Ben kurutuyorum canim, bilmiyorum zararli mi.
Evet canim Cinli.Dogru diyorsun, sakinmamak lazim ama temizligin ortasinda elini dahi yikamadan kosturmuyor mu deli oluyorum. Dun bana diyor ki, sen bebegi ver git yemek yap aksam oluyor diyor.annem yapacak diyorum, ama o bilgisayarda oturuyor diyor. Uyanik sey, bebegi alacak ya :))ayy süper ya darısı başımıza öpsün boşver sakınan göze çöp batar kırma sen yine çinlimi yardımcın
37+1di tatlim. Tam sInIr oluyor 37 hafta. Oncesine premature deniyor ama oyle dogup benim kizdan kilolu doganlar varBu arada daldim konuya pelini gorunce, herkes iyidir umarim.Biz annemle kizimi yikadik az once. Simdi de emziriyordum. Kizlar asik oldum kizima resmen. Doyamiyorum opup koklamaya. Bir de acayip kiskanclik geldi, yardimcima gicik kaptim. Cocuk uyuyor, dan diye yanina giriyor. En ufak aglasin hemen bizden once kosuyor yanina, kucagina almaya. Gecen gun ilk defa kucagina verdim, sap sup optu yaa.. Dur diyemedim, kirmak da istemiyorum Bu arada 4. Gun gobegimiz dustu. Oglumun 20 gun surmustu, sok oldum kziminki dusunce :) Ayy darisi basiniza yaa.. Allahim saglik uzun omur versin hepsine... Acayip duygusalim herseye zirliyorum :)
Evet canim Cinli.Dogru diyorsun, sakinmamak lazim ama temizligin ortasinda elini dahi yikamadan kosturmuyor mu deli oluyorum. Dun bana diyor ki, sen bebegi ver git yemek yap aksam oluyor diyor.annem yapacak diyorum, ama o bilgisayarda oturuyor diyor. Uyanik sey, bebegi alacak ya :))
Ay oldum valla ama baskasina degil niyeyse sadece ona lohusa oldum :))) bir dogurun anlayacaksiniz, insan pence atmak istiyor :))))hmm anladım canım o zaman yapcak bişey yok haklısın... sanmıyorum sorun olacağını eğer hiç içine sinmiyorsa ıslakken evin içine as olmadı... oyyy tam lohusa hatun olmussun esracım... kıskanmalar sinirlenmeler falan... relax ol tatlım dicem ama benim de en korktuğum şey oğlumu kıskanmak walla şimdi babası bile kucağına alsa kıskanırım gibime geliyor... Allah yardımcımız olsun... yada bizim değil de yanımızdakilerin yardımcısı olsun....
Enseden opmek lazim :) biz maaile opuyoruz da kizdan kiskaniyorum niyeyse :))ay bende sinir olurum oyle şap şup öpenlereben hala yiğenlerimi öpmek istersem ellerini öpüyorum sadeceo tatlı yanaklara kıyılıpta öpülür mü yaabebek dediğin koklanırSenaya bizde hasta olduk iyi bak tatlı kızımıza birde kocaman maşallah ona
hep ayaktayim valla. Bugun emzirip uyutup annemin yanina attim kizi markete gittim. Kapida guvenlikte bir kadin var arada sohbet ederiz, bugun gordu beni, bebek nerde diye sasirdi. Dedim 1 hafta once dogurdum. Bana gozlerini acip dehsetle bakti, disari cikilmaz eve git dedi :)))) eve geldi. Yardimcima anlattim, diyor ki, bizde 40 gun kalkilmaz, tv seyredilmez, banyo yapilmaz, soguk bir sey icilmez vs. Dedim yok artik, olelim yani dogurduk diye :)zaten sen öyle çok ayakta kalma canım yaa lohusasın sonuçta yat kızınla oğlunla yardımcının işi ne
