günaydın annişler... bugün son gün yarından itibaren hayatım tepe taklak değişecek sabah hastaneye yatıcam bakalım... evim temizleniyor su an halı perde koltuk ne varsa iyiki diyorum son güne bırakmışım temizlik işini yoksa yine batacaktı ev... ( bende koca bir bebek varda...
) dün akşamdan beri evde tv yi tamamen kapattım hiç bir şekilde izlemiyorum artık en son eşim ezele bakarken mutfakta ( ki ben o sırada play station oyunuyordum
) su içmeye diye gittim bir de ne göreyim kadını yatırmışlar ameliyat masasına ezel de tepesinde dr yapcak bişey yok ölcek diyo... Bir koptum ki orda sormayın gitsin nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum böyle yazık eşim de şasırdı... o yüzden bugün tv radyo gibi herhangi bir dış uyarana maruz kalmama kararı aldım... çok hasssaslaştım zaten alıngan ve hassas bir insanımdır...
akşam üstü de annemler gelecek lohusa yatağımı hazırlıcaz insallah akşama da kimseyi istemedim annem gelcekti akşama kalma dedim eşimle baş başa olayım istedim
ikimizin baş başa olacağı son gece olcak ne de olsa bol bol ps oynarız artık
bir dün markete gittik akşam markette bir sancı girdi ki sormayın gitsin ilk kez böyle oldum sanki aşağıdan biri bıçak sapladı hala ağrı var altımda ama başka bir belirtide yok gitmedim hastaneye falan... ama yürümem bile birden daha da değişti walla...
hepimiz cahiliz canım yaa sorma...hakkında hayırlısı olsun erken doğum olmucak nasılsa artık doğarsa da gönlünü ferah tut canım...
heh işte ayınısı dün bana da oldu hala da devam ediyo ama düzensiz dediğin gibi....
gözün aydın canım tekrardan Allah analı babalı büyütsün insallah....
canım annenin hastalığı şekerle mi ilgiliydi...