2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım,ne güzel tüm işlerini bitirmişsin..ben de 36+1 deyim şuan sadece hastane cantam hazır,bebeğin odası vs. hazı ama eşyalar yerleşecek,tül ve perde siparişi verdim gelecek,temizlik vs. var..kısmetse bu hafta son iş yerinde birçok işimi hafta sonuna ya da önümüzdeki hafta içine bıraktım...kısmet artık bebeğim o zamana kadar gelirse...!!! naparım bilemiyorum...

Annen umarım en kısa zaman da yanında olur canım,onların yeri ve içimizdeki huzuru başka tabii...

Geçen hafta ağda yaptırdım doktorum da çatı uayenesi falan ,yapmadı..önümüzdeki hafta belki bakar..birde bu sıkıntıların içinde onu düşünmek zorundayız..(ağda)

Yeni bebeği olan tüm arkadaşlara, "Allah analı babalı büyütsün" diyorum,sağlıcakla büyütün bebeklerinizi ,darısı bizlerin başına inşallah...

Herkese çook selamlar..(biz hala ... çalış ,çalış,çalış...)

zeytin gözlü,
nisanur_2007,
blackberry34,
senemcim,
apikodora

günaydın güzel anneler nasılsınız. Bütün işlerim bitti kendimi okadar rahat ve huzurlu hissediyorum ki artık tek eksiğim kızımın doğması ve birde annem görümcem nasılsa yanımda diye gelmeyi erteliyor. SEnin doğurmaya niyetin yok zaten diyor. Sancın başlayınca çıkarım yola diye de beni kızdırıyor. yol 3 saat 3 saatte doğurmazsın diyor.
AMA ben annemi istiyorum

günaydın annişler... bugün son gün yarından itibaren hayatım tepe taklak değişecek sabah hastaneye yatıcam bakalım... evim temizleniyor su an halı perde koltuk ne varsa iyiki diyorum son güne bırakmışım temizlik işini yoksa yine batacaktı ev... ( bende koca bir bebek varda...:KK1:) dün akşamdan beri evde tv yi tamamen kapattım hiç bir şekilde izlemiyorum artık en son eşim ezele bakarken mutfakta ( ki ben o sırada play station oyunuyordum:KK9:) su içmeye diye gittim bir de ne göreyim kadını yatırmışlar ameliyat masasına ezel de tepesinde dr yapcak bişey yok ölcek diyo... Bir koptum ki orda sormayın gitsin nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum böyle yazık eşim de şasırdı... o yüzden bugün tv radyo gibi herhangi bir dış uyarana maruz kalmama kararı aldım... çok hasssaslaştım zaten alıngan ve hassas bir insanımdır...
akşam üstü de annemler gelecek lohusa yatağımı hazırlıcaz insallah akşama da kimseyi istemedim annem gelcekti akşama kalma dedim eşimle baş başa olayım istedim :KK69: ikimizin baş başa olacağı son gece olcak ne de olsa bol bol ps oynarız artık:KK16:
bir dün markete gittik akşam markette bir sancı girdi ki sormayın gitsin ilk kez böyle oldum sanki aşağıdan biri bıçak sapladı hala ağrı var altımda ama başka bir belirtide yok gitmedim hastaneye falan... ama yürümem bile birden daha da değişti walla...

merhaba kızlar

bugün kontrolüm vardı doktorum herşey iyi ama heran bebek gelebilir dediii

eve geldimm çamaşırım ve üzerimdeki taytım ıslanmıştı berrak bi su idi

su sızıntı ile gelebilirmi ki aradan 1-2 saat geçti hemen banyo yaptımmm ne olur ne olmaz diyee

saçlarımıı toparladım filan ama neler oldu bitti anlamadım

ay ilk çocuk ne zorr

kendimi çoooook saf veee cahil hissediyorum

:KK5:

hepimiz cahiliz canım yaa sorma...hakkında hayırlısı olsun erken doğum olmucak nasılsa artık doğarsa da gönlünü ferah tut canım...

