o bişeymi benim ütülenmesi gereken 5 tane gömleğim
var (eşimin gömleği) 2 haftadır bekliyor salonun sandalyelerine takılı normalde
donlara kadar ütülerim asla atlamam
gömlek ütülemekten nefret ediyorum çok uğraştırıyor
evet kalp atışlarını dinliycem meleğimin. yalnız başıma hastane yollaarı gözüktü bana yine kızlargörüşmek üzere sonuçları paylaşıcam sizinle hepinizi öpüyorum
o bişeymi benim ütülenmesi gereken 5 tane gömleğim
var (eşimin gömleği) 2 haftadır bekliyor salonun sandalyelerine takılı normalde
donlara kadar ütülerim asla atlamam
gömlek ütülemekten nefret ediyorum çok uğraştırıyor
ayyy kk yine sapıttı yazdıklarımız çifter çifter geliyor
bugün arinada gelmedi yaaaaaaaaaaa..nerde acaba....?:26:
arinacım sende .. diğer gönderdiğim tüm arkadaşlar
tşk ettiler.. rica ederim çok mutlu olurum faydam olursa
seninde işler yoğundu galiba .. gelemicem demişsin ama öğleye kadar yazıyordu
hg canım...seni o kadar merak ettim ...seni sordum..sen bana bişey yazmamışsın..şimdide ben sana küstüm...Selam kızlar ben geldimmmm
Bugün doktora gidecek arkadaşlar umarım güzel haberlerle gelirsiniz.
Asilcim, bugünlerde unutkanım baya; ama sana dün teşekkür ettim mi bilmiyorum canım. Yine teşekkür edeyim. Sağol çok faydalı bilgiler
Bu arada Ayşe Öner'i daha önce izlemiştim TV'de. Ünlülerin de doğum koçuÇok rahatlatıcı bir ses tonu var. Aslında nasıl da ihtiyacım var ona, onu anladım
Benimde sabahtan işlerim vardı. Onları hallettim ve de ancak geldim. Merak eden arkadaşlarıma duyurulur :92::92:
Tuğcalcım, kolay gelsin tatlım. Öperim seni, meleğine ve de kendine dikkat et
hg canım...seni o kadar merak ettim ...seni sordum..sen bana bişey yazmamışsın..şimdide ben sana küstüm...Selam kızlar ben geldimmmm
Asilcim, bugünlerde unutkanım baya; ama sana dün teşekkür ettim mi bilmiyorum canım. Yine teşekkür edeyim. Sağol çok faydalı bilgiler
Bu arada Ayşe Öner'i daha önce izlemiştim TV'de. Ünlülerin de doğum koçuÇok rahatlatıcı bir ses tonu var. Aslında nasıl da ihtiyacım var ona, onu anladım
Benimde sabahtan işlerim vardı. Onları hallettim ve de ancak geldim. Merak eden arkadaşlarıma duyurulur :92::92:
hg canım...seni o kadar merak ettim ...seni sordum..sen bana bişey yazmamışsın..şimdide ben sana küstüm...
Selam kızlar ben geldimmmm
Hemen ekliyorum tatlım...inşallah bir sorun yoktur yaaa...asudem için ben de 20 adet ayetel kursi okuyacağım beni de listeye ekler misin ben geçmişi görmemiştim asudemin kahverengi kanaması mı olmuş çok üzüldüm inşallah herşey yolundadır