2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh canım ben de nüşde okurken sınavı mülakatı falan kazanmıştım üstelik hocam çok da ısrar etmişti gel kal okulda diye ben bankacı olucam diye kalmadım okulda... 5 sene çalışıp istifa ettim sonra da... şimdiki aklım olsa kesin kalırdım okulda.... :97:gerçi o zaman belki eşimle tanışamazdım ama kader kısmet bu işler:97:

canım hiç korkma belirtiler azaldı diye hergün aynı şiddette olmaz zaten üstelik herkesin bulantısı olacak diye birşey de yok... dr da güzel haberle gel inşallah....:nazar:

canım dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah....:KK16:

demekki herkes elinde olandan şikayetçi ben de okulda çok yoruluyorum keşke devlet memuru olsaydım diyorum bazen.bayan için zor gerçekten. dilerim sizinde gönlünüze göre bi işiniz olur:KK1:

asilmavi şu bilgileri banada gönderebilirmisin canım müsait olduğunda

minecim kalp atışları için gidiceksin galiba :) hadi hayırlısı olsun bakalım. inş. güzel haberle gelirsin tatlım.

evet kalp atışlarını dinliycem meleğimin. yalnız başıma hastane yollaarı gözüktü bana yine kızlar :KK5: görüşmek üzere sonuçları paylaşıcam sizinle :KK34: hepinizi öpüyorum

Kızlar, ben ufaktan çıkayım. Anca hazırlanırım. Kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın:))

evet kalp atışlarını dinliycem meleğimin. yalnız başıma hastane yollaarı gözüktü bana yine kızlar :KK5: görüşmek üzere sonuçları paylaşıcam sizinle :KK34: hepinizi öpüyorum

ikinizde çoooook güzel haberlerle geliceksiniz inş.
minecim dr.na söylede tel. na kaydet kalp etış seslerini
eşimde dinletiim dersin

kızlar yazdığım mesaj sapma sapan olmuş dr giden arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah....

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim harikasın
rica ederim bitanem...güle güle kullan...takamassan çizelgeyi yardımcı oluruz...detaylıca özeline yazdım..nasıl takman gerektiğini...:nazar::KK71:
Kızlar, ben ufaktan çıkayım. Anca hazırlanırım. Kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın:))

güle güle canım..hayırlı haberlerle gel inşallah....seni dua listesinede ekliyorum..:nazar::KK54::KK54:

kızlar bende az ev işlerine daliim
bi sepet dolusu ütüm var:KK25:
dinlenmeye uğrarım :KK75:

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

Asudem İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-festan :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-rainofabril :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
18-semenya :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
19-karatasoz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
20-fibula :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
21-tahmina38 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
22-kubrahan :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
23-incitanir :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
24-ipoli82 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
25-Nachtigall :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

kızlar ya asudeme yazdım bu hafta ama o ortalıklarda yok...neden gelmiyor bileniniz varmı acaba...geliyorda ben mi görmüyorum...?:nazar::26:

ikinizde güzel haberle gelin inş. kızlar :) bizi habersiz bırakmayın.
kızlar bende çıkıyorum bir ara yine uğrarım öpüyorum hepnizi.

asilmavişim o bilgilerden bende istiyorum canım..özelime atarsan çok sevinirim...teşekkürler canım...:KK71::KK71::nazar:

asudem benim gündaşım onun bugünlerde eşi hacdan dönecekti meşguldur bence o yüzden giremiyordur:26:

kızlar bende az ev işlerine daliim
bi sepet dolusu ütüm var:KK25:
dinlenmeye uğrarım :KK75:
o bişeymi benim ütülenmesi gereken 5 tane gömleğim
var (eşimin gömleği) 2 haftadır bekliyor salonun sandalyelerine takılı normalde
donlara kadar ütülerim asla atlamam :KK9: :KK9:
gömlek ütülemekten nefret ediyorum çok uğraştırıyor

asudem benim gündaşım onun bugünlerde eşi hacdan dönecekti meşguldur bence o yüzden giremiyordur:26:

saol tatlım bilgi için...bende merak ediyorum...eşi haccamı gitmiş..maşallah...:nazar::nazar::nazar:Allahım ziyaretlerini kabul eylesin...:nazar::nazar:

o bişeymi benim ütülenmesi gereken 5 tane gömleğim
var (eşimin gömleği) 2 haftadır bekliyor salonun sandalyelerine takılı normalde
donlara kadar ütülerim asla atlamam :KK9: :KK9:
gömlek ütülemekten nefret ediyorum çok uğraştırıyor

gömlek bişey değilde bende pantolon ütülemekten nefret ediyorum..offffffffffff...:nazar::nazar:

melikemmmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnn?niye gelmedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....?kesin uyuyordun uykucu şirineeeeeee...:nazar::KK74::KK74::KK74::KK74:

X