- 26 Eylül 2009
- 4.246
- 1
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın kolay gelsin bu arada
Sağol cnaım, ben de iyiyim. Gündüz uykuları beni aptala çeviriyor bi de şu ayaklardaki ödem olmasa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın kolay gelsin bu arada
Ah cnaım, yatak meselesinden ben de muzdaribim. Oğlumun odasını yaptıralım dedik, bildiğimiz maarangoza sipari verdik, dolabımız geldi ama marangoz yatağının ölçülerini yanlış yapmış. Geri gitti. Herhalde gelmesi 15-20 günü bulacak ((
Sepeti hazır allahtan ama odası tam olmamamış gibi oldu
olsun sağ salim gelsinde zaten ilk zaman yanında olmak zorundasın hep yatak hemen gerekli değil ben oda yapmadım boş odamız var ama arkadaşım yapma dedi dinledim bakalım ihtiyaç olursa yapcam şimdilik park yatak
Biz eninde sonunda lazım olacak diye yatağını da yaptırdık (marangoz getirsin de) dediğin gibi yanımda olacağı sepeti hazır.
Yoksa içim çok huzursuz olurdu.
Kızlar bebek bezini ne yaptınız? Hangi marka aldınız ya da düşünüyosunuz? Benim aklımdan prima geçiyor ama 2,5-5 kilo için olanlar mı yoksa 3-6 kilo olanı mı alsam bilemedim?
Biz eninde sonunda lazım olacak diye yatağını da yaptırdık (marangoz getirsin de) dediğin gibi yanımda olacağı sepeti hazır.
Yoksa içim çok huzursuz olurdu.
Kızlar bebek bezini ne yaptınız? Hangi marka aldınız ya da düşünüyosunuz? Benim aklımdan prima geçiyor ama 2,5-5 kilo için olanlar mı yoksa 3-6 kilo olanı mı alsam bilemedim?
ellerim titriyor kıslar
yarın öğlen sezeryana alınıyorum öğlen 12.30 da :18::18::18::18::18:
Anam bugünmü belli oldu hemencik ha yarın allahım allahımm kıss burdaa bende heyecanlandım hayrlısıyla alırsın inşallah kucağına canımm haber et bizedee
evet şekerim az önce belli olduu
ederim inşallah kendimi ii hissedersem tatlım
amin bebişim çok sağol
haftan 37+5 demi doktorda gözükende hani normalde 38 küsürden sonra alıolar ya aksi bi durum falan yok inşallh sana yazacam diye servisi kaçıracamm
ellerim titriyor kıslar
ellerim titriyor kıslar
hayırlı olsun tatlım sakin ol :) kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla inş...
kızlar yeni geldim sayılır doktordan, bebeğimin kilosu 3050 olmuş 36. haftamızda başı biraz büyük gidiyodu, doktor kontrol edeceğiz sürekli dedi. eğer değeri biraz daha artarsa çatına bağlı sezeryana alabilirim dedi :18: ama korkacak bişey yokmuş, çatı muayenesini nst'de sancım çıkmadığı için yapmadı. son haftaya kadar bekleyelim doğumu tetiklemeyelim herşey vaktinde güzel dedi sarılasım geldi kadına 1-10 temmuz arası tatile gidiyomuş doktorum inş kızım erken gelmez yoksa diğer doktora emanet olacam... doktora göre 15inden önce gelmezmiş nst ve bebek gelişimi öyle gösteriyor herşey yolunda akıllı bıdık bekler doktor teyzesini dedii... inş. öyle olur. doktoruma çok güveniyorum o olmazsa doğumda üzülürüm
nst'de ebe vardı yanımda arkadaşımın sınıf arkadaşıydı, hemen isim verdim kanka olayım diye ama bu ay sonuna istifasını vermiş başka şehre gidiyomuş şansıma doktorum hakkında iyice bilgi sahibi oldum, normal doğum taraftarı sonuna kadar dedi. hatta hastanedeki en ilgili doktorlardan dedi, tatile çıkıyo ama ya erken gelirse dedim bizim forumdakilerin aksine bebeklerin geç geldiğini söyledi... bu ara erken gelen çok az bebek var dedi... inş. kızımda vaktinde gelir temmuz 5'te diğer doktora randevu verdi bebeğin başını kontrol etsin diye tabii nstye de girecekmişim. bebeğimi sıkı sıkı tembihliyorum sizde dua edin 10undan sonra gelsin diye kızlar
maşallah canım kızına
dinler inşallah annesinide , istediğin gibi 10 nundan sonra gelir
sıcaklarda fazla dışarı çıkma fıstık tetikliyomuş erkeni...
ellerim titriyor kıslar
hayırlı olsun tatlım sakin ol :) kavuşacaksın bebeğine hayırlısıyla inş...
kızlar yeni geldim sayılır doktordan, bebeğimin kilosu 3050 olmuş 36. haftamızda başı biraz büyük gidiyodu, doktor kontrol edeceğiz sürekli dedi. eğer değeri biraz daha artarsa çatına bağlı sezeryana alabilirim dedi :18: ama korkacak bişey yokmuş, çatı muayenesini nst'de sancım çıkmadığı için yapmadı. son haftaya kadar bekleyelim doğumu tetiklemeyelim herşey vaktinde güzel dedi sarılasım geldi kadına 1-10 temmuz arası tatile gidiyomuş doktorum inş kızım erken gelmez yoksa diğer doktora emanet olacam... doktora göre 15inden önce gelmezmiş nst ve bebek gelişimi öyle gösteriyor herşey yolunda akıllı bıdık bekler doktor teyzesini dedii... inş. öyle olur. doktoruma çok güveniyorum o olmazsa doğumda üzülürüm
nst'de ebe vardı yanımda arkadaşımın sınıf arkadaşıydı, hemen isim verdim kanka olayım diye ama bu ay sonuna istifasını vermiş başka şehre gidiyomuş şansıma doktorum hakkında iyice bilgi sahibi oldum, normal doğum taraftarı sonuna kadar dedi. hatta hastanedeki en ilgili doktorlardan dedi, tatile çıkıyo ama ya erken gelirse dedim bizim forumdakilerin aksine bebeklerin geç geldiğini söyledi... bu ara erken gelen çok az bebek var dedi... inş. kızımda vaktinde gelir temmuz 5'te diğer doktora randevu verdi bebeğin başını kontrol etsin diye tabii nstye de girecekmişim. bebeğimi sıkı sıkı tembihliyorum sizde dua edin 10undan sonra gelsin diye kızlar
Ne güzel, kavuşuyorsun yavrunaa :))))))) Şimdiden tebrikler :)))) İyi haberlerini bekliyoruz
Hoşgeldin canım, herşeyin iyi olmasına çok sevindim. Doktorunun normal doğuma olan yaklaşımı da çok güzel. Eminim kuzun zamanında gelecek. Ancak endişeni anlıyorum. Benim doktorum da şu anda izinde. Cumartesi gelecek. İçimden neden şimdi izne çıktı ki diyip duruyorum :)))
hoşbuldum canımsağolasın, senin az kalmış gelmesine ne güzel ama işte insan geriliyor... inş. vakitlice gelsin bebişlerimiz
Herkese iyi akşamlar....
iyi bakın göbüşlere