kızlar kızımın ismine bişey demediniizzzz
beğenenlerede tşk ediyorum beğendiğinize sevindim
nasıl sizce melis alya
Ay oldum valla ama baskasina degil niyeyse sadece ona lohusa oldum :))) bir dogurun anlayacaksiniz, insan pence atmak istiyor :)))) Enseden opmek lazim :) biz maaile opuyoruz da kizdan kiskaniyorum niyeyse :)) hep ayaktayim valla. Bugun emzirip uyutup annemin yanina attim kizi markete gittim. Kapida guvenlikte bir kadin var arada sohbet ederiz, bugun gordu beni, bebek nerde diye sasirdi. Dedim 1 hafta once dogurdum. Bana gozlerini acip dehsetle bakti, disari cikilmaz eve git dedi :)))) eve geldi. Yardimcima anlattim, diyor ki, bizde 40 gun kalkilmaz, tv seyredilmez, banyo yapilmaz, soguk bir sey icilmez vs. Dedim yok artik, olelim yani dogurduk diye :)
benimde ya içime öyle doğuyo gelmesini çok istiyom erken o yüzden gelmez meleğim
Kizlar bu arada tavsiye size. Korse takiyorum hergun 1-2 saat, gobegim kalmadi neredeyse. Ama kulot gibi giyilenden degil benimki. Lastikli duz uzun bir bez dusunun, gererek takiyorsunuz, cirt cirtli.
Kizlar bu arada tavsiye size. Korse takiyorum hergun 1-2 saat, gobegim kalmadi neredeyse. Ama kulot gibi giyilenden degil benimki. Lastikli duz uzun bir bez dusunun, gererek takiyorsunuz, cirt cirtli.
brezilya dizisindeki karakterlerin ismi gibi
ben iki isme cinsiyetsiz karşıyım
yazık o çocuğun sınavlarda isim kodlamada geçireceği süreye....
çok çok geçmiş olsun canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..evet kizlar yyaa Allah a sükür preeklampsi cok ileri seviyede degilmis.... dün emar cekildi kulak burun bogaz kontrolüm yapildi sonuc olarak nörolojik olarak birsey bulunamadi.... bugünde göz kontrolüm var ordada ne cikacak bilmyorum.... sonucta bulunsa bile onada normal diyecekler.... beni doguma kadar oyalayacaklar... bebegin kafasi asagi dönmüs cok sükür.... 2 günde bi pozisyon degistiriyo.... gecenlerde doktor eger 38. haftanda olsaydin doguma alirdik dedi ammmaaa ben artik inanmiyorum 33. haftamdan beri önce 35. haftadan sonra aliriz dediler sonra 36. hafta simdi oldu 38. bu gidisle zaten gerek kalmayacak.... tansiyonum düsmüyor... ilacla kontrol altina aliniyo ama yarim saat sonra birdaha basliyor yükselmeye..... dozunuda arttirdilar ama degisen birsey yok siddetli bas agrisi ve bulanik görme disinda genel durumum iyi.... halan ne olacagim belli degil....
