2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bakanlıkta çalışıyorum canım...hangi hocanın öğrencisisin...

durduramıyorum...midemden sesler geliyor...

ayy kıyamam ben sana yaaa şişşşş seslerrrrr cıkın leyloşumun göbüşünden gidin baska bi göbüşeeee :89:

Son düzenleme:
selam kızlar..sizi uzun süredir takip ediyorum ama hiç yazmamıştım çünkü kendimce biraz zaman geçmesini bekledim her an bişey olabilir diye.. bugün tam 9 haftalık hamileyim.bikaç gün geriden gidiyor ama gün itibariyle 9 hafta.
ben de hiç belirti yok! bugün dr randevum var ve çok korkuyorum beni en iyi siz anlarsınız diye günlerdir yazmaya çekindiğim topiğe bugün yazıyorum belirti falan kalmadığı için bebeğe bişey oldu mu acaba diye yiyorum kendimi dünden beri ne sabah bulantısı ne bişey..daha önce bulantım vardı gün içinde çok hafif oluyordu ama o da yok artık kalbinin durmasından korkuyorum sabah sabah içinizi kararttım biliyorum!hamilelikte delirmemek bi mucizeee sanırım!

ali ece hoca hala ordamı?

evet tanıyorum canım...iri yarı ağır bir hocadır..ama iyi insandır...

ayyyy tatlım...şimdi biraz durdu atıştırınca...

ALİ hoca çankırıya gitti geçen yıl. evet hocam sert görünüşlüdür ama çok severim hocamı. eşimde bakanlıkta. siz nerdesiniz?

canım güzel düşünelimki herşey hepimiz için güzel olsun...Allah yardımcın olsun..inşallah herşey yolundadır...

öncelikle hoşgeldin canımm
hiç kötü düşünme canım nasıl böle belirtiler normalse olmamasıda normal güzel düşün güzel sonuclar al canım benim hiç üzülme rabbime emanet et o korusun inşallah ikinizide kuzum doktordan gelincede haberdar et bizi olurmu inşallah saglıcakla bebişini görürsün dualarım hep seninlee

sağolun kızlar..elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum!tabi ki Allah ne yazdıysa onu yaşıycam. randevum 15.30 da o saate kadar delirmezsem sıkıntı yok :) umarım hayırlı yazılar yazmıştır Rabbim hepimiz için..

amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn

Ben çıkıyorum...hepinize afiyet olsun şekerler...öğleden sonra görüşmek üzere.... işim yoğunlaştı yaaaaaaa...

merhabalar bende 9+4 üm bugun cuma ikinci kontrole gidicem inş herşey yolundadır sanki bazen hissediyorum benim gibi bebeği hisseden var mı acaba merak ettim

Canım kusura bakma cevabım biraz gecikti ama nete fazla giremiyorum ya.. Bende kan pıhtılaşması var canım ilk bebeğim 20. haftada karnımda öldü bu ikinciydi buda düştü doktorum bununda kan pıhtılaşmasından olabileceğini söyledi.. Bir ay bekle dedi hamile kalır kalmaz da iğneye başla dedi. Birde progestan verdi.

bak ben ziyarete geldim sizi aslında doğumum martta kısmetse aranızda bir arkadaşım var onun için baktım sakın kendini yıpratma üzersin bebeğini bende senin gibiydim ilk iki haftadan sonra (oda sonradan anladım ilaçlardan kaynaklanıyormuş çünkü ilaçları bırakınca geçti )ne bulantı ne halsizlik ne yorgunluk hiç birşey yok hamile olduğuma inanmak güç oluyodu hormanlarım değişip duygusal krizler bile yaşamadım halada öyle aşermek için çaba gösteriyorum resmen özeniyorum olmuyo ama bende hep acaba yokmu derdim kendi kendime kuruntu yapardım ama şimdi kocaman bi göbeğim var inşallah darısıda sein başına olucak)

slm kızlar nasılsınız:) epeydir giremedim gelişmelerden uzak kaldım, geçmişide okuyamadım çok kaynatmışsınız yine :) umarım herkes ve bütün bebişler iyidir.
biz iyiyiz çok şükür inş. sonuna kadar öyle gider. tek sıkıntım sabahları gözlerimi açamamak başkada bi sıkıntım yok çok şükür.

mesajın için teşekkür ederim içim rahatladı biraz :) umarım benimki de senin gibi bir durumdur.annem bana hamileyken 9 ay istifra etmiş bir kadın sanki benm de hamişliğim öyle geçicek hep diye düşünürdüm.şimdi öyle olmayınca şüphe etmeye başladım :)) bi de ağustos ayında kimyasal gebelik geçirmiştim ben.inşallah bundan sonra her şey güzel devam eder!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…