SELAM KIZLAR..
bu gece itibariyle yalancı doğum sanıcısı ne demek görmüş oldum bizzat..:26:karnımın tam alt tarafına kasıklarıma şiddetli ağrı saplanıo ama bi anda karnım taş gibi oluyo sonra alttan bi sancı..nefes almadan takip ettim düzensiz olduğu için panik yapmadım hiç..:KK50:şimdi de geçti daha da yoklamaz sanırım..:26:arası uzadı baya çünkü..ama nası dayanıcaz bu kadar ağrıya allahım kuwet verir işala..:KK53:yarın da annecim gelio hayırlısıyla..kızlar şaka maka az kalmış yani..:KK49:

heh işte ayınısı dün bana da oldu hala da devam ediyo ama düzensiz dediğin gibi....

face yazmıştım. Ömer Deha mız 3700 kg 51 cm olarak 37. haftamızda spinal anestezi ile dünyaya geldi. Oğluşu tanıyamadım. çok değişik geldi gözümüze. Abisine, bana ve babasına benzetemedik. Kan grubu bile bizden farklı. Hani sürekli kamera ve fotoğrafçı takibi olmasa karıştı sanıcam:) Yatğı doğrulttum arkama yaslanarak yazıyorum. 2 defa ayağa kalkıp yürüdüm. ilk yürürken çok zorlandım karnımda ağrı vardı. İkincisinde daha rahattım. Ama hala sağa sola dönemiyorum. Kendiliğimden doğrulamıyorum. Yarına düzelirmişim. Zaten sabahkindende daha iyi dururmdayım. Ağrı kesici iğne falan yaptılar. Ağrı eşiğiminde yüksek olduğunu söylediler. Ağrı varmı diyorlar bende doğal olarak kesi yerinde acı olduğunu ama dayanılmayacak bir ağrı acı olmadığını söyleyince şaşırıyorlar:) Ne yapayım orası mecbur acıyacak bir süre. dediğim gibi öyle korkulacak bir acıda değil. Sütüm ilk gün olmasına rağmen gayet iyi geldi ama yinede yetmedi. ben nuby nin kaşıklı biberonunu getirmiştim ona mama hazırlayıp içirdiler. Durmadanda emmek istiyor neredeyse yara yapacak. emzik verdik oyalamak için. Hemşire az önce şırıngayla doyurdu kaşıkla yiyemiyormuş tam olarak diye. bebişim şimdi emziğini emiyor bana bakarak:) Eliylede tutmş emziği sanki elinden alıcaz:) 11 den beri 3 bez kullandık. 1 defa body sini değiştirdik. Ben çok terledim. 2. geceliğimi giydim.5-6 tanede olsa yetmeyecek gecelik. klimayı bebeğe zarar verir diye açamıyoruz. Üzerimde örtülü sabah değiştiricem yine. Serum 3000 cc alıcakmışım. Şu an 3. sünü taktılar ve bu bitince sonmuş çok şükür. 23 den itibaren su meyve suyu çay kahve ,bisküvi, ve krakeri serbest bıraktılar. nasıl sevindim anlatamam. yemek yiyememek çok kötü. Hatta su bile içemedim. sabahta kahvaltı yapabilecekmşim. Bence sezeryanın en büyük sıkıntısı şu karındaki ağrıyla doğrulabilmek ve ayağa kalkıp yürüyebilmek. şu anımın zaman kaybıyla geçtiğini düşünüyorum. normal doğum olsa muhtemelen evdeydik şuan. şimdi yarın gecede burdayız. face e yarın resim atarım. Aklıma gelenleri yazdım. Geçmişi okuyamadım yine. Umarım herkes iyidir. Sevgiler:KK16:

gözün aydın canım tekrardan Allah analı babalı büyütsün insallah....

günaydın kızlar çok canım sıkkın annemin tedavisi burda devam edilemezmiş şimdi ankara istanbul nerede ii doktor varsa onu arıyoruz dualarını eksik etmeyin...bebeğim annemsiz doğsun istemiyorum..herkesin annesi yanına benimki değil çok kötüyüm çok:KK14::KK14::KK14::KK14:

canım annenin hastalığı şekerle mi ilgiliydi...

Canım,ne güzel tüm işlerini bitirmişsin..ben de 36+1 deyim şuan sadece hastane cantam hazır,bebeğin odası vs. hazı ama eşyalar yerleşecek,tül ve perde siparişi verdim gelecek,temizlik vs. var..kısmetse bu hafta son iş yerinde birçok işimi hafta sonuna ya da önümüzdeki hafta içine bıraktım...kısmet artık bebeğim o zamana kadar gelirse...!!! naparım bilemiyorum...

