :))

kızlar forma girilebiliyor denedim şimdi.. bir deneyin isterseniz ya da sayfayı paylaşayım sizinle

[SIZE=3]kızlar bişi soracağım; weewell in süt pompasını alan ya da kullananınız var mı?
medela mini den daha iyi dediler. Onu almayı planlıyorum da..
[/SIZE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…