2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağolun kızlar, inşallah bu gece rahat uyurum.
Arinacım, sen de aklına başka bi şey getirme. Hamileliğinin en sonlarına geldin, halsizlik, keyifsizlik çok normal. Artık bebeğinle birbirinize kavuşmanıza iyice az kaldı :)))) Adına karar verdiniz mi?

İnşallah yaaa gelsin sıpacım nasıl sevicem onu :KK60:

Verdik canım Ege olacak inşallah :KK69:

allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle sağlıkla kucağına al bebişini inşallah...

Daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım canım.gebelikte kaşıntı ciddi bir belirti olabilir doktorum tatilde demişsin ama ihmal etme sakın başka bir doktora sor.sağlık ocaklarındaki doktorlar tahlil yapamazlar bu yüzden bir kadın doğumcuya danışman daha yerinde olacaktır.tekrar geçmiş olsun...

Formadin kullanmadım hiç ama rennie ve gavisconun hiç bir zararı yok canım.rennie yok mu onu kullan bence gaviscon midemi bulandırıyor benim içemiyorum rennie çok iyi geliyor.bir de bu haftalarda artık karnımız aşağı inecekmiş mide yanmalarınız nefes problemleriniz azalacak diye okumuştum.bir an önce olur inşallah...:KK4::KK8:

Gebelikte adet sancısı diye tariflenen ağrılar çoğunlukla sancı/kasılma oluyor canım.bi dikkat et bakalım karnın sertleşiyor mu sancı hissettiğinde....

A.s. Canım.amin..benim de son 3 gündür geceleri çok şiddetlenmeye başladı sancılarım kıvrandırıyor artık.hastaneye filan gitmiyorum artık ilaçlarımı alıyorum zaten yapabilecekleri bir şey yok ondan başka.evet bunlar hazırlan sinyalleri artık 2 hafta sonra istediği zaman gelebilir artık kuzucuğum...:KK16:

Benim satım da 23 ekim canım ama biliyorsun sat 40 haftaya göre hesaplıyor doğum 37. Haftadan itibaren olabiliyor.öyle bir zaman kayması yaşıyoruz tahmin edilenden daha erken geliyor bebişlerimiz..sen de 37. Haftadan itibaren bekle bence bebişini temmuz bebişlerinin aceleleri var görüyorsun..:KK9:

şimdi iyiyim baya canım :KK48:

selam kızlar, hepinize hayırlı cumalar. Dünden bu yana kendimi pek iyi hissetmiyorum :KK43: sanki dün tansiyonum düştü gibi, yattım sürekli...

şimdi de midem bulanıyor gibi, bir halsizlik var. Saat 14,30'da doktora gidicem. Dilerim herşey güzel ve yolundadır; dua edin bana :KK31:

geçmiş olsun canım :KK71:

e_melis encirey vvuslat tuya birtutambaharat pearl_pearl suffle mirabelle+ ipoli82 karatasoz fdvrm fatma0000 angelsnr byd

günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben oldukça uykusuzum. Geceleri karnımın ve belimin ağrısından uyuyamıyorum. Sabah en sonunda aylardır ertelediğimiz yatak değişimini yaptık. Inşallah yeni yatağımızla belimin ağrıları azalacak. Gitmişken bebeğimizin yatağını da aldık :))) uykudan gözlerim kapanıyor ama şu anki yatağımıza yatacağımı sanmıyorum, belime çok kötü geliyor. Onun dışında şükür herşey iyi.
Sizler nasılsınız?

geceleri hiç sormaa :KK31: Bana öle bi ter basıyorkii bunalıyom uyuyamıyom

Kızlar size bi soru soracağım. Bazen vajinama sanki iğneler batıyor. Bazen de regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizlere de oluyor mu?

kızlar size bi soru soracağım. Bazen vajinama sanki iğneler batıyor. Bazen de regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. Sizlere de oluyor mu?

sabah aynı şeyi bende yazdım canım aynı şeyler bugün bendede oldu kasıklarım ağrıyor batıyordu bide çocuk sanki aşağıdan elini çıkaracakmış gibi baskı yapıo bazende sanki tüm vucutunu aşağıya toplamış gibi acıyor

sabah aynı şeyi bende yazdım canım aynı şeyler bugün bendede oldu kasıklarım ağrıyor batıyordu bide çocuk sanki aşağıdan elini çıkaracakmış gibi baskı yapıo bazende sanki tüm vucutunu aşağıya toplamış gibi acıyor

çoğumuzda oluyor canım
normal doğum sancıları belden karına ,dinlendikçe geçmeyen sancı oluyormuş

Sağolun kızlar :))))

Selam kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz oğluşumla..
kızlar oğluşumun kafası 3.5 hafta önden gidiyor,
doktor bir sorun omaz bebek açısından. yalnızca böyle giderse doğumda yıpratır dedi,
ben de zaten seeryan istiyorum... koca kafalı olacak benim oğluşum :)...
kızlar facebook da prima ilk hediyem yazınca çıkar, form dolduruyorsunuz, hediye paketi gönderiyorlar...
(Sevgili Anne adayları! Bebeğinizin ilk hediyesi Prima Dünyası’ndan!!! Prima, sizler için 16 lider markadan hediye ürünler ve 150 TL’ye varan indirim kuponlarından oluşan bir hediye paketi hazırladı. Prima Premium Care bebek bezi, Lansinoh emzirme seti, Tupperware mama kapları ve çok daha fazlasından oluşan “İlk Hediyem Prima Dünyası’ndan” hediye paketinizi almak için hamileliğinizin 24. Haftasını doldurmuş olmanız yeterli.)
Beni biraz önce cep telefonundan aradılar.
4 - 15 temmuz arasında e bebek mağazasından paketi alıcam,
isteyene 5 TL kargo bedeli karşılığında kargoyla da gönderiyorlar...
Güzel şeyler var gibi pakette..

Kızlar tekrar doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum.
Benim de 18 Temmuz olacak gibi doğumum.. Az kaldı...
hepinizi çok öpüyorum...

doktor bir sorun omaz bebek açısından. yalnızca böyle giderse doğumda yıpratır dedi,
kızlar facebook da prima ilk hediyem yazınca çıkar, form dolduruyorsunuz, hediye paketi gönderiyorlar...
(Sevgili Anne adayları! Bebeğinizin ilk hediyesi Prima Dünyası’ndan!!! Prima, sizler için 16 lider markadan hediye ürünler ve 150 TL’ye varan indirim kuponlarından oluşan bir hediye paketi hazırladı. Prima Premium Care bebek bezi, Lansinoh emzirme seti, Tupperware mama kapları ve çok daha fazlasından oluşan “İlk Hediyem Prima Dünyası’ndan” hediye paketinizi almak için hamileliğinizin 24. Haftasını doldurmuş olmanız yeterli.)

hepinizi çok öpüyorum...

tesk canım paylaşımın için bende yetişmedim galiba sayfa hata veriyo neyse nasip
inş hersey gönlüne göre sağlık sıhhatle olur :KK49:

hepinizi çok öpüyorum...
Sağol canım, girdim ama sayfa hata veriyor. Düzelecek mi diye takip edeceğim :))

kızlar forma girilebiliyor denedim şimdi.. bir deneyin isterseniz ya da sayfayı paylaşayım sizinle

[SIZE=3]kızlar bişi soracağım; weewell in süt pompasını alan ya da kullananınız var mı?
medela mini den daha iyi dediler. Onu almayı planlıyorum da..
[/SIZE]

X