Annen umarım en kısa zaman da yanında olur canım,onların yeri ve içimizdeki huzuru başka tabii...

Geçen hafta ağda yaptırdım doktorum da çatı uayenesi falan ,yapmadı..önümüzdeki hafta belki bakar..birde bu sıkıntıların içinde onu düşünmek zorundayız..(ağda)

Yeni bebeği olan tüm arkadaşlara, "Allah analı babalı büyütsün" diyorum,sağlıcakla büyütün bebeklerinizi ,darısı bizlerin başına inşallah...

Herkese çook selamlar..(biz hala ... çalış ,çalış,çalış...)

Günler azalınca korku düşüyor insanın içine ya erken gelirse diye bende 37. hafta dan sonra izne ayrılınca 10 gün sürdü işlerimi bitirmek ki çantam ve odamız önceden hazır olmasına rağmen gerçi yavaş yavaş yaptık işleri onun da etkisi var. İnşallah bebeğin annesinin işleri bitirmmesini bekler

bugün doğum sırası caseyera daydı değilmi. Şimdi hazırlıkları tamamlanıyordur yanlış hatırlamıyorsam 10:30 da idi randevusu herhalde

Yarında tuğçe de hayırlısıyla. Dualarımız sizlerle kızlar

sağol canım Allah razı olsun... caseyera yo 12.30 da alcaklardı....

şekeri düzeldi canım..şeker değilmiş nasıl doktorlar bilemiyoruz pemfigus denilen bi hastalık ilk başta nereye giderseniz gidin tek tedavi kortizon demişlerdi dünde ee iiyileşme yok başka bi yere götürün diyor doktorlar bu kadar kolay mı yaa..ölümcül hastalık diyor doktorlar yaralar vücüdunun her yerini kaplamış beni hastaheneye de koymuyorlar dayanamıyorum:KK14::KK14::KK14:

benim annem olamayacak yanımda:KK14::KK14::KK14:

canım kusura bakma şeker gibi kalmış aklımda... gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünme istanbulda falan vardır mutrlaka bu işin ehli iyi bir dr...

şekeri düzeldi canım..şeker değilmiş nasıl doktorlar bilemiyoruz pemfigus denilen bi hastalık ilk başta nereye giderseniz gidin tek tedavi kortizon demişlerdi dünde ee iiyileşme yok başka bi yere götürün diyor doktorlar bu kadar kolay mı yaa..ölümcül hastalık diyor doktorlar yaralar vücüdunun her yerini kaplamış beni hastaheneye de koymuyorlar dayanamıyorum:KK14::KK14::KK14:

Benim annem olamayacak yanımda:KK14::KK14::KK14:

canım sen moralini yüksek tutmaya çalış şu durumda zor biliyorum ama uzmanına götürün bide ne diyecekler çağresi bulunur inşallah allahım bol şifa versin

gunaydınn kıslarr,dogumu olanlar Allah bı avazda bı kesıkte kurtarsın inş,çok heycanlıı ya,darısı başımıza

kalçamm çookk agrıyor ne oturabılıuyorum ne yuruyebılıorumkemıklerım sızlıyoooooo

Tuğçe geçenlerde gün geçermi diordun geldi çattı bile ne çabuk caseryada bugün sağlıklıca alırsınız inşallah kucağınıza :KK16:

