2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
1-fibula09 ARALIK 2010
2- LeYLa_2111 ARALIK 2010
3- eren4111 ARALIK 2010
4- zazez8-13 ARALIK 2010
5- İpoli8213 ARALIK 2010
6-okyanus8416 ARALIK 2010
7- incitanir17 ARALIK 2010
8- Arina18 ARALIK 2010
9- Fatmanur18 ARALIK 2010
10-tugcal19 ARALIK 2010
11- oranje22 ARALIK 2010
12- rainofapril26 ARALIK 2010
13- Melike_ecesuu27 ARALIK 2010
14-Asilmavi05 OCAK 2011
15-exorcist_trex05 OCAK 2011
16-Zeytin gözlü10 OCAK 2011
okyanuscum ekledim tatlım...
Canım çizelgeni yaptım özeline atıyorum...tamam mı...özeline yazacam linki kopyala...profilim kısmına gir...orda çizelge yazısının yanında kalem işareti var..o kalem işaretini tıkla açılan kutucuğa özelindeki linki yapıştır...kaydet de tamamdır..güle güle kullan bitanem..7 haftalık canm
eklerim tabi bitanem...sen yaz bana tarihini hemen eklerim...Merhablar kızlar, nasılsınız, umarım herşey yolundadır :))
asilmavicim, çok teşekkürler canım. Bilgileri aldım. :)
Leylacım, beni de hem dr kontrol hem de dua listesine ekler misin, çok sevinirim. Dr randevumu bugün sana bildireceğim
Kızlar, bana şans dileyin. Bir saat sonra dr a gideceğiz. 7 haftalığım. Kalp atışlarını görmeyi bekliyorum. Heyecanım çok :)))
bugün 15.30 ta randevum var arkadaşlar.miniğimin kalp atışlarını duycam inşallah.ama siz şanslısınız çünkü doktora eşlerinizle gidiyorsnuz.ama biz eşimle farklı şehirlerde çalışıyoruz ve bugün yine yalnız gidicem.o yüzden çok buruğum
canım ben üniversitede öğretim görevlisiyim (tokat) eşim karsta tarım il müdürlüğünde ziraat mühendisi(( eşim sözleşmeli çalıştığı için tayin olmuyor benim zaten tayin hakkım yok hayırlısı bakalım napcaz:44:
rica ederimMerhablar kızlar, nasılsınız, umarım herşey yolundadır :))
Leylacım, beni de hem dr kontrol hem de dua listesine ekler misin, çok sevinirim. Dr randevumu bugün sana bildireceğim
Kızlar, bana şans dileyin. Bir saat sonra dr a gideceğiz. 7 haftalığım. Kalp atışlarını görmeyi bekliyorum. Heyecanım çok :)))
beni de ekle beni de ekle benim ki de 25 aralık
rica ederim
güzel haberlerini bekliyoruz
beni de ekle beni de ekle benim ki de 25 aralık
ekliyorum tatlım...
rica ederim
güzel haberlerini bekliyoruz
ahhh canım ben de nüşde okurken sınavı mülakatı falan kazanmıştım üstelik hocam çok da ısrar etmişti gel kal okulda diye ben bankacı olucam diye kalmadım okulda... 5 sene çalışıp istifa ettim sonra da... şimdiki aklım olsa kesin kalırdım okulda.... :97:gerçi o zaman belki eşimle tanışamazdım ama kader kısmet bu işler:97:canım ben üniversitede öğretim görevlisiyim (tokat) eşim karsta tarım il müdürlüğünde ziraat mühendisi(( eşim sözleşmeli çalıştığı için tayin olmuyor benim zaten tayin hakkım yok hayırlısı bakalım napcaz:44:
canım hiç korkma belirtiler azaldı diye hergün aynı şiddette olmaz zaten üstelik herkesin bulantısı olacak diye birşey de yok... dr da güzel haberle gel inşallah....selam kızlar..sizi uzun süredir takip ediyorum ama hiç yazmamıştım çünkü kendimce biraz zaman geçmesini bekledim her an bişey olabilir diye.. bugün tam 9 haftalık hamileyim.bikaç gün geriden gidiyor ama gün itibariyle 9 hafta.
ben de hiç belirti yok! bugün dr randevum var ve çok korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız diye günlerdir yazmaya çekindiğim topiğe bugün yazıyorumbelirti falan kalmadığı için bebeğe bişey oldu mu acaba diye yiyorum kendimi dünden beri ne sabah bulantısı ne bişey..daha önce bulantım vardı gün içinde çok hafif oluyordu ama o da yok artık kalbinin durmasından korkuyorum sabah sabah içinizi kararttım biliyorum!hamilelikte delirmemek bi mucizeee sanırım!
Merhablar kızlar, nasılsınız, umarım herşey yolundadır :))
canım bende mesaj attım...bana cevap yazmış...sıkıntı varmış...düzelecekmiş...oda farkında yani....teşekkür ederim
bu arada ilk sayfadaki takip çizelgesin grafiği kaymış görünüyor bende sizde de öyle mi görünüyor:26: ben huri37 arkadaşımıza özelden mesaj attım düzeltmesini rica ettim de
ya kusura bakmayın 1 ekim
son adet tarihini yaz bana tatlım..birde güzel bir söz yaz hemen yaparım çizelgeni....hadi bekliyorum...
çok teşekkür ederim yaptım galiba