- 2 Aralık 2010
- 725
- 1
ahhh canım ben de nüşde okurken sınavı mülakatı falan kazanmıştım üstelik hocam çok da ısrar etmişti gel kal okulda diye ben bankacı olucam diye kalmadım okulda... 5 sene çalışıp istifa ettim sonra da... şimdiki aklım olsa kesin kalırdım okulda.... :97:gerçi o zaman belki eşimle tanışamazdım ama kader kısmet bu işler:97:
canım hiç korkma belirtiler azaldı diye hergün aynı şiddette olmaz zaten üstelik herkesin bulantısı olacak diye birşey de yok... dr da güzel haberle gel inşallah....
canım dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah....
minecim kalp atışları için gidiceksin galiba :) hadi hayırlısı olsun bakalım. inş. güzel haberle gelirsin tatlım.
Canım çizelgeni yaptım..özeline atıyorum...
ben çok şükür iyiyim de işler yoğun :126:İnşallah canım, çok teşekkür ediyorum. Sen nasılsın?
Kızlar, ben ufaktan çıkayım. Anca hazırlanırım. Kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın:))
evet kalp atışlarını dinliycem meleğimin. yalnız başıma hastane yollaarı gözüktü bana yine kızlargörüşmek üzere sonuçları paylaşıcam sizinle hepinizi öpüyorum
rica ederim bitanem...güle güle kullan...takamassan çizelgeyi yardımcı oluruz...detaylıca özeline yazdım..nasıl takman gerektiğini...çok teşekkür ederim harikasın
Kızlar, ben ufaktan çıkayım. Anca hazırlanırım. Kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın:))
kızlar bende az ev işlerine daliim
bi sepet dolusu ütüm var
dinlenmeye uğrarım
ikinizde güzel haberle gelin inş. kızlar :) bizi habersiz bırakmayın.
kızlar bende çıkıyorum bir ara yine uğrarım öpüyorum hepnizi.
o bişeymi benim ütülenmesi gereken 5 tane gömleğimkızlar bende az ev işlerine daliim
bi sepet dolusu ütüm var
dinlenmeye uğrarım
asudem benim gündaşım onun bugünlerde eşi hacdan dönecekti meşguldur bence o yüzden giremiyordur:26:
o bişeymi benim ütülenmesi gereken 5 tane gömleğim
var (eşimin gömleği) 2 haftadır bekliyor salonun sandalyelerine takılı normalde
donlara kadar ütülerim asla atlamam
gömlek ütülemekten nefret ediyorum çok uğraştırıyor