canım cok saol cok guzel bi duygu allah hepinize nasip etsin:KK49:
şimdi yazdıklarına cvp vereyim
agrım yok sadece hast yatagına alıstıgım için kendi yatagıma kalkıp yatınca agrıyor ama abartı bi durum deil ki ben hayatımda ilk defa ameliyat oluyorum hatta ilk defa dikiş atıldı vucuduma dusun yani gazım cok rahat cıktı hatta ayıldım hiç agrım yok hemşireye bu normal mi ben hiç agrı hisetmiyorum dedim kız kimseye deme dedi ben de gelen herkese dikiş yerlerim cok agrıyor deyip nazarı onlemeye calıstım:KK1:taburcu c.tesi saat 4 de oldum 2 gece kaldık yani sutum dun geldi ama az sezeryandan
dolayı 72 saat gelmemesi normalmis genede her agladıgında emzirdiler uyarı vermek içinmiş bide benim bebiş kucuk dogdu 2 630 cıkısda 2450 ile taburcu olduk carsamba gunu kontrol var inş.kilo almıstır yoksa mama:KK50: gogusum boş cektigi için sağ gogusum biraz oldu sol gogusumuzu zor tutuyoruz biraz hatta tutamıyoruz
o yuzden agrı ve sızlama var tabi ki 78 ile doguma gittim suan 71 kiloyum ki benim kucuk sizin daha kilolu oldugu için bi 8 kilo rahat gider duş hemen ertesi gun hast de aldım dikişler estetik dikiş istedim ben kadın dogumcu ve cerrah bir girdi yapıstırma kaynadı bile eşim doguma girdi zaten ben sabah 8 den saat 14.30 a kadar sancı cektim 3 cm acılma ile gittim o kadar saat sadece 4 cm oldu ve ben dayanamadım beni sezeryana alın dedim eşim doguma girdi ona ucuyorum dedim bayıldım
ayıldım pelin hanım cok yakıslı bi oglunuz oldu dediler hemen ayıldım zaten 15:00 de girdim 15:15 de cocuk cıktı dr.basımda bekliyodu bebege narkoz gitmesin die
bayılır bayılmaz bebegi hemen cıkarmıslar eşim videoya cekmis o yuzden uyanmak cok kolay ay şimdilik bu:KK49:
pelincim gözün aydın cnm analı babalı büyüsün inşş

face yazmıştım. Ömer Deha mız 3700 kg 51 cm olarak 37. haftamızda spinal anestezi ile dünyaya geldi. Oğluşu tanıyamadım. çok değişik geldi gözümüze. Abisine, bana ve babasına benzetemedik. Kan grubu bile bizden farklı. Hani sürekli kamera ve fotoğrafçı takibi olmasa karıştı sanıcam:) Yatğı doğrulttum arkama yaslanarak yazıyorum. 2 defa ayağa kalkıp yürüdüm. ilk yürürken çok zorlandım karnımda ağrı vardı. İkincisinde daha rahattım. Ama hala sağa sola dönemiyorum. Kendiliğimden doğrulamıyorum. Yarına düzelirmişim. Zaten sabahkindende daha iyi dururmdayım. Ağrı kesici iğne falan yaptılar. Ağrı eşiğiminde yüksek olduğunu söylediler. Ağrı varmı diyorlar bende doğal olarak kesi yerinde acı olduğunu ama dayanılmayacak bir ağrı acı olmadığını söyleyince şaşırıyorlar:) Ne yapayım orası mecbur acıyacak bir süre. dediğim gibi öyle korkulacak bir acıda değil. Sütüm ilk gün olmasına rağmen gayet iyi geldi ama yinede yetmedi. ben nuby nin kaşıklı biberonunu getirmiştim ona mama hazırlayıp içirdiler. Durmadanda emmek istiyor neredeyse yara yapacak. emzik verdik oyalamak için. Hemşire az önce şırıngayla doyurdu kaşıkla yiyemiyormuş tam olarak diye. bebişim şimdi emziğini emiyor bana bakarak:) Eliylede tutmş emziği sanki elinden alıcaz:) 11 den beri 3 bez kullandık. 1 defa body sini değiştirdik. Ben çok terledim. 2. geceliğimi giydim.5-6 tanede olsa yetmeyecek gecelik. klimayı bebeğe zarar verir diye açamıyoruz. Üzerimde örtülü sabah değiştiricem yine. Serum 3000 cc alıcakmışım. Şu an 3. sünü taktılar ve bu bitince sonmuş çok şükür. 23 den itibaren su meyve suyu çay kahve ,bisküvi, ve krakeri serbest bıraktılar. nasıl sevindim anlatamam. yemek yiyememek çok kötü. Hatta su bile içemedim. sabahta kahvaltı yapabilecekmşim. Bence sezeryanın en büyük sıkıntısı şu karındaki ağrıyla doğrulabilmek ve ayağa kalkıp yürüyebilmek. şu anımın zaman kaybıyla geçtiğini düşünüyorum. normal doğum olsa muhtemelen evdeydik şuan. şimdi yarın gecede burdayız. face e yarın resim atarım. Aklıma gelenleri yazdım. Geçmişi okuyamadım yine. Umarım herkes iyidir. Sevgiler:KK16:

sende almışsın bebişi kucağına ne güzel cnm hayırlı olsun cnm darısı bizeee:KK69:

sağol canım Allah razı olsun... caseyera yo 12.30 da alcaklardı....

