Canım,ne güzel tüm işlerini bitirmişsin..ben de 36+1 deyim şuan sadece hastane cantam hazır,bebeğin odası vs. hazı ama eşyalar yerleşecek,tül ve perde siparişi verdim gelecek,temizlik vs. var..kısmetse bu hafta son iş yerinde birçok işimi hafta sonuna ya da önümüzdeki hafta içine bıraktım...kısmet artık bebeğim o zamana kadar gelirse...!!! naparım bilemiyorum...
Annen umarım en kısa zaman da yanında olur canım,onların yeri ve içimizdeki huzuru başka tabii...
Geçen hafta ağda yaptırdım doktorum da çatı uayenesi falan ,yapmadı..önümüzdeki hafta belki bakar..birde bu sıkıntıların içinde onu düşünmek zorundayız..(ağda)
Yeni bebeği olan tüm arkadaşlara, "Allah analı babalı büyütsün" diyorum,sağlıcakla büyütün bebeklerinizi ,darısı bizlerin başına inşallah...
Herkese çook selamlar..(biz hala ... çalış ,çalış,çalış...)
Annen umarım en kısa zaman da yanında olur canım,onların yeri ve içimizdeki huzuru başka tabii...
Geçen hafta ağda yaptırdım doktorum da çatı uayenesi falan ,yapmadı..önümüzdeki hafta belki bakar..birde bu sıkıntıların içinde onu düşünmek zorundayız..(ağda)
Yeni bebeği olan tüm arkadaşlara, "Allah analı babalı büyütsün" diyorum,sağlıcakla büyütün bebeklerinizi ,darısı bizlerin başına inşallah...
Herkese çook selamlar..(biz hala ... çalış ,çalış,çalış...)
zeytin gözlü,
nisanur_2007,
blackberry34,
senemcim,
apikodora
günaydın güzel anneler nasılsınız. Bütün işlerim bitti kendimi okadar rahat ve huzurlu hissediyorum ki artık tek eksiğim kızımın doğması ve birde annem görümcem nasılsa yanımda diye gelmeyi erteliyor. SEnin doğurmaya niyetin yok zaten diyor. Sancın başlayınca çıkarım yola diye de beni kızdırıyor. yol 3 saat 3 saatte doğurmazsın diyor.
AMA ben annemi istiyorum