kizlar ben 3 haftadan beri hastanedeyim.... yeni degil panik olmayin :))) ben alistim
ayy alemsin canım..evet haklısın..ben onu bi ara baya araştırdım canım ve kesin bişey var ki oda kesin olarak zamanının ne zaman olucağı belli olmaması
aynen ben de öööyle oturuyorum,daha temizlikçi bulacam ben de..anaaem. benim bu cmt değil öbür cmt temizlikçi gelcek. 36. haftamın içindeyim. haftaya dan itibaren olabilir mi yani.daha ağdaya gitmedim
seninkide bişeymi ben 37. Haftada daha izne ayrılacam ondan sonra temizlik hastane çantası ufak defek eksiklerr
valla napcaz kızlar biz böyle. ben de aynı durumdayım..ama bi taraftan da 2 haftaya kadar doğurcakmışım gibi bir his var içimde..:18:benim de hastane çantası hazır değil. bi an önce yapmam lazım şeyimi kaldıramıorum
:) ben de 38. hafta doğururm die bişi buldum kafadan. geciktiriom hazırlıkları. sanki bebek benim hazırlıkları beklicek gibi
ben 37 ye başladım canım
ağdaya yarın gitmeyi planlıyorum
ve saolsun sedacığım içine sıradakinin ben olduğum doğmuş
tutuşturdu cadı benim paçaları
Amin canım..Sena'yı bizim için de kokla..bu arada göbeği gerçekten erken düşmüş..maşallah..37+1di tatlim. Tam sInIr oluyor 37 hafta. Oncesine premature deniyor ama oyle dogup benim kizdan kilolu doganlar varBu arada daldim konuya pelini gorunce, herkes iyidir umarim.Biz annemle kizimi yikadik az once. Simdi de emziriyordum. Kizlar asik oldum kizima resmen. Doyamiyorum opup koklamaya. Bir de acayip kiskanclik geldi, yardimcima gicik kaptim. Cocuk uyuyor, dan diye yanina giriyor. En ufak aglasin hemen bizden once kosuyor yanina, kucagina almaya. Gecen gun ilk defa kucagina verdim, sap sup optu yaa.. Dur diyemedim, kirmak da istemiyorum Bu arada 4. Gun gobegimiz dustu. Oglumun 20 gun surmustu, sok oldum kziminki dusunce :) Ayy darisi basiniza yaa.. Allahim saglik uzun omur versin hepsine... Acayip duygusalim herseye zirliyorum :)
ne zaman takmaya başladın canım?Kizlar bu arada tavsiye size. Korse takiyorum hergun 1-2 saat, gobegim kalmadi neredeyse. Ama kulot gibi giyilenden degil benimki. Lastikli duz uzun bir bez dusunun, gererek takiyorsunuz, cirt cirtli.
zararı olacağını sanmıyorum canım...kızlar selam sonunda bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum dalinin sıvı deterjanını aldım.
bişi sormak istiyorum bebiş kıyafetlerini kurutma makinasına atılmasında bir sakınca var mı acaba ?kurutma makinasında kurutann veya hayır orda kesinlikle olmaz zararlı diyenn var mııııı
:)))) bende kıskaırım gibime geliyor...Evet canim Cinli.Dogru diyorsun, sakinmamak lazim ama temizligin ortasinda elini dahi yikamadan kosturmuyor mu deli oluyorum. Dun bana diyor ki, sen bebegi ver git yemek yap aksam oluyor diyor.annem yapacak diyorum, ama o bilgisayarda oturuyor diyor. Uyanik sey, bebegi alacak ya :))
melis ismi güzel bence ben severim..alya da bu senenin moda ismi zaten
Sagol canim, cok mutlu oldum ictensozlerine. Ben dogumdan 4 gun sonra takmaya basladim, cok degil 1-2 saat sadece. Gece yatanlar bilevarmis ama bana gelirler o kadar taksam :)Pelin Allah bir avazda kurtarsin canim demek sende doguruyosun Senanin annesi haberlerini almak ne guzel canim bize boyle tecrubelerini anlat hep sevaba giriyorsun inan ben cok bilgi ediniyorum senden:) su korse dedigin seyden bende gordum gecen gun almayi dusunuyorum bugun ama bana ilk gunlerde degil iki ay sora kullanmalisin yoksa rahim asagi sarkar dediler bi dogumdan hemen sonrami basladin sen kullanmaya
4. Gun basladim tatlim.ne zaman takmaya başladın canım?
sezeryanda dikişlerden dolayı takamıomuşun canım bizde normal doğum yapabiliriz inşallahta takarız hemecik iner göbüşümüz
Doktora sorarsin canim bir de kum torbasikoyacaklar mi sezaryen olura, onu sor.sezeryanda dikişlerden dolayı takamıomuşun canım bizde normal doğum yapabiliriz inşallahta takarız hemecik iner göbüşümüz