canım kusura bakma şeker gibi kalmış aklımda... gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünme istanbulda falan vardır mutrlaka bu işin ehli iyi bir dr...

canım sen moralini yüksek tutmaya çalış şu durumda zor biliyorum ama uzmanına götürün bide ne diyecekler çağresi bulunur inşallah allahım bol şifa versin

çok sağolun kızlar işallah geceden beri ağlmaktan öldüm lütfen ANNELERİNİZİ ÜZMEYİN..ben farkında olmadan da çok kırdım belki farkında olarakda şimdi eskiyi hatırladıkça canık yanıyo..ANNEM İŞALLAH İYİLEŞİR..bebeğimi unuttum resmen eve giremiyorum hastahaneye almıyorlar..off çok kötüyüm :KK14::KK14::KK14:

çok sağolun kızlar işallah geceden beri ağlmaktan öldüm lütfen ANNELERİNİZİ ÜZMEYİN..ben farkında olmadan da çok kırdım belki farkında olarakda şimdi eskiyi hatırladıkça canık yanıyo..ANNEM İŞALLAH İYİLEŞİR..bebeğimi unuttum resmen eve giremiyorum hastahaneye almıyorlar..off çok kötüyüm :KK14::KK14::KK14:

cnm çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşş

sedacım üzme kendini mutlaka bir çaresi bulunur sen öncelikle bebeğini düşün... hepimiz annen için dua ediyoruz tatlım.... insallah bu hastalığı yener tez vakitte torununu sever koklar...

günaydın kızlar çok canım sıkkın annemin tedavisi burda devam edilemezmiş şimdi ankara istanbul nerede ii doktor varsa onu arıyoruz dualarını eksik etmeyin...bebeğim annemsiz doğsun istemiyorum..herkesin annesi yanına benimki değil çok kötüyüm çok:KK14::KK14::KK14::KK14:

canım Allah acil şifalar verir annene inşallah'ta gitmesine gerek kalmaz...

,tugcal,Japones,zeytin gözlü,layyydy,drozen,incisahin,Nachtigall,sincap_,ipoli82,

selam kızlar nasılsınız:KK53:

biz iyiyiz dün doktordaydık...doktor bana e zaman çıkaralım bebeği dedi:KK30: bende şok oldum :KK70: ayy dedim ne diyim hocam:KK53: pelinin yazısınıda okudum yüksek ihtimal sezeryan olucam ayın 20 sinde...hastaneye gittik baktık çok içime sindi... bizden böle..

tuğçeeeeee nasılsın :)

SELAM KIZLAR..
bu gece itibariyle yalancı doğum sanıcısı ne demek görmüş oldum bizzat..:26:karnımın tam alt tarafına kasıklarıma şiddetli ağrı saplanıo ama bi anda karnım taş gibi oluyo sonra alttan bi sancı..nefes almadan takip ettim düzensiz olduğu için panik yapmadım hiç..:KK50:şimdi de geçti daha da yoklamaz sanırım..:26:arası uzadı baya çünkü..ama nası dayanıcaz bu kadar ağrıya allahım kuwet verir işala..:KK53:yarın da annecim gelio hayırlısıyla..kızlar şaka maka az kalmış yani..:KK49:

Soğukkanlı davranmışsın canım, çok iyi etmişsin. Ben herhalde 1.5 hafta sonra bunları yaşamayaa başlayacağım. Annişinin de gelecek olmasına çok sevindim :))))

artık 38+0 oldum:nazar:. yarın doktor randevum var bakalım neler olacak. 40dan önce gelmesini istemiyorum ama kısmet artık...:nazar:

Ooo, iyice yaklaşmışsın cnaım.İnşallah gönlündeki gibi olur herşey.

