2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy süper ya darısı başımıza öpsün boşver sakınan göze çöp batar kırma sen yine çinlimi yardımcın
Evet canim Cinli.Dogru diyorsun, sakinmamak lazim ama temizligin ortasinda elini dahi yikamadan kosturmuyor mu deli oluyorum. Dun bana diyor ki, sen bebegi ver git yemek yap aksam oluyor diyor.annem yapacak diyorum, ama o bilgisayarda oturuyor diyor. Uyanik sey, bebegi alacak ya :))

ay bende sinir olurum oyle şap şup öpenlere
ben hala yiğenlerimi öpmek istersem ellerini öpüyorum sadece
o tatlı yanaklara kıyılıpta öpülür mü yaa
bebek dediğin koklanır

Senaya bizde hasta olduk iyi bak tatlı kızımıza birde kocaman maşallah ona

zaten sen öyle çok ayakta kalma canım yaa lohusasın sonuçta yat kızınla oğlunla yardımcının işi ne

Ay oldum valla ama baskasina degil niyeyse sadece ona lohusa oldum :))) bir dogurun anlayacaksiniz, insan pence atmak istiyor :)))) Enseden opmek lazim :) biz maaile opuyoruz da kizdan kiskaniyorum niyeyse :))
zaten sen öyle çok ayakta kalma canım yaa lohusasın sonuçta yat kızınla oğlunla yardımcının işi ne
hep ayaktayim valla. Bugun emzirip uyutup annemin yanina attim kizi markete gittim. Kapida guvenlikte bir kadin var arada sohbet ederiz, bugun gordu beni, bebek nerde diye sasirdi. Dedim 1 hafta once dogurdum. Bana gozlerini acip dehsetle bakti, disari cikilmaz eve git dedi :)))) eve geldi. Yardimcima anlattim, diyor ki, bizde 40 gun kalkilmaz, tv seyredilmez, banyo yapilmaz, soguk bir sey icilmez vs. Dedim yok artik, olelim yani dogurduk diye :)

kedi gibi pençeleriz diyosun yani

çinlilerde bi hoş hani hiç bişey ap 40 gün kok

Kizlar bu arada tavsiye size. Korse takiyorum hergun 1-2 saat, gobegim kalmadi neredeyse. Ama kulot gibi giyilenden degil benimki. Lastikli duz uzun bir bez dusunun, gererek takiyorsunuz, cirt cirtli.

benimde ya içime öyle doğuyo gelmesini çok istiyom erken o yüzden gelmez meleğim

40 ı doldurur die düşünüorum bende vala..aslında erken gelmesini istiorum ama zoorr..zaten bende hiçbi belirti yokk bebeğin yavaş yavaş doğum kanalşına girmesi dışında..bol miktarda yürümemiz lazım ama bu sıcakta günde bi kere anca çıkabiliyorum dışarı o da akşamüstleri...doktor da sabredicen didi napalımm..40 ı geçmesinde bi deee

Kizlar bu arada tavsiye size. Korse takiyorum hergun 1-2 saat, gobegim kalmadi neredeyse. Ama kulot gibi giyilenden degil benimki. Lastikli duz uzun bir bez dusunun, gererek takiyorsunuz, cirt cirtli.

ayy eveett ben de korse takmayı düşünüyorum toparlıyomuşş cidden canımm..

20 gün önce bir arkadaşımın ikiz kızları oldu o koca karından şuan eser yok,aynen seninki gibi bir korse taktı. ikiz doğum yapmasına rağmen göbek yokkk,resmennn yokkk..sarkma da olmamış..ama 1 dakika bile yerinde de oturamıyor tabi toplam 3 kız annesi olarakk

Pelin Allah bir avazda kurtarsin canim demek sende doguruyosun
Senanin annesi haberlerini almak ne guzel canim bize boyle tecrubelerini anlat hep sevaba giriyorsun inan ben cok bilgi ediniyorum senden:)
su korse dedigin seyden bende gordum gecen gun almayi dusunuyorum bugun ama bana ilk gunlerde degil iki ay sora kullanmalisin yoksa rahim asagi sarkar dediler bi dogumdan hemen sonrami basladin sen kullanmaya

brezilya dizisindeki karakterlerin ismi gibi
ben iki isme cinsiyetsiz karşıyım
yazık o çocuğun sınavlarda isim kodlamada geçireceği süreye....

aynenn bende her iki cinsiyet içinde geçerli..zaten 2 ismi birden kullanmıyolarki..okulda da karışıklık oluyo..mesela bi ism hiiç kullanmıo çocuk onunla çağırıosun bakmıo bilee snw larda kodlama olayına zaten hiç girmiim kabusa dönüoo

çok çok geçmiş olsun canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Bu arada hamilelikte emar çekilebiliyo mu?:26:

ben onu bi ara baya araştırdım canım ve kesin bişey var ki oda kesin olarak zamanının ne zaman olucağı belli olmaması
ayy alemsin canım..evet haklısın..

anaaem. benim bu cmt değil öbür cmt temizlikçi gelcek. 36. haftamın içindeyim. haftaya dan itibaren olabilir mi yani. daha ağdaya gitmedim
aynen ben de öööyle oturuyorum,daha temizlikçi bulacam ben de..

seninkide bişeymi ben 37. Haftada daha izne ayrılacam ondan sonra temizlik hastane çantası ufak defek eksiklerr

valla napcaz kızlar biz böyle. ben de aynı durumdayım..ama bi taraftan da 2 haftaya kadar doğurcakmışım gibi bir his var içimde..:18:

ben 37 ye başladım canım
ağdaya yarın gitmeyi planlıyorum
ve saolsun sedacığım içine sıradakinin ben olduğum doğmuş
tutuşturdu cadı benim paçaları

Amin canım..Sena'yı bizim için de kokla..bu arada göbeği gerçekten erken düşmüş..maşallah..

zararı olacağını sanmıyorum canım...
:)))) bende kıskaırım gibime geliyor...
melis ismi güzel bence ben severim..alya da bu senenin moda ismi zaten

çok teşekkür ederim canım alya bu sene yeni moda evet...aslında ben ilk açelya akkoyunun kızında duymuştum 2-3 sene önce o zamanda çok hoşuma gitmişti...melis isminide kullanılsın diye koyuyoruz bizde melis dicez yani ama alya da cüzdanında yazsın

sezeryanda dikişlerden dolayı takamıomuşun canım bizde normal doğum yapabiliriz inşallahta takarız hemecik iner göbüşümüz

Sagol canim, cok mutlu oldum ictensozlerine. Ben dogumdan 4 gun sonra takmaya basladim, cok degil 1-2 saat sadece. Gece yatanlar bilevarmis ama bana gelirler o kadar taksam :)
ne zaman takmaya başladın canım?
4. Gun basladim tatlim.
sezeryanda dikişlerden dolayı takamıomuşun canım bizde normal doğum yapabiliriz inşallahta takarız hemecik iner göbüşümüz

Kizlar opucukler benden size. Kizim uyudu uyuyacak. Ben de erkenden yatayim, malum gece mesaisi var :) Rabbim Pelin'in de yardimcisi olsun. Hayirli haberler alalim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…