:nazar::nazar::nazar: Tebrikler canım. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin :)))

Aman canim son anne ol, yeter ki vaktinde gelsin sipa. Bugun hastanedeydik, benimle birlikte hamile olan biri vardi, onu gordum; hala karnindaydi bebis. Nasil kiskandim anlatamam. Hamileligime doyamadan geldi bebisim benim. Aslinda neredeyse hep acik kk ama genelde emzirirken tek elle okumakla yetiniyorum. Ancak emzirirken oturabiliyorum basina. O zaman da yazamiyorum pek. Sonra da is guc cikiyor. Sena iyi cok sukur, bugun kontrolumuz vardi. Gelisimi iyi cok sukur. Yalniz simdiden tavsiyem olsun, sIk arayla emzirin bebisleri. Ben uyuyor diye ellemedim, 3 saat civarinda emzirdim, geceleri 4-5 saate uykuya biraktim; kilo alimi bekledigimden az oldu. Doktor araliklari cogalt dedi. Ilkos genelde iyi kardesine karsi ama bize karsi pek iyi degil. Cok laf yetistirmeye basladi. Belki bu sekilde yansitiyordur. Bu hafta okulu bitecek,, annem de 10 gune donecek, iste o zaman yandigimin resmidir. Sicaklarda sabirlar diliyorum, gercekten zor oluyor ama bebislerin gelisimi icin deger dogrusu. Azicik daha sabir.

JAponescim, foruma uğrayamadığım sırada doğumunu yapmışsın. Hayırlı olsun. Mutlu günlerde büyüt inşallah bebişini :))) Gelişiminin de iyi olmasına çookk sevindim :))):nazar::nazar:

Üzüldüm canım, ama her işin başı sağlık. Gönlümüzden annenin yanında olması geçiyor ama olamazsa da unutma ki annen sağlıklı olsun yeter. İnşallah herşey istediğin gibi olur :)

günaydın annişler... bugün son gün yarından itibaren hayatım tepe taklak değişecek sabah hastaneye yatıcam bakalım... evim temizleniyor su an halı perde koltuk ne varsa iyiki diyorum son güne bırakmışım temizlik işini yoksa yine batacaktı ev... ( bende koca bir bebek varda...:KK1:) dün akşamdan beri evde tv yi tamamen kapattım hiç bir şekilde izlemiyorum artık en son eşim ezele bakarken mutfakta ( ki ben o sırada play station oyunuyordum:KK9:) su içmeye diye gittim bir de ne göreyim kadını yatırmışlar ameliyat masasına ezel de tepesinde dr yapcak bişey yok ölcek diyo... Bir koptum ki orda sormayın gitsin nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum böyle yazık eşim de şasırdı... o yüzden bugün tv radyo gibi herhangi bir dış uyarana maruz kalmama kararı aldım... çok hasssaslaştım zaten alıngan ve hassas bir insanımdır...
akşam üstü de annemler gelecek lohusa yatağımı hazırlıcaz insallah akşama da kimseyi istemedim annem gelcekti akşama kalma dedim eşimle baş başa olayım istedim :KK69: ikimizin baş başa olacağı son gece olcak ne de olsa bol bol ps oynarız artık:KK16:
bir dün markete gittik akşam markette bir sancı girdi ki sormayın gitsin ilk kez böyle oldum sanki aşağıdan biri bıçak sapladı hala ağrı var altımda ama başka bir belirtide yok gitmedim hastaneye falan... ama yürümem bile birden daha da değişti walla...

Ne güzel şeyler yazmışsın Tuğçe'cim :)) Bugünün güzellikler ve playstation ile geçsin :)))))))))))))))))))

,tugcal,Japones,zeytin gözlü,layyydy,drozen,incisahin,Nachtigall,sincap_,ipoli82,

selam kızlar nasılsınız:KK53:

biz iyiyiz dün doktordaydık...doktor bana e zaman çıkaralım bebeği dedi:KK30: bende şok oldum :KK70: ayy dedim ne diyim hocam:KK53: pelinin yazısınıda okudum yüksek ihtimal sezeryan olucam ayın 20 sinde...hastaneye gittik baktık çok içime sindi... bizden böle..

tuğçeeeeee nasılsın :)

Hoşgeldin cnaım. Yazdıklarınızı okuyorum ve heyecanınıza ortak oluyorum. Ben iyiyim. Şükür, oğlumun kıyafetleri yıkandı, ütülendi. Gerçi bi tek yünlüleri kaldı. Onlar da bitince derin bi oh çekeceğim :))))

X